- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.141
en doğrusu bu canım hedefine de çok az kaldı zateneşin için mi taşındın canım
Ama yalancı su böğreği canım yufkayla yapıyorum açma değil ama yemicem hiiiç şu an kokuyo olması sorun değilbence eve koşarak dönmek anca yakar
Ben en iyisi hiç bişey tatmadan uslu uslu diyetime devam edeyim
Geliyoruuuzzz
Diyetisyen değilde gastroloji doktoru testler sonucu demişti canım yaşlandığında çok sıkıntı yaşarsın falan demiştiyok bu böyle değil 3 hafta yada 8 hafta boyunca belli gıdaları almıyorsun rahatlama varsa gıda ekleniyor yavaş yavaş ma birden değil seni raahatsız eden şeyleride bulmaya yardımcı oluyor ama süreç 1 2 haftalık değil bilen birinin yaptırmsı lazım her diyetisyende bilmiyor bunu
sevindim canım yellow girl söylemişti bana ama fiyat çok geldi almam gereken bir sürü vitamin var onlarıd alamıyorum birde bunu çıkarmayım başıma dedim .Hiç denemedim canım ama şöyle bir zamanda uğraşamam da açıkçası. Normal diyete ancak fırsat buldum.Ben prebiyotikten çok memnun kaldım ya şu an öyle bir sorunum kalmadı çok şükür.
Tamam canım doğru ya ben uttum senin ameliyatıjumping jack ları filan görünce ameliyat aklımdan uçup gitmiş ilerde istediğin kadar yaparsın zaten aman tatlım sakın zorlama şimdi dikkat et
hey sen içerdeki yeşili hemen geri bırakKızlar bugün sabah detaylı bir şekilde ölçülerimi de aldım. Bir ay sonra tekrar alıcam bakalım. O zaman buraya da yazarım. Ayyyy aldım da dudağım uçukladı yaaa bu kesinlikle ben değilim. Ben benim içimde kalmış gibiyim. Beni bişey yutmuş bence başka açıklaması olamaz
67 i bugun bekliyordum ama o 1 gun gec yemek yemem 2 gunumu çöp etti
tebrik ederim kuzum .
bende urum ne bilmiyorum hergün tartılmama kararı aldım aaynıyımdır ama veriğimi sanmıyorum benden önce 67lere geleceksin desene
Hergun tartilmasam catlarim ben
tebrik ederim kuzum .
bende urum ne bilmiyorum hergün tartılmama kararı aldım aaynıyımdır ama veriğimi sanmıyorum benden önce 67lere geleceksin desene
benide akşam sütlü kahve yanına kuru kayısı yemem üzdü dünde börek yedim . çok pişmanım sporada yapamadım .67 i bugun bekliyordum ama o 1 gun gec yemek yemem 2 gunumu çöp ettiertesi gune 400 gr fazla ondan sonraki gun yine ayni kiloma geldim neyse daha var o zamana kadar hedefi tuttururum artik
67lere geçiyosun galiba canım
ana yakalandıkHangi pilavı hangi poğaçayı ısıtacaksın zaten tubi diyetteyiz onlar hep yasak bizesen sadece çayçıyı kullanmaya devam et canım
afakanlar basıyor valla bu hafta sonu evi öle bi sadeleştirdim ki ohh az eşya az işçok iyi etmişsin yiceğin zararlı şeylrden daha sağlıklı en azından
rahatlamana sevindim canım . yapan da varsa yaptırmak en iyisi . sporuda seviyorsun tecrübende var en azından rahatlatırsın biraz kendini . gastrolojiye hiç gittin mi kabızlık için fobmap diyeti de var ama tecrübeli birin yaptırması lazım
evet yaa hoş uyguna çok denk geldim de aalmadım .
bende sevmiyorum yemek masamın üstü hep boştur tezgah ta öyle çaydanlık ve elektrikli gırgır var sadece doldurayım dedim birazcık ama çok kalabalık geldi gözüme
benim salonda öyle . az eşya az iş dediğin gibi zaten yetişemiyorum . baharatlar için benim annemde söylenirafakanlar basıyor valla bu hafta sonu evi öle bi sadeleştirdim ki ohh az eşya az iş
15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/
ELF_LR35/
Buki_89/
Kızlar dün spor yapıp dün ki sporu yeni listede olmayanlar eklesin @Buki_89 sen dün iyi bir spor yapıcam yazmışsın yaptın mı ? canım yaptıysan yeni liste bu ekliyelim sen bana cvp yazmıyorsun hiç gerçi amaSchonerDuft a alıntılarsın gene bari SchonerDuft puanlarını eklemeyi unutma sende tugbaFB hem bana rakip oluyorum ben ilk 3teyi sen son 3te bu nasıl rekabet
İşte boşuna anlaşmıyoruz biz
annelerde aynı sanırım bizim eve annem geldikten sonra bin mutfağı terk ediyorum gidince tüm dolaplar elimden geçiyo ben evde de böyliyimdir. Hiç süs eşyam yoktur. Vitrinim felen yoktur. Sadece tv ünitem var o kadar. Kalabalık sevmiyorum ya basıyo beni.
Telafi edersin canım senbenide akşam sütlü kahve yanına kuru kayısı yemem üzdü dünde börek yedim . çok pişmanım sporada yapamadım .
cumaya 67,50 olursun gbime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?