Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim son 4 yıldır kilo sorunum var bu 4 yılda 2 hamilelik ile aldım kiloları ve bu süreçte hamilelik emzirme yaşadığım İçin oruç tutmadım. Geçen sene denedim ama 7 gün tutabildim devamı gelmedi. Bu yıl daha az emiyorlar bakalım oruç tutarken artıya mı çıkacağım eksiye mi ineceğim

Bn de kara kara düşünüyorum. Spor ypck vakit yok . Uzun sure açlık metabolizma yavaşlar . Ben hep kilo alırım ramazanda . Birde en yenmemesi gereken satlerde yeniliyo ve yediklerinde kısıtlı. Zorun zoru olacak gibi
Ben abartmadigim surece almiyordum canim ama ekmekler tatlilar falan havada uctumu hemen benim simitler ben burdayim diyor ordan kilo aliyorum

Bn hiç çocuk olmadan bu kilodayım valla halim feci . Hamilelik zordur sanrm kilolar vs . Bnde kilo vernce düşünüyorum da . Kilo almak için kilo veriyorum resmen öle düşününce de moralim bozuluyor. Hamileliktede sağlıklı beslenirsek aldığımız kilolar yağ olmaz sncta dimi . Sz nasl beslendiniz

Cok hareketli geçmiş oyle deme canim ama sen boyle dersen zaten boyle hissedersin
Kilo aldim ama olsun yapabilirim ,basarabilirim diyebilirsin bence yaparsin da

Ben abartmadigim surece almiyordum canim ama ekmekler tatlilar falan havada uctumu hemen benim simitler ben burdayim diyor ordan kilo aliyorum
Şeker hamur işi zararlı yemezsek bnce almayz heralde ama tabi nasil verilir bilmiyirum tam yaz oncesi en çok spor diyet olması gereken ay iken nasl olck bilemedimya

Ben aşırı iştahlı oldum, tatlı krizlerini hamileliklerimde öğrendim. Eşim gece yarıları yanarlı dönerli kebap tepsileri getirtti. Bebeğe bişey olur korkusundan araba bile kullanmadım, her ihtiyacımı başkaları karşıladı ben sadece yedim yattım. İlk çocukta 42 kilo aldım ama 1 yıl içinde diyet falan yapmadan 60 kiloya indim.
Hamileyken bebeği besleyecek gıdalarla beslenmek gerek şeker tatlı ona zarar. Yürüyüş yapmak önemli. Yani benim gibi hamileyim şımarıklığı yapmamak gerek. Biz ailece abartmıştık. Büyük oğlum okuldan dönerken bana çikolata getirirdi karnımdaki bebeği sevindirmek için
Ben tüm yanlışları yapmış biriyim

Offf baya çok kilo almissiniz ilkinde ama kendi kendine gitmesi supermis yani.. olsun suanki kilonuz da başarı bnce 15 kilo daha verelim ikimiz bize yeter bile

İlaçlar zaten iştah açıyor açmaz mı bugün bir ara açlıktan gözüm döndü 9 rakamını bile 10 gördüm

15 kilo versem kendimi genç kız sayarım
Keşke
Bn de çok istiyorum ya .. versek keşke biranda ilk hedefim 79 ideal kilo 77 en üst sınır . Istediğim asıl kilo 60 ama onu asla yapamam yani yapılır da o kdr süre dayanamam aylarca bu kdr sıkı diyete . O yüzden 67 68 69 bana yeter . Şu 80 den bi kurtulsam

Tüm ailenin ihtiyacı varmış yeni bir bebeğe

60a gerek yok zaten kuzum 70 in altına inip oralarda kalmak lazım. Bu hem sağlıklı bir kilo olur bizim için hem de güzel. Sen spor yaparak 70e insen incecik görünürsün kaç beden olmayı hedefliyorsun.

Çok güzel menü zaten haşlanmış yumurta yedin ya tamam yani hiç yiyemediğim şey afiyet olsun..

MB

Afiyet olsun canım

Teşekkürler canım.

Balık yasağı başlamış kızlar beğenmeyince babamla tavuk yaptık. 2 saat yürüdüm.
Ohhh afiyet olbun. Yürüyüş de şifa olsun.

Çok iyisin canım benim.

Kullan canım benim karaciğerimde sıkıntı oldu iki doğum peşpeşe olunca tabii organlar ne yapsın. Bende şifa niyetine içiyorum. Ama aç karna iç ki iştah acmasın. Yok kuzu yine iki öğün yaptım kahveleri yanlış gördün öğün sandın sanırım.

Babaannem 7 kardeşini şekerden kaybetti gerçekten tehlikeli şeyler yiyoruz
Yaaa işte karatay teyzem boşuna demiyor şeker en tatlı zehirdir diye başınız sağolsun canım.

Y YesilinBuyusu bebişler uyudu sanırım canım hoşgeldin
Bebişler uyudu canım bende az bi uyudum uyandım tekrar yatıcam ayy bi bakmıyorum 15 sayfa olmuş maşallah akşamları çok aktifsiniz bende kızım geldikten sonra ona tabiyim hadi oğlum kucağımda bile oyalanıyo bazen ama kızımla mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…