Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hangi pilavı hangi poğaçayı ısıtacaksın zaten tubi diyetteyiz onlar hep yasak bize sen sadece çayçıyı kullanmaya devam et canım

haklısın canım duzelecek inşallah. Yoksa birden yapamıyom çerezleri de öğle hastanede olunca çantama atmiştım biraz fazla oldu ama beni baya tok tuttu ama daha güzel olacak inşallah
çok iyi etmişsin yiceğin zararlı şeylrden daha sağlıklı en azından
rahatlamana sevindim canım . yapan da varsa yaptırmak en iyisi . sporuda seviyorsun tecrübende var en azından rahatlatırsın biraz kendini . gastrolojiye hiç gittin mi kabızlık için fobmap diyeti de var ama tecrübeli birin yaptırması lazım
aa hiç görmedim canım
makinelerde ateş pahası zaten
benim almama sebeplerimin başında tezgahta hiçbişey sevmiyorum gözüme batıyor amerikan mutfak olunca
evet yaa hoş uyguna çok denk geldim de aalmadım .
bende sevmiyorum yemek masamın üstü hep boştur tezgah ta öyle çaydanlık ve elektrikli gırgır var sadece doldurayım dedim birazcık ama çok kalabalık geldi gözüme

Fobmap diyeti ilk defa duydum işe yarıyor mu kızlar

Peki ben ben ne zaman girebilirim ne yapmam lazım listeye girmek için ben de girmek istiyorum
haftaya canım ama menüleri beraberce oluşturalım ben olarak değil takım olarak ölçüleri yememen gerekenleri sor herkes yardımcı olur tek ıkıntı bu sende onu da zamanla öğrenirsin hepimiz öyle öğrendik

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/

ELF_LR35/
Buki_89/

Kızlar dün spor yapıp dün ki sporu yeni listede olmayanlar eklesin Buki_89 sen dün iyi bir spor yapıcam yazmışsın yaptın mı ? canım yaptıysan yeni liste bu ekliyelim sen bana cvp yazmıyorsun hiç gerçi ama SchonerDuft a alıntılarsın gene bari SchonerDuft puanlarını eklemeyi unutma sende tugbaFB hem bana rakip oluyorum ben ilk 3teyi sen son 3te bu nasıl rekabet

Aynı bende öyleyim sevmiyorum herşey dolabın altında su ısıtıcı bile

İşte boşuna anlaşmıyoruz biz

annelerde aynı sanırım bizim eve annem geldikten sonra bin mutfağı terk ediyorum gidince tüm dolaplar elimden geçiyo ben evde de böyliyimdir. Hiç süs eşyam yoktur. Vitrinim felen yoktur. Sadece tv ünitem var o kadar. Kalabalık sevmiyorum ya basıyo beni.

Sanırım bir saati geçti canım dizi izlerken lavaboya gitmiştim kondisyon bisikleti reklam arası çalışmayınca kapanmış ama bir saat sayalım 180 puan toplam 292.5

Kızlar bugün sabah detaylı bir şekilde ölçülerimi de aldım. Bir ay sonra tekrar alıcam bakalım. O zaman buraya da yazarım. Ayyyy aldım da dudağım uçukladı yaaa bu kesinlikle ben değilim. Ben benim içimde kalmış gibiyim. Beni bişey yutmuş bence başka açıklaması olamaz

Bana da meyve sebze yiyeceksin demişti doktor diğer tavuk balık et yasaktı bana bağırsaklarım haftada bir çalışıyordu bir ara
yok bu böyle değil 3 hafta yada 8 hafta boyunca belli gıdaları almıyorsun rahatlama varsa gıda ekleniyor yavaş yavaş ma birden değil seni raahatsız eden şeyleride bulmaya yardımcı oluyor ama süreç 1 2 haftalık değil bilen birinin yaptırmsı lazım her diyetisyende bilmiyor bunu

Buca mi canım bende bucaliyim ama istanbulda yaşıyorum
eşin için mi taşındın canım
Ama yalancı su böğreği canım yufkayla yapıyorum açma değil ama yemicem hiiiç şu an kokuyo olması sorun değil bence eve koşarak dönmek anca yakar
Ben en iyisi hiç bişey tatmadan uslu uslu diyetime devam edeyim
@Turkuazmavi90 ve melisa- bu hafta cuma listesine girebiliyorsun sabit ya da artı çıkmazsanız
Geliyoruuuzzz

Hiç denemedim canım ama şöyle bir zamanda uğraşamam da açıkçası. Normal diyete ancak fırsat buldum. Ben prebiyotikten çok memnun kaldım ya şu an öyle bir sorunum kalmadı çok şükür.

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/292.5+

ELF_LR35/
Buki_89/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…