Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canım eşimden dolayı o istanbulda yaşıyordu

Kızlar ben eskiden çok su içerdim nedense artık susamıyorum

08/04/2019 - 14/04/2019

yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/

ELF_LR35/
Buki_89/
Bende listeyim galiba neyse canım devam edeyim yine listede olmak istemiyordum çünkü çok spor yapamıyorum ya o yüzden

Bende listeyim galiba neyse canım devam edeyim yine listede olmak istemiyordum çünkü çok spor yapamıyorum ya o yüzden
Canım bak dün listenin ilk günü senin yaptgın spor tugbaFB nın bir haftalık spor puanı nı geçmiş demek ki güzel spor yapiyosun farkında diilsin hem senin için artık tartı ikinci planda mezure ilk planda ondan sen kal listede ❤ ❤❤

Canım en azından şey yapsan evde yoğurt mayalıyorsan eğer toz prebiyotikler var kahsil şeklinde kapsülü kırıp yoğurdu yaparkin katıyırsun o yoğurdun hepsi prebiyokikli yoğurt oluyor.

hey sen içerdeki yeşili hemen geri bırak

Hay ağzın bal yesin canım yaa. Ayy vazgeçtim yok yemesin. Hay ağzın salata yesin canım yaa

En iyisin yapmışsın canım ben hiç almadım. Az işya az iş az yorgunluk

SchonerDuft canımın içi listeyi hazır ettim canım dün spor yapanları ekledim ben de şimdi spora gidiyorum kuzum sana emanet liste melisa- spor birincisi olduğun için ödülün vardı bugün de tam günü ama abartmadan yaptıklarından birinden ölçülü olarak ödülünü ye schoner sana azıcik ye demişti zaten canım oda 1.lik ödülün olsun schoner canımın içi spor dönüşü şu sıkılaşma işinide senle konuşalım canım ya vakit bulamadım çok koşuşturmalıyım kaç gündür 2saate filan dönerim galiba

benide akşam sütlü kahve yanına kuru kayısı yemem üzdü dünde börek yedim . çok pişmanım sporada yapamadım .
cumaya 67,50 olursun gbime geliyor
Kayisi belki etkilememistir kuzum ama boregide ogun olarak yemistin hemen telafi edersin bugun yuruyuse gidecekmisin ben gidicem
67lere geçiyosun galiba canım
Evet kuzum yarina 67 gorebilirim bir an önce 65 olmak istiyorum simdi bile cok fazla durmuyor 65 olduktan sonra rahat rahat verebilirim kalani da
Eki Görüntüle 2259106
Sırf börek yemeyim diye kendime yemek yaptım sabah
Iyi yapmissin kuzu afiyet olsun cok guzel

Kızlar sırf yavaş yemek yiyebilmek için mesajlara takılıyırum ya ben zaten hızlı yiyen biriydim bebeklerden sonra resmen çiğnemeden yutar hali geldim.
Bende kahvaltida kendime ayri tabak yapiyorum sofraya oturuyoruz zaten ben tabagi doldurana kadar yemis gibi oluyorum o maydanozlarin dallarini tek tek koparip tabaga koyuyorum diger yesilliklerde ayni peynir zeytin yumurta soy derken geciyor vakit

Bende kahvaltida kendime ayri tabak yapiyorum sofraya oturuyoruz zaten ben tabagi doldurana kadar yemis gibi oluyorum o maydanozlarin dallarini tek tek koparip tabaga koyuyorum diger yesilliklerde ayni peynir zeytin yumurta soy derken geciyor vakit

En büyük sıkıntılarımdan biri bu zaten yemek yemeyi çok seven biriyim artı soguk yemeği sevmediğim için soğumadan yiyebileyim diye hızlı yemeğe alışığım üzerine de dur bebekler uyanmadan ağlamadan yiyeyim derdi olunca hani boğaz gitti bolu tüneli geldi yerine resmen yiyecekler direk geçiş yapıyo

benim salonda öyle . az eşya az iş dediğin gibi zaten yetişemiyorum . baharatlar için benim annemde söylenir yeni gelin mutfağı böyle mi olur derdi
yeni gelin mi
ah eskiler ah benim arkadaşım kaç yıllık evliydi de kapılarda havlu vardı annesi öle istiyomus
Buca mi canım bende bucaliyim ama istanbulda yaşıyorum
istanbulun neresi cnm

yaa herşeyde niye beni kriter alıyorsun

Anladım canım tamam tubiyi geçtiysem oldu hemen kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…