- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.341
Aynen canımMaşallah 7,5 kilo çok iyi gitmiş gerçekten. Hem şeker değerlerinde çok iyi gerilemiş. Bu yoldan yürüyoruz o zaman
Olumlu düşünelim sağlıklı olalım hep beraber birbirimize destekle kilo verelimCanım ben seni BDV den biliyorum 91 kilo ile konu açtığında yorumda yapmıştım hatta özelinede yazmış olabilirim. Geçen sene 63lerde mezun olmuştum. Ama benim hedefim 66-70 arasında olmak. Sağlık sorunları yaşadım ardarda yemek yemeyi de mutluluk olarak seçtim kendime şimdi 80 kilonun üzerindeyim. Net kilomu bilmiyorum Cuma’ya kadar tartılmayacağım. Boy kilo aynı birbirimize destek olabiliriz. Cuma günü itibariyle birlikte ilerleyelim
Ama benim yaş senden bayaa fazla biraz daha yavaş olabilir metabolizmam
İlk başları okuduğumda bir an canım çekti. Ama o zamanlarda en fazla 5 saat uyuyordum. Bir de işe gitmeden önce bir saat yürüyüş yarım saat sokaktaki aletleri kullanıyordum hepsini en az 500 yapıyordum sabah ya yeşil çay ya da kahve içiyordum . akşam sadece mercimek çorbası içiyordum acıkınca da limon dilimi yiyordum arada roka atıyordum ağzıma tabiki sağlıklı bir beslenme değil
Canım profil sayfanda Hesap detaylarını seç Özel başlık kısmına bu bilgileri yaz olurAynen hatırladım cnm doğru yazmistin aynen bncede ins vercez kilolar i bu arada profil ismin yanında baslngc güncel hedef kilo yazıyor ya onu nereden yapiyiruz
TesekkurlerrCanım profil sayfanda Hesap detaylarını seç Özel başlık kısmına bu bilgileri yaz olur
Tmm cnm yardımcı oldular gerek kalmadı Sagol yinedeOlumlu düşünelim sağlıklı olalım hep beraber birbirimize destekle kilo verelim
Sağlıklı değil ama bazen hedefe ulaşmak İçin her yolu deniyor insan. Metabolizmayı alt üst eden ilaçları leblebi gibi yutanlar var.İlk başları okuduğumda bir an canım çekti. Ama o zamanlarda en fazla 5 saat uyuyordum. Bir de işe gitmeden önce bir saat yürüyüş yarım saat sokaktaki aletleri kullanıyordum hepsini en az 500 yapıyordum sabah ya yeşil çay ya da kahve içiyordum . akşam sadece mercimek çorbası içiyordum acıkınca da limon dilimi yiyordum arada roka atıyordum ağzıma tabiki sağlıklı bir beslenme değil
Babaannem 7 kardeşini şekerden kaybetti gerçekten tehlikeli şeyler yiyoruzKuzum tatlılar yedikçe acıktıran yedikçe yediren besinler. Bunları bi defada kesmeyi denesen başarabilirsen süper olur ilk 2 hafta zor oluyor ama sonrasında hatırlamıyorsun bile.
Ben günlük ortalama 5000 kalori alıyordum Doğum sonrası 102 kilodan 90a düştüm günde 5000 kalori yiyerek hemde yediğim abur cuburdu. Hepsini hayatımdan çıkarıp haftada 3 öğün 1 dilim ekmek, 2 yada 3 öğün kuru baklagil onun dışında sebze protein ile 3,5 ayda 22 yada 24 kilo vermiştim. Sporum Leslie ve jumping jack ile.
Bi defada kurtulmanızı öneririm şeker illetinden
Kullanmadım cok yuksek olmadigi icin doktor gerek gormedi . Beslenmeyi dedstripp tempolu yürüyüş ve arada hitt cardio yaparak 20 günde 3,5 'tan 1,7 ye dusurdum cnmB Baharyagmuru35 canım sen insülin direnci için ilaç kullandın mı yoksa sadece beslenme modelini değiştirerek mi bu sonuçlara ulaştın
Off çok kotuymus . Hepsinin mekanı cennet olsun . Gerçekten ben araştırdım diğer ülkelerde yasak olan çoğu şey turkiyede neredeyse tüm paketlerde var . Ayrıca yani sütte şeker ne arasın bakıyorum yarım yagli sütlerde bile 4 5 gr en az şeker var ..Babaannem 7 kardeşini şekerden kaybetti gerçekten tehlikeli şeyler yiyoruz
Helal olsun. Genelde kiloyu görünce o ilacı veriyorlar ondan sordum.Kullanmadım cok yuksek olmadigi icin doktor gerek gormedi . Beslenmeyi dedstripp tempolu yürüyüş ve arada hitt cardio yaparak 20 günde 3,5 'tan 1,7 ye dusurdum cnm
Yeni gordum canim ama halletmişsin bileŞu üstteki baslngc güncel hedef kilo yazıyor ya nasıl yapılıyor o ??
Spor Çok müthiş birşey ya çok ise yarıyor çok topluyo vücudu psikolojik olarak da insan rahat oluyor mutlu sağlıklı hissediyor kendiniHelal olsun. Genelde kiloyu görünce o ilacı veriyorlar ondan sordum.
Ben şimdilik pek spor yapamıyorum ama hiç yapmadığımda çok mutsuz oluyorum. Küçük küçük katılacağım sporunuza da.
Allah rahmet eylesin canım. Sen extra dikkatBabaannem 7 kardeşini şekerden kaybetti gerçekten tehlikeli şeyler yiyoruz
zaten bu kiloları sporsuz verirsek soluğu plastik cerrahi kliniklerinde alacağız.Spor Çok müthiş birşey ya çok ise yarıyor çok topluyo vücudu psikolojik olarak da insan rahat oluyor mutlu sağlıklı hissediyor kendini
İyi geceler canımBen uyuyorum kızlar iyi uykularrr
Afiyet olsun cok guzelMenüm gelsin
9:30
1 adet sütte pişmiş yumurta
Domatesli yağsız salata
1/2 dilim tb. Ekmeği
1 dilim süzme peynir
12:30
1 çay bardağı süt/nescafe/hindistan cevizi/tarçın karışımı
15:00
Enginar ilaveli yeşil salata
1 kase ev yoğurdu 2 kaşık karabuğday
Ara
1/2 elma
1 çay bardağı süt
1/2 çay kaşığı tarçın
İle smothi
19:00
Haşlanmış tavuk göğüs kısmı avuç içi kadar
Kabak dereotu çorbası (kendi uydurmam tadı kötü)
3 kaşık yoğurt
Küçük bir kase salata
Ara
Şade Türk kahvesi
Ara
Portakallı yeşil çay
Spor 300 ipsiz atlama
1 saat orta tempo yürüyüş (2 set halinde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?