- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.421
Sanki isteyerek kiloluyuz da!
Temmuz’da uğra sen ona. Gözü kadın görsün
Karatayın onayladığı besinlerde sorun yokta 2 öğün beslenmek çok zor. Biraz zamana yayarsın canım verilir kiloKaratay biraz daha hızlı verdiriyor ama protein ağırlıklı olduğu için kesinlikle kas kaybetmiyorum umarım yine öyle olur çünkü çok uzun sürelere bende dayanamayabilirim. Ki benim vereceğim miktar daha fazla.
Arada ödül gunu yap canın ne istiyorsa bir kereliğine ye yoksa uzun süre dayanmak çok zor
Valla kilolu olmk da çok kötü ama bnce cok zayıf olmaktan dahada kötüdür sanirm ama ben hep 69 75 arasıydm. 80 lerde bikac yıl kaldım bianda nolduysa 91 oldum diyetsyene Gttim resmen hakaret etti. Bu kiloda olmamalıydın 80 olsan sana yeter bi azimle 75 olursan o da belki iyi olur 60 lar zaten hayal senin için falan diye aşağıladı manyak kadin . Gostericem ona zayıflayıp çıkıcam karşısına bunları bunları dedin al diycem . Sen bana takilacağına mesleğini düzgün yap insanları aşağılamak yerine öneride bulunup ümit vermen gerekirdi diyecegim
Sağol canımÇok güzel menü zaten haşlanmış yumurta yedin ya tamam yani hiç yiyemediğim şey afiyet olsun..
Teşekkürler canım.
Ohhh afiyet olbun. Yürüyüş de şifa olsun.
Çok iyisin canım benim.
Kullan canım benim karaciğerimde sıkıntı oldu iki doğum peşpeşe olunca tabii organlar ne yapsın. Bende şifa niyetine içiyorum. Ama aç karna iç ki iştah acmasın. Yok kuzu yine iki öğün yaptım kahveleri yanlış gördün öğün sandın sanırım.
Yaaa işte karatay teyzem boşuna demiyor şeker en tatlı zehirdir diye başınız sağolsun canım.
Bebişler uyudu canım bende az bi uyudum uyandım tekrar yatıcam ayy bi bakmıyorum 15 sayfa olmuş maşallah akşamları çok aktifsiniz bende kızım geldikten sonra ona tabiyim hadi oğlum kucağımda bile oyalanıyo bazen ama kızımla mümkün değil
cnm senin adına çok sevindim inan nerden nereye maşallah başarı vazgeçmeyenlerin gerçekten bakalım ben pazartesiden başlayacaktım sıkı şekilde ama migren tuttu sen insülin için ilaç içiyo musun cnmBende en son 64.8 e indim canım ama bir kaç gündür tartı takıldı gibi sanki yada gene birden mi atacak anlamadım ama cumadan beri sabah akşam arası kilom aynı çıkıyor gibi normalde sabaha daha farklı düşüş olması lazımbakalım cumaya kadar ne olucak meraktayım ama aynı kilolara gelmişiz canım hadi beraber önce 62ye geçelim sonrada 60 a inelim düzenli gir buraya canım her türlü yaparız başarırız yeter ki aktif ol sen aktif olursan ben senin bozmaya izin vermem tamam mı hadi beraber o tartıya 60.00 ı yazdırcaz sonra devamı da gelir nasılsa
cumaya göre ne kadar eksidesinAyy iyiki söyledin canım ya bende masum diye iki kere yerim günde diye düşünüyodı
Çok sağol canım sanada
Aynen canım tuttum kendimi bakalm cuma ödülümü alabilcem mi
evet tüm ülke kutluyor :)Nasıl yani23 Nisan mı? Ne Güzel yaaa tüm ülkecek kutlayıp şenlikler yapıyoruz doğum gününde yani haha ne güzelmiş
bugün içmeyi unuttum eve gidince çıkarayım ortayaÇok güzel menü zaten haşlanmış yumurta yedin ya tamam yani hiç yiyemediğim şey afiyet olsun..
Teşekkürler canım.
Ohhh afiyet olbun. Yürüyüş de şifa olsun.
Çok iyisin canım benim.
Kullan canım benim karaciğerimde sıkıntı oldu iki doğum peşpeşe olunca tabii organlar ne yapsın. Bende şifa niyetine içiyorum. Ama aç karna iç ki iştah acmasın. Yok kuzu yine iki öğün yaptım kahveleri yanlış gördün öğün sandın sanırım.
Yaaa işte karatay teyzem boşuna demiyor şeker en tatlı zehirdir diye başınız sağolsun canım.
Bebişler uyudu canım bende az bi uyudum uyandım tekrar yatıcam ayy bi bakmıyorum 15 sayfa olmuş maşallah akşamları çok aktifsiniz bende kızım geldikten sonra ona tabiyim hadi oğlum kucağımda bile oyalanıyo bazen ama kızımla mümkün değil
ayy ne sinir bozucu biriymiş şikayet edeydin keşke .Valla kilolu olmk da çok kötü ama bnce cok zayıf olmaktan dahada kötüdür sanirm ama ben hep 69 75 arasıydm. 80 lerde bikac yıl kaldım bianda nolduysa 91 oldum diyetsyene Gttim resmen hakaret etti. Bu kiloda olmamalıydın 80 olsan sana yeter bi azimle 75 olursan o da belki iyi olur 60 lar zaten hayal senin için falan diye aşağıladı manyak kadin . Gostericem ona zayıflayıp çıkıcam karşısına bunları bunları dedin al diycem . Sen bana takilacağına mesleğini düzgün yap insanları aşağılamak yerine öneride bulunup ümit vermen gerekirdi diyecegim
Öglen hamursuz pizza yogurt
Aksam sebzeli mantarlı bulgur pilavı yogurt sut
Günaydınnnnnn.❤günaydın kızlar
Çok güzel bende bu aralar portakallı yeşil çay ile kayısılı form çay içiyorum kokularında çok hoşuma gitti klasik yeşil çaya göre içimi çok çok daha rahatMenüm gelsin
9:30
1 adet sütte pişmiş yumurta
Domatesli yağsız salata
1/2 dilim tb. Ekmeği
1 dilim süzme peynir
12:30
1 çay bardağı süt/nescafe/hindistan cevizi/tarçın karışımı
15:00
Enginar ilaveli yeşil salata
1 kase ev yoğurdu 2 kaşık karabuğday
Ara
1/2 elma
1 çay bardağı süt
1/2 çay kaşığı tarçın
İle smothi
19:00
Haşlanmış tavuk göğüs kısmı avuç içi kadar
Kabak dereotu çorbası (kendi uydurmam tadı kötü)
3 kaşık yoğurt
Küçük bir kase salata
Ara
Şade Türk kahvesi
Ara
Portakallı yeşil çay
Spor 300 ipsiz atlama
1 saat orta tempo yürüyüş (2 set halinde)
Tabi canım öyle hatta daha önce de yazmıştım diyetisyen bana liht olan herşey yasak dediÇok sağol canım ama bende aynısını yapıyorum porsiyonluk köfte biftek buzlukta hazır ama nedense öğlen benim için çok hızlı geçiyo kahve içiyorum arada o kesiyo e şimdi yiceğime akşam yiyim diyorum öğleyi böyle geçirmemin kilo vermede kötü etkisi olur mu
Canım maşallah o kadar bilgilisin ki 60 65 kilo olmayı hakediyosun diyet şeylerin çoğu isim oyunu diye düşünüyodum zaten ama bu kadar inceliğine kadar bilmiyodum ben en iyisi mısır gevreğinide kardeşime veriyim ben yumurtama döneyimay çok isterim canım görmüştüm ama çok geride kalmıştır zahmet olmazsa verirsin bi ara
Canım biraz mat egzersizi yapmaya çalış sen biliyorsun nasılsa geçmiş olsun.Sırtım çok kötü tutuldudünden kalbime kramp giriyordu belliydi böyle olacağı
Geçmiş olsun canım benimSırtım çok kötü tutuldudünden kalbime kramp giriyordu belliydi böyle olacağı
Canım ramazan da çok güzel kilo veriliyor zaten tüm gün açsın ve uzun süre tok kalabilmek için şeker ve karbonhidratdan mümkün olduğunca yemiyceksin onları yemeyincede zaten zayıflıyorsun sahurda genelde çoğu kişi kahvaltı yapıyor sizde öyle yapıyorsanız sahurda 2haşlanmış yumurta, bol peynir,domates,salatalık yeşillik vs. Yücensen tam buğday ekmeğini de 2 dilim istersen 3dilim ye da 1 bardak süt iç bu şekilde hem çok uzun süre tokluk olur hemde zaten diyete uygun bir menü de olmuş olcak akşama kadar bunlar eriyip gidecek yağ yakımına geçecek o açlıkda vücut zaten canım iftirada da zaten her sene uzmanlar birden yemeyin tehlikeli zararlı vücut açlıktan çıkıyor yavaş ve yumuşak geçişli yemesi lazım mesela önce çorba salata yiyin biraz ara verin sonrasında tekrar yemeklerden yiyin diyor eee zaten önce çorba salata yiyip biraz yoğurt bir iki kaşık yemek bile taşsan insan komple tıkanıyor malum bide susuzlukla suya saldîrcan şu bile insanı tıkıyor canım ben hep zayıfların ramazanda tabi denicem migrenim çok tetikleyip fenalasmazsam Allahın izni ile tutabilirsem çok hızlı kilo verdiriyor ramazan bana yani ramazan da oturup tatlı yiyecem pide yicem diye düşünmezsen zaten zayıflama amacın olmasa bile ramazan da çok zayıflarsın canımTamam canim ramazanda sadece koruma yapmistim 2 sene once tam ramazandan once mezun olmustum
ara ara tatli yiyerek kilo almadan sabit bitirmisligimm vardi ama kilo verirken nasil olur artik o zaman gelsin hep birlikte birbirimize destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?