- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.101
Öyle olmus ya ama toparlanıyrzzz artıkSchonerDuft tugbaFB Rabia-
Ezikler sizi sonuncu olmuşsunuz
Tubi sen niye yürümüyorsun ne oluyo sana tembel seni
Burcu sana ne oluyor öyle 68i gördün diye havalara girmek, tembellik etmekte neyin nesi?
Hadi ben yaşlı başlı kadınım ama size yakışıyor mu hiç
❤Toparlanalım fıstıklarım 1 ay sonra yazzzz
Özlendin canım❤
Oğluşun nasıl kuzum, büyümüştür
a101 de kiwi marka makine vardı keşke alaydım diyorum şimdiahahha :) aynen getir annenden
bende eve almadım ama alıcam sanırım bağımlı oldum hafta sonu ağrı giriyor başıma
afiyet olsun canım bugün az yiyorsun
Dün akşam yumurtalı ekmek yiyince bugün az yapayım dedim ve biraz kahvaltımı değiştireyim dedimafiyet olsun canım bugün az yiyorsun
İYİ YAPMIŞSIN CANIMDün akşam yumurtalı ekmek yiyince bugün az yapayım dedim ve biraz kahvaltımı değiştireyim dedim
Tamam canım doğru ya ben uttum senin ameliyatıCanım ben spor konusunda iddialı olamıyorum ameliyatım Yen’i sayılır. Her hafta sonuncu olurum2 ay daha spordan muafım
300-500 jumping jack yapabilirsem şükür
haklısın canım duzelecek inşallah. Yoksa birden yapamıyom çerezleri de öğle hastanede olunca çantama atmiştım biraz fazla oldu ama beni baya tok tuttu ama daha güzel olacak inşallahDürümü yerken ekmekten kıssaydın iyi olurdu bazen seçeneğimiz olmuyor ama elimizdekini daha sz zararlı şekle getirmeye alışmalıyız lavaş ise bir kısmını çıkarabiliriz somun ise içini yiyip üst ya da alt kısmını yiyebiliriz içine ketçap mayonez koydurmayız . Çerezlerde çok olmuş günde 5 çiğ fındık ya da badem ya da 2 ceviz yeterli . Hurma yemen de akıllıca krizi önler
bende br yerde okudum . sonra kkda bir topik vardı herkes nerdeyse aynı şeyden muzdarip . mide sıkıntısı yaşayanlarda var mesela ben sürekli geğirme ihtiyacı duyuyordum bir ara . reformer ile tanışsan o ağrıların nasıl hafifleyecek bir bilsen .. mat platesten daha çok faydası oluyor . 2 aylık dönemde ne ağrı kaldı ne kabızlık ama çok pahalı aleti de pahalı ucuz olsa aletini eve alacam yapacam :)
bağırsak iritbali teşhisini konduğunda profesör nasıl hissediyorsan bağırsaklarında öyle hissediyor demişti . mutluysan mutlu huzursuzsam huzursuz ve sonucu kabızlık :) hatta eşim psikiyatriste gidelim mi diye sordu . kesinlikle önermem dedi bir yerden yaparken çok yerden bozulur sistem dedi . kendimi oyalayacak şeyler bulmam lazımmış.
zeytinyağı ve limon u içemem evde organik yapım kantronlu var dilime bile deyiremedim . hacamattan korkarım ya burda yapan birine de denk gelmedim hiç yine de bir sorayım.
genetik olması da kötü o bölgeye eşin msaj yapsa rahatlama olmuyor mu ?
amin canım :)
MİNİK ADAYLARIMIZ
617. Etap
aurora_z (63,20///%)B.tarihi : 28 /01/2019 B.kilosu :68 H.kilosu: 55,00
Turkuazmavi90 (83,4///%)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo: Hedef:79,00
berkas (65,80///%) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (68,80///%) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:55,00
arden32 (81,40///%) B.tarhii:15 04/2019 B.kilo: 81,40 Hedef:65,00
chaos1023(96,40///%)B.tarihi:04/04/2019 B.kilo:98.60 Hedef:
drdotty (80,00///%)
Rabia- (77,00///%) HEDEF KİLO
YesilinBuyusu( ///%) hamilelik sebebi ile izne ayrılan üye geri döndü.B.Tarihi:16/04/2019 B.Kilosu : Hedef K:
@YesilinBuyusu bilgileri yazarsan hazır olsun cuma günü ana listeye aktarmak kolay olur
Afiyet olsun canım tek bu mu nasıl doyacaksın
aa hiç görmedim canıma101 de kiwi marka makine vardı keşke alaydım diyorum şimdimarkası da güzel tartısını aldım çok hoşuma gitmişti
alışınca öyle oluyor canım
Evet canım bugun öyle yaptim. Yanındaki 2 kaşık yulaf bir tatlı kaşığı kakao ve fıstık ezmesi yarim muz ve bir bardak sütlü somoothie yaptım değişik olsun diye.Afiyet olsun canım tek bu mu nasıl doyacaksın
aa hiç görmedim canım
makinelerde ateş pahası zaten
benim almama sebeplerimin başında tezgahta hiçbişey sevmiyorumgözüme batıyor amerikan mutfak olunca
E o zaman tamam ben onu süt gibi gördüm canım yulaf doyurucu zatenEvet canım bugun öyle yaptim. Yanındaki 2 kaşık yulaf bir tatlı kaşığı kakao ve fıstık ezmesi yarim muz ve bir bardak sütlü somoothie yaptım değişik olsun diye.
Aynı bende öyleyim sevmiyorum herşey dolabın altındaya bende kendimi tek zannediyodum mikroldalga fırın tost makinesi su ısıtıcısı bile almıyorum sırf tezgahta duracak diye diyorum böyle geniiiiş bir mutfağım olursa ancak o zaman alır raflara koyarım yine tezgaha koymam yani
yaa aynı ben ben çaycı kullanıyorum ama çay içme işi biter bitmez dolaba kaldırıyorumya bende kendimi tek zannediyodum mikroldalga fırın tost makinesi su ısıtıcısı bile almıyorum sırf tezgahta duracak diye diyorum böyle geniiiiş bir mutfağım olursa ancak o zaman alır raflara koyarım yine tezgaha koymam yani
45 dakika yürüyüş= 112.5 puan45 dakika yürüdüm sonra bisiklet bindim şimdi acıktım dayanamadım salatalık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?