- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.521
Ben teori de öğrendim ama denenmiş bitkiler şuan güvenimCanım bitkiler senin işin diil mi zatenbiz senden bilgi alacaktık diye biliyorum ben
İstanbul doğma büyümeyim ama şimdi marmariste yaşıyorum ailem ordulu büyük dedem selanikten gelme ninem gürcüymüş valla ben de bilmiyorum marmaris şivesi yokNerelisin canim ben nigdeliyim belki tanidik cikariz
Yani aç kal sözü en az 4/30 saat aç kal demesi yoksa kelle paça falan öykNasıl karadaydı o meyve suyunu hayat boyu içmeyin diyor ve meyve suyu içince aç kalmış olmuyorsun onun yerine yemek yesen daha iyi direk şeker almış oluyorsun canımkaratay için açlık saatin şekersiz kremasız ve sütsüz şekilde yani direk sade olarak kahve yada çay birde şu dışında her şey yasak akşama kadar o zaman karatay oluyor
Ben nerde yaşıyorum bugün ya hep o yeni eleman yüzünden sinirimi bozdu benim bugünCanım ben zaten karbonhidratlı besleniyorum karatay yapmıyorum ki ben bende ekmek yasak diil ,meyve de var hergün ekmek te var yani hergün karbonhidrat var
Geçen gün benim yaptığımBenimkiler kesin karbo karbo diye bağırıyorlar canımyakında deli gibi ekmek yiyecegim korkuyorum kendimden
Sağol canım deneyeyim o tarifleriMasaj yağların var mı kekik biberiye ben kitlendiğimde onlar iyi geliyor yumuşatıyor biraz.
Tabiki işte boy faktörü çok önemli. Benim en fazla 60 olmam lazım. Ki hedefim 57 yani yolum baya bi uzun ama yaparız inşallah ya kızımdan sonra vermiştim 16 kilo daha devam etsem verirdim de işte ikinciyi yapınca kaldı. Aynen artık hamilelik doğum vs olayları da yok inşallah ideal kiloma indikten sonra koruma kii koruma benden sorulur
Dönersin canım öyle hemen canını sıkma. Zaten çok güzel ilerlemişsin.
Aynen aynen tatlı değil ben börek felan çok canım istiyor ama yemiyarum. Daa işte meyve farklı ben meyveyi çok seviyorum. Birde hatırlıyo musun meyve yemediğim haftalar inanılmaz gidiyırdu kilo. O yüzden meyveyi mümkün olduğunca yemeden devam etmeyi düşünayorum.
Bilmiyorum ki tarif bekliyırum bakalım.
Benim diyetimde yok canım. Ama sizinkilere yorum yapamıyırum.
Dilara koçağın youtube kanalında ödem atan çay tarifi var ben arada yaparım onu işe de yarar tavsiye ederim.
Canım ben karatayla kıyaslayarak söylemedim ki sen niye oraya bağladın anlamadım. Ben sende karatayın işe yaramadığını hatırlıyorum ama diyetisyen menülerinden şikayet ettiğini onların da işe yaramadığını söylediğini de hatırlıyorum. Ayrıca söylediğim şu bi düşün bakalım kaç kere gittin diyetisyene yani ben çok da faydalı olduklarınğ düşünmayorum. Hatta sen en son kalori sayarak vermeye başlamıştın ve bana en uygunu bu demiştin bunları da çok net hatırlıyorum. Ben kimseye karatay yapın demiyorum. Diyetisyene gitmeyin de demiyorum. Bu benim şahsi görüşüm ben sevemedim sevemiyorum.
Geçmiş olsun. Benim kızımda sürekli diş çıkarıyor bizde fenalardayız.
karpuzun kabuğuna bayılırım yaaa. İşte benil diyetimin şöyle bir özelliği var hiç meyve yemediğinde daha güzel viriyorsun. Yoksa kahvaltıyla birlikte bir porsiyon meyvi yiyebiliyosun ama ben yememeyi tercih ediyorum çoğunlukla.
Neden bozuldu canımBen nerde yaşıyorum bugün ya hep o yeni eleman yüzünden sinirimi bozdu benim bugün
Kızlar hala devam ediyonuz mu?
Yok o kadar çılgın değilim ahahah 1 saat yaptım yer hareketleri yaptm bıraktım canım sende mi başlıcaktınKızlar hala devam ediyonuz mu?
Bütün gün yatmakta ne ya tabi enerjin olmazBen bugün spor yapamiycam malesefhiç halim yok bütün gün yattım
Yapısmaz tavaya az sıvıyag koyup 1_2 patates dilimleyip halka seklinde kapagını kapatıp pişinceye kadar beklıyoruz pişmedipi taktirde az sıcak su katabilirsinHamursuz pizza nasıl oluyor canım tarif edebilir misin
Cok gecmiş olsun neyden oldu acabaSırtım çok kötü tutuldudünden kalbime kramp giriyordu belliydi böyle olacağı
Geçmiş olsun canımBen bugün spor yapamiycam malesefhiç halim yok bütün gün yattım
Beni dinlemedi bile bir şey söylüyorum kafasını çevirip diğer insanlarla konuşmaya yelteniyor. Tamam öğrenci küçük falan ama karşısındaki insanı küçümser konuşması beni bugün delirttiNeden bozuldu canım
Menün sporun çok güzel canımListemi veriyim
Sabah
2 tane yumurta 1 dilim peynir ve 10 dal maydanoz ve 1 çay kaşığı zeytinyağıyla yapılmış omlet
3 bardak şekersiz çay
Ara
1 bardak nane limonlu yeşilçay
3 tane ceviz
Öğlen
Bi kase tavuklu çorba
Yarım bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Domates soslu tavuk göğsü
Pulbiberli limonlu ayran
Sporumda
1 saat kondisyon bisikleti
200 makas hareketi
100 pilates topuyla köprü hareketi
100 pilates lastiğiyle dış bacak
300 pilates çemberiyle iç bacak
100 crunchy frog
420 puan listeyi bulmaya üşendim be canısıblonde ambition
Dinlemiyorsa uyum sağlayamadı demektir. Ve birşeyde öğretme o zamanBeni dinlemedi bile bir şey söylüyorum kafasını çevirip diğer insanlarla konuşmaya yelteniyor. Tamam öğrenci küçük falan ama karşısındaki insanı küçümser konuşması beni bugün delirtti
Ben artık rakibin olmayınca dizi başında bu gece iki saati zorlicam bu sabah yürüyüş yapamadımYok o kadar çılgın değilim ahahah 1 saat yaptım yer hareketleri yaptm bıraktım canım sende mi başlıcaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?