Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

EKLERİM O ZAMAN YOKSA HERGÜN 10 DK DA OLSA VAR YÜRÜŞÜM

Uyuyordum yeni uyandim 1 saat uydum geldim ama gece 2 de uyumustum ondan yani yoksa uyumam ben uykuyu sevmem uyku ne
Canım bir karışıklık oldu galiba sen diyette iken günlük 1saat sporu 1 saat uyku olarak mı anladın acaba? biz spordayken sen hep uyuyorsun hayırdır farklı bir formül mü bu?

BEN ÇIKTIM BUGÜN EŞİM EVDE GELEMEYEBİLİRİM BELKİ SAHİL YÜRÜYÜŞÜDE YPARIZ YAĞMRUN ALTINDA EŞİMLE :)
Ooo hem spor hem romantizim daha ne olsun aman sen sporunu yap hem vücudun hem ruhun faydalansın bugün girmesen de olur canım daha önemli şeyler için çıkıyorsun sonuçta

Çok üzüldüm canım yaaa çok geçmiş olsun Allah korumuş seni sevdiklerine bağışlamış
Sagol cnm . Off moralim çok bozuk.. yürüyüşe geldim 2 km snra durmak zorundayım yürüyemiyorum pet bacaklarima degiyo çok acityo bu hfta yürüyüşe daha gelemycm malesef . Ofya moralim çok bozuldu . Hitt de çok ağır adet olugum icin npcm blniyrm

Allah rahmet eylesin canim
Sevmeyene bak
Benim son mesaj saatime baksana sabah 4te yattım 7:40 ta ayaktayım
Uyutmuyor yaramazlar
Kıskanıyorum seni

Rahat vermezler kuzular
Buyudu benimki 3.5 yasini gecti oglen uyudugunda onunla uyuyorum seninkilerde buyudumu uyursun kaptancim
Normal cikolata yememissin canim arti ogunlerde de cok yememissin kotu degil bence iyi afiyet olsun
kızlar bu kakule nedir nasıl kullanılıyor
Adini duydum ama ne aldim ne kullandim canim bende bilmiyorum
Tuzu zaten sıfırlamıştım canım bide sporu yoğun yaptm ve yürüyüşe çıkana kadar yeşilim yediklerim de çok çok azdı ondan oldu galiba
Dikkat et canim ac cikma tansiyonun düşmüş olabilir
Canım bir karışıklık oldu galiba sen diyette iken günlük 1saat sporu 1 saat uyku olarak mı anladın acaba? biz spordayken sen hep uyuyorsun hayırdır farklı bir formül mü bu?
cok gizli yeni taktik diyetteyken onerilmiyormu bilmiyorum canim ama uyku etkilemiyor beni ilk ay 4.7 gitti 2. Aydayim daha 2 haftam dolmadi 3 gun var 1.8 gitti bu ayda 4 kilo olacak gibi ac da kalmadan doyarak verdim sadece pogacayi ozledim
BEN ÇIKTIM BUGÜN EŞİM EVDE GELEMEYEBİLİRİM BELKİ SAHİL YÜRÜYÜŞÜDE YPARIZ YAĞMRUN ALTINDA EŞİMLE :)
Oh yuru canim bende 1 saate cikarim

Yok kuzum ya hiç ihtiyaç duyup almadım eşimin de sağlk sorunu yok benim de ondan eve almak hiç aklımıza bile gelmedi valla yemek yedikten sonra biraz daha iyi oldum bulanayım tamamen gitti ama başım a çok ağrı girdi şimdi de pooff inşallah m8gren tutmaz neyse artk tutarsa da evde hap var içip uyucaz mecbur

Maşallah canım 2 ayda 8-9 kilo gitmiş olcak o kadarı benim 4 ayı mı aldı valla maşallah hızlısın

Evet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Kahvaltıda bi kase sütlü mısır gevreği
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Pulbiberli limonlu yoğurtsuz olmaz tabi bide o

KOKUSUNU ALIYOR DESENE

sanırım öyle

Canı çekiyordur annesi
Kızım 4 aylıktı şöyle bi ağzına deyireyim dedim ondan sonra ne zaman elimde fincan görse kıyameti kopardı yiycem diye halen telvelerimi yer yani

Sevmeyene bak
Benim son mesaj saatime baksana sabah 4te yattım 7:40 ta ayaktayım
Uyutmuyor yaramazlar
Kıskanıyorum seni

Rahat vermezler kuzular

Ne yapalım canım artık tatlı kuzular başa gelen çekilir

Menü güzil bitterin telafisi var mı canım?

Tuzu zaten sıfırlamıştım canım bide sporu yoğun yaptm ve yürüyüşe çıkana kadar yeşilim yediklerim de çok çok azdı ondan oldu galiba

Aaaa ama oldu mu bu şimdi senin gibi bir profosyonele yakıştı mı bidenem. Görmeyeyim bi daha böyle aç karna ağır spor yaptığını. Nasılsın şimdi geldin mi kendine?

Evet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu

Çok güzel menü afiyet olsun

Kızlar bende hızlıca yazayım menümü sonra kızım uyuyana kadar fırsatım olmaz

Uyanınca
1 tk çörekotu yağı

Sabah
1 fincan şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Tavuk ızgara yeşil salata

İkindi
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
Kurufasülye yoğurt

Bu yediklerimde miktar sıkıntısı yok doyana kadar yiyebildiklerimden kızlar.

Canım migren geliyormuş yaaa bulantı ve başdönmesi durdu başıma şiddetli ağrı girdi biliyosun migren geliyorum der ya geliyorum diyormuş meğer ağrı kesici aldım yatak odasına girip yorganı başımdan çektim yatıyorum

Gene çok güzel canım afiyet olsun

Kahvaltı: 1haşlanmış yumurta,2dilim kaşar,2çeri, 2dilim siyezbuğdayından tam çavdar ,form çay

Ara: 2 gün kurusu, sütlü kahve

Öğlen yemeği yok
Spor: 1saat yürüyüş üstüne 30dakika koşu sonra fenalaşma

Akşam: bir tabak yeşil mercimek,3kaşık yoğurt

Canım benim dün aksama doğru migren tuttu ağrı kesici ve kas gevşetici aynı anda içiyorum sonra senin magnezyum dan almış eşim onu da ictim Bug un de ictim şimdi daha iyiyim ama karnım sis işte ama magnezyum vc ye çıkardı cidden

Evet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Misirr gevreği çok zararlı şekerli direk diyete aykırı cnm o hariç çok az yemişsin valla

Menü

Kahvaltı
1,5 yumurtalı dere otlu omlet
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
Ara
1 sekersiz Nescafe, 2 ceviz, 3 çiğ findik

Öğlen
Yok

Akşam
Izgara tavuk 100 gr .
5 ymk kaşığı barbunya
1 bardak ayran

Ara
1 kivi , sekersiz Nescafe, 1 kare acı bitter , 2 ceviz

Spor

7 km tempolu yürüyüş 65 dk

Ben bugün hatta 3gündür onu içmedim canım pişman oldum keşke içseymişim 3gün bile ara verince tutiyor hergün içince migren baya uzun süre hiç tutmuyor bende de canim bife wc ye çok çıkarıyor gerçekten çok etkili ya dur bende kalkıp içeyim iyi hatırlattın birde diyetisyen kahvaltıdan hemen sonra iç daha etkili olur dedi sende öyle yap canım ben normalde hep öyle yapıyorum buarada sen tartıldın mı kuzucum ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…