Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En azından oruç 5 mayis da başlıyor . 5 mayısa kadar 18 19 gun var bu haftayı saymazsak 18 günde 3 kilo verilir herhalde bu haftada 1 kilo gitse 79 olurum . Ramazan da da Ne yapıp edip 75 e insem hazirandan temmuza kadar 69 70 olsam temmuzdan ağustosa kadar da 65 olsam off müthiş tabi bu hesaplamalar olursa . Kilo verme durmazsa ben sürdürürsem Allah izin verirse en başta ömür verirse sağlık verirse inşallah ..

60a gerek yok zaten kuzum 70 in altına inip oralarda kalmak lazım. Bu hem sağlıklı bir kilo olur bizim için hem de güzel. Sen spor yaparak 70e insen incecik görünürsün kaç beden olmayı hedefliyorsun.
Şuan 42 44 arasıyım altta xl-xxl ustte ×l-l arasi öle beden takıntım hiç olmadi 69 olsam yeter ama benim kemikler iri
Boyumuz aynı kendinden dusun ben 68 kolayken bile large giyiyorum alt beden de 40 oluyor . Senin nasıldı 68 iken ? Yani yine 40 olsam yeter bana .

İnsan isterse herşeyi yapar canım. Allah sağlık sıhhat versin

8 lerden muzdarip biri daha ömrümde hiç görmediğim bi sayı ya. Sizin boyları bilmiyorum da benim boyum 60 dan fazlasını kaldırmıyor yani yolum baya bi uzun.

Benim hedefim 40 beden olmak canım 40 bedende M giyiyordum. 65 kiloda 38 oluyorum

8 lerden muzdarip biri daha ömrümde hiç görmediğim bi sayı ya. Sizin boyları bilmiyorum da benim boyum 60 dan fazlasını kaldırmıyor yani yolum baya bi uzun.
Bize 70 yetiyor da canım. 70 e de ortalama 3 ayda yürürüz. Bırakmadan, bıkmadan ilerlersek. Sağlıklı kilo üst sınırımız 76 kilo

Konuştur sen onu geceleri

Hmm demekki 0 beden için 58 olmk lazım bu boyda ama öle bi hedefim yok o kdr istemem cılız olmak .
İlk hamileliğimden önce 56 kiloydum leğen kemiklerim çok çıkıyordu, utandığım için hep tunik giyerdim. Şimdi 1 dirhem yağ 1000 ayıp örtüyor

Bize 70 yetiyor da canım. 70 e de ortalama 3 ayda yürürüz. Bırakmadan, bıkmadan ilerlersek. Sağlıklı kilo üst sınırımız 76 kilo

Karatay biraz daha hızlı verdiriyor ama protein ağırlıklı olduğu için kesinlikle kas kaybetmiyorum umarım yine öyle olur çünkü çok uzun sürelere bende dayanamayabilirim. Ki benim vereceğim miktar daha fazla.

İlk hamileliğimden önce 56 kiloydum leğen kemiklerim çok çıkıyordu, utandığım için hep tunik giyerdim. Şimdi 1 dirhem yağ 1000 ayıp örtüyor
Valla kilolu olmk da çok kötü ama bnce cok zayıf olmaktan dahada kötüdür sanirm ama ben hep 69 75 arasıydm. 80 lerde bikac yıl kaldım bianda nolduysa 91 oldum diyetsyene Gttim resmen hakaret etti. Bu kiloda olmamalıydın 80 olsan sana yeter bi azimle 75 olursan o da belki iyi olur 60 lar zaten hayal senin için falan diye aşağıladı manyak kadin . Gostericem ona zayıflayıp çıkıcam karşısına bunları bunları dedin al diycem . Sen bana takilacağına mesleğini düzgün yap insanları aşağılamak yerine öneride bulunup ümit vermen gerekirdi diyecegim

Yazıklar olsun,
Hedefi küçük tutalım ilerledikçe Yen’i hedefler koyalım demesi gerekirdi. Bence kendine güvenememiş o
En çok 3 ayda 70in altına ineriz canım merak etme

Arada ödül gunu yap canın ne istiyorsa bir kereliğine ye yoksa uzun süre dayanmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…