- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.361
Çok sağol canım ama bende aynısını yapıyorum porsiyonluk köfte biftek buzlukta hazır ama nedense öğlen benim için çok hızlı geçiyo kahve içiyorum arada o kesiyo e şimdi yiceğime akşam yiyim diyorum öğleyi böyle geçirmemin kilo vermede kötü etkisi olur muCanim sen oglenleri genelde atliyorsun sana tavsiyem oglen yemek yapamiyorum demistin
ben napiyorum kofte yapip buzluga atıyorum 1 hafta yetecek sekilde yemegim mi yok hemen cikariyorum tost makinasinda hemencecik oluyor salatayla yiyorum biti gitti yada tavuk olur onu cikarip hemen hasliyorum salata yogurt yiyorum
Canım maşallah o kadar bilgilisin ki 60 65 kilo olmayı hakediyosun diyet şeylerin çoğu isim oyunu diye düşünüyodum zaten ama bu kadar inceliğine kadar bilmiyodum ben en iyisi mısır gevreğinide kardeşime veriyim ben yumurtama döneyimIceriklerine bak cnm alırken bu tarz şeylerin . Diyet krekerrler , meyveli yoğurtlar , diyet cikolata barlar şeker deposu hep cok daha zararlı normalinden.
100 gr dediğin şey ne ki 2 3 ymk kaşığı birşey 100 gramda 300 kalori ne demek bir sütlü çikolatanın 35 40 gramında 250 kalori var . Ekmek bir dilim 60 kalori yani 3 ymk kaşığı 4 dilim ekmek yapıyor . Hergun 1 simite yakın sayılır . Karbonhidrat az yemeliyiz . Yararli karbonhidrst ve bol sebze protein agirlikli . Sekere zararli karbonhidrata misir gevrekleri diyet biskuvi krekerrlere , yogurtlara hayir
Bn de a101 denn cikolatali leblebi aldim misafire ikram ederim diye Yok 1 2 tane attım ağzıma çok lezzetiymiş keşke almasaydım 1 2 , 1 2 de olsa zararlı yiyesim geliyo . 100 gram da 510 kalori varmış paket 50 gram . Pakette 25 tane var paket 250 kalori tanesi 10 kalori yani . Özetle tek tek arastriyorum. Tiramisu ya bayılıyorum . Iki üç haftada bir 4 tane kedi diliyle , Kremasini kendim hazırlayıp Sekersz olarak yapıyorum tatlı isteğim için onun bile koca bi kasesi 300 kalori. Tarf vermstim yapicam arada dersen tekrar yazarım .
Sana yetişme şansım yok ama elimden geleni yapıyorum mankenAfiyet olsun cok guzel
Oooo sen benden daha iyi olursun boyun masallah benimkinden daha uzun tam manken boyuSana yetişme şansım yok ama elimden geleni yapıyorum manken
Son halimi atayim miSana yetişme şansım yok ama elimden geleni yapıyorum manken
Çok sağol canım ama bende aynısını yapıyorum porsiyonluk köfte biftek buzlukta hazır ama nedense öğlen benim için çok hızlı geçiyo kahve içiyorum arada o kesiyo e şimdi yiceğime akşam yiyim diyorum öğleyi böyle geçirmemin kilo vermede kötü etkisi olur mu
Canım maşallah o kadar bilgilisin ki 60 65 kilo olmayı hakediyosun diyet şeylerin çoğu isim oyunu diye düşünüyodum zaten ama bu kadar inceliğine kadar bilmiyodum ben en iyisi mısır gevreğinide kardeşime veriyim ben yumurtama döneyimay çok isterim canım görmüştüm ama çok geride kalmıştır zahmet olmazsa verirsin bi ara
Yok gördüğüm halin kalsın aklımda. SüperdiSon halimi atayim mi
Boy manken boyuda kuzumOooo sen benden daha iyi olursun boyun masallah benimkinden daha uzun tam manken boyu
Çoğu şeyde zaten içerik aynı sadece isim değiştirerek yazıyorlar dediğiniz gibi paketli ürünler daha da tehlikeli.Off çok kotuymus . Hepsinin mekanı cennet olsun . Gerçekten ben araştırdım diğer ülkelerde yasak olan çoğu şey turkiyede neredeyse tüm paketlerde var . Ayrıca yani sütte şeker ne arasın bakıyorum yarım yagli sütlerde bile 4 5 gr en az şeker var ..
Benimde 1 tane 3.5 yasini yeni gecti sabah 8:30 - 9:00arasi uyanir 13:00 gibi tekrar uyuturum 1 saat uyur bende o arad a uyuyorum istehtc71 canım benim ortanca 3,5 yaşında sabah 9 akşam 22:30 arası hiç dinlenmeden durmadan koşturuyor. Küçük desen 20 aylık öğleden sonra 45dk uykusu var onun dışında kapılara, masaya mutfak tezgahına tırmanıyor, parktaki tüm o yuncakları yardım almadan kullanıyor. Çok yoruyoruz akşama kadar uyusunlar diye. Yok uyuyamıyor 23:00 da uyudu 9:00-10:00 arası uyanır.
Uyusunlar, büyüsünler, okula gitsinler Hergün akşama kadar uyuyacağım. Ne güzel hayallerim var değil mi
Peki son 6 kilo kaldi ama araya ramazan girecekYok gördüğüm halin kalsın aklımda. Süperdi
1 aya halledersin sen zaten
Sağol canım. Ben de kansızlık, d vitamini ve b12 vitamini eksikliği var düzenli onları kullanıyorum. Bir de anlamsız vertigo hastasıyın.Allah rahmet eylesin canım. Sen extra dikkat
zaten bu kiloları sporsuz verirsek soluğu plastik cerrahi kliniklerinde alacağız.
oruçluyken diyet olur mu canım zaten diyet yapmayacaksın. Ama oruç tutuyorsun diye 100 çeşitlik masa hazırlamayacaksın iftara. Özellikle şekerli şeyler yemeyeceksin hem acıktırıyor. Birbirimize fikir vereceğiz artıkBenimde 1 tane 3.5 yasini yeni gecti sabah 8:30 - 9:00arasi uyanir 13:00 gibi tekrar uyuturum 1 saat uyur bende o arad a uyuyorum istebuyurler canim o gunlerde gelir bir bakmışız kocaman olmuşlar
Peki son 6 kilo kaldi ama araya ramazan girecek
Ben hic oruçluyken diyet yapmamıştım nasil olacak bilmem
Allah bağışlasın hepsiniBoy manken boyuda kuzum
ANAYIM BEN ANA 3 sezaryenli ANA
Geçmiş olsun canım B12 iğneleri de iştah yapıyor. Demir takviyeleri de. Ama ilaçlarını almayı ihmal etme diyetini bu eksiklere uygun düzenleyemiyorsan başka sorunlara da yol açar. Eeee nick im de dr yazıyor ya! Ona göre yorum yapayımSağol canım. Ben de kansızlık, d vitamini ve b12 vitamini eksikliği var düzenli onları kullanıyorum. Bir de anlamsız vertigo hastasıyın.
Kaç yasndasn cnmBoy manken boyuda kuzum
ANAYIM BEN ANA 3 sezaryenli ANA
Tamam canim ramazanda sadece koruma yapmistim 2 sene once tam ramazandan once mezun olmustumoruçluyken diyet olur mu canım zaten diyet yapmayacaksın. Ama oruç tutuyorsun diye 100 çeşitlik masa hazırlamayacaksın iftara. Özellikle şekerli şeyler yemeyeceksin hem acıktırıyor. Birbirimize fikir vereceğiz artık
Bn dr kara kara düşünüyorum. Spor ypck vakit yok . Uzun sure açlık metabolizma yavaşlar . Ben hep kilo alırım ramazanda . Birde en yenmemesi gereken satlerde yeniliyo ve yediklerinde kısıtlı. Zorun zoru olacak gibioruçluyken diyet olur mu canım zaten diyet yapmayacaksın. Ama oruç tutuyorsun diye 100 çeşitlik masa hazırlamayacaksın iftara. Özellikle şekerli şeyler yemeyeceksin hem acıktırıyor. Birbirimize fikir vereceğiz artık
İnşallah canım benim hedefim 66-70 arasında kalmak canım 63 zaten bana çok ta yakışan bi kilo değil. 67 den sonra kontrolsüz biçimde kendiliğinden zayıfladım. Çocuklarla yaz aylarında çok hareketli faaliyetler yaptık her biriyle 1-1,5 saat koşmalı yakalamalı oyunlar oynadık. Hergün 1 saatten fazla power board sürüyordum büyük oğlanla, ortancayla scooter. Gören gülüyordu yani halime birde bahçemizde atlamalı sürünmeli survivor parkurumuz vardı üstüne 2-3 saat havuz deniz olunca gidiverdi kilolar. Yazın 3 ay boyunca oteldeydim açık büfe ye asla kanmadım, sadece 1 kez Doğum günü nedeniyle pasta yedim. Şimdi ne bu kadar harekete gücüm var ne de bu kadar irademAllah bağışlasın hepsiniaklimda yalnış kalmadiysa 63 le mezun oldum hemde gecen sene yazmamismiydin canim 63 kilo ve 176 boy
Ben bile zayif duruyorum seni hayal edemedimbu sene neden olmasin 70 bile siritmaz ki daha fazlasinida yaparsin cok guzel diyet yapiyorsun
Bn de kara kara düşünüyorum. Spor ypck vakit yok . Uzun sure açlık metabolizma yavaşlar . Ben hep kilo alırım ramazanda . Birde en yenmemesi gereken satlerde yeniliyo ve yediklerinde kısıtlı. Zorun zoru olacak gibiBenimde 1 tane 3.5 yasini yeni gecti sabah 8:30 - 9:00arasi uyanir 13:00 gibi tekrar uyuturum 1 saat uyur bende o arad a uyuyorum istebuyurler canim o gunlerde gelir bir bakmışız kocaman olmuşlar
Peki son 6 kilo kaldi ama araya ramazan girecek
Ben hic oruçluyken diyet yapmamıştım nasil olacak bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?