Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin de moralini bozmak istemezdim cnm k bakma
Olur mu canım öğrendim en azından
100 gram ya ama bugun tartılmadm bu hafta gitmiyo artık durdu
Doğru diyorsun canım zaten o yüzden çok tüketmem paketli şeyler ama mısır gevreğinden hiç aklıma gelmedi masum sanıyodum
Ya ben genelde öğlenleri yemeyerek bu kiloya geldim ama durdu artık 3 öğün öğün mü yapsam

8 lerden muzdarip biri daha ömrümde hiç görmediğim bi sayı ya. Sizin boyları bilmiyorum da benim boyum 60 dan fazlasını kaldırmıyor yani yolum baya bi uzun.
Bizim 60dan fazla olmamamız lazım canım aynen onlar da 1.76 boy olunca şimdi kilolu durmuyorlar valla Turkuaz bir foti attı şok oldum yani boy bu kadar mı farkettirir kiloyu kesinlikle 10 kilo fazlası anca var yok yani 70lerde iyi olur ap açık çünki şuan bile iyiydi Aaayyy ahhh hadi üstün egerek yoktu ama biz niye bari 1.70 diiliz ya 62kiloda anca normalnhissediyorum ben 3 kilo daha verirsem baya rahatlıycam ama ince olabilmemiz için kesin 60.00 sınır yani onun üstüne çıkmamalıyız sen şimdi ikinciyi de yaptm bidaha hamilelik vs. Bilmem ne süreçlerin olmıycak hepsi bitti bunları düşün bu sefer hedefe vardığında ömürlük kilon olacak çok güzelde korumaz canım bir ömür rahat etmez onun için 5 ay feda olsun çokmu kiii sen çok da hızlı güzel veriyorsun çok sürmez merak etme hep beraber edicez burda

günaydın bugün kahvaltıda 2 yumurta 1 peynir 5 zeytin yedim ama biraz erken yaptım işe gelmeden yapayım dedim şuan biraz acıktım ara öğün koymayı unutmuşum çantama 12.30 olsun diye bekliyorum yürüyüş yapıp yemek yemeye gideceğim çayı da çok içtim midem kötü şimdi öğlen tavuk şiş yiyeceğim akşama da çorba ve salata ara da bir porsiyon meyve diye planladım bazen evdeki hesap tutmuyor bakalım

Sahuru dedigin gibi kahvalti seklinde yiyorum canim iftarda da normal yerim
Galiba sahura kadar olan arada cok asiriya kacmamak gerek o zaman veririz
htc71 bugün 68,50 çıktım canım sen gördün mü 67 yi
Yok kuzum 67.8 de bir iki saniye kaldi sonra 68.0 oldu yani bugunde 100gr gitti hedefe kaldi 400gr

Benim vücudum sanırım karataycı ne zaman uzun süreli aç kalsam sürekli sıvı tüketesim geliyor meyve suyu içince birden tokluk geliyor.

Sırtım çok kötü tutuldu dünden kalbime kramp giriyordu belliydi böyle olacağı
Geçmiş olsun bu aylar çok tehlikeliymiş canım biz de annemi pazartesi götürdük kalp yetmezliği dediler o yüzden sakın üşütme karnını ayaklarını üşüyen karın şişlik yapıp kalbi zorluyormuş

Benim icin zararli oluyor canim
Ogleni atlayip yemedigimde aksama çok acikmis oluyorum normal yemek dışında canim hep birseyler istiyor gozum doymuyor

Canım ben bu hafta çok öğün atladım listedekilerin çoğunu yemedim ve inanılmaz ters tepti bende yaaa ben tartıldım 300gram fazla çıkıyorum moralim çok bozuldu 65.2 çıktım bu sabah bana karatay yapıp 2 öğün yediğinde de böyle olmuştu canım ya karataylada ben veremiyorum ondan eğer benim gibi isen sende de ters teper canım ne güzel veriyorduk yaaa nazar mı değdi bize bence 3 öğün artı ara öğünde kahvenin yanında ceviz,kuru kayısı yada 1 meyve gibi ara öğünler yapmak lazım spordan kaslarım fazla mı şişti ondan mı acaba yaaaa ben tatlı yemedim karbonhidratlı yada şekerli bir kaçamak vs. Yemedim çünki kilo alma ihtimalim sıfır yani bu tartı beni şok etti cumaya kadar bari sabite dönmem şart

Canım günde 1 meyve ye gün kurusu ye mesela sen çok tatlı aramiyordun senle öyle geçen sene muhabbet geçmişti sanki tatlıları geçtim hamurisine dayanamıyorum demiştin dimi börekler falan bende tatlıya dayanamıyorum

Spordan kasların şişti canım geçen hafta aynısı bendede oldu cuma yüksek çıktım ctesi 600 gr aşağı öyle oluyo yani

Belki bağırsaklar karbonhidrat istiyordur isyan etmişlerdir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…