Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşhis ne ? birşeye yatkınlığın var demekki uyarmış . kabızlık yaşıyorsan iyi bir drye git araştırsınlar canım
Kronik bağırsak sendromu mu öyle bir şey kaldı aklımda canım. Çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda ameliyata girmeden önce içilen şuruplar ilaçlar neler denettirdiler. Ben genetik olduğunu düşünüyorum artık dedemde haftada bir çıkıyor teyzem ilaç içmese hiç çıkmıyor. Ben sürekli sıvı tüketince 2 3 güne gidiyorum

Nazarlardan korusun Allah anneni

en kötüsü de o oluyor zaten istediğin gibi alamıyorsun birşeyi havluya işletmedim valla birde onla uğraşamazdım .
şık havlular aldım kendinden desenli yeterli zten kimsem yok gelip gidicek :)
ayy 50 tl gitse içeme batardı 1,5 haftalık sebze param uçtu der dururdum
senin ki farklıymış canım . yoga yapmayı dene canım mat plates te iyi gelir sindirime yardıcı olan ayinler var . bulunc atarımsana .
Kızlar sadece çorba içicem
yanına 1 sade soda ve salata yiyebilirsin canım

Ton balıklı salata yesem fazla olur dimi ama sanki doydum gibi arada kuruyemiş yerim acıkınca yok yok bugün dayanıcam
Dayanabilcen mi
Sonra açlık ile herşeyi yersin bak yanına bişey daha ye

Ton balıklı salata yesem fazla olur dimi ama sanki doydum gibi arada kuruyemiş yerim acıkınca yok yok bugün dayanıcam
Aslında çok olmazdı ton balıklı salata neyse yememişsin.
Arada kuruyemişler diyet sürecinde zararlı da olabilir. Mesela ben yeyince kilo veremiyorum ve asla avuç usulü yemem hep sayıyla yerim.
Ayran, süt, kefir, salatalık, (şimdi çağla badem zamanı mesela) bunlar iyi alternatifler
Aromalı yeşil çaylar ve kremasız kahvelerde uygun
Bunlardan seçmeye çalış ortamın uygunsa

Avuç avuç yiyemem zaten allahtan sevmiyorum sadece tokluk hissi versin diye

Ben az önce sütlü bi nescafe içtim ama tatlı isteğimi hiç bastırmadı
Meyve yedim üstüne yok yine olmadı
Hatice gibi uyusam anca unuturum bu isteği
HURMA YOKMUYDU EVDE HURMA YESEYDİN CANIM MEYVE YERİNE YA DA KURU KAYISI
SADE SODA İÇ YANINA 1 AVUÇ İÇİ BÜYÜKLÜĞÜNDE MEYVE YE CANIM ARA ÖĞÜNDE YADA 3 KURU KAYISI 1 MEYVE EDER

yaa herşeyde niye beni kriter alıyorsun
Napiim sende sporsuz rahat rahat kilo veriyosun diye bizle dalga geçiyosun ama o zamn sorun olmuyo dimi hem sen olmasan ben şuan 64lerde diil belki 69lardaydım insan sevdiği ile uğraşırmış hatta bide onun ayı ile olanı sözüde var ama kendime ayı demiş gibi olmıyım şimdi yavrusunu severken boğasıydı öldürürdü idi neydi o

Benim de dedem bi boğazım var zaten onu da yemiceksek niye yaşıyız ozaman biz ölelim ozaman derdi yiyen de ölüyo yemiyen de ye gitsin can boğazdan gelir dedi aaahhh canım benim tonton göbekli dedem hulisi kentmene çok benzerdi yüzü bıyıkları tipi birebir di bir görseniz canım yaaa Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah

Nazarlardan korusun Allah anneni
amin kuzum
sorma içimde kalmıştı çok şey
1.5 haftalık sebze paramsa giden üzülmezdim ama 2 günlük et param olarak üzülürdüm

Başınız sağolsun canım

amin kuzum

sorma içimde kalmıştı çok şey
1.5 haftalık sebze paramsa giden üzülmezdim ama 2 günlük et param olarak üzülürdüm
ahh anneneler kendi çocuklarını yaptılar birde bizimkilere göz dikiyorlar
etin kilo ne kadar orda . canım biftek çekti şimdi et deyince
Tamam canım kuru kayısı daha mantıklı geldi şuan
başka birşey yeme sakın sayıyı da abartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…