- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.321
Evet kuzum bir daha almayalim hep dikkat edelim keyfi yere pis bogazliliktan kilo almak yok alsam bile 1 2 kiloda hemen telafi edecegim baska yolu yok sonra birikiyor birikiyor dag gibi oluyorBence de bünyeyi bozuyoruz al ver al ver yeter artık canım ya bidaha almayalım bu son olsun
Ney mışbenim ki sarma ne zamandır diyip duruyorum zaten 62 olayım sarma yiycem
Sen verirsin canım cok guzel spor yapiyorsun gecen haftada iyi verdinEvet canım sende haklısın doğru valla son kilolar zorlar
Afiyet olsun canim her zmanki gibisin disarda olmana ragmen bozmamissinBugün
Kahvaltı omlet 2 ceviz az peynir 6 zeytin 1 kuru kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük kase karışık kuruyemiş
Akşam az çorba 1 lahmacun bol yeşillik ayran çok erken yedim bunları saat 5 gibi
2 lt su
Bugün hep dışarıdaydım 10 bin adım atmışım
Gene tam bir karatay menüsü olmuş canım afiyet olsun erken yemende çok iyi olmuşBugün
Kahvaltı omlet 2 ceviz az peynir 6 zeytin 1 kuru kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük kase karışık kuruyemiş
Akşam az çorba 1 lahmacun bol yeşillik ayran çok erken yedim bunları saat 5 gibi
2 lt su
Bugün hep dışarıdaydım 10 bin adım atmışım
Sağol canım benim senin menünde süper olmuşGene tam bir karatay menüsü olmuş canım afiyet olsun erken yemende çok iyi olmuş
Nasıl yaniÇok soğuktu 10 dk kadar yürüdük.oda yavaş yavaş yeni barlar açılmış onlara baktık birde meyhane arıyoruz farklı bir yere gitmek için 23unde doğum günüm özel birşey yapalım dedik . Karar veremiyoruz
Anladım canım bizi güneş çarpmıştı ondan sonra aldık eve . Denizde sabah 8 den öğlen 12.30 a kadar kalınca
Kaçamak yok hadi bakalım
Spor yapacaktım ama yapamadım sahilde yürüyüş te yattı yarına 15 dk yürüme planım var sahilde soğuk olmazsa
Çörek otu yağı bende de olcak tedavim için kullanıyordum sabah bende içeyim wc ye de yarıyor. Menü de güzel 3 öğün yapmışsın bugün
Çok sağol canım sanada afiyet olsun menünü beğendimEvet kuzum bir daha almayalim hep dikkat edelim keyfi yere pis bogazliliktan kilo almak yok alsam bile 1 2 kiloda hemen telafi edecegim baska yolu yok sonra birikiyor birikiyor dag gibi oluyor
Pogaca
Sen verirsin canım cok guzel spor yapiyorsun gecen haftada iyi verdin
Afiyet olsun canim her zmanki gibisin disarda olmana ragmen bozmamissin
Daha iyiyim canım ya ilaç etki etti baya bide uyuyunca sabaha geçmiş olur sanırım sağol canımNasıl oldun canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım benimCanım migren geliyormuş yaaa bulantı ve başdönmesi durdu başıma şiddetli ağrı girdibiliyosun migren geliyorum der ya geliyorum diyormuş meğer ağrı kesici aldım yatak odasına girip yorganı başımdan çektim yatıyorum
Canim sen oglenleri genelde atliyorsun sana tavsiyem oglen yemek yapamiyorum demistinAyy iyiki söyledin canım ya bende masum diye iki kere yerim günde diye düşünüyodı
Çok sağol canım sanada
Aynen canım tuttum kendimi bakalm cuma ödülümü alabilcem mi
Ayy iyiki söyledin canım ya bende masum diye iki kere yerim günde diye düşünüyodı
Çok sağol canım sanada
Aynen canım tuttum kendimi bakalm cuma ödülümü alabilcem mi
Cok fazla bekleme bekledikce kotulesebilir uyu canim sabaha gecer insallahDaha iyiyim canım ya ilaç etki etti baya bide uyuyunca sabaha geçmiş olur sanırım sağol canım
Yaramaz bikaç kedi daha edin canım.Kızlar ben yaramaz kedim yüzümden sabahın beşinde sokağa çıkardığım günlerde 60 61 kilolardaydım sabah uyumaya başladı ben 70 oldum
Baktim da boyumuz ayni baslangic kilomuzda yakinmis guncel kilomuz da yakin sayilir szin hedef kilo kac ?Yaramaz bikaç kedi daha edin canım.
Beni gece uykusuzluğu bozuyor aslında akşam 19:00 yemek yiyoruz gece 02:00 -03:00 ben hâlâ uyanığım haliyle acıkıyorum. Eskiden ya yemek yerdim (2. Akşam yemeği ve kolay bişeyler olsun diye tost, sandviç vs. Yanında kola) yada kremalı kahveler kurabiye poaça ambalajlı ürünler (halley, cocostar, olâlâ, çokoprens, çikolata, haribo, ayyy daha sayayım mı?) Şubat 2018 de diyete ve takıma başladığımda ambalajlı ürünleri hayatımdan tamamen çıkardım. Diyete ara verdiğim dönemlerde de hiç yemedim artık çocuklarda yemiyor. Eskiden mutfağımda küçük bir market vardı resmen ıyyyy.
Şimdi de diyeti bırakınca günde 1 borcam trileçe yada bisküvili pasta yiyorum
Özetle güne erken başlamak metabolizmayı hızlandırır ama geç yatmak hem metabolizmayı yavaşlatıyor hemde yiyeceklere ayrılan süreyi arttırıyor.
Şu üstteki baslngc güncel hedef kilo yazıyor ya nasıl yapılıyor o ??Cok fazla bekleme bekledikce kotulesebilir uyu canim sabaha gecer insallah
Kuzum tatlılar yedikçe acıktıran yedikçe yediren besinler. Bunları bi defada kesmeyi denesen başarabilirsen süper olur ilk 2 hafta zor oluyor ama sonrasında hatırlamıyorsun bile.Iceriklerine bak cnm alırken bu tarz şeylerin . Diyet krekerrler , meyveli yoğurtlar , diyet cikolata barlar şeker deposu hep cok daha zararlı normalinden.
100 gr dediğin şey ne ki 2 3 ymk kaşığı birşey 100 gramda 300 kalori ne demek bir sütlü çikolatanın 35 40 gramında 250 kalori var . Ekmek bir dilim 60 kalori yani 3 ymk kaşığı 4 dilim ekmek yapıyor . Hergun 1 simite yakın sayılır . Karbonhidrat az yemeliyiz . Yararli karbonhidrst ve bol sebze protein agirlikli . Sekere zararli karbonhidrata misir gevrekleri diyet biskuvi krekerrlere , yogurtlara hayir
Bn de a101 denn cikolatali leblebi aldim misafire ikram ederim diye Yok 1 2 tane attım ağzıma çok lezzetiymiş keşke almasaydım 1 2 , 1 2 de olsa zararlı yiyesim geliyo . 100 gram da 510 kalori varmış paket 50 gram . Pakette 25 tane var paket 250 kalori tanesi 10 kalori yani . Özetle tek tek arastriyorum. Tiramisu ya bayılıyorum . Iki üç haftada bir 4 tane kedi diliyle , Kremasini kendim hazırlayıp Sekersz olarak yapıyorum tatlı isteğim için onun bile koca bi kasesi 300 kalori. Tarf vermstim yapicam arada dersen tekrar yazarım .
Kurtuldum şükür zaten . 20 gün önce insulin Direncim vardı 3,5 tu cuma tekrar kan verdim 1,7 ye düşmüş. Açlık Insulin 14 den 7 ye açlık kan sekerim 102 den 91 düşmüş. Hayatımda ilk kez 1 ayda 7,5 kiloverdim . Yemiyorum , almiyorum da sukur cnm artik hic istemiyor . Ilk gunler cok zorlandim ama canim artik oyle hic istemiyor . Ayda 1 odullendiriyorum ya da 3 hafta da bir kendimi ondada yine sekersz kendim tatli hazrliyirum . Gun icindede sekersz nescafe 1 kare aci bitter ceviz ya da onlar yerine 1 muz 1 kivi iyi geliyor . Sekersz baya kilo vermem hizlandi .Kuzum tatlılar yedikçe acıktıran yedikçe yediren besinler. Bunları bi defada kesmeyi denesen başarabilirsen süper olur ilk 2 hafta zor oluyor ama sonrasında hatırlamıyorsun bile.
Ben günlük ortalama 5000 kalori alıyordum Doğum sonrası 102 kilodan 90a düştüm günde 5000 kalori yiyerek hemde yediğim abur cuburdu. Hepsini hayatımdan çıkarıp haftada 3 öğün 1 dilim ekmek, 2 yada 3 öğün kuru baklagil onun dışında sebze protein ile 3,5 ayda 22 yada 24 kilo vermiştim. Sporum Leslie ve jumping jack ile.
Bi defada kurtulmanızı öneririm şeker illetinden
Canım ben seni BDV den biliyorum 91 kilo ile konu açtığında yorumda yapmıştım hatta özelinede yazmış olabilirim. Geçen sene 63lerde mezun olmuştum. Ama benim hedefim 66-70 arasında olmak. Sağlık sorunları yaşadım ardarda yemek yemeyi de mutluluk olarak seçtim kendime şimdi 80 kilonun üzerindeyim. Net kilomu bilmiyorum Cuma’ya kadar tartılmayacağım. Boy kilo aynı birbirimize destek olabiliriz. Cuma günü itibariyle birlikte ilerleyelimBaktim da boyumuz ayni baslangic kilomuzda yakinmis guncel kilomuz da yakin sayilir szin hedef kilo kac ?
Bbnim başlangıç hayatımda ilk kez çıktığım 91 şuan en son tarrtildigimda 83.7 idi hedef 69 . Ilk hedef 79ayrıca aynen ben de diyete mart 12 de başladım . Gerçekten o yediklerimi düşünüyorum da yemek çok yeniyordum ekmek hamur işi pek yemezdim zararlı hamburger vs yemezdim tek beni mahveden cikolata kurabiye biskuvi puding vs pasta
Canım ben seni BDV den biliyorum 91 kilo ile konu açtığında yorumda yapmıştım hatta özelinede yazmış olabilirim. Geçen sene 63lerde mezun olmuştum. Ama benim hedefim 66-70 arasında olmak. Sağlık sorunları yaşadım ardarda yemek yemeyi de mutluluk olarak seçtim kendime şimdi 80 kilonun üzerindeyim. Net kilomu bilmiyorum Cuma’ya kadar tartılmayacağım. Boy kilo aynı birbirimize destek olabiliriz. Cuma günü itibariyle birlikte ilerleyelim
İlk başları okuduğumda bir an canım çekti. Ama o zamanlarda en fazla 5 saat uyuyordum. Bir de işe gitmeden önce bir saat yürüyüş yarım saat sokaktaki aletleri kullanıyordum hepsini en az 500 yapıyordum sabah ya yeşil çay ya da kahve içiyordum . akşam sadece mercimek çorbası içiyordum acıkınca da limon dilimi yiyordum arada roka atıyordum ağzıma tabiki sağlıklı bir beslenme değilYaramaz bikaç kedi daha edin canım.
Beni gece uykusuzluğu bozuyor aslında akşam 19:00 yemek yiyoruz gece 02:00 -03:00 ben hâlâ uyanığım haliyle acıkıyorum. Eskiden ya yemek yerdim (2. Akşam yemeği ve kolay bişeyler olsun diye tost, sandviç vs. Yanında kola) yada kremalı kahveler kurabiye poaça ambalajlı ürünler (halley, cocostar, olâlâ, çokoprens, çikolata, haribo, ayyy daha sayayım mı?) Şubat 2018 de diyete ve takıma başladığımda ambalajlı ürünleri hayatımdan tamamen çıkardım. Diyete ara verdiğim dönemlerde de hiç yemedim artık çocuklarda yemiyor. Eskiden mutfağımda küçük bir market vardı resmen ıyyyy.
Şimdi de diyeti bırakınca günde 1 borcam trileçe yada bisküvili pasta yiyorum
Özetle güne erken başlamak metabolizmayı hızlandırır ama geç yatmak hem metabolizmayı yavaşlatıyor hemde yiyeceklere ayrılan süreyi arttırıyor.
Maşallah 7,5 kilo çok iyi gitmiş gerçekten. Hem şeker değerlerinde çok iyi gerilemiş. Bu yoldan yürüyoruz o zamanKurtuldum şükür zaten . 20 gün önce insulin Direncim vardı 3,5 tu cuma tekrar kan verdim 1,7 ye düşmüş. Açlık Insulin 14 den 7 ye açlık kan sekerim 102 den 91 düşmüş. Hayatımda ilk kez 1 ayda 7,5 kiloverdim . Yemiyorum , almiyorum da sukur cnm artik hic istemiyor . Ilk gunler cok zorlandim ama canim artik oyle hic istemiyor . Ayda 1 odullendiriyorum ya da 3 hafta da bir kendimi ondada yine sekersz kendim tatli hazrliyirum . Gun icindede sekersz nescafe 1 kare aci bitter ceviz ya da onlar yerine 1 muz 1 kivi iyi geliyor . Sekersz baya kilo vermem hizlandi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?