- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.281
Dün 64 tum canım başka tartılmadım işte bakalim ramazan da ne olacakBen bugün hatta 3gündür onu içmedim canım pişman oldum keşke içseymişim 3gün bile ara verince tutiyor hergün içince migren baya uzun süre hiç tutmuyor bende de canim bife wc ye çok çıkarıyor gerçekten çok etkili ya dur bende kalkıp içeyim iyi hatırlattın birde diyetisyen kahvaltıdan hemen sonra iç daha etkili olur dedi sende öyle yap canım ben normalde hep öyle yapıyorum sen tartıldın mı kuzucum ne durumdasın?
Ciddi miMisirr gevreği çok zararlı şekerli direk diyete aykırı cnm o hariç çok az yemişsin valla
Sağol canım sanada afiyet olsunsanırım öyle
Kızım 4 aylıktı şöyle bi ağzına deyireyim dedim ondan sonra ne zaman elimde fincan görse kıyameti kopardı yiycem diye halen telvelerimi yer yani
Ne yapalım canım artık tatlı kuzular başa gelen çekilir
Menü güzil bitterin telafisi var mı canım?
Aaaa ama oldu mu bu şimdi senin gibi bir profosyonele yakıştı mı bidenem. Görmeyeyim bi daha böyle aç karna ağır spor yaptığını. Nasılsın şimdi geldin mi kendine?
Çok güzel menü afiyet olsun
Bi içeriğine bak cnm şeker, karbonhidrat oranına ona göre belli olurCiddi mibende diyet için aldım ama kellogg sun nesquikin filan değil onlarda mı aykırı
Bir baktım da onlarda baya karbonhidratlı ya bence arada bir ye yani yiyeceksen de Surekli olmasın . Çünkü şeker var içinde .Ciddi mibende diyet için aldım ama kellogg sun nesquikin filan değil onlarda mı aykırı
Ah yaa yat canım yat migreni bilen bilir yat sen geçmiş olsun.Canım migren geliyormuş yaaa bulantı ve başdönmesi durdu başıma şiddetli ağrı girdibiliyosun migren geliyorum der ya geliyorum diyormuş meğer ağrı kesici aldım yatak odasına girip yorganı başımdan çektim yatıyorum
Sağol canım bakalım cuma sonuç nasıl olacak.Gene çok güzel canım afiyet olsun
Canım öğlene bişeyler koysaydın keşke spor öncesine yani en azından yoğurt gibi neyse artık bu kadar zorlamazsın kendini.Kahvaltı: 1haşlanmış yumurta,2dilim kaşar,2çeri, 2dilim siyezbuğdayından tam çavdar ,form çay
Ara: 2 gün kurusu, sütlü kahve
Öğlen yemeği yok
Spor: 1saat yürüyüş üstüne 30dakika koşu sonra fenalaşma
Akşam: bir tabak yeşil mercimek,3kaşık yoğurt
Menü
Kahvaltı
1,5 yumurtalı dere otlu omlet
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
Ara
1 sekersiz Nescafe, 2 ceviz, 3 çiğ findik
Öğlen
Yok
Akşam
Izgara tavuk 100 gr .
5 ymk kaşığı barbunya
1 bardak ayran
Ara
1 kivi , sekersiz Nescafe, 1 kare acı bitter , 2 ceviz
Spor
7 km tempolu yürüyüş 65 dk
Ah yaa yat canım yat migreni bilen bilir yat sen geçmiş olsun.
Sağol canım bakalım cuma sonuç nasıl olacak.
Canım öğlene bişeyler koysaydın keşke spor öncesine yani en azından yoğurt gibi neyse artık bu kadar zorlamazsın kendini.
Şey canım ya meyveyi daha erken yeme ihtimalin yok mu acaba. Akşam alınan şeker direk yağa dönüşüyor meyve şekeri de buna dahil malesef. Ama menü güzel afiyet olsun.
Bende boyle verecegimi bilsem daha once baslardim canimMaşallah canım 2 ayda 8-9 kilo gitmiş olcak o kadarı benim 4 ayı mı aldı valla maşallah hızlısın
Bir daha oyle yemeden çıkma canim sabahda aksamda cok guzel afiyet olsunKahvaltı: 1haşlanmış yumurta,2dilim kaşar,2çeri, 2dilim siyezbuğdayından tam çavdar ,form çay
Ara: 2 gün kurusu, sütlü kahve
Öğlen yemeği yok
Spor: 1saat yürüyüş üstüne 30dakika koşu sonra fenalaşma
Akşam: bir tabak yeşil mercimek,3kaşık yoğurt
Böyle diyo canım o zaman ara sıra kullanırım aldım şimdi ziyan olmasınBir baktım da onlarda baya karbonhidratlı ya bence arada bir ye yani yiyeceksen de Surekli olmasın . Çünkü şeker var içinde .
Aksam birde 2 parmak kalinliginda parmak boyunda tavuk vardi onu eklemeyi unutmusumKahvalti
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
Bir dilim ekmek
Kk beyaz peynir
Birer avuc tere maydanoz
Domates biber
Oglen
Firin tavuk 1 tane but 3 parca ceviz kadar göğüs
3 yk yogurt
1 dilim ekmek
Kozlenmis 2 biber 1 domates
Ara
Yarim portakal
Aksam
6 yk patates ve etsiz turlu
3yk yogurt
Yarim dilim ekmek
Az tere biber
Su 2lt oldu
Spor 1 saat yürüyüş
Bende en son 64.8 e indim canım ama bir kaç gündür tartı takıldı gibi sanki yada gene birden mi atacak anlamadım ama cumadan beri sabah akşam arası kilom aynı çıkıyor gibi normalde sabaha daha farklı düşüş olması lazımDün 64 tum canım başka tartılmadım işte bakalim ramazan da ne olacak
Wwooowwww çok güzelmişay kuzum vallah bilerek yazmamazlik etmedim görmemissimdir kesin is yerinde hemen ara ara bakiyorumya cok yogun olunca böyle aradan Kaciyo lütfen kusura bakma… cok sagol beni düsündügün icin:) evetttt yaptim pestilim cikana Kadar Hemde 7 km kostum hic durmadan sonrasindada evde birsürü biseyler daha yaptimtoplamda 340 puanim var
Afiyet olsun canım çok güzel.Aksam birde 2 parmak kalinliginda parmak boyunda tavuk vardi onu eklemeyi unutmusum
Güzel ve lezzetli menü olmuş afiyet olsun canımSabah 2 kaşık yulaf bir tatlı kaşığı kakao bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi yarim muz bir bardak sütten yapılmış somoothie bir tane haşlanmış yumurta.
Öğlen bir tabak kısır 2 fincan çay.
Akşam lavassiz et döner 2 bardak ayran bir kase salata.
2,5 lt su 3 olacak.
Hey maşallah sadece 100 gramı bile çOk fazla . Aynen cnm bncede arada az miktardan bursey olmaz herhaldeBöyle diyo canım o zaman ara sıra kullanırım aldım şimdi ziyan olmasın
Sağol canım ayy bende çok pişman oldum yoksa bu şekil spor yapıyorum kötü de olmuyordum ama öğün atlayınca mı zorladı yoksa genel olarak vücut artk zorlandı mı ne oldu bilmiyorum geldiğimden beri yatıyorum zaten şimdi biraz biraz kendime geldim ağrı keşiflerde etki etti tabi migreneBende boyle verecegimi bilsem daha once baslardim canimbundan onceki verdigimde daha yavas gitmisti.
Bir daha oyle yemeden çıkma canim sabahda aksamda cok guzel afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?