Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet oyle oldu ya icim buruk bu aralar beraber vakit geciriyoruz cuma gunu kardesimin asker mevludu var haftaya cuma da gidiyo esimide haftaya aricaklar diye bekliyoruz onunda gidisi bellli olcak bakalim nasil aliscam
Hayırlı tezkereler canım Allah Sag saglim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah sen buraya baslamissin say yediklerine dikkat etmeye başla kuzum artik dur yeme

SENLE DALGA GEÇMİŞ TARTIN
KOLAY KOLAY ÜŞÜTMEM BEN LAHANA GİBİ SARINYORUM
Gecmis olsun canim neden oyle tutuldun ki
KAFAM ÇOK DOLU YA O DA TETİKLİYOR AĞRILARI CANIM SORSAN NE DİYE CVB BİLE VEREMEM GEÇMEZSE EVE GİDİCEM.
Canım çoook geçmiş olsun yaaa şimdi gördüm bunu ve çok üzüldüm
SEN NASIL OLDUN

Evet oyle oldu ya icim buruk bu aralar beraber vakit geciriyoruz cuma gunu kardesimin asker mevludu var haftaya cuma da gidiyo esimide haftaya aricaklar diye bekliyoruz onunda gidisi bellli olcak bakalim nasil aliscam
eşin burd o zaman daha . allah sağ salim tezkereler nasip etsin
Kızımın ateşi çıktı sabah doktora gittik puff cocuklarhasta olduğu zaman hiç tadım olmuyor gece uykumu bile alamadım
geçmiş olsun canım

O da doğru yazın da zor dondurma haftada bir o begendigin sevdiğin meyveleri de porsiyonunu ayarlayarak ye cnm sen de karpuz mesela Bn de bayılırım iki dilim ye ya da kabuklu doğra kemirerek ye en güzeli

Çikolatayı sütun içine atıp işitip ıctim ya bütün hepsinde oluyo
Bardağın dibinde hep kaliyo böyle yumsak jelimsi birşey. Ne ki bu ne koyuyorlar çikolataya acaba isininca bu içinden çıkıp dibinde kaliyo

Benim icin zararli oluyor canim
Ogleni atlayip yemedigimde aksama çok acikmis oluyorum normal yemek dışında canim hep birseyler istiyor gozum doymuyor
Ah zaten o gözün aç olması benimde hiç bi zaman karın açlığından sıkıntım olmaz ama gözüm dönerse dünyayı yerdim bu hafta 3 öğün denicem canım bakalm fark olcak mı
Kızlar kahvaltı da 2 yumurta, 4 zeytin , çay, sonra sakız çiğnedim yumurtanın tadı gitsin diye türk kahvesi 2 bardak su
Afiyet olsun canım
Zayıflamak ne kadar zor ya hem dikkat etçen hem moralin yerinde olcak kaçamak yoksa artı çıkma ihtimalin yok canım ödemdir cumaya kadar vakit var atarsın bi güzel ama bu hafta ikimiz içinde uğursuz olmuş bende bi 3 öğün deniyim bakalm fark etçek mi
Spordan kasların şişti canım geçen hafta aynısı bendede oldu cuma yüksek çıktım ctesi 600 gr aşağı öyle oluyo yani
Ayy acaba bende o yüzden mi düşmüyorum iki gün spor yapmadım gerçi

HANGİ MARKA .
BİLEMEDİM TAM OLARAK YAĞ DİCEM DE ISIDAN ERİR

Ondandır canım birden düşersin

BU Şekilde oluğunda yapamıyorum canım hafifleyince yapabiliyorum ayakata biraz esnemeye çalıştım ama oda olmadı

Masaj yağların var mı kekik biberiye ben kitlendiğimde onlar iyi geliyor yumuşatıyor biraz.

Tabiki işte boy faktörü çok önemli. Benim en fazla 60 olmam lazım. Ki hedefim 57 yani yolum baya bi uzun ama yaparız inşallah ya kızımdan sonra vermiştim 16 kilo daha devam etsem verirdim de işte ikinciyi yapınca kaldı. Aynen artık hamilelik doğum vs olayları da yok inşallah ideal kiloma indikten sonra koruma kii koruma benden sorulur

Dönersin canım öyle hemen canını sıkma. Zaten çok güzel ilerlemişsin.

Aynen aynen tatlı değil ben börek felan çok canım istiyor ama yemiyarum. Daa işte meyve farklı ben meyveyi çok seviyorum. Birde hatırlıyo musun meyve yemediğim haftalar inanılmaz gidiyırdu kilo. O yüzden meyveyi mümkün olduğunca yemeden devam etmeyi düşünayorum.

Karnıbahar pizza mi acaba ben denedim cok guzel oluyor
Bilmiyorum ki tarif bekliyırum bakalım.

Glutensiz unları kullansak kızlar onlarda tehlikeli mi
Benim diyetimde yok canım. Ama sizinkilere yorum yapamıyırum.

Benim acilen 5 kilo yağ yakmam lazım kızlar her türlü işe yarayacak bitki çayına açığım

Dilara koçağın youtube kanalında ödem atan çay tarifi var ben arada yaparım onu işe de yarar tavsiye ederim.

Canım ben karatayla kıyaslayarak söylemedim ki sen niye oraya bağladın anlamadım. Ben sende karatayın işe yaramadığını hatırlıyorum ama diyetisyen menülerinden şikayet ettiğini onların da işe yaramadığını söylediğini de hatırlıyorum. Ayrıca söylediğim şu bi düşün bakalım kaç kere gittin diyetisyene yani ben çok da faydalı olduklarınğ düşünmayorum. Hatta sen en son kalori sayarak vermeye başlamıştın ve bana en uygunu bu demiştin bunları da çok net hatırlıyorum. Ben kimseye karatay yapın demiyorum. Diyetisyene gitmeyin de demiyorum. Bu benim şahsi görüşüm ben sevemedim sevemiyorum.

Kızımın ateşi çıktı sabah doktora gittik puff cocuklarhasta olduğu zaman hiç tadım olmuyor gece uykumu bile alamadım

Geçmiş olsun. Benim kızımda sürekli diş çıkarıyor bizde fenalardayız.

O da doğru yazın da zor dondurma haftada bir o begendigin sevdiğin meyveleri de porsiyonunu ayarlayarak ye cnm sen de karpuz mesela Bn de bayılırım iki dilim ye ya da kabuklu doğra kemirerek ye en güzeli
karpuzun kabuğuna bayılırım yaaa. İşte benil diyetimin şöyle bir özelliği var hiç meyve yemediğinde daha güzel viriyorsun. Yoksa kahvaltıyla birlikte bir porsiyon meyvi yiyebiliyosun ama ben yememeyi tercih ediyorum çoğunlukla.

O zaman haftada bir ye . Haftada birden birşey olmaz ya ye gitsin

Büyudü cok sukur ❤ bende ozledim sizi valla bide birileeinin bana artk dur demesi gerekiyo cok yiyorummm
Dur kaptin Dur artık

Hayırlı gidip hayırla sağlıkla dönsünler canım. Allah kavuştursun

Kızlar bugün bende bahar temizliği var sabah 7 den beri canım çıktı şimdi bi kahve molasğ verdim abla bi yandan ben bi yandan valla evde öyle bir girmiş ki birbirine tüm mutfak yeniden elimizden geçti. blonde ambition cummm temizlik spordan sayılıyor muuuu?☺ bana bir kıyak geçemez misin kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…