- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.241
Kesinlikle balık+salata her yönden balık çok çok çok çok daha faydalı canımKızlar akşam yemeği tavuk salatası mı yoksa balık + salata mı önerirsiniz iyi hoş hiç yemesem mi dicem de gece acıkırım sanırım bu gece ders çalışcam bilemedim şimdi
Sanırım babam kızartma yapar hmm o ayrıntıyı bana buğulama yaptırayım tamam canımcımBnce ikisi de çok iyi balık kızartma olmazsa benim için daha lezzetli bi seçenek ama tabi son karar senin
Benimde kendimi koltuğa atınca aklıma geldi bukadar şaşıp olunur mu gelirken kaç tane eczanenin önünden geçtim içeri girip tansiyon ölçtürsene AAA akıllım dedim kendime fenalaşınca düşünemeyip eve gireyim dedim hemen ya keşke ölçdürseydimTUZLU YRAN İÇ ÇOK KÖTÜ OLDUYSAN CANIM TANSİYON ÖLÇTÜR OLMAZSA
Olabilir tuzlu ayran en iyisiCanım çok fena bulantı girdi baş dönmesi halsizlik biseyler oldu tansiyonumu düştü tam spor bitişi ne oldu bilmiyorum
ama görür o uğraşmayı
tatil dönüşü tam uyum sağlayamadım diyete bi onu sollayımda görsün
ooo çok iddialısın
iddiayı severim
bir ara baktım şişede verecekti adam üstü pis tozlanmış tiksindim almadım aktardan ıyyk .
tekrar temiz bir aktara bakayım olmazsa iyi hatırlattın .
çözersin sayarak çiğne ben öyle alışmıştım belki sende de işe yarar
Fırına ekmek almaya giderken havanın rüzgarlı oluşu yüzünden elimden para uçmuş bulamadımAllah tan 5 tl idi ama yinede üzüldüm ekmek de alamadım
Ben az önce sütlü bi nescafe içtim ama tatlı isteğimi hiç bastırmadı
Meyve yedim üstüne yok yine olmadı
Hatice gibi uyusam anca unuturum bu isteği
Canım benimmmmben seni hiç unuturmuyum aklımda ama çok koşturmalı geçti kaç gündür ondan az sonra yazarım az sonra yazarım dedim kaldı hep aklımda tabi seni zayıflamadan peşini bırakmam ben senin Aaayyy bu arada bana biseyler oldu canım yaaa 2saatlik sporu tamam lazım geldim eve girdim hatta eve girmeye yakın bir bulantı geldi çıkarıcak gibi oldum kendime eve attım şimdi başım döndü miğdem bulandı uzandım şimdi koltuğa baya fenayım tansiyonum düştü galiba tuzda kullanmıyorum ya ondan kesin tansiyonumu düşürdüm ben Aayy çok fenayım hala
Kızlar akşam yemeği tavuk salatası mı yoksa balık + salata mı önerirsiniz iyi hoş hiç yemesem mi dicem de gece acıkırım sanırım bu gece ders çalışcam bilemedim şimdi
hmm bize yakın yerde de tepecik varda onun için sordumBEN İZMİRDE oturuyorum canım
NASIL OLDUN . SPOR MU ÇOK GELİYOR ACABACanım benimmmmben seni hiç unuturmuyum aklımda ama çok koşturmalı geçti kaç gündür ondan az sonra yazarım az sonra yazarım dedim kaldı hep aklımda tabi seni zayıflamadan peşini bırakmam ben senin Aaayyy bu arada bana biseyler oldu canım yaaa 2saatlik sporu tamam lazım geldim eve girdim hatta eve girmeye yakın bir bulantı geldi çıkarıcak gibi oldum kendime eve attım şimdi başım döndü miğdem bulandı uzandım şimdi koltuğa baya fenayım tansiyonum düştü galiba tuzda kullanmıyorum ya ondan kesin tansiyonumu düşürdüm ben Aayy çok fenayım hala
BİZDE ÖYLE 250 GR ŞEKLİNDE YİYORUZ 1 PORSİYON EDİYORUM ZATEN 125 GR YANINA SEBZE YAD SALATA DOYUYORUZ YETER YANİ45 civarı canım 1 kilo et nerde yiyosun 300-400 gram kuşbaşı yetiyor bize, kıymada aynı şekilde
BALIK SALATA TABİ KİKızlar akşam yemeği tavuk salatası mı yoksa balık + salata mı önerirsiniz iyi hoş hiç yemesem mi dicem de gece acıkırım sanırım bu gece ders çalışcam bilemedim şimdi
EVDE ALET YOKMUYDU CANIM YAABenimde kendimi koltuğa atınca aklıma geldi bukadar şaşıp olunur mu gelirken kaç tane eczanenin önünden geçtim içeri girip tansiyon ölçtürsene AAA akıllım dedim kendime fenalaşınca düşünemeyip eve gireyim dedim hemen ya keşke ölçdürseydim
YAPILIR CANIM BEN ÖZELLİKLE ADET OLDUĞUMDA YÜKLENİYORUMAdetin ikinci günü hitt cardio yapasım var da çok mu ağır olur yürüyüş mu yapsam yine
Ya benim iddiam kendime ama.
İşte ben sayarken bi yerden sona saymayı unutuyırm bi bakmışım yine motora bağlamışım
Yoksa bu bir işaret mi
Benim bi avakadolu puding tarifim var diyette kullanıyorum hemen vereyim tarifi
Yarım avakado yarım muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı pekmez veya 1 2 tane hurma az miktarda istediğin bi kuruyemiş ceviz fındık fıstık hangisini seversen robottan geçir tamamdır harika bir puding oluyor. Ben çok yapıyorum çünkü yaptığımda avakado sevmeyen eşim benden çok yiyor sağolsun..
Canım geçmiş olsun aç mı gittin ya da çok mu zorladın kendini tuzu sevmiyosun ama şu an en iyi seçenek tuzlu ayran veya turşu ye bi kaç tane
İkiside harika sana hangisi daha kolay gelicek madem ders çalışacaksın çok yorma kendini
ay kuzum vallah bilerek yazmamazlik etmedim görmemissimdir kesin is yerinde hemen ara ara bakiyorumya cok yogun olunca böyle aradan Kaciyo lütfen kusura bakma… cok sagol beni düsündügün icin:) evetttt yaptim pestilim cikana Kadar Hemde 7 km kostum hic durmadan sonrasindada evde birsürü biseyler daha yaptim15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/
ELF_LR35/
Buki_89/
Kızlar dün spor yapıp dün ki sporu yeni listede olmayanlar eklesinBuki_89 sen dün iyi bir spor yapıcam yazmışsın yaptın mı ? canım yaptıysan yeni liste bu ekliyelim sen bana cvp yazmıyorsun hiç gerçi ama SchonerDuft a alıntılarsın gene bari SchonerDuft puanlarını eklemeyi unutma sende tugbaFB hem bana rakip oluyorum ben ilk 3teyi sen son 3te bu nasıl rekabet
Uyuyordum yeni uyandimBen az önce sütlü bi nescafe içtim ama tatlı isteğimi hiç bastırmadı
Meyve yedim üstüne yok yine olmadı
Hatice gibi uyusam anca unuturum bu isteği
KOKUSUNU ALIYOR DESENEBen anladım ki benim oğlumun kahve içmeme garezi var ne zaman kahve yapsam ya uyanıyo ya ağlıyo ya
Canı çekiyordur annesiBen anladım ki benim oğlumun kahve içmeme garezi var ne zaman kahve yapsam ya uyanıyo ya ağlıyo ya
Uyuyordum yeni uyandim1 saat uydum geldim ama gece 2 de uyumustum ondan yani yoksa uyumam ben uykuyu sevmem uyku ne
Rahat vermezler kuzularBen anladım ki benim oğlumun kahve içmeme garezi var ne zaman kahve yapsam ya uyanıyo ya ağlıyo ya
Çok üzüldüm canım yaaaBen de akciğer embolisi geçirdim 2014 de . Sağ bacağımda kan pıhtısı oluşup kan akışıyla akciğer damarimi tikadı . Sirtima ve gogsume nefes aldıkça demir sapliyorlardi sanki hastaneyi inletiyordum morfinler dahi ise yaramıyordu tüm akrabalar gelmişti şehir dislarindan annem herkesi aramış doktor herşeye hazırlıklı olun deyince . Valla gidiyordum 18 yaşında öteki tarafa . Ölümden döndüm yoğun bakımda yattım 5 gün . Hayatım boyunca hep kan sulandırıcı kullncm hamileliktede düşük olmaması için 9 ay iğne vurulcakmisim. Aklıma geldi nedense şimdi hastalıktan bahaednce paylaşayım dedim . Bir de bitki çaylarını obdan çok karistiramiyorum diyete . Hepsinin kan inceltici ilaçlarla ya da pıhtılaşmaya bi ilgisi oluyor genelde.
Menün bugün çok güzel canımSABAH
yumurtasız omlet 3 domates maydonoz ve az soğandan
1 ayran
ara
2 kare bitter
öğlen
yeşil mercimekli ıspanak başı
2 yk süzme içine 1 salatalık
ara
2 kare bitter
1 kupa kayısılı forum çay
akşam
tantuni eti 1 yk
salata
yoğurdu begenirsem 2 yk yoğurt
ara
acıkırsam 1 yk süzme içine toz biber
Tuzu zaten sıfırlamıştım canım bide sporu yoğun yaptm ve yürüyüşe çıkana kadar yeşilim yediklerim de çok çok azdı ondan oldu galibaYa benim iddiam kendime ama.
İşte ben sayarken bi yerden sona saymayı unutuyırm bi bakmışım yine motora bağlamışım
Yoksa bu bir işaret mi
Benim bi avakadolu puding tarifim var diyette kullanıyorum hemen vereyim tarifi
Yarım avakado yarım muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı pekmez veya 1 2 tane hurma az miktarda istediğin bi kuruyemiş ceviz fındık fıstık hangisini seversen robottan geçir tamamdır harika bir puding oluyor. Ben çok yapıyorum çünkü yaptığımda avakado sevmeyen eşim benden çok yiyor sağolsun..
Canım geçmiş olsun aç mı gittin ya da çok mu zorladın kendini tuzu sevmiyosun ama şu an en iyi seçenek tuzlu ayran veya turşu ye bi kaç tane
İkiside harika sana hangisi daha kolay gelicek madem ders çalışacaksın çok yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?