Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

en doğrusu bu canım hedefine de çok az kaldı zaten

Diyetisyen değilde gastroloji doktoru testler sonucu demişti canım yaşlandığında çok sıkıntı yaşarsın falan demişti

Hiç denemedim canım ama şöyle bir zamanda uğraşamam da açıkçası. Normal diyete ancak fırsat buldum. Ben prebiyotikten çok memnun kaldım ya şu an öyle bir sorunum kalmadı çok şükür.
sevindim canım yellow girl söylemişti bana ama fiyat çok geldi almam gereken bir sürü vitamin var onlarıd alamıyorum birde bunu çıkarmayım başıma dedim .
kalmamasına çok sevindim canım . umarım bir daha yaşamazsın böyle bir sorun

hey sen içerdeki yeşili hemen geri bırak

tebrik ederim kuzum .
bende urum ne bilmiyorum hergün tartılmama kararı aldım aaynıyımdır ama veriğimi sanmıyorum benden önce 67lere geleceksin desene
67 i bugun bekliyordum ama o 1 gun gec yemek yemem 2 gunumu çöp etti ertesi gune 400 gr fazla ondan sonraki gun yine ayni kiloma geldim neyse daha var o zamana kadar hedefi tuttururum artik

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/292.5+

ELF_LR35/
Buki_89/

Dün ve bugün spor yapıp eklenmeyen var mı?
Listede olmayıp dahil olmak isteyen var mı?
E ELF_LR35 bu hafta spora katılacak mısın canım?

67 i bugun bekliyordum ama o 1 gun gec yemek yemem 2 gunumu çöp etti ertesi gune 400 gr fazla ondan sonraki gun yine ayni kiloma geldim neyse daha var o zamana kadar hedefi tuttururum artik
benide akşam sütlü kahve yanına kuru kayısı yemem üzdü dünde börek yedim . çok pişmanım sporada yapamadım .
cumaya 67,50 olursun gbime geliyor

afakanlar basıyor valla bu hafta sonu evi öle bi sadeleştirdim ki ohh az eşya az iş

spor yapmamış halimde rakibim bide spor yapsam düşün sen beni

ben süs severdim çocuk olunca ne gereksiz şeylermiş onlar anladım her hafta tek tek tozunu al tekrar yerleştir felan şimdi az öz eşyam var
bizim depo var en alt katta fazla gelen herşeyi oraya tıkıyorum
vitrinim vardı ama mutfagım küçüktü ilk evimde çok eşyam vitrindeydi şimdi gümüşlüğüme 2 kapak ve raf yaptırdım kızıma dolap oldu herkes bayıldı, masraftanda kurtuldum vitrini atmaktanda

benide akşam sütlü kahve yanına kuru kayısı yemem üzdü dünde börek yedim . çok pişmanım sporada yapamadım .
cumaya 67,50 olursun gbime geliyor
Telafi edersin canım sen önemli olan pişman olup bidaha yapmamak kaçamak yapmayınca nekadar güzel düşüş yaşıycağıni aklında tut ozman yemek istedigin şeye olan hevesin birden gidiyor ben sana inanıyorum çok güzel kilo vereceksin hadi cumaya kararlar aksatma hep yürü yürüyünce direk düşüş oluyor canım bende şu içemedim kaç gündür hadi bugünden cuma ya kadar hergün yürüyüş+bol su içelim bide çarşamba perşembe maydonoz limon içelim düşüş görürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…