Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yellow gir
Siz okadar spor yapinca benim 3 gunluk sporu 1 gunde yapip yazıyorsunuz yazasim gelmiyor

Afiyet olsun canim guzel kisirda yersin borekde mezun oluyorsun birsey kalmadi bende 65 olunca kendime odul vericem

Yellow gir

Siz okadar spor yapinca benim 3 gunluk sporu 1 gunde yapip yazıyorsunuz yazasim gelmiyor
Bak bak bahanelere yağ gibi üste çık hemen napalim biz senin gibi uyuyarak versek biz de azcık spor yapar sonra 1er saatte güzellik uykusuna yatarız ama olmuyor malesef biz tartıya alnımızın teriyle yazdırıyoruz o rakamları

Afiyet olsun canim guzel kisirda yersin borekde mezun oluyorsun birsey kalmadi bende 65 olunca kendime odul vericem
Yemin ederim ağzım sulandı 4aydır kısır yemedim bende ne çok şey yetmemişim farkettimde kaç gündür 4aydir onu yemedim bunu yemedim diyor sizden gördükçe ciğercinin önünde camdan bakan kedi gibi hissettim kendimi açııımm aç sezercik gibi ben de sorucam M MissHayaLet e nasıl dı tadı guzelmi şeyyy Bir gün bende yiyecem onlardan?

Benim odul ne bil bakalim

etrafimdaki herkes alismis ben kilo aldim diyete basliyorum deyince verirsin sen deyip geciyorlar ama bu devran boyle gitmez son kilolar zorlayacak beni

Hahaha bol yeşillikli yaptım canım yarım su bardağı bulgurdan kızım sadece bulguru yiyor bu da bölüştük zaten bol salatali oldu güzeldi

MB

Evet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Kahvaltıda bi kase sütlü mısır gevreği
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Pulbiberli limonlu yoğurtsuz olmaz tabi bide o
Afiyet olsun canım

Hahaha bol yeşillikli yaptım canım yarım su bardağı bulgurdan kızım sadece bulguru yiyor bu da bölüştük zaten bol salatali oldu güzeldi
afiyet olsun 58 olayım bende yicem ama bölüşmeden kızıma ayrı doldururum ben bi tabak hepsini yicem yanında da turşu yicem

etrafimdaki herkes alismis ben kilo aldim diyete basliyorum deyince verirsin sen deyip geciyorlar ama bu devran boyle gitmez son kilolar zorlayacak beni
Bence de bünyeyi bozuyoruz al ver al ver yeter artık canım ya bidaha almayalım bu son olsun
Benim odul ne bil bakalim
Ney mış benim ki sarma ne zamandır diyip duruyorum zaten 62 olayım sarma yiycem

Evet canım sende haklısın doğru valla son kilolar zorlar

Balık yasağı başlamış kızlar beğenmeyince babamla tavuk yaptık. 2 saat yürüdüm.

Bugün
Kahvaltı omlet 2 ceviz az peynir 6 zeytin 1 kuru kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük kase karışık kuruyemiş
Akşam az çorba 1 lahmacun bol yeşillik ayran çok erken yedim bunları saat 5 gibi
2 lt su
Bugün hep dışarıdaydım 10 bin adım atmışım

Sevmeyene bak
Benim son mesaj saatime baksana sabah 4te yattım 7:40 ta ayaktayım
Uyutmuyor yaramazlar
Kıskanıyorum seni

Rahat vermezler kuzular
Kızlar ben yaramaz kedim yüzümden sabahın beşinde sokağa çıkardığım günlerde 60 61 kilolardaydım sabah uyumaya başladı ben 70 oldum

Ooo hem spor hem romantizim daha ne olsun aman sen sporunu yap hem vücudun hem ruhun faydalansın bugün girmesen de olur canım daha önemli şeyler için çıkıyorsun sonuçta
Çok soğuktu 10 dk kadar yürüdük.oda yavaş yavaş yeni barlar açılmış onlara baktık birde meyhane arıyoruz farklı bir yere gitmek için 23unde doğum günüm özel birşey yapalım dedik . Karar veremiyoruz
Anladım canım bizi güneş çarpmıştı ondan sonra aldık eve . Denizde sabah 8 den öğlen 12.30 a kadar kalınca
Evet kızlar yemedim
Listemi vereyim
Kahvaltıda bi kase sütlü mısır gevreği
Öğlen
Sade türk kahvesi
3 tane ceviz
Akşam
1 kase tavuklu çorba
1 tane tavuk butu
Pulbiberli limonlu yoğurtsuz olmaz tabi bide o
Kaçamak yok hadi bakalım
Spor yapacaktım ama yapamadım sahilde yürüyüş te yattı yarına 15 dk yürüme planım var sahilde soğuk olmazsa
Çörek otu yağı bende de olcak tedavim için kullanıyordum sabah bende içeyim wc ye de yarıyor. Menü de güzel 3 öğün yapmışsın bugün

Öğlen yemek yemezsen demiş vücudun

Hey maşallah sadece 100 gramı bile çOk fazla . Aynen cnm bncede arada az miktardan bursey olmaz herhalde
Ayy iyiki söyledin canım ya bende masum diye iki kere yerim günde diye düşünüyodı
MB

Afiyet olsun canım
Çok sağol canım sanada
Aynen canım tuttum kendimi bakalm cuma ödülümü alabilcem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…