- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.401
Şuan 42 44 arasıyım altta xl-xxl ustte ×l-l arasi öle beden takıntım hiç olmadi 69 olsam yeter ama benim kemikler iri60a gerek yok zaten kuzum 70 in altına inip oralarda kalmak lazım. Bu hem sağlıklı bir kilo olur bizim için hem de güzel. Sen spor yaparak 70e insen incecik görünürsün kaç beden olmayı hedefliyorsun.
İnsan isterse herşeyi yapar canım. Allah sağlık sıhhat versinEn azından oruç 5 mayis da başlıyor . 5 mayısa kadar 18 19 gun var bu haftayı saymazsak 18 günde 3 kilo verilir herhalde bu haftada 1 kilo gitse 79 olurum . Ramazan da da Ne yapıp edip 75 e insem hazirandan temmuza kadar 69 70 olsam temmuzdan ağustosa kadar da 65 olsam off müthiş tabi bu hesaplamalar olursa . Kilo verme durmazsa ben sürdürürsem Allah izin verirse en başta ömür verirse sağlık verirse inşallah ..
Aminİnsan isterse herşeyi yapar canım. Allah sağlık sıhhat versin
Bn de çok istiyorum ya .. versek keşke birandailk hedefim 79 ideal kilo 77 en üst sınır . Istediğim asıl kilo 60 ama onu asla yapamam yani yapılır da o kdr süre dayanamam aylarca bu kdr sıkı diyete . O yüzden 67 68 69 bana yeter . Şu 80 den bi kurtulsam
Benim hedefim 40 beden olmak canım 40 bedende M giyiyordum. 65 kiloda 38 oluyorumŞuan 42 44 arasıyım öle beden takıntım hiç olmadi 69 olsam yeter ama benim kemikler iri
Boyumuz aynı kendinden dusun ben 68 kolayken bile large giyiyorum alt beden de 40 oluyor . Senin nasıldı 68 iken ? Yani yine 40 olsam yeter bana
Bize 70 yetiyor da canım. 70 e de ortalama 3 ayda yürürüz. Bırakmadan, bıkmadan ilerlersek. Sağlıklı kilo üst sınırımız 76 kilo8 lerden muzdarip biri daha ömrümde hiç görmediğim bi sayı ya. Sizin boyları bilmiyorum da benim boyum 60 dan fazlasını kaldırmıyor yani yolum baya bi uzun.
Eşim uyuyor yanımda birşeyler mirildaniyordu eşim araba alıp satiyo sbh araba almaya gidecek teklif edicem dedi uyurken Bn de neyi kime dedimo bana ben ona para teklif etcez artık napalim diyo . Cnm uyku da bile iş düşünüyor işkolik aşkım
Hmm demekki 0 beden için 58 olmk lazım bu boyda ama öle bi hedefim yok o kdr istemem cılız olmak .Benim hedefim 40 beden olmak canım 40 bedende M giyiyordum. 65 kiloda 38 oluyorum
3 ay aciz o zmnBize 70 yetiyor da canım. 70 e de ortalama 3 ayda yürürüz. Bırakmadan, bıkmadan ilerlersek. Sağlıklı kilo üst sınırımız 76 kilo
Aynen cnm . Midem gurulduyo valla baya acıktım . Ben kaçıyorum cnm baya uykum geldi iyi geceler . Keyifli sohbet için teşekkürler. Görüşürüz
Konuştur sen onu geceleri
İlk hamileliğimden önce 56 kiloydum leğen kemiklerim çok çıkıyordu, utandığım için hep tunik giyerdim. Şimdi 1 dirhem yağ 1000 ayıp örtüyorHmm demekki 0 beden için 58 olmk lazım bu boyda ama öle bi hedefim yok o kdr istemem cılız olmak .
Bize 70 yetiyor da canım. 70 e de ortalama 3 ayda yürürüz. Bırakmadan, bıkmadan ilerlersek. Sağlıklı kilo üst sınırımız 76 kilo
Valla kilolu olmk da çok kötü ama bnce cok zayıf olmaktan dahada kötüdür sanirm ama ben hep 69 75 arasıydm. 80 lerde bikac yıl kaldım bianda nolduysa 91 oldum diyetsyene Gttim resmen hakaret etti. Bu kiloda olmamalıydın 80 olsan sana yeter bi azimle 75 olursan o da belki iyi olur 60 lar zaten hayal senin için falan diye aşağıladı manyak kadin . Gostericem ona zayıflayıp çıkıcam karşısına bunları bunları dedin al diycem . Sen bana takilacağına mesleğini düzgün yap insanları aşağılamak yerine öneride bulunup ümit vermen gerekirdi diyecegimİlk hamileliğimden önce 56 kiloydum leğen kemiklerim çok çıkıyordu, utandığım için hep tunik giyerdim. Şimdi 1 dirhem yağ 1000 ayıp örtüyor
Yazıklar olsun,Valla kilolu olmk da çok kötü ama bnce cok zayıf olmaktan dahada kötüdür sanirm ama ben hep 69 75 arasıydm. 80 lerde bikac yıl kaldım bianda nolduysa 91 oldum diyetsyene Gttim resmen hakaret etti. Bu kiloda olmamalıydın 80 olsan sana yeter bi azimle 75 olursan o da belki iyi olur 60 lar zaten hayal senin için falan diye aşağıladı makyaj kadin . Gostericem ona zayıflayıp çıkıcam karşısına bunları bunları dedin al diycem . Sen bana takilacağına mesleğini düzgün yap insanları aşağılamak yerine öneride bulunup ümit vermen gerekirdi diyecegim
Kadın sen zaten kilo veremezsin bu kilolara hiç gelmemeliydin filan diye moralimi bozdu 1 ay önceİlk hamileliğimden önce 56 kiloydum leğen kemiklerim çok çıkıyordu, utandığım için hep tunik giyerdim. Şimdi 1 dirhem yağ 1000 ayıp örtüyor
Işten sıkılmış gibiydi . Sinirlerim bozuldu ya şok oldum ağzım açık çıktım ordan o şokla birşey diyemedim . Ama diycemYazıklar olsun,
Hedefi küçük tutalım ilerledikçe Yen’i hedefler koyalım demesi gerekirdi. Bence kendine güvenememiş o
Sanki isteyerek kiloluyuz da!Kadın sen zaten kilo veremezsin bu kilolara hiç gelmemeliydin filan diye moralimi bozdu 1 ay önce
Arada ödül gunu yap canın ne istiyorsa bir kereliğine ye yoksa uzun süre dayanmak çok zorKaratay biraz daha hızlı verdiriyor ama protein ağırlıklı olduğu için kesinlikle kas kaybetmiyorum umarım yine öyle olur çünkü çok uzun sürelere bende dayanamayabilirim. Ki benim vereceğim miktar daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?