- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.301
Siz okadar spor yapinca benim 3 gunluk sporu 1 gunde yapip yazıyorsunuzGüzel ve lezzetli menü olmuş afiyet olsun canım
htc71 puanları nı yazmıyorsun canım ama hesaplayp ekledim yürüyüşünü kuzucum puan yazmayı unutma beni de etiketle tamam mı
chaos1023 canım sende puan belirmemişsin ama senin kini ekliyelim çünki hem dakika var dı hem adım vardı ikisi bunların ayrı ayrı mı yapıldı emin olamadım ondan yanlış yapıyım diye hesaplamadım canım sen de puanı nı hesaplayıp bana etiketlermişim yada direk en son paylaşılan listeyi alıntılayıp direk onada ekliyebilirsin
Afiyet olsun canim guzel kisirda yersin borekde mezun oluyorsunSabah 2 kaşık yulaf bir tatlı kaşığı kakao bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi yarim muz bir bardak sütten yapılmış somoothie bir tane haşlanmış yumurta.
Öğlen bir tabak kısır 2 fincan çay.
Akşam lavassiz et döner 2 bardak ayran bir kase salata.
2,5 lt su 3 olacak.
Bak bak bahanelereYellow gir
Siz okadar spor yapinca benim 3 gunluk sporu 1 gunde yapip yazıyorsunuzyazasim gelmiyor
Sagol kuzumAfiyet olsun canım çok güzel.
Yemin ederim ağzım sulandıAfiyet olsun canim guzel kisirda yersin borekde mezun oluyorsunbirsey kalmadi bende 65 olunca kendime odul vericem
Benim odul ne bil bakalimYemin ederim ağzım sulandı4aydır kısır yemedim bende ne çok şey yetmemişim farkettimde kaç gündür 4aydir onu yemedim bunu yemedim diyor sizden gördükçe ciğercinin önünde camdan bakan kedi gibi hissettim kendimi açııımm aç sezercik gibi ben de sorucam M MissHayaLet e nasıl dı tadı guzelmi şeyyy Bir gün bende yiyecem onlardan?
Bak bak bahanelereyağ gibi üste çık hemen napalim biz senin gibi uyuyarak versek biz de azcık spor yapar sonra 1er saatte güzellik uykusuna yatarız ama olmuyor malesef biz tartıya alnımızın teriyle yazdırıyoruz o rakamları
HahahaYemin ederim ağzım sulandı4aydır kısır yemedim bende ne çok şey yetmemişim farkettimde kaç gündür 4aydir onu yemedim bunu yemedim diyor sizden gördükçe ciğercinin önünde camdan bakan kedi gibi hissettim kendimi açııımm aç sezercik gibi ben de sorucam M MissHayaLet e nasıl dı tadı guzelmi şeyyy Bir gün bende yiyecem onlardan?
MBAncak kendime gelebildim iki gundur çorbadan başka bişey almadı midem bgn normale döndü ins.
Kahvaltı
2yumurta bir lavaş maydanoz domates bol kırmızı biber yeşil çay
Oglen
Tavuk çorbası bir wasa
Akşama (niyetim)
Peynirli salata ayran
Spor
45dk Leslie 13000adim afiyet olsun canim
Afiyet olsun canımEvet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Kahvaltıda bi kase sütlü mısır gevreği
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Pulbiberli limonlu yoğurtsuz olmaz tabi bide o
Kızlar bende hızlıca yazayım menümü sonra kızım uyuyana kadar fırsatım olmaz
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Tavuk ızgara yeşil salata
İkindi
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Kurufasülye yoğurt
Bu yediklerimde miktar sıkıntısı yok doyana kadar yiyebildiklerimden kızlar.
[/QUOTE
Afiyet olsun kuzum
Kahvaltı: 1haşlanmış yumurta,2dilim kaşar,2çeri, 2dilim siyezbuğdayından tam çavdar ,form çay
Ara: 2 gün kurusu, sütlü kahve
Öğlen yemeği yok
Spor: 1saat yürüyüş üstüne 30dakika koşu sonra fenalaşma
Akşam: bir tabak yeşil mercimek,3kaşık yoğurt
Guzel menu canım
Afiyet olsun kuzumMenü
Kahvaltı
1,5 yumurtalı dere otlu omlet
4 yeşil zeytin
3 çeri domates
Ara
1 sekersiz Nescafe, 2 ceviz, 3 çiğ findik
Öğlen
Yok
Akşam
Izgara tavuk 100 gr .
5 ymk kaşığı barbunya
1 bardak ayran
Ara
1 kivi , sekersiz Nescafe, 1 kare acı bitter , 2 ceviz
Spor
7 km tempolu yürüyüş 65 dk
Hahahabol yeşillikli yaptım canım yarım su bardağı bulgurdan kızım sadece bulguru yiyor bu da bölüştük zaten bol salatali oldu güzeldi
Bence de bünyeyi bozuyoruz al ver al ver yeter artık canım ya bidaha almayalım bu son olsunetrafimdaki herkes alismis ben kilo aldim diyete basliyorum deyince verirsin sen deyip geciyorlar ama bu devran boyle gitmez son kilolar zorlayacak beni
Ney mışBenim odul ne bil bakalim
Evet canım sende haklısın doğru valla son kilolar zorlaretrafimdaki herkes alismis ben kilo aldim diyete basliyorum deyince verirsin sen deyip geciyorlar ama bu devran boyle gitmez son kilolar zorlayacak beni
Balık yasağı başlamış kızlar beğenmeyince babamla tavuk yaptık. 2 saat yürüdüm.Ya benim iddiam kendime ama.
İşte ben sayarken bi yerden sona saymayı unutuyırm bi bakmışım yine motora bağlamışım
Yoksa bu bir işaret mi
Benim bi avakadolu puding tarifim var diyette kullanıyorum hemen vereyim tarifi
Yarım avakado yarım muz 1 tatlı kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı pekmez veya 1 2 tane hurma az miktarda istediğin bi kuruyemiş ceviz fındık fıstık hangisini seversen robottan geçir tamamdır harika bir puding oluyor. Ben çok yapıyorum çünkü yaptığımda avakado sevmeyen eşim benden çok yiyor sağolsun..
Canım geçmiş olsun aç mı gittin ya da çok mu zorladın kendini tuzu sevmiyosun ama şu an en iyi seçenek tuzlu ayran veya turşu ye bi kaç tane
İkiside harika sana hangisi daha kolay gelicek madem ders çalışacaksın çok yorma kendini
Kızlar ben yaramaz kedim yüzümden sabahın beşinde sokağa çıkardığım günlerde 60 61 kilolardaydım sabah uyumaya başladı ben 70 oldumSevmeyene bak
Benim son mesaj saatime baksana sabah 4te yattım 7:40 ta ayaktayım
Uyutmuyor yaramazlar
Kıskanıyorum seni
Rahat vermezler kuzular
Çok soğuktu 10 dk kadar yürüdük.oda yavaş yavaş yeni barlar açılmış onlara baktık birde meyhane arıyoruz farklı bir yere gitmek için 23unde doğum günüm özel birşey yapalım dedik . Karar veremiyoruzOoo hem spor hem romantizim daha ne olsunaman sen sporunu yap hem vücudun hem ruhun faydalansın bugün girmesen de olur canım daha önemli şeyler için çıkıyorsun sonuçta
Anladım canım bizi güneş çarpmıştı ondan sonra aldık eve . Denizde sabah 8 den öğlen 12.30 a kadar kalıncaYok kuzum ya hiç ihtiyaç duyup almadım eşimin de sağlk sorunu yok benim de ondan eve almak hiç aklımıza bile gelmedi valla yemek yedikten sonra biraz daha iyi oldum bulanayım tamamen gitti ama başım a çok ağrı girdi şimdi de pooff inşallah m8gren tutmaz neyse artk tutarsa da evde hap var içip uyucaz mecbur
Kaçamak yok hadi bakalımEvet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Kahvaltıda bi kase sütlü mısır gevreği
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Pulbiberli limonlu yoğurtsuz olmaz tabi bide o
Spor yapacaktım ama yapamadım sahilde yürüyüş te yattı yarına 15 dk yürüme planım var sahilde soğuk olmazsasanırım öyle
Kızım 4 aylıktı şöyle bi ağzına deyireyim dedim ondan sonra ne zaman elimde fincan görse kıyameti kopardı yiycem diye halen telvelerimi yer yani
Ne yapalım canım artık tatlı kuzular başa gelen çekilir
Menü güzil bitterin telafisi var mı canım?
Aaaa ama oldu mu bu şimdi senin gibi bir profosyonele yakıştı mı bidenem. Görmeyeyim bi daha böyle aç karna ağır spor yaptığını. Nasılsın şimdi geldin mi kendine?
Çok güzel menü afiyet olsun
Çörek otu yağı bende de olcak tedavim için kullanıyordum sabah bende içeyim wc ye de yarıyor. Menü de güzel 3 öğün yapmışsın bugünKızlar bende hızlıca yazayım menümü sonra kızım uyuyana kadar fırsatım olmaz
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Tavuk ızgara yeşil salata
İkindi
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Kurufasülye yoğurt
Bu yediklerimde miktar sıkıntısı yok doyana kadar yiyebildiklerimden kızlar.
Nasıl oldun canım geçmiş olsunCanım migren geliyormuş yaaa bulantı ve başdönmesi durdu başıma şiddetli ağrı girdibiliyosun migren geliyorum der ya geliyorum diyormuş meğer ağrı kesici aldım yatak odasına girip yorganı başımdan çektim yatıyorum
Öğlen yemek yemezsen demiş vücudunKahvaltı: 1haşlanmış yumurta,2dilim kaşar,2çeri, 2dilim siyezbuğdayından tam çavdar ,form çay
Ara: 2 gün kurusu, sütlü kahve
Öğlen yemeği yok
Spor: 1saat yürüyüş üstüne 30dakika koşu sonra fenalaşma
Akşam: bir tabak yeşil mercimek,3kaşık yoğurt
Ayy iyiki söyledin canım ya bende masum diye iki kere yerim günde diye düşünüyodıHey maşallah sadece 100 gramı bile çOk fazla . Aynen cnm bncede arada az miktardan bursey olmaz herhalde
Çok sağol canım sanadaMB
Afiyet olsun canım
Aynen canım tuttum kendimi bakalm cuma ödülümü alabilcem miÇok soğuktu 10 dk kadar yürüdük.oda yavaş yavaş yeni barlar açılmış onlara baktık birde meyhane arıyoruz farklı bir yere gitmek için 23unde doğum günüm özel birşey yapalım dedik . Karar veremiyoruz
Anladım canım bizi güneş çarpmıştı ondan sonra aldık eve . Denizde sabah 8 den öğlen 12.30 a kadar kalınca
Kaçamak yok hadi bakalım
Spor yapacaktım ama yapamadım sahilde yürüyüş te yattı yarına 15 dk yürüme planım var sahilde soğuk olmazsa
Çörek otu yağı bende de olcak tedavim için kullanıyordum sabah bende içeyim wc ye de yarıyor. Menü de güzel 3 öğün yapmışsın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?