- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.161
Aynen canım eşimden dolayı o istanbulda yaşıyordueşin için mi taşındın canım
Ama yalancı su böğreği canım yufkayla yapıyorum açma değil ama yemicem hiiiç şu an kokuyo olması sorun değilbence eve koşarak dönmek anca yakar
Ben en iyisi hiç bişey tatmadan uslu uslu diyetime devam edeyim
Geliyoruuuzzz
Kızlar ben eskiden çok su içerdim nedense artık susamıyorumTelafi edersin canım senönemli olan pişman olup bidaha yapmamak kaçamak yapmayınca nekadar güzel düşüş yaşıycağıni aklında tut ozman yemek istedigin şeye olan hevesin birden gidiyor ben sana inanıyorum çok güzel kilo vereceksin hadi cumaya kararlar aksatma hep yürü yürüyünce direk düşüş oluyor canım bende şu içemedim kaç gündür hadi bugünden cuma ya kadar hergün yürüyüş+bol su içelim bide çarşamba perşembe maydonoz limon içelim düşüş görürürüz
Bende listeyim galiba neyse canım devam edeyim yine listede olmak istemiyordum çünkü çok spor yapamıyorum ya o yüzden08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/
ELF_LR35/
Buki_89/
Yumurtada yeseydin tok tutardıYaptım canım 4 zeytin, kibrit kutusu beyaz peynir, domates , salatalık ekmeksik bir kahvaltı ve çay
Yumurta çok sevmiyorum canım yarın sabah onu da eklerim zaten sağlıksız beslenmekten hep şişmanlıyoruzYumurtada yeseydin tok tutardı
Canım bak dün listenin ilk günü senin yaptgın sporBende listeyim galiba neyse canım devam edeyim yine listede olmak istemiyordum çünkü çok spor yapamıyorum ya o yüzden
sevindim canım yellow girl söylemişti bana ama fiyat çok geldi almam gereken bir sürü vitamin var onlarıd alamıyorum birde bunu çıkarmayım başıma dedim .
kalmamasına çok sevindim canım . umarım bir daha yaşamazsın böyle bir sorun
hey sen içerdeki yeşili hemen geri bırak
ben süs severdim çocuk olunca ne gereksiz şeylermiş onlar anladım her hafta tek tek tozunu al tekrar yerleştir felanşimdi az öz eşyam var
bizim depo var en alt katta fazla gelen herşeyi oraya tıkıyorum
vitrinim vardı ama mutfagım küçüktü ilk evimde çok eşyam vitrindeydi şimdi gümüşlüğüme 2 kapak ve raf yaptırdım kızıma dolap oldu herkes bayıldı, masraftanda kurtuldum vitrini atmaktanda
Valla harikasın canım. Afiyet olsunEki Görüntüle 2259106
Sırf börek yemeyim diye kendime yemek yaptım sabah
Kayisi belki etkilememistir kuzum ama boregide ogun olarak yemistin hemen telafi edersin bugun yuruyuse gidecekmisinbenide akşam sütlü kahve yanına kuru kayısı yemem üzdü dünde börek yedim . çok pişmanım sporada yapamadım .
cumaya 67,50 olursun gbime geliyor
Evet kuzum67lere geçiyosun galiba canım
Iyi yapmissin kuzu afiyet olsun cok guzelEki Görüntüle 2259106
Sırf börek yemeyim diye kendime yemek yaptım sabah
Bende kahvaltida kendime ayri tabak yapiyorum sofraya oturuyoruz zaten ben tabagi doldurana kadar yemis gibi oluyorumKızlar sırf yavaş yemek yiyebilmek için mesajlara takılıyırum ya ben zaten hızlı yiyen biriydim bebeklerden sonra resmen çiğnemeden yutar hali geldim.
Bende kahvaltida kendime ayri tabak yapiyorum sofraya oturuyoruz zaten ben tabagi doldurana kadar yemis gibi oluyorumo maydanozlarin dallarini tek tek koparip tabaga koyuyorum diger yesilliklerde ayni peynir zeytin yumurta soy derken geciyor vakit
yeni gelin mibenim salonda öyle . az eşya az iş dediğin gibi zaten yetişemiyorum . baharatlar için benim annemde söyleniryeni gelin mutfağı böyle mi olur derdi
istanbulun neresi cnmBuca micanım bende bucaliyim ama istanbulda yaşıyorum
yaa herşeyde niye beni kriter alıyorsunCanım bak dün listenin ilk günü senin yaptgın sportugbaFB nın bir haftalık spor puanı nı geçmiş demek ki güzel spor yapiyosun farkında diilsin hem senin için artık tartı ikinci planda mezure ilk planda ondan sen kal listede ❤❤❤
Ümraniye canımyeni gelin mi
ah eskiler ah benim arkadaşım kaç yıllık evliydi de kapılarda havlu vardı annesi öle istiyomus
istanbulun neresi cnm
Anladım canım tamam tubiyi geçtiysem oldu hemen kalırımCanım bak dün listenin ilk günü senin yaptgın sportugbaFB nın bir haftalık spor puanı nı geçmiş demek ki güzel spor yapiyosun farkında diilsin hem senin için artık tartı ikinci planda mezure ilk planda ondan sen kal listede ❤❤❤
Senden başka uğraşacak kimse yok ondanyaa herşeyde niye beni kriter alıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?