- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.181
En büyük sıkıntılarımdan biri bu zaten yemek yemeyi çok seven biriyim artı soguk yemeği sevmediğim için soğumadan yiyebileyim diye hızlı yemeğe alışığım üzerine de dur bebekler uyanmadan ağlamadan yiyeyim derdi olunca hani boğaz gitti bolu tüneli geldi yerine resmen yiyecekler direk geçiş yapıyo
En büyük sıkıntılarımdan biri bu zaten yemek yemeyi çok seven biriyim artı soguk yemeği sevmediğim için soğumadan yiyebileyim diye hızlı yemeğe alışığım üzerine de dur bebekler uyanmadan ağlamadan yiyeyim derdi olunca hani boğaz gitti bolu tüneli geldi yerine resmen yiyecekler direk geçiş yapıyo
bende et yemekleri haric dolaptan cikmadigi muddetce her turlu yiyebiliyorum sicak ilik isinmamis bide yemek de seçmem ne bulursam onu yutuyorum ay canim anneannem o aklima geldi yazdan yaza kalmaya giderdim öğrenciyken bana derdiki dedigimi tut buldugunu yut yuta yuta bu hale geldim
Sen fazla yutmamışsın canım, bize bakbende et yemekleri haric dolaptan cikmadigi muddetce her turlu yiyebiliyorum sicak ilik isinmamis bide yemek de seçmem ne bulursam onu yutuyorum ay canim anneannem o aklima geldi yazdan yaza kalmaya giderdim öğrenciyken bana derdiki dedigimi tut buldugunu yut yuta yuta bu hale geldim
khvaltını beğendim öğlen üzgün şeyler ye ekmekte pilav ve türevleri yeme sakın :)Sabah dükkana gidince canım yazamadım erkenden
teşhis ne ? birşeye yatkınlığın var demekki uyarmış . kabızlık yaşıyorsan iyi bir drye git araştırsınlar canımDiyetisyen değilde gastroloji doktoru testler sonucu demişti canım yaşlandığında çok sıkıntı yaşarsın falan demişti
bende öyleyim dediğimi uygulamam büyük ihtimal ileHergun tartilmasam catlarim ben
bende yellow beni unuttu diyordumTelafi edersin canım senönemli olan pişman olup bidaha yapmamak kaçamak yapmayınca nekadar güzel düşüş yaşıycağıni aklında tut ozman yemek istedigin şeye olan hevesin birden gidiyor ben sana inanıyorum çok güzel kilo vereceksin hadi cumaya kararlar aksatma hep yürü yürüyünce direk düşüş oluyor canım bende şu içemedim kaç gündür hadi bugünden cuma ya kadar hergün yürüyüş+bol su içelim bide çarşamba perşembe maydonoz limon içelim düşüş görürürüz
annem yapyor canım ona koy desem bi ton laf ederler hiç gerek yok kefir mayası bulsam muhteşem olcakta bulamadım sütçülere sorun dedim annem ve kv ye ne gerek moduna girdiler artık söylemiyorum napim .Canım en azından şey yapsan evde yoğurt mayalıyorsan eğer toz prebiyotikler var kahsil şeklinde kapsülü kırıp yoğurdu yaparkin katıyırsun o yoğurdun hepsi prebiyokikli yoğurt oluyor.
Hay ağzın bal yesin canım yaa. Ayy vazgeçtim yok yemesin. Hay ağzın salata yesin canım yaa
En iyisin yapmışsın canım ben hiç almadım. Az işya az iş az yorgunluk
börek öneriydi canım ödül değilSchonerDuft canımın içi listeyi hazır ettim canım dün spor yapanları ekledim ben de şimdi spora gidiyorum kuzum sana emanet liste melisa- spor birincisi olduğun için ödülün vardı bugün de tam günü ama abartmadan yaptıklarından birinden ölçülü olarak ödülünü ye schoner sana azıcik ye demişti zaten canım oda 1.lik ödülün olsun schoner canımın içi spor dönüşü şu sıkılaşma işinide senle konuşalım canım ya vakit bulamadım çok koşuşturmalıyım kaç gündür 2saate filan dönerim galiba
bende hızlı yerdim şimdi sayıyorum çiğnerken hatta sıkılıp bazen dolandığım oluyor sırf doygunluk olsun diyeKızlar sırf yavaş yemek yiyebilmek için mesajlara takılıyırum ya ben zaten hızlı yiyen biriydim bebeklerden sonra resmen çiğnemeden yutar hali geldim.
2 tane yedim kayık börekler oluyor ondan kenarları çıkardım ama hmur işte .Kayisi belki etkilememistir kuzum ama boregide ogun olarak yemistin hemen telafi edersin bugun yuruyuse gidecekmisinben gidicem
Evet kuzumyarina 67 gorebilirim bir an önce 65 olmak istiyorum simdi bile cok fazla durmuyor 65 olduktan sonra rahat rahat verebilirim kalani da
Iyi yapmissin kuzu afiyet olsun cok guzel
bende mecidiyeköy tarafları canımÜmraniye canım
khvaltını beğendim öğlen üzgün şeyler ye ekmekte pilav ve türevleri yeme sakın :)
teşhis ne ? birşeye yatkınlığın var demekki uyarmış . kabızlık yaşıyorsan iyi bir drye git araştırsınlar canım
bende öyleyim dediğimi uygulamam büyük ihtimal ile
bende yellow beni unuttu diyordumsaymaya başladım sonra
içelim sabh yaparım soğuk soğuk güzel oluyor bugün maydonoz alayım :)
yürüyüş yapyorum ama iş çıkışı mesala 10 15 dk yürüyorum haksızlık olur diye yazmıyorum evden çıkıncada uzatıyorum yolu . yarın güzargah değiştircem sabah sahile inip yürüyüp belediyeye binecem akşamda aynı şekilde onları sayarım ama baştan söyleyim
annem yapyor canım ona koy desem bi ton laf ederler hiç gerek yok kefir mayası bulsam muhteşem olcakta bulamadım sütçülere sorun dedim annem ve kv ye ne gerek moduna girdiler artık söylemiyorum napim .
börek öneriydi canım ödül değilyemesin melisa- listeye girecek bu hafta hedefine çok az kalmış cuma gününe 1 kilo verirse ödülü olsun kilo veremedikten sonra spor 1.liği önemsiz kalıyor kas oranı arttı olayını göz ardı edelim
ok dönünce konuşuruz
bende hızlı yerdim şimdi sayıyorum çiğnerken hatta sıkılıp bazen dolandığım oluyor sırf doygunluk olsun diye
2 tane yedim kayık börekler oluyor ondan kenarları çıkardım ama hmur işte .
yok canım sanmıyorum kv ye gidicez eşimle ancak arabayı park edip 30 dk yürürsek o da belki ama evde lastik ile çalışırım kol ve bacak
Senden başka uğraşacak kimse yok ondan
ama görür o uğraşmayıAnladım canım tamam tubiyi geçtiysem oldu hemen kalırım
ooo çok iddialısınKefir mayasına aktarlara bak canım. Bu hızlı yemek olayını da çözersem inşallah tamam açılıııın yeşil geliyorrrrrrr
evet 4 senelik evli iken diyordu bunu artık bıktı kadınyeni gelin mi
ah eskiler ah benim arkadaşım kaç yıllık evliydi de kapılarda havlu vardı annesi öle istiyomus
istanbulun neresi cnm
bir ara baktım şişede verecekti adam üstü pis tozlanmış tiksindim almadım aktardan ıyyk .Kefir mayasına aktarlara bak canım. Bu hızlı yemek olayını da çözersem inşallah tamam açılıııın yeşil geliyorrrrrrr
ayy dantel değil ama annemin yaptığı-yaptırdığı iğne oyası yakımı var onları hala severek kullanırımevet 4 senelik evli iken diyordu bunu artık bıktı kadın
yuh yaaa benim annemde de işlediği şeyleri serme takıntısı vardantel de ser diye dolanır çıplakmış mobilyam sanki özel bölgeleri var
ayy dantel değil ama annemin yaptığı-yaptırdığı iğne oyası yakımı var onları hala severek kullanırımyeni nesil istemiyor ama banada bazı yerler onsuz çığlak geliyor annene katılıyorum
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2259106
Sırf börek yemeyim diye kendime yemek yaptım sabah
evet haklısın örtü olarak kullanılmaz onlar
bak sana annemin işlediği kurdale işlerini atayım runner ve kırkyama yaptı birde ama geceler boyu oturdu işledi kadıncağız nasıl kıyıp kullanayıp kimisi mumlu ip kimisi kurdale işi valla kıyamıyorum .
ya en fazla komidin üstüne açılır ama masa örtüsüne ne gerek var konsolumda yok mesela birşey ama iğne oyası olsa bende kullanırdım onlar daha kibar duruyor
Magduruzzaten pisboğaz olmasak burda işimiz ne yaaa ama şanssız insanlarız inanılmaz lezzetli yemekleri tatlıları olan bir ülkede yaşıyorz biz ne yapalım aslında biz masumuz
Sen fazla yutmamışsın canım, bize bak
Birlikte hepsini geri vericez
geçmiş olsun paradan cok tekrar eve dönüp para olmak zor gelirdi banaFırına ekmek almaya giderken havanın rüzgarlı oluşu yüzünden elimden para uçmuş bulamadımAllah tan 5 tl idi ama yinede üzüldüm ekmek de alamadım
Doğa bile ekmeğe karşıFırına ekmek almaya giderken havanın rüzgarlı oluşu yüzünden elimden para uçmuş bulamadımAllah tan 5 tl idi ama yinede üzüldüm ekmek de alamadım
Ben de gidip gelmeye üşenip almadım cnm .geçmiş olsun paradan cok tekrar eve dönüp para olmak zor gelirdi bananeyse fazladan spor yapmış oldun bende geçen dolmuşa binerken 50 tl uçtu karşıdan gelen çocuk ani bi refleks ile ayağını bastı yoksa hayatta yakalayamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?