Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar akşam yemeği tavuk salatası mı yoksa balık + salata mı önerirsiniz iyi hoş hiç yemesem mi dicem de gece acıkırım sanırım bu gece ders çalışcam bilemedim şimdi
Kesinlikle balık+salata her yönden balık çok çok çok çok daha faydalı canım

TUZLU YRAN İÇ ÇOK KÖTÜ OLDUYSAN CANIM TANSİYON ÖLÇTÜR OLMAZSA
Benimde kendimi koltuğa atınca aklıma geldi bukadar şaşıp olunur mu gelirken kaç tane eczanenin önünden geçtim içeri girip tansiyon ölçtürsene AAA akıllım dedim kendime fenalaşınca düşünemeyip eve gireyim dedim hemen ya keşke ölçdürseydim

ama görür o uğraşmayı
tatil dönüşü tam uyum sağlayamadım diyete bi onu sollayımda görsün

ooo çok iddialısın
iddiayı severim

Ya benim iddiam kendime ama.

İşte ben sayarken bi yerden sona saymayı unutuyırm bi bakmışım yine motora bağlamışım

Fırına ekmek almaya giderken havanın rüzgarlı oluşu yüzünden elimden para uçmuş bulamadım Allah tan 5 tl idi ama yinede üzüldüm ekmek de alamadım

Yoksa bu bir işaret mi

Ben az önce sütlü bi nescafe içtim ama tatlı isteğimi hiç bastırmadı
Meyve yedim üstüne yok yine olmadı
Hatice gibi uyusam anca unuturum bu isteği

Benim bi avakadolu puding tarifim var diyette kullanıyorum hemen vereyim tarifi

Yarım avakado yarım muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı pekmez veya 1 2 tane hurma az miktarda istediğin bi kuruyemiş ceviz fındık fıstık hangisini seversen robottan geçir tamamdır harika bir puding oluyor. Ben çok yapıyorum çünkü yaptığımda avakado sevmeyen eşim benden çok yiyor sağolsun..

Canım geçmiş olsun aç mı gittin ya da çok mu zorladın kendini tuzu sevmiyosun ama şu an en iyi seçenek tuzlu ayran veya turşu ye bi kaç tane

Kızlar akşam yemeği tavuk salatası mı yoksa balık + salata mı önerirsiniz iyi hoş hiç yemesem mi dicem de gece acıkırım sanırım bu gece ders çalışcam bilemedim şimdi

İkiside harika sana hangisi daha kolay gelicek madem ders çalışacaksın çok yorma kendini

NASIL OLDUN . SPOR MU ÇOK GELİYOR ACABA
45 civarı canım 1 kilo et nerde yiyosun 300-400 gram kuşbaşı yetiyor bize, kıymada aynı şekilde
BİZDE ÖYLE 250 GR ŞEKLİNDE YİYORUZ 1 PORSİYON EDİYORUM ZATEN 125 GR YANINA SEBZE YAD SALATA DOYUYORUZ YETER YANİ
BALIK SALATA TABİ Kİ
EVDE ALET YOKMUYDU CANIM YAA
Adetin ikinci günü hitt cardio yapasım var da çok mu ağır olur yürüyüş mu yapsam yine
YAPILIR CANIM BEN ÖZELLİKLE ADET OLDUĞUMDA YÜKLENİYORUM

ay kuzum vallah bilerek yazmamazlik etmedim görmemissimdir kesin is yerinde hemen ara ara bakiyorumya cok yogun olunca böyle aradan Kaciyo lütfen kusura bakma… cok sagol beni düsündügün icin:) evetttt yaptim pestilim cikana Kadar Hemde 7 km kostum hic durmadan sonrasindada evde birsürü biseyler daha yaptim toplamda 340 puanim var

Ben az önce sütlü bi nescafe içtim ama tatlı isteğimi hiç bastırmadı
Meyve yedim üstüne yok yine olmadı
Hatice gibi uyusam anca unuturum bu isteği
Uyuyordum yeni uyandim 1 saat uydum geldim ama gece 2 de uyumustum ondan yani yoksa uyumam ben uykuyu sevmem uyku ne

Uyuyordum yeni uyandim 1 saat uydum geldim ama gece 2 de uyumustum ondan yani yoksa uyumam ben uykuyu sevmem uyku ne
Sevmeyene bak
Benim son mesaj saatime baksana sabah 4te yattım 7:40 ta ayaktayım
Uyutmuyor yaramazlar
Kıskanıyorum seni
Ben anladım ki benim oğlumun kahve içmeme garezi var ne zaman kahve yapsam ya uyanıyo ya ağlıyo ya
Rahat vermezler kuzular

SABAH
yumurtasız omlet 3 domates maydonoz ve az soğandan
1 ayran
ara
2 kare bitter
öğlen
yeşil mercimekli ıspanak başı
2 yk süzme içine 1 salatalık
ara
2 kare bitter
1 kupa kayısılı forum çay
akşam
tantuni eti 1 yk
salata
yoğurdu begenirsem 2 yk yoğurt
ara
acıkırsam 1 yk süzme içine toz biber

Çok üzüldüm canım yaaa çok geçmiş olsun Allah korumuş seni sevdiklerine bağışlamış

Menün bugün çok güzel canım yürüyüş lerini de takibi de eklicez kuzum sen onları zayıflamak için yürüyorsun ve yürüyüş aynı anda vücuttaki tüm kasları hareket ettiriyor kuzucum tabikide yürüdükçe listeye ekle mutlaka

Tuzu zaten sıfırlamıştım canım bide sporu yoğun yaptm ve yürüyüşe çıkana kadar yeşilim yediklerim de çok çok azdı ondan oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…