- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.121
Hangi pilavı hangi poğaçayı ısıtacaksın zaten tubi diyetteyiz onlar hep yasak bizeyaa aynı ben ben çaycı kullanıyorum ama çay içme işi biter bitmez dolaba kaldırıyorum
mikrodalga pilav-poğaça ısıtmak için çok istiyorum ama seninde dediğin gibi tezgahta duracak diye hiç girişmedim işe
genelde herkesin elinin altında olan şeyler (çey-şeker-tuz üçlüsü :) ) bile dolapta annem çok kızar geldiğinde hatta çocuk için bizde kaldığı zamanda uğraşamam ben senin gibi deyip tezgaha çıkarmışlığı vardı
çok iyi etmişsin yiceğin zararlı şeylrden daha sağlıklı en azındanhaklısın canım duzelecek inşallah. Yoksa birden yapamıyom çerezleri de öğle hastanede olunca çantama atmiştım biraz fazla oldu ama beni baya tok tuttu ama daha güzel olacak inşallah
rahatlamana sevindim canım . yapan da varsa yaptırmak en iyisi . sporuda seviyorsun tecrübende var en azından rahatlatırsın biraz kendini . gastrolojiye hiç gittin mi kabızlık için fobmap diyeti de var ama tecrübeli birin yaptırması lazımCanım benimki artık taşlaşmış şekilde yani öyle masajla felan rahatlamak mümkün değil. Bak ben yaptırdığım kuru iğne tedavisini anlatayım sana şimdi hiç uyuşturucu yok kıl gibi iğneler var batırıyo içerde sağa sola öne arkaya çiziyo yani yırtıyo sonra çıkarıp orayı sıkıyo sonra tekrar hemen yanına böyle sadece sırtıma yüzlerce iğneler yedim. Fizik tedaviler masaj aletleri elle yapılan masajlar hepsi boş. Gerçekten bugüne kadar fayda gördüğüm tek şey hacamat oldu. O taşlıklar baya baya azaldı ya eşim bile şoka girdi. Bel kemiğinin eğriliği de işte büyük sıkıntı hemen kamburluk yapıyo ikisi birbirini tetikliyo benim tüm rahatsızlıklarım içim ömür boyu spor yapmam gerekiyor en etkili çözüm bu ama hacamatı asla bırakmam çok rahatlatım anlatamam yani.
Canım dün kaptana yazmıştım ama seni etiketlememişim şimdi başlangıç 82.20 ilk hedef 70 ikinci hedef 63 nihai hedef 57
Ahhhh şu haşlanmış yumurtayı yiyebilsem yaaa. Yiyenlere öyle özeniorum ki o kadar tok tutan bişeyi ben niye yiyemiyorum yaaa. Afiyit olsun canım.
evet yaa hoş uyguna çok denk geldim de aalmadım .aa hiç görmedim canım
makinelerde ateş pahası zaten
benim almama sebeplerimin başında tezgahta hiçbişey sevmiyorumgözüme batıyor amerikan mutfak olunca
Peki ben ben ne zaman girebilirim ne yapmam lazım listeye girmek için ben de girmek istiyorum
Fobmap diyeti ilk defa duydum işe yarıyor mu kızlarçok iyi etmişsin yiceğin zararlı şeylrden daha sağlıklı en azından
rahatlamana sevindim canım . yapan da varsa yaptırmak en iyisi . sporuda seviyorsun tecrübende var en azından rahatlatırsın biraz kendini . gastrolojiye hiç gittin mi kabızlık için fobmap diyeti de var ama tecrübeli birin yaptırması lazım
evet yaa hoş uyguna çok denk geldim de aalmadım .
bende sevmiyorum yemek masamın üstü hep boştur tezgah ta öyle çaydanlık ve elektrikli gırgır var sadece doldurayım dedim birazcık ama çok kalabalık geldi gözüme
haftaya canım ama menüleri beraberce oluşturalım ben olarak değil takım olarak ölçüleri yememen gerekenleri sor herkes yardımcı olur tek ıkıntı bu sende onu da zamanla öğrenirsin hepimiz öyle öğrendikPeki ben ben ne zaman girebilirim ne yapmam lazım listeye girmek için ben de girmek istiyorum
Yaptım canım 4 zeytin, kibrit kutusu beyaz peynir, domates , salatalık ekmeksik bir kahvaltı ve çayucukgenclik kahvaltı yaptın mı ?
bağırsak iritbali yani sürekli bağırsak sorunu yaşaaynlar için bu canım kilo vermek için değilFobmap diyeti ilk defa duydum işe yarıyor mu kızlar
Afiyet olsun canımEvet canım bugun öyle yaptim. Yanındaki 2 kaşık yulaf bir tatlı kaşığı kakao ve fıstık ezmesi yarim muz ve bir bardak sütlü somoothie yaptım değişik olsun diye.
Bana da meyve sebze yiyeceksin demişti doktor diğer tavuk balık et yasaktı bana bağırsaklarım haftada bir çalışıyordu bir arabağırsak iritbali yani sürekli bağırsak sorunu yaşaaynlar için bu canım kilo vermek için değil
Aynı bende öyleyim sevmiyorum herşey dolabın altındasu ısıtıcı bile
yaa aynı ben ben çaycı kullanıyorum ama çay içme işi biter bitmez dolaba kaldırıyorum
mikrodalga pilav-poğaça ısıtmak için çok istiyorum ama seninde dediğin gibi tezgahta duracak diye hiç girişmedim işe
genelde herkesin elinin altında olan şeyler (çey-şeker-tuz üçlüsü :) ) bile dolapta annem çok kızar geldiğinde hatta çocuk için bizde kaldığı zamanda uğraşamam ben senin gibi deyip tezgaha çıkarmışlığı vardı
Sanırım bir saati geçti canım dizi izlerken lavaboya gitmiştim kondisyon bisikleti reklam arası çalışmayınca kapanmış ama bir saat sayalım 180 puan toplam 292.545 dakika yürüyüş= 112.5 puan
Bisiklet kaç dakika = ?
Canım bisiklet dakikasınida yazsan hesaplayp direk listeye alacaktım kuzum 1.sayfada puanlar var ordan bakıp dakikalari hesaplayıp öyle yaz artık sporlarını tamam mı canım çünki listeye aldım senide
Sabah dükkana gidince canım yazamadım erkendenhaftaya canım ama menüleri beraberce oluşturalım ben olarak değil takım olarak ölçüleri yememen gerekenleri sor herkes yardımcı olur tek ıkıntı bu sende onu da zamanla öğrenirsin hepimiz öyle öğrendik
yok bu böyle değil 3 hafta yada 8 hafta boyunca belli gıdaları almıyorsun rahatlama varsa gıda ekleniyor yavaş yavaş ma birden değil seni raahatsız eden şeyleride bulmaya yardımcı oluyor ama süreç 1 2 haftalık değil bilen birinin yaptırmsı lazım her diyetisyende bilmiyor bunuBana da meyve sebze yiyeceksin demişti doktor diğer tavuk balık et yasaktı bana bağırsaklarım haftada bir çalışıyordu bir ara
Buca micanım bende bucaliyim ama istanbulda yaşıyorum
Ama yalancı su böğreği canım yufkayla yapıyorum açma değil ama yemicem hiiiç şu an kokuyo olması sorun değilCanım benim bildiğim şu böreği aşırı yağlı oluyor normal lasik böbreklere göre çok çok daha yağlı oluyor diye biliyorum ben yani börek zaten çok zararlı şu böreği ise ×2 zararlı senin de canın çekecek haklısın ama bu kısmı da iyi düşün sadece bir ısırık mı alsan ne yapsan bilemedim ooofff canım da çok çektişu böreği bayılırım profitörel ise benim en sevdiğim tatlı oluyor kendisi ne yapsam bendemi gelsem yarın zaten şuracıkdasın 2 saate orda olurum ama eritmek için ordan buraya yürümem lazım akşam yola çıksam sabah eve varırım artık o kalori bombardımanını da anca eritirim
Ben en iyisi hiç bişey tatmadan uslu uslu diyetime devam edeyimTercih senin canım 1 dilim (1 kk büyüklüğü
) yersen her sonuca da hazır olcaksin profiterol kesinle olmaz böreği ekmekle dengelersin ama profiterol u dengelemek zor hem hamur hem şeker. Ben mecbur.olmazsam yemezdim bak dün mecburen yedim ama çok pişmanım aç kalsaydım.de yemeseydim
Hafta.sonu 2 gün yürüdüm cumartesiyi saymasın pazar.gunu 1 saat yürüdüm aslında daha fazla da bakamadım sayaca. Spor yapamıyorum çok halsiz ve ağrı krizim var sol kurek kemiği ve sol tarafım ağrıyor yapsam daha da artacak . Sunuculuğu tubili ve rabia paylaşmış olacak bir hesap edeyim hemen olur mu
Üst üste gelmiş ikisinin gidişiallah kavuştursun canım.
Protein ağırlıklı gidersen tok kalırsın şeker istediğin de azalır canım
Börek yediğim e pişman oldum zaten . Bugün geçersin beni bencede akşam biraz fazla kaçtı kayısı yedim kahve içtim falan az wcye çıktım ama o rahatlama hissi yok daha
Yaa yapamıyorum ki ağırlarım çok kötü baksana wc bile sıkıntılı toparlamadım ilacım da kalmadı aslinda 1 tane içsem az rahatlardımyürüyüş yapıyorum ama hemen hemen ger gün 1 saat kadar .
Yanına 1 ton balık yeseydin akşam canım tok tutardı seni
Reformer çok pahalı geldi imkanım da yok olsa kesin giderdim. 70 kilo iken 65.kilo dan az görünüyordum ve karin kaslarım sıkılaşmıstı.
Evde yogaya geri döndüm tibet yogayı yapıyorum arada 1 2 ayin daha eklemeye çalışıyorum tabi bu ara verdim
Geliyoruuuzzz
yok bu böyle değil 3 hafta yada 8 hafta boyunca belli gıdaları almıyorsun rahatlama varsa gıda ekleniyor yavaş yavaş ma birden değil seni raahatsız eden şeyleride bulmaya yardımcı oluyor ama süreç 1 2 haftalık değil bilen birinin yaptırmsı lazım her diyetisyende bilmiyor bunu
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/ 292.5+
ELF_LR35/
Buki_89/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?