- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.381
Benim son 4 yıldır kilo sorunum var bu 4 yılda 2 hamilelik ile aldım kiloları ve bu süreçte hamilelik emzirme yaşadığım İçin oruç tutmadım. Geçen sene denedim ama 7 gün tutabildim devamı gelmedi. Bu yıl daha az emiyorlar bakalım oruç tutarken artıya mı çıkacağım eksiye mi ineceğimBn dr kara kara düşünüyorum. Spor ypck vakit yok . Uzun sure açlık metabolizma yavaşlar . Ben hep kilo alırım ramazanda . Birde en yenmemesi gereken satlerde yeniliyo ve yediklerinde kısıtlı. Zorun zoru olacak gibi
Ben abartmadigim surece almiyordum canim ama ekmekler tatlilar falan havada uctumu hemen benim simitler ben burdayim diyor ordan kilo aliyorumBn de kara kara düşünüyorum. Spor ypck vakit yok . Uzun sure açlık metabolizma yavaşlar . Ben hep kilo alırım ramazanda . Birde en yenmemesi gereken satlerde yeniliyo ve yediklerinde kısıtlı. Zorun zoru olacak gibi
41 kere maşallah yaşımdayımKaç yasndasn cnm
Bn hiç çocuk olmadan bu kilodayım valla halim feci . Hamilelik zordur sanrm kilolar vs . Bnde kilo vernce düşünüyorum da . Kilo almak için kilo veriyorum resmen öle düşününce de moralim bozuluyor. Hamileliktede sağlıklı beslenirsek aldığımız kilolar yağ olmaz sncta dimi . Sz nasl beslendinizBenim son 4 yıldır kilo sorunum var bu 4 yılda 2 hamilelik ile aldım kiloları ve bu süreçte hamilelik emzirme yaşadığım İçin oruç tutmadım. Geçen sene denedim ama 7 gün tutabildim devamı gelmedi. Bu yıl daha az emiyorlar bakalım oruç tutarken artıya mı çıkacağım eksiye mi ineceğim
Cok hareketli geçmiş oyle deme canim ama sen boyle dersen zaten boyle hissedersinİnşallah canım benim hedefim 66-70 arasında kalmak canım 63 zaten bana çok ta yakışan bi kilo değil. 67 den sonra kontrolsüz biçimde kendiliğinden zayıfladım. Çocuklarla yaz aylarında çok hareketli faaliyetler yaptık her biriyle 1-1,5 saat koşmalı yakalamalı oyunlar oynadık. Hergün 1 saatten fazla power board sürüyordum büyük oğlanla, ortancayla scooter. Gören gülüyordu yani halime birde bahçemizde atlamalı sürünmeli survivor parkurumuz vardı üstüne 2-3 saat havuz deniz olunca gidiverdi kilolar. Yazın 3 ay boyunca oteldeydim açık büfe ye asla kanmadım, sadece 1 kez Doğum günü nedeniyle pasta yedim. Şimdi ne bu kadar harekete gücüm var ne de bu kadar iradem
Şeker hamur işi zararlı yemezsek bnce almayz heralde ama tabi nasil verilir bilmiyirum tam yaz oncesi en çok spor diyet olması gereken ay iken nasl olck bilemedimyaBen abartmadigim surece almiyordum canim ama ekmekler tatlilar falan havada uctumu hemen benim simitler ben burdayim diyor ordan kilo aliyorum
Ben aşırı iştahlı oldum, tatlı krizlerini hamileliklerimde öğrendim. Eşim gece yarıları yanarlı dönerli kebap tepsileri getirtti. Bebeğe bişey olur korkusundan araba bile kullanmadım, her ihtiyacımı başkaları karşıladı ben sadece yedim yattım. İlk çocukta 42 kilo aldım ama 1 yıl içinde diyet falan yapmadan 60 kiloya indim.Bn hiç çocuk olmadan bu kilodayım valla halim feci . Hamilelik zordur sanrm kilolar vs . Bnde kilo vernce düşünüyorum da . Kilo almak için kilo veriyorum resmen öle düşününce de moralim bozuluyor. Hamileliktede sağlıklı beslenirsek aldığımız kilolar yağ olmaz sncta dimi . Az nasl beslendiniz
Offf baya çok kilo almissiniz ilkinde ama kendi kendine gitmesi supermis yani.. olsun suanki kilonuz da başarı bnce 15 kilo daha verelim ikimiz bize yeter bileBen aşırı iştahlı oldum, tatlı krizlerini hamileliklerimde öğrendim. Eşim gece yarıları yanarlı dönerli kebap tepsileri getirtti. Bebeğe bişey olur korkusundan araba bile kullanmadım, her ihtiyacımı başkaları karşıladı ben sadece yedim yattım. İlk çocukta 42 kilo aldım ama 1 yıl içinde diyet falan yapmadan 60 kiloya indim.
Hamileyken bebeği besleyecek gıdalarla beslenmek gerek şeker tatlı ona zarar. Yürüyüş yapmak önemli. Yani benim gibi hamileyim şımarıklığı yapmamak gerek. Biz ailece abartmıştık. Büyük oğlum okuldan dönerken bana çikolata getirirdi karnımdaki bebeği sevindirmek için
Ben tüm yanlışları yapmış biriyim
Almayalimda gerisini hallederiz canimŞeker hamur işi zararlı yemezsek bnce almayz heralde ama tabi nasil verilir bilmiyirum tam yaz oncesi en çok spor diyet olması gereken ay iken nasl olck bilemedimya
15 kilo versem kendimi genç kız sayarımOfff baya çok kilo almissiniz ilkinde ama kendi kendine gitmesi supermis yani.. olsun suanki kilonuz da başarı bnce 15 kilo daha verelim ikimiz bize yeter bile
Geçmiş olsun canım B12 iğneleri de iştah yapıyor. Demir takviyeleri de. Ama ilaçlarını almayı ihmal etme diyetini bu eksiklere uygun düzenleyemiyorsan başka sorunlara da yol açar. Eeee nick im de dr yazıyor ya! Ona göre yorum yapayım
Bn de çok istiyorum ya .. versek keşke biranda15 kilo versem kendimi genç kız sayarım
Keşke
Tüm ailenin ihtiyacı varmış yeni bir bebeğeBen aşırı iştahlı oldum, tatlı krizlerini hamileliklerimde öğrendim. Eşim gece yarıları yanarlı dönerli kebap tepsileri getirtti. Bebeğe bişey olur korkusundan araba bile kullanmadım, her ihtiyacımı başkaları karşıladı ben sadece yedim yattım. İlk çocukta 42 kilo aldım ama 1 yıl içinde diyet falan yapmadan 60 kiloya indim.
Hamileyken bebeği besleyecek gıdalarla beslenmek gerek şeker tatlı ona zarar. Yürüyüş yapmak önemli. Yani benim gibi hamileyim şımarıklığı yapmamak gerek. Biz ailece abartmıştık. Büyük oğlum okuldan dönerken bana çikolata getirirdi karnımdaki bebeği sevindirmek için
Ben tüm yanlışları yapmış biriyim
60a gerek yok zaten kuzum 70 in altına inip oralarda kalmak lazım. Bu hem sağlıklı bir kilo olur bizim için hem de güzel. Sen spor yaparak 70e insen incecik görünürsün kaç beden olmayı hedefliyorsun.Bn de çok istiyorum ya .. versek keşke birandailk hedefim 79 ideal kilo 77 en üst sınır . Istediğim asıl kilo 60 ama onu asla yapamam yani yapılır da o kdr süre dayanamam aylarca bu kdr sıkı diyete . O yüzden 67 68 69 bana yeter . Şu 80 den bi kurtulsam
Çok güzel menü zaten haşlanmış yumurta yedin ya tamam yani hiç yiyemediğim şey afiyet olsun..Sabah 2 kaşık yulaf bir tatlı kaşığı kakao bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi yarim muz bir bardak sütten yapılmış somoothie bir tane haşlanmış yumurta.
Öğlen bir tabak kısır 2 fincan çay.
Akşam lavassiz et döner 2 bardak ayran bir kase salata.
2,5 lt su 3 olacak.
MB
Afiyet olsun canım
Ohhh afiyet olbun. Yürüyüş de şifa olsun.Balık yasağı başlamış kızlar beğenmeyince babamla tavuk yaptık. 2 saat yürüdüm.
Çok iyisin canım benim.Bugün
Kahvaltı omlet 2 ceviz az peynir 6 zeytin 1 kuru kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük kase karışık kuruyemiş
Akşam az çorba 1 lahmacun bol yeşillik ayran çok erken yedim bunları saat 5 gibi
2 lt su
Bugün hep dışarıdaydım 10 bin adım atmışım
Çok soğuktu 10 dk kadar yürüdük.oda yavaş yavaş yeni barlar açılmış onlara baktık birde meyhane arıyoruz farklı bir yere gitmek için 23unde doğum günüm özel birşey yapalım dedik . Karar veremiyoruz
Anladım canım bizi güneş çarpmıştı ondan sonra aldık eve . Denizde sabah 8 den öğlen 12.30 a kadar kalınca
Kaçamak yok hadi bakalım
Spor yapacaktım ama yapamadım sahilde yürüyüş te yattı yarına 15 dk yürüme planım var sahilde soğuk olmazsa
Çörek otu yağı bende de olcak tedavim için kullanıyordum sabah bende içeyim wc ye de yarıyor. Menü de güzel 3 öğün yapmışsın bugün
Yaaa işte karatay teyzem boşuna demiyor şeker en tatlı zehirdir diye başınız sağolsun canım.Babaannem 7 kardeşini şekerden kaybetti gerçekten tehlikeli şeyler yiyoruz
Bebişler uyudu canım bende az bi uyudum uyandım tekrar yatıcam ayy bi bakmıyorum 15 sayfa olmuş maşallah akşamları çok aktifsiniz bende kızım geldikten sonra ona tabiyim hadi oğlum kucağımda bile oyalanıyo bazen ama kızımla mümkün değilY YesilinBuyusu bebişler uyudu sanırım canım hoşgeldin
Tüm ailenin ihtiyacı varmış yeni bir bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?