- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.201
vardır bundada bi hayırBen de gidip gelmeye üşenip almadım cnm .
Kronik bağırsak sendromu mu öyle bir şey kaldı aklımda canım. Çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda ameliyata girmeden önce içilen şuruplar ilaçlar neler denettirdiler. Ben genetik olduğunu düşünüyorum artık dedemde haftada bir çıkıyor teyzem ilaç içmese hiç çıkmıyor. Ben sürekli sıvı tüketince 2 3 güne gidiyorumteşhis ne ? birşeye yatkınlığın var demekki uyarmış . kabızlık yaşıyorsan iyi bir drye git araştırsınlar canım
Nazarlardan korusun Allah annenievet haklısın örtü olarak kullanılmaz onlar
annem kurdele nakısını hep havlularıma yaptı çokta güzel oldular misafirlere güzel oluyor(kendim kıyıp kullanamam)
ayy annelerimiz aynıymış
hazır almak yerine hep en yapıyım ister
kızım doğacağı zamanda istediğim gibi bişey alamamıştım onu alacam desem ben yaptım alma ben yaptım alma kıramıyorsunda
Dayanabilcen miKızlar sadece çorba içicem
en kötüsü de o oluyor zaten istediğin gibi alamıyorsun birşeyievet haklısın örtü olarak kullanılmaz onlar
annem kurdele nakısını hep havlularıma yaptı çokta güzel oldular misafirlere güzel oluyor(kendim kıyıp kullanamam)
ayy annelerimiz aynıymış
hazır almak yerine hep en yapıyım ister
kızım doğacağı zamanda istediğim gibi bişey alamamıştım onu alacam desem ben yaptım alma ben yaptım alma kıramıyorsunda
ayy 50 tl gitse içeme batardı 1,5 haftalık sebze param uçtu der dururdumgeçmiş olsun paradan cok tekrar eve dönüp para olmak zor gelirdi bananeyse fazladan spor yapmış oldun bende geçen dolmuşa binerken 50 tl uçtu karşıdan gelen çocuk ani bi refleks ile ayağını bastı yoksa hayatta yakalayamazdım
senin ki farklıymış canım . yoga yapmayı dene canım mat plates te iyi gelir sindirime yardıcı olan ayinler var . bulunc atarımsana .Kronik bağırsak sendromu mu öyle bir şey kaldı aklımda canım. Çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda ameliyata girmeden önce içilen şuruplar ilaçlar neler denettirdiler. Ben genetik olduğunu düşünüyorum artık dedemde haftada bir çıkıyor teyzem ilaç içmese hiç çıkmıyor. Ben sürekli sıvı tüketince 2 3 güne gidiyorum
yanına 1 sade soda ve salata yiyebilirsin canımKızlar sadece çorba içicem
Dayanabilcen mi
Sonra açlık ile herşeyi yersin bak yanına bişey daha ye
en kötüsü de o oluyor zaten istediğin gibi alamıyorsun birşeyihavluya işletmedim valla birde onla uğraşamazdım .
şık havlular aldım kendinden desenli yeterli zten kimsem yok gelip gidicek :)
ayy 50 tl gitse içeme batardı 1,5 haftalık sebze param uçtu der dururdum
senin ki farklıymış canım . yoga yapmayı dene canım mat plates te iyi gelir sindirime yardıcı olan ayinler var . bulunc atarımsana .
yanına 1 sade soda ve salata yiyebilirsin canım
Bugün kızlar vitrinde elbise gördüm kendimi şuan hayal ettim öyk kilo verince hayal ettim prenses.Ben az önce sütlü bi nescafe içtim ama tatlı isteğimi hiç bastırmadı
Meyve yedim üstüne yok yine olmadı
Hatice gibi uyusam anca unuturum bu isteği
Aslında çok olmazdı ton balıklı salata neyse yememişsin.Ton balıklı salata yesem fazla olur dimi ama sanki doydum gibi arada kuruyemiş yerim acıkınca yok yok bugün dayanıcam
İnşallah canım ver kiloları kurtul
Bugün kızlar vitrinde elbise gördüm kendimi şuan hayal ettim öyk kilo verince hayal ettim prenses.
Avuç avuç yiyemem zaten allahtan sevmiyorum sadece tokluk hissi versin diyeAslında çok olmazdı ton balıklı salata neyse yememişsin.
Arada kuruyemişler diyet sürecinde zararlı da olabilir. Mesela ben yeyince kilo veremiyorum ve asla avuç usulü yemem hep sayıyla yerim.
Ayran, süt, kefir, salatalık, (şimdi çağla badem zamanı mesela) bunlar iyi alternatifler
Aromalı yeşil çaylar ve kremasız kahvelerde uygun
Bunlardan seçmeye çalış ortamın uygunsa
HURMA YOKMUYDU EVDE HURMA YESEYDİN CANIM MEYVE YERİNE YA DA KURU KAYISIBen az önce sütlü bi nescafe içtim ama tatlı isteğimi hiç bastırmadı
Meyve yedim üstüne yok yine olmadı
Hatice gibi uyusam anca unuturum bu isteği
SADE SODA İÇ YANINA 1 AVUÇ İÇİ BÜYÜKLÜĞÜNDE MEYVE YE CANIM ARA ÖĞÜNDE YADA 3 KURU KAYISI 1 MEYVE EDERTon balıklı salata yesem fazla olur dimi ama sanki doydum gibi arada kuruyemiş yerim acıkınca yok yok bugün dayanıcam
Napiim sende sporsuz rahat rahat kilo veriyosun diye bizle dalga geçiyosun ama o zamn sorun olmuyo dimiyaa herşeyde niye beni kriter alıyorsun
Benim de dedem bi boğazım var zaten onu da yemiceksek niye yaşıyız ozaman biz ölelim ozaman derdibende et yemekleri haric dolaptan cikmadigi muddetce her turlu yiyebiliyorum sicak ilik isinmamis bide yemek de seçmem ne bulursam onu yutuyorum ay canim anneannem o aklima geldi yazdan yaza kalmaya giderdim öğrenciyken bana derdiki dedigimi tut buldugunu yut yuta yuta bu hale geldim
Nazarlardan korusun Allah anneni
sorma içimde kalmıştı çok şeyen kötüsü de o oluyor zaten istediğin gibi alamıyorsun birşeyihavluya işletmedim valla birde onla uğraşamazdım .
şık havlular aldım kendinden desenli yeterli zten kimsem yok gelip gidicek :)
ayy 50 tl gitse içeme batardı 1,5 haftalık sebze param uçtu der dururdum
senin ki farklıymış canım . yoga yapmayı dene canım mat plates te iyi gelir sindirime yardıcı olan ayinler var . bulunc atarımsana .
yanına 1 sade soda ve salata yiyebilirsin canım
Tamam canım kuru kayısı daha mantıklı geldi şuanHURMA YOKMUYDU EVDE HURMA YESEYDİN CANIM MEYVE YERİNE YA DA KURU KAYISI
SADE SODA İÇ YANINA 1 AVUÇ İÇİ BÜYÜKLÜĞÜNDE MEYVE YE CANIM ARA ÖĞÜNDE YADA 3 KURU KAYISI 1 MEYVE EDER
Napiim sende sporsuz rahat rahat kilo veriyosun diye bizle dalga geçiyosun ama o zamn sorun olmuyo dimihem sen olmasan ben şuan 64lerde diil belki 69lardaydım insan sevdiği ile uğraşırmış hatta bide onun ayı ile olanı sözüde var ama kendime ayı demiş gibi olmıyım şimdi yavrusunu severken boğasıydı öldürürdü idi neydi o
Başınız sağolsun canımBenim de dedem bi boğazım var zaten onu da yemiceksek niye yaşıyız ozaman biz ölelim ozaman derdiyiyen de ölüyo yemiyen de ye gitsin can boğazdan gelir dedi aaahhh canım benim tonton göbekli dedem hulisi kentmene çok benzerdi yüzü bıyıkları tipi birebir di bir görseniz canım yaaa Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah
ahh anneneler kendi çocuklarını yaptılar birde bizimkilere göz dikiyorlaramin kuzum
sorma içimde kalmıştı çok şey
1.5 haftalık sebze paramsa giden üzülmezdim ama 2 günlük et param olarak üzülürdüm
başka birşey yeme sakın sayıyı da abartmaTamam canım kuru kayısı daha mantıklı geldi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?