- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.501
YOK CANIM EVDE YAĞ BİR DENEYİM MASAJ OLAYINIMasaj yağların var mı kekik biberiye ben kitlendiğimde onlar iyi geliyor yumuşatıyor biraz.
Tabiki işte boy faktörü çok önemli. Benim en fazla 60 olmam lazım. Ki hedefim 57 yani yolum baya bi uzun ama yaparız inşallah ya kızımdan sonra vermiştim 16 kilo daha devam etsem verirdim de işte ikinciyi yapınca kaldı. Aynen artık hamilelik doğum vs olayları da yok inşallah ideal kiloma indikten sonra koruma kii koruma benden sorulur
Dönersin canım öyle hemen canını sıkma. Zaten çok güzel ilerlemişsin.
Aynen aynen tatlı değil ben börek felan çok canım istiyor ama yemiyarum. Daa işte meyve farklı ben meyveyi çok seviyorum. Birde hatırlıyo musun meyve yemediğim haftalar inanılmaz gidiyırdu kilo. O yüzden meyveyi mümkün olduğunca yemeden devam etmeyi düşünayorum.
Bilmiyorum ki tarif bekliyırum bakalım.
Benim diyetimde yok canım. Ama sizinkilere yorum yapamıyırum.
Dilara koçağın youtube kanalında ödem atan çay tarifi var ben arada yaparım onu işe de yarar tavsiye ederim.
Canım ben karatayla kıyaslayarak söylemedim ki sen niye oraya bağladın anlamadım. Ben sende karatayın işe yaramadığını hatırlıyorum ama diyetisyen menülerinden şikayet ettiğini onların da işe yaramadığını söylediğini de hatırlıyorum. Ayrıca söylediğim şu bi düşün bakalım kaç kere gittin diyetisyene yani ben çok da faydalı olduklarınğ düşünmayorum. Hatta sen en son kalori sayarak vermeye başlamıştın ve bana en uygunu bu demiştin bunları da çok net hatırlıyorum. Ben kimseye karatay yapın demiyorum. Diyetisyene gitmeyin de demiyorum. Bu benim şahsi görüşüm ben sevemedim sevemiyorum.
Geçmiş olsun. Benim kızımda sürekli diş çıkarıyor bizde fenalardayız.
karpuzun kabuğuna bayılırım yaaa. İşte benil diyetimin şöyle bir özelliği var hiç meyve yemediğinde daha güzel viriyorsun. Yoksa kahvaltıyla birlikte bir porsiyon meyvi yiyebiliyosun ama ben yememeyi tercih ediyorum çoğunlukla.
Bende diyetisyenleri sevemedim gitti 80 li kilolarda gitmiştim 75 e kadar devam ettim ama hep açtım 6 öğün vermişti yinede doymuyordum sabah kahvaltıda ekmek falan yok bu bana göre değil dedim araştırdım karatayi buldum yumurtadan nefret ederdim artık seviyorum senin gibi bende meyve yemedim ilk zamanlar iyi verdim zaten leptin cok onemli kilom fazlayken doyana kadar yedim düştükçe zaten midem azını kabul etti ama butun diyetleri denedim karatay gibisi yok doydugumu anlıyorum şu an bakma arada glutensiz unlardan bisey yapiyorum ama hala hayatimda ekmek yok etrafimda bilhassa annem alisamadi gitti garip geliyo herkese ama tam bugdayida hepside beni aciktirdiMasaj yağların var mı kekik biberiye ben kitlendiğimde onlar iyi geliyor yumuşatıyor biraz.
Tabiki işte boy faktörü çok önemli. Benim en fazla 60 olmam lazım. Ki hedefim 57 yani yolum baya bi uzun ama yaparız inşallah ya kızımdan sonra vermiştim 16 kilo daha devam etsem verirdim de işte ikinciyi yapınca kaldı. Aynen artık hamilelik doğum vs olayları da yok inşallah ideal kiloma indikten sonra koruma kii koruma benden sorulur
Dönersin canım öyle hemen canını sıkma. Zaten çok güzel ilerlemişsin.
Aynen aynen tatlı değil ben börek felan çok canım istiyor ama yemiyarum. Daa işte meyve farklı ben meyveyi çok seviyorum. Birde hatırlıyo musun meyve yemediğim haftalar inanılmaz gidiyırdu kilo. O yüzden meyveyi mümkün olduğunca yemeden devam etmeyi düşünayorum.
Bilmiyorum ki tarif bekliyırum bakalım.
Benim diyetimde yok canım. Ama sizinkilere yorum yapamıyırum.
Dilara koçağın youtube kanalında ödem atan çay tarifi var ben arada yaparım onu işe de yarar tavsiye ederim.
Canım ben karatayla kıyaslayarak söylemedim ki sen niye oraya bağladın anlamadım. Ben sende karatayın işe yaramadığını hatırlıyorum ama diyetisyen menülerinden şikayet ettiğini onların da işe yaramadığını söylediğini de hatırlıyorum. Ayrıca söylediğim şu bi düşün bakalım kaç kere gittin diyetisyene yani ben çok da faydalı olduklarınğ düşünmayorum. Hatta sen en son kalori sayarak vermeye başlamıştın ve bana en uygunu bu demiştin bunları da çok net hatırlıyorum. Ben kimseye karatay yapın demiyorum. Diyetisyene gitmeyin de demiyorum. Bu benim şahsi görüşüm ben sevemedim sevemiyorum.
Geçmiş olsun. Benim kızımda sürekli diş çıkarıyor bizde fenalardayız.
karpuzun kabuğuna bayılırım yaaa. İşte benil diyetimin şöyle bir özelliği var hiç meyve yemediğinde daha güzel viriyorsun. Yoksa kahvaltıyla birlikte bir porsiyon meyvi yiyebiliyosun ama ben yememeyi tercih ediyorum çoğunlukla.
Kekik biberiye adaçayı ve nane bunları ben evden hiç eksik etmem yağlarını yani. Çok rahatlama sağlıyor bende. Ağrıkesici özellikleri var ama tabiki sende biliyorsun masaj geçici bir çözüm sadece o günü kurtarıyorsun o kadarYOK CANIM EVDE YAĞ BİR DENEYİM MASAJ OLAYINI
Bende diyetisyenleri sevemedim gitti 80 li kilolarda gitmiştim 75 e kadar devam ettim ama hep açtım 6 öğün vermişti yinede doymuyordum sabah kahvaltıda ekmek falan yok bu bana göre değil dedim araştırdım karatayi buldum yumurtadan nefret ederdim artık seviyorum senin gibi bende meyve yemedim ilk zamanlar iyi verdim zaten leptin cok onemli kilom fazlayken doyana kadar yedim düştükçe zaten midem azını kabul etti ama butun diyetleri denedim karatay gibisi yok doydugumu anlıyorum şu an bakma arada glutensiz unlardan bisey yapiyorum ama hala hayatimda ekmek yok etrafimda bilhassa annem alisamadi gitti garip geliyo herkese ama tam bugdayida hepside beni aciktirdi
Bn de şimdiye kdr hep tartıda istediğimi elde edemeyince bıraktım . Diyet spor yapıp kilo veremiyordum istediğim kdr . 1 ayda 1 kilo gidince pes etmistim en son .Yani muhakkak aralarda yerim yoksa nefsime yenik düşerim bırakırım ki hedefe kadar bırakmayı hiç istemiyorum.
Bn dr de cikolata öleydi yedikce yiyesim geliyordu durduramıyordum kendimi . 1 büyük paket fındıklı cikolata , 1 küçük metro , 2 küçük petito, 1 paket benimo biskuvi , 1 kase puding bunlarin hepsini ayni gun yiyip hala canim gece tatli istiyordumagickk sana bir itirafta bulunayım canım ekmeğe başladın mı hakkaten arkası gelmiyor annemle ikimiz bir koyverdik ipleri bak abartısız söylayorum sadece kahvaltıda 1 büyük beyaz ekmek yiyordum ya nasıl yediğimi bile anlamıyorum he bi bakıyorum bir ekmek bitmiş ve böyle resmen bağımlı gibi canım sürekli ekmek arası bişeyler istiyodu. Daha da o istekten tam kurtulamadım bir haftaya geçer inşallah. Bugün temizliğe gelen abla için mecbur gittim ekmek aldım yani böyle içim çekildi ama yooo bebeğim yoooo yemem seni dedim suratına bile bakmadım iyi yapmışım di mi
Kesinlikle haklısın bu ekmek böyle bişey işte bende bu yüzden yemiyorum arkası geliyor bağımlı yapıyor karatay diyor ya ekmek şekerdir diye cok haklımagickk sana bir itirafta bulunayım canım ekmeğe başladın mı hakkaten arkası gelmiyor annemle ikimiz bir koyverdik ipleri bak abartısız söylayorum sadece kahvaltıda 1 büyük beyaz ekmek yiyordum ya nasıl yediğimi bile anlamıyorum he bi bakıyorum bir ekmek bitmiş ve böyle resmen bağımlı gibi canım sürekli ekmek arası bişeyler istiyodu. Daha da o istekten tam kurtulamadım bir haftaya geçer inşallah. Bugün temizliğe gelen abla için mecbur gittim ekmek aldım yani böyle içim çekildi ama yooo bebeğim yoooo yemem seni dedim suratına bile bakmadım iyi yapmışım di mi
Ahahaaa napayim sıkıldım yumurta yumurta tavuk oldumAynen canım ya bide ben bi kaç kere gittim diyetisyene sanki anlaşmış gibi aynı şeyi söyleyip klasik bi liste ile gönderdiler onda da açlık çekiyosun e listede yazanı her zaman yapamıyosun denk gelmeyebiliyo olmadı bana yani etrafımda da fayda gören olmadı açıkçası. Ama gidip çok iyi sonuç alanlarda vardır o ayrı. İşini iyi yapanlar da vardır kişinin alerji testlerini yaptıran hangi gıdaya reaksiyon gösterdiğini tespit eden doyumlu şekilde menü veren de vardır muhakkak. Ama artık diyetisyenciler bile ikiye bölündü bazıları karatayı destekliyo bazıları eski usül kirbit kutusu peynirle devam ediyo. Ağır yaşamların doktoru da benim kafadan o da hep hastalarına sıfır şeker sıfır hamurişi veriyo günde üç öğünü geçmeyeceksin diyo. Ama o kalori de belirliyo burda karatay ile ayrılıyorlar. Karatayda kalori hesabı yok. Kalori hesabı diyetini de yapamadım ben mesela resmen bitkin düştüm aklım hep yemekteydi yakahvaltı yaparken öğleni düşünüyodum bende senin gibi karatayda doyduğumu anlıyorum. Bide diğer diyetlerdeki halsizlik hiç olmuyo karatayda aksine daha dinç oluyorum. Ama herkesin bünyesi, yaşam şekli ve tercihi farklı tabiki. Bak karatay teyzem görmesin gulutensiz ununu
günü kurtarsın razıyım bugün 1 saatte yapacağım işi bu saatte yeni bitirdim sabahtan . en azından rahat çalışırım alayım bendeKekik biberiye adaçayı ve nane bunları ben evden hiç eksik etmem yağlarını yani. Çok rahatlama sağlıyor bende. Ağrıkesici özellikleri var ama tabiki sende biliyorsun masaj geçici bir çözüm sadece o günü kurtarıyorsun o kadar
Bn de şimdiye kdr hep tartıda istediğimi elde edemeyince bıraktım . Diyet spor yapıp kilo veremiyordum istediğim kdr . 1 ayda 1 kilo gidince pes etmistim en son .
AMa hatam varmış yeni anladım .
Ara öğünde paket cappuccino paket sıcak çikolata minik petito filan yiyordum. Kesin ondan gitmedi
Bn dr de cikolata öleydi yedikce yiyesim geliyordu durduramıyordum kendimi . 1 büyük paket fındıklı cikolata , 1 küçük metro , 2 küçük petito, 1 paket benimo biskuvi , 1 kase puding bunlarin hepsini ayni gun yiyip hala canim gece tatli istiyordu
Kesinlikle haklısın bu ekmek böyle bişey işte bende bu yüzden yemiyorum arkası geliyor bağımlı yapıyor karatay diyor ya ekmek şekerdir diye cok haklı
Ahahaaa napayim sıkıldım yumurta yumurta tavuk oldumbu da benim kaçamağım arada yulafda yiyiyorum kız ona ne diyeceğini biliyorum üzgünüm karatay teyzecim senin diyetine ihanet ettim ama napalim
Canım o zaman ille diğer yağları bekleme zeytinyağı da olur masaj yapacak biri var mı yapıversin 10 dk rahatlarsın.günü kurtarsın razıyım bugün 1 saatte yapacağım işi bu saatte yeni bitirdim sabahtan . en azından rahat çalışırım alayım bende
Inşallah canım biz nasıl verdiysek sende vereceksin elbetteben o yüzden kahvaltı yapmayıp öğle yemeği yiyorum sürekli yumurta yemeyeyim diye yani öğlen olunce normal yemek de yiyorum o zaman bıkkınlık olmuyor. Ya o kadar olur canım ki sen artık hedefindesin yani ben normal düzenime gelsem koruma programımda börek de olur meyve de ama ne yaparım atıyorum haftada bir gün börek yediysem diğer günü çok hafif geçirmeye çalışırım. Yeter ki idial kiloma geleyim.
Canım o zaman ille diğer yağları bekleme zeytinyağı da olur masaj yapacak biri var mı yapıversin 10 dk rahatlarsın.
Senin boy kac ve hedef kilon kaç cnmYa tabii bizlerde hata yapıyoruz orası ayrı zaten boğazımıza düşkün olmasak bu halde olmayızama bazı şeyler ciddi bağımlılık yapıyor ya yani şeker ve ekmek gerçekten neyi uyarıyor bilmiyorum ama insan yedikçe yiyesi geliyor. Paketli gıdalar zaten her diyetin düşmanı canım ya. İnsanlığın düşmanı aslında.
Ayyy aynen normalde tatlı sevmeyen ben ay canım şunu istedi bunu istedi diye yıktım yani ortalığı. Ne illet bişey şu şeker ya. Sonuç ortada 82 kilo oyy oyyyyy.
Sigarayı kesenlere döndüm hee. Birden kesiceksin kendini meşgul ediceksin aynı benim durum
Inşallah canım biz nasıl verdiysek sende vereceksin elbette
Eki Görüntüle 2259557 hepsi çok gelecek canım hic istemiyor ama öğlen menüm
Limonlu pulbibrli yogurt , mantar corbasi , haşlama gogus
Senin boy kac ve hedef kilon kaç cnm
Bbnmde uzun olsun burda beraber vericez insAyy ağzından bal damlıyo canım hadi inşallah.
Aaaaa yıllardır unuttuğum bir yemek mantar çorbası üstelik de bayılırım niye unuttum ben bu yemeği ya çok ilginc nasıl canım istedi şimdi kim bu yorgunlukla yapıcak yaaa. Bu arada pul biberli yoğurdu her öğünde mi yiyorsun canım bende bi dönem yaptım ama ben gece uyumadan önce yemiştim.
Boy 163 şuanki kilo 82.20 nihai hedef 57 canım yani yolum uzun
Valla benmde cnm çok çekti hazır aldim napiyim . Tuh ya canını çektirdiğim için üzüldüm . Pulbiberliyi her öğünde değil cnm.ya akşam yemeği ya da öğlen arada yapıyorum tok tutsun diye Bn de gece uyumadan önce yapıyordum pul biberle boğazınmda kaldı nefes alamadım boguluyordumAyy ağzından bal damlıyo canım hadi inşallah.
Aaaaa yıllardır unuttuğum bir yemek mantar çorbası üstelik de bayılırım niye unuttum ben bu yemeği ya çok ilginc nasıl canım istedi şimdi kim bu yorgunlukla yapıcak yaaa. Bu arada pul biberli yoğurdu her öğünde mi yiyorsun canım bende bi dönem yaptım ama ben gece uyumadan önce yemiştim.
Boy 163 şuanki kilo 82.20 nihai hedef 57 canım yani yolum uzun
Bbnmde uzun olsun burda beraber vericez ins
Afiyet olsun canım eeee bazı şiyleri isteyecek canımız ne yapalım yememeyi öğreniyoruz zaten. Yani yapmasını da geçtim de kremanın içinde un oluyır ya bu hafta hiç o tarz şeylere girmem istemiyırum. Sana afiyet olsun benim yerime de içiver bi kaşıkValla benmde cnm çok çekti hazır aldim napiyim . Tuh ya canını çektirdiğim için üzüldüm . Pulbiberliyi her öğünde değil cnm.ya akşam yemeği ya da öğlen arada yapıyorum tok tutsun diye Bn de gece uyumadan önce yapıyordum pul biberle boğazınmda kaldı nefes alamadım boguluyordumbiraktim geceleri yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?