- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.261
EKLERİM O ZAMAN YOKSA HERGÜN 10 DK DA OLSA VAR YÜRÜŞÜMMenün bugün çok güzel canımyürüyüş lerini de takibi de eklicez kuzum sen onları zayıflamak için yürüyorsun ve yürüyüş aynı anda vücuttaki tüm kasları hareket ettiriyor kuzucum tabikide yürüdükçe listeye ekle mutlaka
Canım bir karışıklık oldu galibaUyuyordum yeni uyandim1 saat uydum geldim ama gece 2 de uyumustum ondan yani yoksa uyumam ben uykuyu sevmem uyku ne
Ooo hem spor hem romantizim daha ne olsunBEN ÇIKTIM BUGÜN EŞİM EVDE GELEMEYEBİLİRİM BELKİ SAHİL YÜRÜYÜŞÜDE YPARIZ YAĞMRUN ALTINDA EŞİMLE :)
Sagol cnm . Off moralim çok bozuk.. yürüyüşe geldim 2 km snra durmak zorundayım yürüyemiyorum pet bacaklarima degiyo çok acityo bu hfta yürüyüşe daha gelemycm malesef . Ofya moralim çok bozuldu . Hitt de çok ağır adet olugum icin npcm blniyrmÇok üzüldüm canım yaaaçok geçmiş olsun Allah korumuş seni sevdiklerine bağışlamış
Allah rahmet eylesin canimBenim de dedem bi boğazım var zaten onu da yemiceksek niye yaşıyız ozaman biz ölelim ozaman derdiyiyen de ölüyo yemiyen de ye gitsin can boğazdan gelir dedi aaahhh canım benim tonton göbekli dedem hulisi kentmene çok benzerdi yüzü bıyıkları tipi birebir di bir görseniz canım yaaa Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın inşallah
Buyudu benimki 3.5 yasini gecti oglen uyudugunda onunla uyuyorumSevmeyene bak
Benim son mesaj saatime baksana sabah 4te yattım 7:40 ta ayaktayım
Uyutmuyor yaramazlar
Kıskanıyorum seni
Rahat vermezler kuzular
Normal cikolata yememissin canim arti ogunlerde de cok yememissin kotu degil bence iyi afiyet olsunSABAH
yumurtasız omlet 3 domates maydonoz ve az soğandan
1 ayran
ara
2 kare bitter
öğlen
yeşil mercimekli ıspanak başı
2 yk süzme içine 1 salatalık
ara
2 kare bitter
1 kupa kayısılı forum çay
akşam
tantuni eti 1 yk
salata
yoğurdu begenirsem 2 yk yoğurt
ara
acıkırsam 1 yk süzme içine toz biber
Adini duydum ama ne aldim ne kullandim canim bende bilmiyorumkızlar bu kakule nedir nasıl kullanılıyor
Dikkat et canim ac cikma tansiyonun düşmüş olabilirTuzu zaten sıfırlamıştım canım bide sporu yoğun yaptm ve yürüyüşe çıkana kadar yeşilim yediklerim de çok çok azdı ondan oldu galiba
Canım bir karışıklık oldu galibasen diyette iken günlük 1saat sporu 1 saat uyku olarak mı anladın acaba? biz spordayken sen hep uyuyorsun hayırdır farklı bir formül mü bu?
Oh yuru canim bende 1 saate cikarimBEN ÇIKTIM BUGÜN EŞİM EVDE GELEMEYEBİLİRİM BELKİ SAHİL YÜRÜYÜŞÜDE YPARIZ YAĞMRUN ALTINDA EŞİMLE :)
Yok kuzum ya hiç ihtiyaç duyup almadım eşimin de sağlk sorunu yok benim de ondan eve almak hiç aklımıza bile gelmedi valla yemek yedikten sonra biraz daha iyi oldum bulanayım tamamen gitti ama başım a çok ağrı girdi şimdi de pooff inşallah m8gren tutmaz neyse artk tutarsa da evde hap var içip uyucaz mecburNASIL OLDUN . SPOR MU ÇOK GELİYOR ACABA
BİZDE ÖYLE 250 GR ŞEKLİNDE YİYORUZ 1 PORSİYON EDİYORUM ZATEN 125 GR YANINA SEBZE YAD SALATA DOYUYORUZ YETER YANİ
BALIK SALATA TABİ Kİ
EVDE ALET YOKMUYDU CANIM YAA
YAPILIR CANIM BEN ÖZELLİKLE ADET OLDUĞUMDA YÜKLENİYORUM
Maşallah canım 2 ayda 8-9 kilo gitmiş olcak o kadarı benim 4 ayı mı aldı valla maşallah hızlısınAllah rahmet eylesin canim
Buyudu benimki 3.5 yasini gecti oglen uyudugunda onunla uyuyorumseninkilerde buyudumu uyursun kaptancim
Normal cikolata yememissin canim arti ogunlerde de cok yememissin kotu degil bence iyi afiyet olsun
Adini duydum ama ne aldim ne kullandim canim bende bilmiyorum
Dikkat et canim ac cikma tansiyonun düşmüş olabilir
cok gizli yeni taktik diyetteyken onerilmiyormu bilmiyorum canim ama uyku etkilemiyor beni ilk ay 4.7 gitti 2. Aydayim daha 2 haftam dolmadi 3 gun var 1.8 gitti bu ayda 4 kilo olacak gibi ac da kalmadan doyarak verdim sadece pogacayi ozledim
Oh yuru canim bende 1 saate cikarim
SchonerDuft canımın içi listeyi hazır ettim canım dün spor yapanları ekledim ben de şimdi spora gidiyorum kuzum sana emanet liste melisa- spor birincisi olduğun için ödülün vardı bugün de tam günü ama abartmadan yaptıklarından birinden ölçülü olarak ödülünü ye schoner sana azıcik ye demişti zaten canım oda 1.lik ödülün olsun schoner canımın içi spor dönüşü şu sıkılaşma işinide senle konuşalım canım ya vakit bulamadım çok koşuşturmalıyım kaç gündür 2saate filan dönerim galiba
Evet kızlar yemedimkhvaltını beğendim öğlen üzgün şeyler ye ekmekte pilav ve türevleri yeme sakın :)
teşhis ne ? birşeye yatkınlığın var demekki uyarmış . kabızlık yaşıyorsan iyi bir drye git araştırsınlar canım
bende öyleyim dediğimi uygulamam büyük ihtimal ile
bende yellow beni unuttu diyordumsaymaya başladım sonra
içelim sabh yaparım soğuk soğuk güzel oluyor bugün maydonoz alayım :)
yürüyüş yapyorum ama iş çıkışı mesala 10 15 dk yürüyorum haksızlık olur diye yazmıyorum evden çıkıncada uzatıyorum yolu . yarın güzargah değiştircem sabah sahile inip yürüyüp belediyeye binecem akşamda aynı şekilde onları sayarım ama baştan söyleyim
annem yapyor canım ona koy desem bi ton laf ederler hiç gerek yok kefir mayası bulsam muhteşem olcakta bulamadım sütçülere sorun dedim annem ve kv ye ne gerek moduna girdiler artık söylemiyorum napim .
börek öneriydi canım ödül değilyemesin melisa- listeye girecek bu hafta hedefine çok az kalmış cuma gününe 1 kilo verirse ödülü olsun kilo veremedikten sonra spor 1.liği önemsiz kalıyor kas oranı arttı olayını göz ardı edelim
ok dönünce konuşuruz
bende hızlı yerdim şimdi sayıyorum çiğnerken hatta sıkılıp bazen dolandığım oluyor sırf doygunluk olsun diye
2 tane yedim kayık börekler oluyor ondan kenarları çıkardım ama hmur işte .
yok canım sanmıyorum kv ye gidicez eşimle ancak arabayı park edip 30 dk yürürsek o da belki ama evde lastik ile çalışırım kol ve bacak
KOKUSUNU ALIYOR DESENE
Kızım 4 aylıktı şöyle bi ağzına deyireyim dedim ondan sonra ne zaman elimde fincan görse kıyameti kopardı yiycem diye halen telvelerimi yer yaniCanı çekiyordur annesi
Sevmeyene bak
Benim son mesaj saatime baksana sabah 4te yattım 7:40 ta ayaktayım
Uyutmuyor yaramazlar
Kıskanıyorum seni
Rahat vermezler kuzular
SABAH
yumurtasız omlet 3 domates maydonoz ve az soğandan
1 ayran
ara
2 kare bitter
öğlen
yeşil mercimekli ıspanak başı
2 yk süzme içine 1 salatalık
ara
2 kare bitter
1 kupa kayısılı forum çay
akşam
tantuni eti 1 yk
salata
yoğurdu begenirsem 2 yk yoğurt
ara
acıkırsam 1 yk süzme içine toz biber
Tuzu zaten sıfırlamıştım canım bide sporu yoğun yaptm ve yürüyüşe çıkana kadar yeşilim yediklerim de çok çok azdı ondan oldu galiba
Evet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Kahvaltıda bi kase sütlü mısır gevreği
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Pulbiberli limonlu yoğurtsuz olmaz tabi bide o
Canım migren geliyormuş yaaa bulantı ve başdönmesi durdu başıma şiddetli ağrı girdisanırım öyle
Kızım 4 aylıktı şöyle bi ağzına deyireyim dedim ondan sonra ne zaman elimde fincan görse kıyameti kopardı yiycem diye halen telvelerimi yer yani
Ne yapalım canım artık tatlı kuzular başa gelen çekilir
Menü güzil bitterin telafisi var mı canım?
Aaaa ama oldu mu bu şimdi senin gibi bir profosyonele yakıştı mı bidenem. Görmeyeyim bi daha böyle aç karna ağır spor yaptığını. Nasılsın şimdi geldin mi kendine?
Çok güzel menü afiyet olsun
Gene çok güzel canım afiyet olsunKızlar bende hızlıca yazayım menümü sonra kızım uyuyana kadar fırsatım olmaz
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Tavuk ızgara yeşil salata
İkindi
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Kurufasülye yoğurt
Bu yediklerimde miktar sıkıntısı yok doyana kadar yiyebildiklerimden kızlar.
Canım benim dün aksama doğru migren tuttu ağrı kesici ve kas gevşetici aynı anda içiyorum sonra senin magnezyum dan almış eşim onu da ictim Bug un de ictim şimdi daha iyiyim ama karnım sis işte ama magnezyum vc ye çıkardı ciddenYok kuzum ya hiç ihtiyaç duyup almadım eşimin de sağlk sorunu yok benim de ondan eve almak hiç aklımıza bile gelmedi valla yemek yedikten sonra biraz daha iyi oldum bulanayım tamamen gitti ama başım a çok ağrı girdi şimdi de pooff inşallah m8gren tutmaz neyse artk tutarsa da evde hap var içip uyucaz mecbur
Misirr gevreği çok zararlı şekerli direk diyete aykırı cnm o hariç çok az yemişsin vallaEvet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Kahvaltıda bi kase sütlü mısır gevreği
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Pulbiberli limonlu yoğurtsuz olmaz tabi bide o
Ben bugün hatta 3gündür onu içmedim canım pişman oldum keşke içseymişim 3gün bile ara verince tutiyor hergün içince migren baya uzun süre hiç tutmuyor bende de canim bife wc ye çok çıkarıyor gerçekten çok etkili ya dur bende kalkıp içeyim iyi hatırlattın birde diyetisyen kahvaltıdan hemen sonra iç daha etkili olur dedi sende öyle yap canım ben normalde hep öyle yapıyorum buarada sen tartıldın mı kuzucum ne durumdasın?Canım benim dün aksama doğru migren tuttu ağrı kesici ve kas gevşetici aynı anda içiyorum sonra senin magnezyum dan almış eşim onu da ictim Bug un de ictim şimdi daha iyiyim ama karnım sis işte ama magnezyum vc ye çıkardı cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?