Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olumlu düşünelim sağlıklı olalım hep beraber birbirimize destekle kilo verelim

Bu kilo bildrimini nereden yapıyoruz

Aynen hatırladım cnm doğru yazmistin aynen bncede ins vercez kilolar i bu arada profil ismin yanında baslngc güncel hedef kilo yazıyor ya onu nereden yapiyiruz
Canım profil sayfanda Hesap detaylarını seç Özel başlık kısmına bu bilgileri yaz olur

Sağlıklı değil ama bazen hedefe ulaşmak İçin her yolu deniyor insan. Metabolizmayı alt üst eden ilaçları leblebi gibi yutanlar var.

Babaannem 7 kardeşini şekerden kaybetti gerçekten tehlikeli şeyler yiyoruz

B Baharyagmuru35 canım sen insülin direnci için ilaç kullandın mı yoksa sadece beslenme modelini değiştirerek mi bu sonuçlara ulaştın
Kullanmadım cok yuksek olmadigi icin doktor gerek gormedi . Beslenmeyi dedstripp tempolu yürüyüş ve arada hitt cardio yaparak 20 günde 3,5 'tan 1,7 ye dusurdum cnm

Off çok kotuymus . Hepsinin mekanı cennet olsun . Gerçekten ben araştırdım diğer ülkelerde yasak olan çoğu şey turkiyede neredeyse tüm paketlerde var . Ayrıca yani sütte şeker ne arasın bakıyorum yarım yagli sütlerde bile 4 5 gr en az şeker var ..

Menüm gelsin
9:30
1 adet sütte pişmiş yumurta
Domatesli yağsız salata
1/2 dilim tb. Ekmeği
1 dilim süzme peynir
12:30
1 çay bardağı süt/nescafe/hindistan cevizi/tarçın karışımı
15:00
Enginar ilaveli yeşil salata
1 kase ev yoğurdu 2 kaşık karabuğday
Ara
1/2 elma
1 çay bardağı süt
1/2 çay kaşığı tarçın
İle smothi
19:00
Haşlanmış tavuk göğüs kısmı avuç içi kadar
Kabak dereotu çorbası (kendi uydurmam tadı kötü)
3 kaşık yoğurt
Küçük bir kase salata
Ara
Şade Türk kahvesi
Ara
Portakallı yeşil çay
Spor 300 ipsiz atlama
1 saat orta tempo yürüyüş (2 set halinde)

Kullanmadım cok yuksek olmadigi icin doktor gerek gormedi . Beslenmeyi dedstripp tempolu yürüyüş ve arada hitt cardio yaparak 20 günde 3,5 'tan 1,7 ye dusurdum cnm
Helal olsun. Genelde kiloyu görünce o ilacı veriyorlar ondan sordum.
Ben şimdilik pek spor yapamıyorum ama hiç yapmadığımda çok mutsuz oluyorum. Küçük küçük katılacağım sporunuza da.

Helal olsun. Genelde kiloyu görünce o ilacı veriyorlar ondan sordum.
Ben şimdilik pek spor yapamıyorum ama hiç yapmadığımda çok mutsuz oluyorum. Küçük küçük katılacağım sporunuza da.
Spor Çok müthiş birşey ya çok ise yarıyor çok topluyo vücudu psikolojik olarak da insan rahat oluyor mutlu sağlıklı hissediyor kendini

Allah rahmet eylesin canım. Sen extra dikkat
Spor Çok müthiş birşey ya çok ise yarıyor çok topluyo vücudu psikolojik olarak da insan rahat oluyor mutlu sağlıklı hissediyor kendini
zaten bu kiloları sporsuz verirsek soluğu plastik cerrahi kliniklerinde alacağız.

Afiyet olsun cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…