Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün 64 tum canım başka tartılmadım işte bakalim ramazan da ne olacak

Sağol canım sanada afiyet olsun

Ah yaa yat canım yat migreni bilen bilir yat sen geçmiş olsun.
Gene çok güzel canım afiyet olsun
Sağol canım bakalım cuma sonuç nasıl olacak.
Canım öğlene bişeyler koysaydın keşke spor öncesine yani en azından yoğurt gibi neyse artık bu kadar zorlamazsın kendini.

Şey canım ya meyveyi daha erken yeme ihtimalin yok mu acaba. Akşam alınan şeker direk yağa dönüşüyor meyve şekeri de buna dahil malesef. Ama menü güzel afiyet olsun.

Var da yemek sonrası cnm tatlı istiyor bazen hep yapmıyorum ama arada oluyor olmazsa öğlen arasinda yerim

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
6 zeytin
Bir dilim ekmek
Kk beyaz peynir
Birer avuc tere maydanoz
Domates biber
Oglen
Firin tavuk 1 tane but 3 parca ceviz kadar göğüs
3 yk yogurt
1 dilim ekmek
Kozlenmis 2 biber 1 domates
Ara
Yarim portakal
Aksam
6 yk patates ve etsiz turlu
3yk yogurt
Yarim dilim ekmek
Az tere biber
Su 2lt oldu
Spor 1 saat yürüyüş

Maşallah canım 2 ayda 8-9 kilo gitmiş olcak o kadarı benim 4 ayı mı aldı valla maşallah hızlısın
Bende boyle verecegimi bilsem daha once baslardim canim bundan onceki verdigimde daha yavas gitmisti.
Bir daha oyle yemeden çıkma canim sabahda aksamda cok guzel afiyet olsun

Bir baktım da onlarda baya karbonhidratlı ya bence arada bir ye yani yiyeceksen de Surekli olmasın . Çünkü şeker var içinde .
Böyle diyo canım o zaman ara sıra kullanırım aldım şimdi ziyan olmasın

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-16-21-10-13-991_com.android.chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 21
Aksam birde 2 parmak kalinliginda parmak boyunda tavuk vardi onu eklemeyi unutmusum

Dün 64 tum canım başka tartılmadım işte bakalim ramazan da ne olacak
Bende en son 64.8 e indim canım ama bir kaç gündür tartı takıldı gibi sanki yada gene birden mi atacak anlamadım ama cumadan beri sabah akşam arası kilom aynı çıkıyor gibi normalde sabaha daha farklı düşüş olması lazım bakalım cumaya kadar ne olucak meraktayım ama aynı kilolara gelmişiz canım hadi beraber önce 62ye geçelim sonrada 60 a inelim düzenli gir buraya canım her türlü yaparız başarırız yeter ki aktif ol sen aktif olursan ben senin bozmaya izin vermem tamam mı hadi beraber o tartıya 60.00 ı yazdırcaz sonra devamı da gelir nasılsa

Wwooowwww çok güzelmiş ekliyorum hemen

Sabah 2 kaşık yulaf bir tatlı kaşığı kakao bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi yarim muz bir bardak sütten yapılmış somoothie bir tane haşlanmış yumurta.

Öğlen bir tabak kısır 2 fincan çay.

Akşam lavassiz et döner 2 bardak ayran bir kase salata.
2,5 lt su 3 olacak.

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+270+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+
berkas /
Turkuazmavi90 / 285+162.5+
Rabia- /
chaos1023 /
magickk /180+
uçukgençlik/292.5+

ELF_LR35/150+
Buki_89/ 340+

Güzel ve lezzetli menü olmuş afiyet olsun canım
htc71 puanları nı yazmıyorsun canım ama hesaplayp ekledim yürüyüşünü kuzucum puan yazmayı unutma beni de etiketle tamam mı
chaos1023 canım sende puan belirmemişsin ama senin kini ekliyelim çünki hem dakika var dı hem adım vardı ikisi bunların ayrı ayrı mı yapıldı emin olamadım ondan yanlış yapıyım diye hesaplamadım canım sen de puanı nı hesaplayıp bana etiketlermişim yada direk en son paylaşılan listeyi alıntılayıp direk onada ekliyebilirsin

Bende boyle verecegimi bilsem daha once baslardim canim bundan onceki verdigimde daha yavas gitmisti.

Bir daha oyle yemeden çıkma canim sabahda aksamda cok guzel afiyet olsun
Sağol canım ayy bende çok pişman oldum yoksa bu şekil spor yapıyorum kötü de olmuyordum ama öğün atlayınca mı zorladı yoksa genel olarak vücut artk zorlandı mı ne oldu bilmiyorum geldiğimden beri yatıyorum zaten şimdi biraz biraz kendime geldim ağrı keşiflerde etki etti tabi migrene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…