Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım ellerin de sihirli değnek yok ki insanların yüzde 80i facefoodd ve tatlı ile besleniyoken tabikinkilolu gezecekler bir çok insanın kilo verme gibi bir düşüncesi bile yok halinden memnun yaşıyor yada kilo vermek isterim ama ben diyet yapamam diyor ozman öyle kalacaklar yapacak bir şey yok diyeti yapmıyack oldukdan sonra diyetisyen e gitmenin bir mantığı yok diyetisyenin yapabileceği bir şeyde yok yani ama diyetisyen listeleriyle 40-50 kilo gibi harika kilolar veren insanların sayıda epey fazla ben ce karatay gibi bir iki istisna dışında buralarda da herkes diyetisyen menüleri ile zayıflıyor yani şahsen girmeseler bile uygulamalar diyetisyen tavsiyeleri üzerinden hep heleki bazı insanlara karatay gibi yöntemler direk ters tepiyor geçen yıldan da biliyorsun bana çok ters tepmişti ne zamanki karatayı bıraktım ozman kilo vermeye başladım canım şimdide diyetisyen menüsü ile bukadar kilo verdim yanı o sana özel durum karatay sana iyi geliyo olabilir ama herkesin bünyesi farklı canım

cnm senin adına çok sevindim inan nerden nereye maşallah başarı vazgeçmeyenlerin gerçekten bakalım ben pazartesiden başlayacaktım sıkı şekilde ama migren tuttu sen insülin için ilaç içiyo musun cnm
Canım ben 7 kilo verince insülin yok oldu kuzucum burda kan verdikten sonra paylaşmıştım sen görmemişsin canım vitaminlerimin hepsi yükselmiş ve insülin ve şeker değerleri çok ciddi düşmüş zaten sınırı biraz aşmıştı kilo ve sağlıklı beslenme spor ile onlarda normale gelmiş hatta baya düşmüş çok güzel çıktı sonuçlar ondan ilaca verme kalmadı başka takviyeye de òyle sadece magnezyum içiyorum kas arttırmak isteyenler için oda şart zaten tüm sporcular kullanıyor üstelik migrende kas kramplarınada çok faydalı birde magnezyum yağda tutunduğu için vücut yağ attıkça magnezyum da atıyor ondan diyette kullanmak gerekli diye tek onu kullanıyorum canım içi birde bol bol bitki çayı içmeye başladım canım

Benim vücudum sanırım karataycı ne zaman uzun süreli aç kalsam sürekli sıvı tüketesim geliyor meyve suyu içince birden tokluk geliyor.
Nasıl karadaydı o meyve suyunu hayat boyu içmeyin diyor ve meyve suyu içince aç kalmış olmuyorsun onun yerine yemek yesen daha iyi direk şeker almış oluyorsun canım karatay için açlık saatin şekersiz kremasız ve sütsüz şekilde yani direk sade olarak kahve yada çay birde şu dışında her şey yasak akşama kadar o zaman karatay oluyor

Benim icin zararli oluyor canim
Ogleni atlayip yemedigimde aksama çok acikmis oluyorum normal yemek dışında canim hep birseyler istiyor gozum doymuyor
Banada çok ters tepmişti karatay bak bu haftada öğün atladım ve kaçmak yapmadığım halde eksiye geçemedim gene ters tepti ama karatay zaten asla yapmam bile bile kendime böyle etki ettiğini ama bu hafta yoğundum hep dışarıdaydım istemsiz öğünler atlanmış oldu ve sonuç da baya kötü oldu bana az az sık sık gündüz yemek akşam da uzun saat açlık yapmak çok iyi geliyor canım

Spordan kasların şişti canım geçen hafta aynısı bendede oldu cuma yüksek çıktım ctesi 600 gr aşağı öyle oluyo yani
Canım evet kalktım böyle bacaklarım da bir ağırlık var zaten anlatamam aynını düşündüm bende inşallah öyle çıkar bakalım cuma yada daha var zaten inşallah bende cumaya birden düşerim zaten hep konuşuyoruz ya aynı imimizin bünye önce bir böyle yapıp sonra birden düşüyor ama gene de insan her seferin de böyle görünce korkuyor ister istemez

Belki bağırsaklar karbonhidrat istiyordur isyan etmişlerdir canım
Canım ben zaten karbonhidratlı besleniyorum karatay yapmıyorum ki ben bende ekmek yasak diil ,meyve de var hergün ekmek te var yani hergün karbonhidrat var

Persembe spor yapma kuzum bak nasıl cumaya ineceksin kaslarını dinlendir ben iki gün yapamamıştım cumaya tartıda düşük çıktım geçen hafta

Meyve şeker diyor karatay tabi meyve suyuna ne der kimbilir dimi karatay teyze hakkındaki capsler aklıma geldi ya şimdi

çok iyi cnm zaten biizim ki kıloyla alakalı idi sevindim valla

Büyudü cok sukur ❤ bende ozledim sizi valla bide birileeinin bana artk dur demesi gerekiyo cok yiyorummm

Evet oyle oldu ya icim buruk bu aralar beraber vakit geciriyoruz cuma gunu kardesimin asker mevludu var haftaya cuma da gidiyo esimide haftaya aricaklar diye bekliyoruz onunda gidisi bellli olcak bakalim nasil aliscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…