- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.481
Hayırlı tezkereler canım Allah Sag saglim gidip gelmeyi nasip etsin inşallahEvet oyle oldu ya icim buruk bu aralar beraber vakit geciriyoruz cuma gunu kardesimin asker mevludu var haftaya cuma da gidiyo esimide haftaya aricaklar diye bekliyoruz onunda gidisi bellli olcak bakalim nasil aliscam
SENLE DALGA GEÇMİŞ TARTINSahuru dedigin gibi kahvalti seklinde yiyorum canim iftarda da normal yerim
Galiba sahura kadar olan arada cok asiriya kacmamak gerek o zaman veririz
Yok kuzum 67.8 de bir iki saniye kaldisonra 68.0 oldu yani bugunde 100gr gitti hedefe kaldi 400gr
KOLAY KOLAY ÜŞÜTMEM BEN LAHANA GİBİ SARINYORUMGeçmiş olsun bu aylar çok tehlikeliymiş canım biz de annemi pazartesi götürdük kalp yetmezliği dediler o yüzden sakın üşütme karnını ayaklarını üşüyen karın şişlik yapıp kalbi zorluyormuş
KAFAM ÇOK DOLU YA O DA TETİKLİYOR AĞRILARI CANIM SORSAN NE DİYE CVB BİLE VEREMEM GEÇMEZSE EVE GİDİCEM.Gecmis olsun canim neden oyle tutuldun ki
SEN NASIL OLDUNCanım çoook geçmiş olsun yaaaşimdi gördüm bunu ve çok üzüldüm
eşin burd o zaman daha . allah sağ salim tezkereler nasip etsinEvet oyle oldu ya icim buruk bu aralar beraber vakit geciriyoruz cuma gunu kardesimin asker mevludu var haftaya cuma da gidiyo esimide haftaya aricaklar diye bekliyoruz onunda gidisi bellli olcak bakalim nasil aliscam
geçmiş olsun canımKızımın ateşi çıktı sabah doktora gittikpuff cocuklarhasta olduğu zaman hiç tadım olmuyor gece uykumu bile alamadım
O da doğru yazın da zor dondurma haftada bir o begendigin sevdiğin meyveleri de porsiyonunu ayarlayarak ye cnm sen de karpuz mesela Bn de bayılırım iki dilim ye ya da kabuklu doğra kemirerek ye en güzeliOnu yapıyorum canım ilk mesajımda yazmıştım ama sen denk gelmedin demekki her hafta bir gün izin veriyorum sonra iki gün telafisini yapıyorum. O şekilde daha iyi hissediyorum kendimi. Mesele o değil aslında da yaz geliyo sıkıntı orda. Benim diyetimde şeker yasak bende yaz meyvelerine dayanamam onu nasıl yaparım bilmiyorum. Yani 3 ayda çok iyi bi ilerleme sağlamam lazım.
Sağol canımın içieşin burd o zaman daha . allah sağ salim tezkereler nasip etsin
geçmiş olsun canım
Ah zaten o gözün aç olmasıBenim icin zararli oluyor canim
Ogleni atlayip yemedigimde aksama çok acikmis oluyorum normal yemek dışında canim hep birseyler istiyor gozum doymuyor
Afiyet olsun canımKızlar kahvaltı da 2 yumurta, 4 zeytin , çay, sonra sakız çiğnedim yumurtanın tadı gitsin diye türk kahvesi 2 bardak su
Zayıflamak ne kadar zor ya hem dikkat etçen hem moralin yerinde olcak kaçamak yoksa artı çıkma ihtimalin yok canım ödemdir cumaya kadar vakit var atarsın bi güzel ama bu hafta ikimiz içinde uğursuz olmuşCanım ben bu hafta çok öğün atladım listedekilerin çoğunu yemedim ve inanılmaz ters tepti bendeyaaa ben tartıldım 300gram fazla çıkıyorum moralim çok bozuldu 65.2 çıktım bu sabah bana karatay yapıp 2 öğün yediğinde de böyle olmuştu canım ya karataylada ben veremiyorum ondan eğer benim gibi isen sende de ters teper canım ne güzel veriyorduk yaaa nazar mı değdi bize bence 3 öğün artı ara öğünde kahvenin yanında ceviz,kuru kayısı yada 1 meyve gibi ara öğünler yapmak lazım spordan kaslarım fazla mı şişti ondan mı acaba yaaaa ben tatlı yemedim karbonhidratlı yada şekerli bir kaçamak vs. Yemedim çünki kilo alma ihtimalim sıfır yani bu tartı beni şok etti cumaya kadar bari sabite dönmem şart
Ayy acaba bende o yüzden mi düşmüyorum iki gün spor yapmadım gerçiSpordan kasların şişti canım geçen hafta aynısı bendede oldu cuma yüksek çıktım ctesi 600 gr aşağı öyle oluyo yani
HANGİ MARKA .Çikolatayı sütun içine atıp işitip ıctim ya bütün hepsinde oluyo Eki Görüntüle 2259483
Bardağın dibinde hep kaliyo böyle yumsak jelimsi birşey. Ne ki bu ne koyuyorlar çikolataya acaba isininca bu içinden çıkıp dibinde kaliyo
Ondandır canım birden düşersinAh zaten o gözün aç olmasıbenimde hiç bi zaman karın açlığından sıkıntım olmaz ama gözüm dönerse dünyayı yerdim bu hafta 3 öğün denicem canım bakalm fark olcak mı
Afiyet olsun canım
Zayıflamak ne kadar zor ya hem dikkat etçen hem moralin yerinde olcak kaçamak yoksa artı çıkma ihtimalin yok canım ödemdir cumaya kadar vakit var atarsın bi güzel ama bu hafta ikimiz içinde uğursuz olmuşbende bi 3 öğün deniyim bakalm fark etçek mi
Ayy acaba bende o yüzden mi düşmüyorum iki gün spor yapmadım gerçi
Evet canım arada bende direk kahvenin içine koyuyorum bitteri harika oluyorEki Görüntüle 2259474
Eki Görüntüle 2259475
Adet dönemi tatlı isteği geçiren sıcak cikolatamm
Çok az hindistan cevizi seven atabilir. Ben keyfi koydum .
2 kare bitter bir çay kaşığı kakao kısık ateşte pişir bu kdrr
UlkerHANGİ MARKA .
BİLEMEDİM TAM OLARAK YAĞ DİCEM DE ISIDAN ERİR
İnşallah ya bi ümit verdin bana canımOndandır canım birden düşersin
BU Şekilde oluğunda yapamıyorum canım hafifleyince yapabiliyorum ayakata biraz esnemeye çalıştım ama oda olmadı
Tabiki işte boy faktörü çok önemli. Benim en fazla 60 olmam lazım. Ki hedefim 57 yani yolum baya bi uzun ama yaparız inşallah ya kızımdan sonra vermiştim 16 kilo daha devam etsem verirdim de işte ikinciyi yapınca kaldı. Aynen artık hamilelik doğum vs olayları da yok inşallah ideal kiloma indikten sonra koruma kii koruma benden sorulurBizim 60dan fazla olmamamız lazım canım aynen onlar da 1.76 boy olunca şimdi kilolu durmuyorlar valla Turkuaz bir foti attı şok oldum yani boy bu kadar mı farkettirir kiloyu kesinlikle 10 kilo fazlası anca var yok yani 70lerde iyi olur ap açık çünki şuan bile iyiydi Aaayyy ahhh hadi üstün egerek yoktu ama biz niye bari 1.70 diiliz ya 62kiloda anca normalnhissediyorum ben 3 kilo daha verirsem baya rahatlıycam ama ince olabilmemiz için kesin 60.00 sınır yani onun üstüne çıkmamalıyızsen şimdi ikinciyi de yaptm bidaha hamilelik vs. Bilmem ne süreçlerin olmıycak hepsi bitti bunları düşün bu sefer hedefe vardığında ömürlük kilon olacak çok güzelde korumaz canım bir ömür rahat etmez onun için 5 ay feda olsun çokmu kiii sen çok da hızlı güzel veriyorsun çok sürmez merak etme hep beraber edicez burda
Canım ben bu hafta çok öğün atladım listedekilerin çoğunu yemedim ve inanılmaz ters tepti bendeyaaa ben tartıldım 300gram fazla çıkıyorum moralim çok bozuldu 65.2 çıktım bu sabah bana karatay yapıp 2 öğün yediğinde de böyle olmuştu canım ya karataylada ben veremiyorum ondan eğer benim gibi isen sende de ters teper canım ne güzel veriyorduk yaaa nazar mı değdi bize bence 3 öğün artı ara öğünde kahvenin yanında ceviz,kuru kayısı yada 1 meyve gibi ara öğünler yapmak lazım spordan kaslarım fazla mı şişti ondan mı acaba yaaaa ben tatlı yemedim karbonhidratlı yada şekerli bir kaçamak vs. Yemedim çünki kilo alma ihtimalim sıfır yani bu tartı beni şok etti cumaya kadar bari sabite dönmem şart
Canım günde 1 meyve ye gün kurusu ye mesela sen çok tatlı aramiyordun senle öyle geçen sene muhabbet geçmişti sanki tatlıları geçtim hamurisine dayanamıyorum demiştin dimi börekler falan bende tatlıya dayanamıyorum
Bilmiyorum ki tarif bekliyırum bakalım.Karnıbahar pizza mi acaba ben denedim cok guzel oluyor
Benim diyetimde yok canım. Ama sizinkilere yorum yapamıyırum.Glutensiz unları kullansak kızlar onlarda tehlikeli mi
Benim acilen 5 kilo yağ yakmam lazım kızlar her türlü işe yarayacak bitki çayına açığım
Canım ellerin de sihirli değnek yok ki insanların yüzde 80i facefoodd ve tatlı ile besleniyoken tabikinkilolu gezecekler bir çok insanın kilo verme gibi bir düşüncesi bile yok halinden memnun yaşıyor yada kilo vermek isterim ama ben diyet yapamam diyor ozman öyle kalacaklar yapacak bir şey yok diyeti yapmıyack oldukdan sonra diyetisyen e gitmenin bir mantığı yok diyetisyenin yapabileceği bir şeyde yok yani ama diyetisyen listeleriyle 40-50 kilo gibi harika kilolar veren insanların sayıda epey fazla ben ce karatay gibi bir iki istisna dışında buralarda da herkes diyetisyen menüleri ile zayıflıyor yani şahsen girmeseler bile uygulamalar diyetisyen tavsiyeleri üzerinden hep heleki bazı insanlara karatay gibi yöntemler direk ters tepiyor geçen yıldan da biliyorsun bana çok ters tepmişti ne zamanki karatayı bıraktım ozman kilo vermeye başladım canım şimdide diyetisyen menüsü ile bukadar kilo verdim yanı o sana özel durum karatay sana iyi geliyo olabilir ama herkesin bünyesi farklı canım
Kızımın ateşi çıktı sabah doktora gittikpuff cocuklarhasta olduğu zaman hiç tadım olmuyor gece uykumu bile alamadım
O da doğru yazın da zor dondurma haftada bir o begendigin sevdiğin meyveleri de porsiyonunu ayarlayarak ye cnm sen de karpuz mesela Bn de bayılırım iki dilim ye ya da kabuklu doğra kemirerek ye en güzeli
O zaman haftada bir ye . Haftada birden birşey olmaz ya ye gitsinMasaj yağların var mı kekik biberiye ben kitlendiğimde onlar iyi geliyor yumuşatıyor biraz.
Tabiki işte boy faktörü çok önemli. Benim en fazla 60 olmam lazım. Ki hedefim 57 yani yolum baya bi uzun ama yaparız inşallah ya kızımdan sonra vermiştim 16 kilo daha devam etsem verirdim de işte ikinciyi yapınca kaldı. Aynen artık hamilelik doğum vs olayları da yok inşallah ideal kiloma indikten sonra koruma kii koruma benden sorulur
Dönersin canım öyle hemen canını sıkma. Zaten çok güzel ilerlemişsin.
Aynen aynen tatlı değil ben börek felan çok canım istiyor ama yemiyarum. Daa işte meyve farklı ben meyveyi çok seviyorum. Birde hatırlıyo musun meyve yemediğim haftalar inanılmaz gidiyırdu kilo. O yüzden meyveyi mümkün olduğunca yemeden devam etmeyi düşünayorum.
Bilmiyorum ki tarif bekliyırum bakalım.
Benim diyetimde yok canım. Ama sizinkilere yorum yapamıyırum.
Dilara koçağın youtube kanalında ödem atan çay tarifi var ben arada yaparım onu işe de yarar tavsiye ederim.
Canım ben karatayla kıyaslayarak söylemedim ki sen niye oraya bağladın anlamadım. Ben sende karatayın işe yaramadığını hatırlıyorum ama diyetisyen menülerinden şikayet ettiğini onların da işe yaramadığını söylediğini de hatırlıyorum. Ayrıca söylediğim şu bi düşün bakalım kaç kere gittin diyetisyene yani ben çok da faydalı olduklarınğ düşünmayorum. Hatta sen en son kalori sayarak vermeye başlamıştın ve bana en uygunu bu demiştin bunları da çok net hatırlıyorum. Ben kimseye karatay yapın demiyorum. Diyetisyene gitmeyin de demiyorum. Bu benim şahsi görüşüm ben sevemedim sevemiyorum.
Geçmiş olsun. Benim kızımda sürekli diş çıkarıyor bizde fenalardayız.
karpuzun kabuğuna bayılırım yaaa. İşte benil diyetimin şöyle bir özelliği var hiç meyve yemediğinde daha güzel viriyorsun. Yoksa kahvaltıyla birlikte bir porsiyon meyvi yiyebiliyosun ama ben yememeyi tercih ediyorum çoğunlukla.
O zaman haftada bir ye . Haftada birden birşey olmaz ya ye gitsin
Büyudü cok sukur ❤ bende ozledim sizi valla bide birileeinin bana artk dur demesi gerekiyo cok yiyorummm
Hayırlı gidip hayırla sağlıkla dönsünler canım. Allah kavuştursunEvet oyle oldu ya icim buruk bu aralar beraber vakit geciriyoruz cuma gunu kardesimin asker mevludu var haftaya cuma da gidiyo esimide haftaya aricaklar diye bekliyoruz onunda gidisi bellli olcak bakalim nasil aliscam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?