- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.221
evet katılıyorum canım yürüyüş yapıyorum bolbol eklerim onu15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/292.5+
ELF_LR35/
Buki_89/
Dün ve bugün spor yapıp eklenmeyen var mı?
Listede olmayıp dahil olmak isteyen var mı?
E ELF_LR35 bu hafta spora katılacak mısın canım?
bende bucada oturuyorumBuca micanım bende bucaliyim ama istanbulda yaşıyorum
ben yanlış yere mi ekledim acaba bir ekledim çünkü neyse canım zaten yine sonuncuyumdur herhalde cezam neydi@berkasHaftanın 1.si 2087 puan
B Baharyagmuru35Haftanın 2.si 1951puan
blonde ambition Haftanın 3.sü 1690puan
Tebrikler kızlar
Ayrıca spor yapan herkezi kutlarım
Veee E ELF_LR35 Hafta boyu hiç spor yapmadın mı? Daha öncede etiketleyip sordum sona alıntılara etiketledim yaptıysan ekle dedim ama hiç eklenmedi canım eğer yaptıysan haber ver ? Bu arad da yeni spor listesinde olmak istiyormuşum onuda haber var ona göre adını yazı cam ve eğer bugüne kadar yapmadıysan sonuncu olarak ceza alıcaksın ?
@berkassana ne ödül versek
08/04/2019 - 14/04/2019
yellow girl / 570+425+445+100+150 = 1690
SchonerDuft / 150
tgb1907 / 150
htc71 / 112.5+112.5 = 225
sena zeynep / 545+565 = 1110
berkas / 220+594+623+450+200= 2087
Turkuazmavi90 / 520+465+140+298+528=1951
Rabia- / 150
chaos1023 /1500
magickk /45+180+180+180=585
ELF_LR35/ ???
Buki_89/ 150+195+360 = 705
Canım benimmmmkhvaltını beğendim öğlen üzgün şeyler ye ekmekte pilav ve türevleri yeme sakın :)
teşhis ne ? birşeye yatkınlığın var demekki uyarmış . kabızlık yaşıyorsan iyi bir drye git araştırsınlar canım
bende öyleyim dediğimi uygulamam büyük ihtimal ile
bende yellow beni unuttu diyordumsaymaya başladım sonra
içelim sabh yaparım soğuk soğuk güzel oluyor bugün maydonoz alayım :)
yürüyüş yapyorum ama iş çıkışı mesala 10 15 dk yürüyorum haksızlık olur diye yazmıyorum evden çıkıncada uzatıyorum yolu . yarın güzargah değiştircem sabah sahile inip yürüyüp belediyeye binecem akşamda aynı şekilde onları sayarım ama baştan söyleyim
annem yapyor canım ona koy desem bi ton laf ederler hiç gerek yok kefir mayası bulsam muhteşem olcakta bulamadım sütçülere sorun dedim annem ve kv ye ne gerek moduna girdiler artık söylemiyorum napim .
börek öneriydi canım ödül değilyemesin @berkas listeye girecek bu hafta hedefine çok az kalmış cuma gününe 1 kilo verirse ödülü olsun kilo veremedikten sonra spor 1.liği önemsiz kalıyor kas oranı arttı olayını göz ardı edelim
ok dönünce konuşuruz
bende hızlı yerdim şimdi sayıyorum çiğnerken hatta sıkılıp bazen dolandığım oluyor sırf doygunluk olsun diye
2 tane yedim kayık börekler oluyor ondan kenarları çıkardım ama hmur işte .
yok canım sanmıyorum kv ye gidicez eşimle ancak arabayı park edip 30 dk yürürsek o da belki ama evde lastik ile çalışırım kol ve bacak
45 civarı canım 1 kilo et nerde yiyosun 300-400 gram kuşbaşı yetiyor bize, kıymada aynı şekildeahh anneneler kendi çocuklarını yaptılar birde bizimkilere göz dikiyorlar
etin kilo ne kadar orda . canım biftek çekti şimdi et deyince
başka birşey yeme sakın sayıyı da abartma
Buca evka1 de oturdum canım bekarligim orda geçti çocukluğum karşıyakabende bucada oturuyorum
Sağol canımBaşınız sağolsun canım
Evt canım ya kusura bakma başka yerden alıntılanmış devam edilmiş senin ekledigin gerilerde kalmış onu buldum düzelttim sonra ve sonuncularida açıkladım sen sonuncu diilsin yaniben yanlış yere mi ekledim acaba bir ekledim çünkü neyse canım zaten yine sonuncuyumdur herhalde cezam neydi
Anam grubun yarısı bucadan takımın adı buca takımı olucak nerdeysebende bucada oturuyorum
geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin tepecik derken nerde oturuyorsun canımbugün kahvaltı yapamadım tepecikte çocuğun kalp için randevusu vardı tam daha kapanmamış ama dr çok ciddi boyutta da değil dedi öğlene kadar hastanedeydim öğlen işe geldim sonrada büyüğün doğum günü için süslemeler filan aldım çok yoruldum telefona baktım sabah hastaneden iş yerine gelene kadar tam 10000 adım atmışım öğlen yemeği olarak tavuk şiş ayran ve salata yedim akşam yemeği de salata ve ezogelin çorba var
Çok geçmiş olsun cnm valla üzüldümKronik bağırsak sendromu mu öyle bir şey kaldı aklımda canım. Çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda ameliyata girmeden önce içilen şuruplar ilaçlar neler denettirdiler. Ben genetik olduğunu düşünüyorum artık dedemde haftada bir çıkıyor teyzem ilaç içmese hiç çıkmıyor. Ben sürekli sıvı tüketince 2 3 güne gidiyorum
Noldu canımKızlar çok fenayim ya ne iyi gelir bana ne yapayım acaba çok fena oldum
TUZLU YRAN İÇ ÇOK KÖTÜ OLDUYSAN CANIM TANSİYON ÖLÇTÜR OLMAZSAKızlar çok fenayim ya ne iyi gelir bana ne yapayım acaba çok fena oldum
BEN İZMİRDE oturuyorum canımgeçmiş olsun canım rabbim şifalar versin tepecik derken nerde oturuyorsun canım
Ya sen karşıdaymışsın oralar çok yoğun yerlerbende mecidiyeköy tarafları canım
Bnce ikisi de çok iyi balık kızartma olmazsa benim için daha lezzetli bi seçenek ama tabi son karar seninKızlar akşam yemeği tavuk salatası mı yoksa balık + salata mı önerirsiniz iyi hoş hiç yemesem mi dicem de gece acıkırım sanırım bu gece ders çalışcam bilemedim şimdi
Canım çok fena bulantı girdi baş dönmesi halsizlik biseyler oldu tansiyonumu düştü tam spor bitişi ne oldu bilmiyorumNoldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?