Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah
1 yumurtadan ıspanaklı yumurta
1.dilim ekmek
10 dk sonra
Limonlu maydonoz çayı
Ara
Yok
Öğlen
1.5 tabak kabaklı mercimek çorbası
1 kase salatalıklı yoğurt
Ara
Yarım elma
1.soda
1 türk kahvesi
Akşam
104 gr ton balık
1 dilime yakın ekmek
Bolca yeşillik ve marul
Üstüne 1 hurma
Ara 20.00 gibi
2 hurma 1 kupa kahve içerim hiç doymadım bugün

Dinlemiyorsa uyum sağlayamadı demektir. Ve birşeyde öğretme o zaman
Elimdeki kaynakları verdim fotokopisini okuması için sonra eğitime gidicek ben gitmiycek biliyordum ben arapça bilen eleman isterken araplar ana dili gibi İngilizce biliyor o yüzden arapça çok anlamsız ben öğrenmem dedi eski iş yerime gittim bugün onlar ne kadar sevindi beni görünce çok pişman oldum geçiş yaptığıma

Menün çok güzel canım hurmada yemişsin neden doymadın ki sütlü bi kahve iç belki keser

Afiyet olsun canım nasılsın iyileştin mi biraz

MEnümü paylaşıp evdeki telaşa karışacağım.
Gece görüşürüz
Sabah büyük bir açlık ve aşırı tatlı isteğiyle uyandım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu
9:30
1 orta boy muz
1 portakal
4 çilek
1 kase yoğurt
12:00
2 haşlanmış yumurta
Yeşillikler, biber, domates, salatalık
1/2 dilim tb. Ekmeği
Çay
Ara
Şade Türk kahvesi
18:30
Sossuz bonfile (elim kadar)
Salata (2 kaşık karabuğday ilaveli)
1 kase yoğurtlu köz kapya
1 maden suyu
Gece tarçınlı süt içerim
2 lt su içtim uyuyana kadar 3lt. ye tamamlarım
Sevgiler

Kızlar sütlü kahveyi hazır üçü bir aralardan içmiyorsunuz dimi ?
Yok canım içmiyoruz onda şeker var , krema var. OLMAZ İÇME
@magickk gibi filtre yada Türk kahvesi içmek uygun.
Ben süt içine nescafe ekleyip içmeyi seviyorum tokluk veriyor. Bazende ilave olarak, tarçın hindistan cevizi ekliyorum
Şekerli bişeyler içmek istediğimde 1 bardak sıcak sütü 2 hurma ile blenderdan geçirip bazen kahve ekleyip bazen hiçbişey eklemeden içiyorum

Menüm
Kahvaltı
1 haslnms yumurta
1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi yarım bardak yarım yagli süt
Ara
2 kare bitter , bir çay kaşığı kakao , çok az hindistan cevizli süt
2 ceviz , 2 çikolatalı leblebi minik top şeklinde ( tanesi 10 kalori )
Öğlen
1 kaseye yakın mantar corbasi
Biraz haşlanmış tavuk göğsü
1 kase limonlu pul biberli ev yapımı yogurt
Akşam
2 tane firinda mucver
1 bardak ayran
100 gr firinda tavuk
Ara
4 tane cikolatali leblebi ( dayanamadim ya adetten midir nedr kafayi yiycem bugun )
1 fincan Sekersz turk kahvesi

Spor
Malesef bugün yapamadım çok yoğundu adet hiç halim yok bütün gün yattım .

Gayet gzl bnce

O çikolatalı leblebileri hemen evden uzaklaştırmazsan hepsini yiyeceksin. Biliyorsun değil mi?
Onun dışında menün gayet uygun bence canımcım
Afiyet olsun

Kahvalti
6 zeytin
Kk peynir
1 bardaktan 2 parmak eksik sut
Domates salatalik biber yesillik
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
2 kofte
2 parca kofte kadar firin tavuk gogus
1 kase közlenmiş kirmizi biberli yogurt
Yarim dilim ekmek
Yesillik 1 biber
Ara
15 fistik
Ceyrek muz
Aksam
4yk turlu
2 kofte
Su 1.5 lt oldu uyuyana kadar 2.5 olur
Spor yok 3 gundur yuruyuse gidiyordum bugun yapmadim

Hııı patates pizzası tamam yaparım bende onu çok da severim. Afiyt olsun canım.

Canım menü çok güzel aslında ya neden doyamadın ki?

Meyveler biraz fazla geldi hepsi birden ama senin belli bir diyetin mi var bilemiyırum canım. Diğerleri gayit iyi yalnız ben sossuz bonfileyi sonsuz bonfile diye okudum iyi mi

Leblebileri gözünan önünden kaldr canım gerisi çok güzel ☺

Kızlar bende hemen yazayım diğer arkadaşların menülerine gece bakarım misafir gelicik birazdan
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı

Sabah
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Sucuklu yumurta bir çay bardağı çiğ kuruyemiş 1 bardak süt beyaz peynir

İkindi
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
Etli tarhana çorbası barbunya plaki (ben havuç ve patatesini yemedim) yoğurt

Tüm gün temizlik koşturma bol su

Sen arkadaşınla çalışıyordun sanıyordum. Is yerinde olur böyle şeyler canım
Menün çok güzel canım hurmada yemişsin neden doymadın ki sütlü bi kahve iç belki keser
Şuan içiyorum. Insallah tok tutar :)
Afiyet olsun canım nasılsın iyileştin mi biraz
Yok canım geçmedi 2 3 gün sonra geçer ancak :)
Menünde kocaman eksikler var Poağaça 1 tüm ekmek afiyet olsun canım bugün dinlenme günün olsun

Istahim çok açıldı sanırım bilmiyorum şimdi kahve içiyorum tıkar en azından

Bende ayniyim canim aksam birsey yemiyorum gec de uyuyorum ama gunduz o kadar saat duramam
Evet oyle oldu ya icim buruk bu aralar beraber vakit geciriyoruz cuma gunu kardesimin asker mevludu var haftaya cuma da gidiyo esimide haftaya aricaklar diye bekliyoruz onunda gidisi bellli olcak bakalim nasil aliscam
Allah kavustursun kuzum ikisinide
Tez zamanda gidip donsunler insallah
SENLE DALGA GEÇMİŞ TARTIN

KOLAY KOLAY ÜŞÜTMEM BEN LAHANA GİBİ SARINYORUM

KAFAM ÇOK DOLU YA O DA TETİKLİYOR AĞRILARI CANIM SORSAN NE DİYE CVB BİLE VEREMEM GEÇMEZSE EVE GİDİCEM.

SEN NASIL OLDUN
Evet valla dalga gecti heyecan yaptirdi bana
Dikkat et kendine canim havalardan mi aceba
Dene canim ben acliga gelemiyorum ac durmasina dururum da sonrası ne olur Allah bilir o yuzden bu sekilde rahatim doyuyorumda
İstanbul doğma büyümeyim ama şimdi marmariste yaşıyorum ailem ordulu büyük dedem selanikten gelme ninem gürcüymüş valla ben de bilmiyorum marmaris şivesi yok İstanbul desem mi bilemedim
Biraz ordan biraz burdan ortaya karisik melezler güzel olur derler bizimkiler ebe dede nine ne arasan hepsi nigdeli cikmamislar hic babamin babasinin babaasi bile niğdeli babamin kusak dagilmis bursada ankarada izmitte falan bizde kocaelideyiz
Cok guzel canim afiyet olsun hurma beni hic doyurmuyor onun yerine elmami yesen asagi yukari ayni kalori ikiside
Meyveler sabah kahvalti niyetine olmus hemde yogurtla yemen daha iyi afiyet olsun canim guzel
erimistir bile o meyveler
Afiyet olsun canim guzelmis ama o cikolatali leblebiler işi biraz bozmuş

Son düzenleme:
kızlar ya benim detoks gitti ya offf yaa dayanamadım 1dlm ekmeğe peynir zeytin koydum off ya yesikten sonrada pişman oluyom neyse o geçti hasta olduğumu soylemişmiydim boğazlarım başim ağrıyor pazar gününden beri şimdide eşim boğazın yumuşasın sesin duzelsin diye 1kepçe mercimek çorbası içirdi içmeyecem dedikçe tartıyı etkilemez inşallah. Sahurda bişey yemeyecem zaten

Offf pogaca deme bana içimden canavar cikacak dun kizima yedirdim kendimde kucuk bir isirik aldim cok minikdi belki zeytin cekirdegi kadar o kadar kucuk disimin kovuguna bile yetmedide neyse bitiremedi yarisi kaldi ne yaptim ciktim balkona son kere koklayip parcaladim koydum saksiya kuşlar yesin diye valla saka yapmıyorum koklayip koydum sanki sevgilimle vedalastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…