Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet katılıyorum canım yürüyüş yapıyorum bolbol eklerim onu

ben yanlış yere mi ekledim acaba bir ekledim çünkü neyse canım zaten yine sonuncuyumdur herhalde cezam neydi

Canım benimmmm ben seni hiç unuturmuyum aklımda ama çok koşturmalı geçti kaç gündür ondan az sonra yazarım az sonra yazarım dedim kaldı hep aklımda tabi seni zayıflamadan peşini bırakmam ben senin Aaayyy bu arada bana biseyler oldu canım yaaa 2saatlik sporu tamam lazım geldim eve girdim hatta eve girmeye yakın bir bulantı geldi çıkarıcak gibi oldum kendime eve attım şimdi başım döndü miğdem bulandı uzandım şimdi koltuğa baya fenayım tansiyonum düştü galiba tuzda kullanmıyorum ya ondan kesin tansiyonumu düşürdüm ben Aayy çok fenayım hala

bugün kahvaltı yapamadım tepecikte çocuğun kalp için randevusu vardı tam daha kapanmamış ama dr çok ciddi boyutta da değil dedi öğlene kadar hastanedeydim öğlen işe geldim sonrada büyüğün doğum günü için süslemeler filan aldım çok yoruldum telefona baktım sabah hastaneden iş yerine gelene kadar tam 10000 adım atmışım öğlen yemeği olarak tavuk şiş ayran ve salata yedim akşam yemeği de salata ve ezogelin çorba var

ahh anneneler kendi çocuklarını yaptılar birde bizimkilere göz dikiyorlar
etin kilo ne kadar orda . canım biftek çekti şimdi et deyince

başka birşey yeme sakın sayıyı da abartma
45 civarı canım 1 kilo et nerde yiyosun 300-400 gram kuşbaşı yetiyor bize, kıymada aynı şekilde

Başınız sağolsun canım
Sağol canım
ben yanlış yere mi ekledim acaba bir ekledim çünkü neyse canım zaten yine sonuncuyumdur herhalde cezam neydi
Evt canım ya kusura bakma başka yerden alıntılanmış devam edilmiş senin ekledigin gerilerde kalmış onu buldum düzelttim sonra ve sonuncularida açıkladım sen sonuncu diilsin yani
bende bucada oturuyorum
Anam grubun yarısı bucadan takımın adı buca takımı olucak nerdeyse karşıyakalı kızlar meşhur zaten çarşıya iniyim mankenlik ajansı gibi çarşının girişinde bile kız heykeli var kızlarımız meşhur ondan tek ksk lı benim burda ksk da başka şişman yok çünki galiba tek benim Aaaayyy acil zayıflamam lazım şimdi yazın o kızların hepsi şortları altına çekip öyle çıkacak o sahile ben altta kalmayım

geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin tepecik derken nerde oturuyorsun canım

Çok geçmiş olsun cnm valla üzüldüm

Ben de akciğer embolisi geçirdim 2014 de . Sağ bacağımda kan pıhtısı oluşup kan akışıyla akciğer damarimi tikadı . Sirtima ve gogsume nefes aldıkça demir sapliyorlardi sanki hastaneyi inletiyordum morfinler dahi ise yaramıyordu tüm akrabalar gelmişti şehir dislarindan annem herkesi aramış doktor herşeye hazırlıklı olun deyince . Valla gidiyordum 18 yaşında öteki tarafa . Ölümden döndüm yoğun bakımda yattım 5 gün . Hayatım boyunca hep kan sulandırıcı kullncm hamileliktede düşük olmaması için 9 ay iğne vurulcakmisim. Aklıma geldi nedense şimdi hastalıktan bahaednce paylaşayım dedim . Bir de bitki çaylarını obdan çok karistiramiyorum diyete . Hepsinin kan inceltici ilaçlarla ya da pıhtılaşmaya bi ilgisi oluyor genelde.

Kızlar akşam yemeği tavuk salatası mı yoksa balık + salata mı önerirsiniz iyi hoş hiç yemesem mi dicem de gece acıkırım sanırım bu gece ders çalışcam bilemedim şimdi
Bnce ikisi de çok iyi balık kızartma olmazsa benim için daha lezzetli bi seçenek ama tabi son karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…