Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok sağol canım ama bende aynısını yapıyorum porsiyonluk köfte biftek buzlukta hazır ama nedense öğlen benim için çok hızlı geçiyo kahve içiyorum arada o kesiyo e şimdi yiceğime akşam yiyim diyorum öğleyi böyle geçirmemin kilo vermede kötü etkisi olur mu
Canım maşallah o kadar bilgilisin ki 60 65 kilo olmayı hakediyosun diyet şeylerin çoğu isim oyunu diye düşünüyodum zaten ama bu kadar inceliğine kadar bilmiyodum ben en iyisi mısır gevreğinide kardeşime veriyim ben yumurtama döneyim ay çok isterim canım görmüştüm ama çok geride kalmıştır zahmet olmazsa verirsin bi ara

Senin de moralini bozmak istemezdim cnm k bakma

htc71 canım benim ortanca 3,5 yaşında sabah 9 akşam 22:30 arası hiç dinlenmeden durmadan koşturuyor. Küçük desen 20 aylık öğleden sonra 45dk uykusu var onun dışında kapılara, masaya mutfak tezgahına tırmanıyor, parktaki tüm o yuncakları yardım almadan kullanıyor. Çok yoruyoruz akşama kadar uyusunlar diye. Yok uyuyamıyor 23:00 da uyudu 9:00-10:00 arası uyanır.
Uyusunlar, büyüsünler, okula gitsinler Hergün akşama kadar uyuyacağım. Ne güzel hayallerim var değil mi

Çoğu şeyde zaten içerik aynı sadece isim değiştirerek yazıyorlar dediğiniz gibi paketli ürünler daha da tehlikeli.

Benimde 1 tane 3.5 yasini yeni gecti sabah 8:30 - 9:00arasi uyanir 13:00 gibi tekrar uyuturum 1 saat uyur bende o arad a uyuyorum iste buyurler canim o gunlerde gelir bir bakmışız kocaman olmuşlar
Yok gördüğüm halin kalsın aklımda. Süperdi
1 aya halledersin sen zaten
Peki son 6 kilo kaldi ama araya ramazan girecek
Ben hic oruçluyken diyet yapmamıştım nasil olacak bilmem

Allah rahmet eylesin canım. Sen extra dikkat

zaten bu kiloları sporsuz verirsek soluğu plastik cerrahi kliniklerinde alacağız.
Sağol canım. Ben de kansızlık, d vitamini ve b12 vitamini eksikliği var düzenli onları kullanıyorum. Bir de anlamsız vertigo hastasıyın.

oruçluyken diyet olur mu canım zaten diyet yapmayacaksın. Ama oruç tutuyorsun diye 100 çeşitlik masa hazırlamayacaksın iftara. Özellikle şekerli şeyler yemeyeceksin hem acıktırıyor. Birbirimize fikir vereceğiz artık

Boy manken boyuda kuzum
ANAYIM BEN ANA 3 sezaryenli ANA
Allah bağışlasın hepsini aklimda yalnış kalmadiysa 63 le mezun oldum hemde gecen sene yazmamismiydin canim 63 kilo ve 176 boy
Ben bile zayif duruyorum seni hayal edemedim bu sene neden olmasin 70 bile siritmaz ki daha fazlasinida yaparsin cok guzel diyet yapiyorsun

Sağol canım. Ben de kansızlık, d vitamini ve b12 vitamini eksikliği var düzenli onları kullanıyorum. Bir de anlamsız vertigo hastasıyın.
Geçmiş olsun canım B12 iğneleri de iştah yapıyor. Demir takviyeleri de. Ama ilaçlarını almayı ihmal etme diyetini bu eksiklere uygun düzenleyemiyorsan başka sorunlara da yol açar. Eeee nick im de dr yazıyor ya! Ona göre yorum yapayım

Tamam canim ramazanda sadece koruma yapmistim 2 sene once tam ramazandan once mezun olmustum
ara ara tatli yiyerek kilo almadan sabit bitirmisligimm vardi ama kilo verirken nasil olur artik o zaman gelsin hep birlikte birbirimize destek oluruz

Bn dr kara kara düşünüyorum. Spor ypck vakit yok . Uzun sure açlık metabolizma yavaşlar . Ben hep kilo alırım ramazanda . Birde en yenmemesi gereken satlerde yeniliyo ve yediklerinde kısıtlı. Zorun zoru olacak gibi

İnşallah canım benim hedefim 66-70 arasında kalmak canım 63 zaten bana çok ta yakışan bi kilo değil. 67 den sonra kontrolsüz biçimde kendiliğinden zayıfladım. Çocuklarla yaz aylarında çok hareketli faaliyetler yaptık her biriyle 1-1,5 saat koşmalı yakalamalı oyunlar oynadık. Hergün 1 saatten fazla power board sürüyordum büyük oğlanla, ortancayla scooter. Gören gülüyordu yani halime birde bahçemizde atlamalı sürünmeli survivor parkurumuz vardı üstüne 2-3 saat havuz deniz olunca gidiverdi kilolar. Yazın 3 ay boyunca oteldeydim açık büfe ye asla kanmadım, sadece 1 kez Doğum günü nedeniyle pasta yedim. Şimdi ne bu kadar harekete gücüm var ne de bu kadar iradem

Bn de kara kara düşünüyorum. Spor ypck vakit yok . Uzun sure açlık metabolizma yavaşlar . Ben hep kilo alırım ramazanda . Birde en yenmemesi gereken satlerde yeniliyo ve yediklerinde kısıtlı. Zorun zoru olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…