Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen nerelerdeydin bugün :)
Rahatsızlığımdan dolayı böyle oldu canım ya şiştim de biliyor musun
Öğlen elma yedim canım şekerli şeyler istiyor hurma kesti en azından canım

Aaa kuzum.kendine eziyet etme 5 10 tane al tıka basa ye
Benimde canım farklı şeyler istiyor patates kızartması bira salçalı makarna sıkma offff . Böyle olunca aklıma patates.detoksu geliyor çok fazla aç kalmıştım utanmadan tekrar mı kilo alacan diyorum kendime

Yiyecegim zaten ama 65 olunca 1 gun yerim o hafta fayda yok benden sabit olurum simdiden soyliyeyim simdiye kadar hic sabitle gelmedim listeye.
1 kerecik pogaca icin 1 haftami feda edebilim oda benim odulum olsun

Sen nerelerdeydin bugün :)
Rahatsızlığımdan dolayı böyle oldu canım ya şiştim de biliyor musun
Öğlen elma yedim canım şekerli şeyler istiyor hurma kesti en azından canım
Sabah ara ara baktim ciktim canim oglen yine uyudum uyanincada disari ciktik simdide corba yaptim yarin için
Sen iyi olda siskinlik onemli degil canim wc ne alemde

Sabah iki dilim peynir iki dilim ekmek bir bardak çay maydanoz 5 zeytin.

Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında iki hurma iki kuru kayısı.

Öğlen geç oldu bir kase yeşil mercimekli salata 4 kaşık tavuk sote iki fincan çay.
Su 2 lt.

Aslında çocuk arkadaşım değil büyükler birbirini tanıyordu olay şu oldu babası iyi oğlu iyidir annesi iyi kızı iyidir resmen mantık bu oldu

Yiyecegim zaten ama 65 olunca 1 gun yerim o hafta fayda yok benden sabit olurum simdiden soyliyeyim simdiye kadar hic sabitle gelmedim listeye.
1 kerecik pogaca icin 1 haftami feda edebilim oda benim odulum olsun
Yaaa bizim 65 e çok az kaldı dimi
Bende hafta sonu içecem
Yemeğe çıkıcaz eşimle. Haftaya çarşamba perşembe de kabak detoksu yapacam . O zaman 65i görürüm diye düşünüyorum.

Bizim de büyükler bize çok uzak amcamı 20 yıldan fazla görmedim dedem 8 yılda bir görüyorum falan Türkiye de uç noktalardayız sanki

Afiyet olsun canım hem menü hem spor çok guzel

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Çok güzel canim
Afiyet olsun canım leblebileri fazla kaçırma sakin

Afiyet olsun canım harika menu
Afiyet olsun canım çok güzel

Sabah ara ara baktim ciktim canim oglen yine uyudum uyanincada disari ciktik simdide corba yaptim yarin için
Sen iyi olda siskinlik onemli degil canim wc ne alemde
Kız nasıl uyuyorsun bana da öğretsene. Sabah 6 da tavuk gibi ayaktayım
Wc arada çıkıyorum ama gaz doluyum sabah kimyonlu su içtim işe yaramadı sanırım mevsim atak dönemini arttırdı. Mevsim yaza dönsün rahat ederim sanırım.
Dışarı da ne yaptınız kuzum gezmeye.mi gittiniz.

Aslında çocuk arkadaşım değil büyükler birbirini tanıyordu olay şu oldu babası iyi oğlu iyidir annesi iyi kızı iyidir resmen mantık bu oldu
Sen yüksek lisans yapmıyor muydun canım.
Şimdi işi bıraktın mı devam mı ediyorsun .
Bu kadar takma canım böyle şeylere. Yıpranırsın

Meyve şeker diyor karatay tabi meyve suyuna ne der kimbilir dimi karatay teyze hakkındaki capsler aklıma geldi ya şimdi
Tabi canim zaten meyve yiyin diyenler bile meyve suyuna karşı sonuçta meyvanın faydalı olan posalı kısmı ve en çok vitamin içeren yerleri çöpe gidiyor geriye meyve suyu diye full şeker kalıyor meyvanın en zararlı kısmı sonuçta suyu

çok iyi cnm zaten biizim ki kıloyla alakalı idi sevindim valla
Sağol canım benim bende de seninki gibi ilk kez çıkmîştı zaten kuzum ondan emin ol yani sağlıklı beslenip spor yaptın mı birazcıkta kilo attın mı direk gidiyor seninki de gider canım düzenli spor zaten bende hep vardı spora ek birde facefood,tatlı,abur cubur,hazır gıda,un,şeker 4ay hiç kullanmadım tüm değerlerim düzeldi canım sende birkaç ay dikkat etki kalıcılaşmadan hemen normale dönsün insülin değerin

SENLE DALGA GEÇMİŞ TARTIN

KOLAY KOLAY ÜŞÜTMEM BEN LAHANA GİBİ SARINYORUM

KAFAM ÇOK DOLU YA O DA TETİKLİYOR AĞRILARI CANIM SORSAN NE DİYE CVB BİLE VEREMEM GEÇMEZSE EVE GİDİCEM.

SEN NASIL OLDUN
Şimdi iyiyim canım düzeldim şükür gündüz ablamlar geldi ve biraz önce gittiler ondan ancak şimdi girebildim bende sen nasılsın canım inşallah sırtın biraz daha iyidir

Baya az canım doyuyorsan seni halsiz bırakmıyorsa çok iyi maşallah.

Sen yüksek lisans yapmıyor muydun canım.
Şimdi işi bıraktın mı devam mı ediyorsun .
Bu kadar takma canım böyle şeylere. Yıpranırsın
Yapıyorum canım bugün makyajsız üstümde sweatshirt vardı ya bakımsızım diye paysımadı anlamadım ama sinirim bozuldu. Her insanın yaptığı gibi eskiyi özledim

Şimdi iyiyim canım düzeldim şükür gündüz ablamlar geldi ve biraz önce gittiler ondan ancak şimdi girebildim bende sen nasılsın canım inşallah sırtın biraz daha iyidir
Ne güzel enerji depolamışsındır.
Yok canım ya aynı biraz plates lastiği ile kol çalıştım sabahta çalışırım biraz rahatlatır belki .
Lastikle bölgesel çalışmanın puanı kaçtı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…