Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende et yemekleri haric dolaptan cikmadigi muddetce her turlu yiyebiliyorum sicak ilik isinmamis bide yemek de seçmem ne bulursam onu yutuyorum ay canim anneannem o aklima geldi yazdan yaza kalmaya giderdim öğrenciyken bana derdiki dedigimi tut buldugunu yut yuta yuta bu hale geldim

Aynı ben hızlı ve çok yiyen biri daha

zaten pisboğaz olmasak burda işimiz ne yaaa ama şanssız insanlarız inanılmaz lezzetli yemekleri tatlıları olan bir ülkede yaşıyorz biz ne yapalım aslında biz masumuz

Sen fazla yutmamışsın canım, bize bak

Sabah dükkana gidince canım yazamadım erkenden
khvaltını beğendim öğlen üzgün şeyler ye ekmekte pilav ve türevleri yeme sakın :)
Diyetisyen değilde gastroloji doktoru testler sonucu demişti canım yaşlandığında çok sıkıntı yaşarsın falan demişti
teşhis ne ? birşeye yatkınlığın var demekki uyarmış . kabızlık yaşıyorsan iyi bir drye git araştırsınlar canım
Hergun tartilmasam catlarim ben
bende öyleyim dediğimi uygulamam büyük ihtimal ile
bende yellow beni unuttu diyordum saymaya başladım sonra
içelim sabh yaparım soğuk soğuk güzel oluyor bugün maydonoz alayım :)
yürüyüş yapyorum ama iş çıkışı mesala 10 15 dk yürüyorum haksızlık olur diye yazmıyorum evden çıkıncada uzatıyorum yolu . yarın güzargah değiştircem sabah sahile inip yürüyüp belediyeye binecem akşamda aynı şekilde onları sayarım ama baştan söyleyim
annem yapyor canım ona koy desem bi ton laf ederler hiç gerek yok kefir mayası bulsam muhteşem olcakta bulamadım sütçülere sorun dedim annem ve kv ye ne gerek moduna girdiler artık söylemiyorum napim .
börek öneriydi canım ödül değil yemesin melisa- listeye girecek bu hafta hedefine çok az kalmış cuma gününe 1 kilo verirse ödülü olsun kilo veremedikten sonra spor 1.liği önemsiz kalıyor kas oranı arttı olayını göz ardı edelim
ok dönünce konuşuruz
Kızlar sırf yavaş yemek yiyebilmek için mesajlara takılıyırum ya ben zaten hızlı yiyen biriydim bebeklerden sonra resmen çiğnemeden yutar hali geldim.
bende hızlı yerdim şimdi sayıyorum çiğnerken hatta sıkılıp bazen dolandığım oluyor sırf doygunluk olsun diye
2 tane yedim kayık börekler oluyor ondan kenarları çıkardım ama hmur işte .
yok canım sanmıyorum kv ye gidicez eşimle ancak arabayı park edip 30 dk yürürsek o da belki ama evde lastik ile çalışırım kol ve bacak

Kefir mayasına aktarlara bak canım. Bu hızlı yemek olayını da çözersem inşallah tamam açılıııın yeşil geliyorrrrrrr

Senden başka uğraşacak kimse yok ondan
Anladım canım tamam tubiyi geçtiysem oldu hemen kalırım
ama görür o uğraşmayı
tatil dönüşü tam uyum sağlayamadım diyete bi onu sollayımda görsün
Kefir mayasına aktarlara bak canım. Bu hızlı yemek olayını da çözersem inşallah tamam açılıııın yeşil geliyorrrrrrr
ooo çok iddialısın
iddiayı severim

yeni gelin mi
ah eskiler ah benim arkadaşım kaç yıllık evliydi de kapılarda havlu vardı annesi öle istiyomus

istanbulun neresi cnm
evet 4 senelik evli iken diyordu bunu artık bıktı kadın
yuh yaaa benim annemde de işlediği şeyleri serme takıntısı var dantel de ser diye dolanır çıplakmış mobilyam sanki özel bölgeleri var

blonde ambition nerdesin canım diyecemde bisikletin başındasındır tabi unutmuşum , doğru sen sporla veriyorsun dimi normalde metobolizman pek çalışmıyordu hatırladım Allah kolaylık versin sanada napacan sende spora devam edersin gitsinde öle gitsin artık

ayy çok eğlendim ben
sabah akşam beni eziklenip duruyor kız yaaa

bir ara baktım şişede verecekti adam üstü pis tozlanmış tiksindim almadım aktardan ıyyk .
tekrar temiz bir aktara bakayım olmazsa iyi hatırlattın .
çözersin sayarak çiğne ben öyle alışmıştım belki sende de işe yarar

evet 4 senelik evli iken diyordu bunu artık bıktı kadın
yuh yaaa benim annemde de işlediği şeyleri serme takıntısı var dantel de ser diye dolanır çıplakmış mobilyam sanki özel bölgeleri var
ayy dantel değil ama annemin yaptığı-yaptırdığı iğne oyası yakımı var onları hala severek kullanırım yeni nesil istemiyor ama banada bazı yerler onsuz çığlak geliyor annene katılıyorum

ayy dantel değil ama annemin yaptığı-yaptırdığı iğne oyası yakımı var onları hala severek kullanırım yeni nesil istemiyor ama banada bazı yerler onsuz çığlak geliyor annene katılıyorum

bak sana annemin işlediği kurdale işlerini atayım runner ve kırkyama yaptı birde ama geceler boyu oturdu işledi kadıncağız nasıl kıyıp kullanayıp kimisi mumlu ip kimisi kurdale işi valla kıyamıyorum .
ya en fazla komidin üstüne açılır ama masa örtüsüne ne gerek var konsolumda yok mesela birşey ama iğne oyası olsa bende kullanırdım onlar daha kibar duruyor

evet haklısın örtü olarak kullanılmaz onlar
annem kurdele nakısını hep havlularıma yaptı çokta güzel oldular misafirlere güzel oluyor(kendim kıyıp kullanamam)
ayy annelerimiz aynıymış
hazır almak yerine hep en yapıyım ister
kızım doğacağı zamanda istediğim gibi bişey alamamıştım onu alacam desem ben yaptım alma ben yaptım alma kıramıyorsunda

Fırına ekmek almaya giderken havanın rüzgarlı oluşu yüzünden elimden para uçmuş bulamadım Allah tan 5 tl idi ama yinede üzüldüm ekmek de alamadım
geçmiş olsun paradan cok tekrar eve dönüp para olmak zor gelirdi bana neyse fazladan spor yapmış oldun bende geçen dolmuşa binerken 50 tl uçtu karşıdan gelen çocuk ani bi refleks ile ayağını bastı yoksa hayatta yakalayamazdım

Ben de gidip gelmeye üşenip almadım cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…