Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Karatayın onayladığı besinlerde sorun yokta 2 öğün beslenmek çok zor. Biraz zamana yayarsın canım verilir kilo

Arada ödül gunu yap canın ne istiyorsa bir kereliğine ye yoksa uzun süre dayanmak çok zor

Onu yapıyorum canım ilk mesajımda yazmıştım ama sen denk gelmedin demekki her hafta bir gün izin veriyorum sonra iki gün telafisini yapıyorum. O şekilde daha iyi hissediyorum kendimi. Mesele o değil aslında da yaz geliyo sıkıntı orda. Benim diyetimde şeker yasak bende yaz meyvelerine dayanamam onu nasıl yaparım bilmiyorum. Yani 3 ayda çok iyi bi ilerleme sağlamam lazım.

Diyetisyenleri sevemedim sevemiyorum bunca yıldır işe yarasalardı bu kadar insan kilo sıkıntısı çekmezdi diye düşünüyorum çoğu herkese aynı diyeti verip gönderiyor. İstisnalar ayrıdır tabii ama yinede sevmiyorum diyetisyenleri.

Sağol canım

cnm senin adına çok sevindim inan nerden nereye maşallah başarı vazgeçmeyenlerin gerçekten bakalım ben pazartesiden başlayacaktım sıkı şekilde ama migren tuttu sen insülin için ilaç içiyo musun cnm

Ayy iyiki söyledin canım ya bende masum diye iki kere yerim günde diye düşünüyodı

Çok sağol canım sanada

Aynen canım tuttum kendimi bakalm cuma ödülümü alabilcem mi
cumaya göre ne kadar eksidesin
Nasıl yani 23 Nisan mı? Ne Güzel yaaa tüm ülkecek kutlayıp şenlikler yapıyoruz doğum gününde yani haha ne güzelmiş
evet tüm ülke kutluyor :)
bugün içmeyi unuttum eve gidince çıkarayım ortaya
ayy ne sinir bozucu biriymiş şikayet edeydin keşke .
zayıladığında sosyal medya dan etiket yapıp yay herkese . yerine de git gözüne sok

Çok güzel bende bu aralar portakallı yeşil çay ile kayısılı form çay içiyorum kokularında çok hoşuma gitti klasik yeşil çaya göre içimi çok çok daha rahat

Tabi canım öyle hatta daha önce de yazmıştım diyetisyen bana liht olan herşey yasak dedi daha tehlikeli yoğurtlarım sütlerin filan yağını azaltıp onun yerine şeker ekliyorlar daha zararlı hala geliyor zaten şeker olmayıp tatlandırıcı ile yapılan diyet bisküvi çikolata vs. Lerde karbonhidrat deposu onlarda tam kilo aldırıcı grup ligt olayı hep sahte zaten uzmanlar tatlandırıcıya da karşı bitlr çoğu vücut şeker girişi ile tatlandırıcı girişini aynı kabul ediyor diyor oda var yani ben ondan tatlandirıcida hiç kullanmam sonuç ne kadar az yersek o kadar kâr zaten fit bile olsak yetmemeliyiz tüm paketli ürünler kanserojen mümkün olduğunca yememek lazım Bu arada iki öğün gelirsek diyetisyenlerin yada doktorların görüşleri tamamen birbirinden farklı kimi metobolizmayı durdurursun iki üç öğün olmaz az az 6 öğün yiyceksin der kimide karatay gibi 6öğün yiyen zayıflıyamaz yağ yakan Leptin hormonunun devreye girmesi için 4-5 saat açlık gerekli zayıflamak isteyen 2öğün yiyecek der ben de her bünye farklı diyorum biri 2 öğün ile kilo veremezken diğeri şakır şakır verir o verende 6öğün uyguladgnda veremez hatta ama diğeri de 6 öğün geçince şakır şakır verir bu tamamen senin bünyan vücut şekline ne uygun bunla alakalı bunu çöz hangi hafta daha iyi kilo verdin ve kendini daha sağlıklı hissettin buna göre vücudunu tanırsın

Tamam canim ramazanda sadece koruma yapmistim 2 sene once tam ramazandan once mezun olmustum
ara ara tatli yiyerek kilo almadan sabit bitirmisligimm vardi ama kilo verirken nasil olur artik o zaman gelsin hep birlikte birbirimize destek oluruz
Canım ramazan da çok güzel kilo veriliyor zaten tüm gün açsın ve uzun süre tok kalabilmek için şeker ve karbonhidratdan mümkün olduğunca yemiyceksin onları yemeyincede zaten zayıflıyorsun sahurda genelde çoğu kişi kahvaltı yapıyor sizde öyle yapıyorsanız sahurda 2haşlanmış yumurta, bol peynir,domates,salatalık yeşillik vs. Yücensen tam buğday ekmeğini de 2 dilim istersen 3dilim ye da 1 bardak süt iç bu şekilde hem çok uzun süre tokluk olur hemde zaten diyete uygun bir menü de olmuş olcak akşama kadar bunlar eriyip gidecek yağ yakımına geçecek o açlıkda vücut zaten canım iftirada da zaten her sene uzmanlar birden yemeyin tehlikeli zararlı vücut açlıktan çıkıyor yavaş ve yumuşak geçişli yemesi lazım mesela önce çorba salata yiyin biraz ara verin sonrasında tekrar yemeklerden yiyin diyor eee zaten önce çorba salata yiyip biraz yoğurt bir iki kaşık yemek bile taşsan insan komple tıkanıyor malum bide susuzlukla suya saldîrcan şu bile insanı tıkıyor canım ben hep zayıfların ramazanda tabi denicem migrenim çok tetikleyip fenalasmazsam Allahın izni ile tutabilirsem çok hızlı kilo verdiriyor ramazan bana yani ramazan da oturup tatlı yiyecem pide yicem diye düşünmezsen zaten zayıflama amacın olmasa bile ramazan da çok zayıflarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…