- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.561
Sen nerelerdeydin bugün :)Bende ayniyim canim aksam birsey yemiyorum gec de uyuyorum ama gunduz o kadar saat duramam
Allah kavustursun kuzum ikisinide
Tez zamanda gidip donsunler insallah
Evet valla dalga gectiheyecan yaptirdi bana
Dikkat et kendine canim havalardan mi aceba
Dene canim ben acliga gelemiyorum ac durmasina dururum da sonrası ne olur Allah biliro yuzden bu sekilde rahatim doyuyorumda
Biraz ordan biraz burdan ortaya karisik melezler güzel olur derlerbizimkiler ebe dede nine ne arasan hepsi nigdeli cikmamislar hic babamin babasinin babaasi bile niğdeli babamin kusak dagilmis bursada ankarada izmitte falan bizde kocaelideyiz
Cok guzel canim afiyet olsun hurma beni hic doyurmuyor onun yerine elmami yesen asagi yukari ayni kalori ikiside
Meyveler sabah kahvalti niyetine olmus hemde yogurtla yemen daha iyi afiyet olsun canim guzel
erimistir bile o meyveler
Afiyet olsun canim guzelmis ama o cikolatali leblebiler işi biraz bozmuş
Aaa kuzum.kendine eziyet etme 5 10 tane al tıka basa yeOfff pogaca deme bana içimden canavar cikacakdun kizima yedirdim kendimde kucuk bir isirik aldim cok minikdi belki zeytin cekirdegi kadar o kadar kucuk disimin kovuguna bile yetmedide neyse bitiremedi yarisi kaldi ne yaptim ciktim balkona son kere koklayip parcaladim koydum saksiya kuşlar yesin diye valla saka yapmıyorum koklayip koydum sanki sevgilimle vedalastim
Yiyecegim zaten ama 65 olunca 1 gun yerim o hafta fayda yok benden sabit olurum simdiden soyliyeyim simdiye kadar hic sabitle gelmedim listeye.Aaa kuzum.kendine eziyet etme 5 10 tane al tıka basa ye
Benimde canım farklı şeyler istiyor patates kızartması bira salçalı makarna sıkma offff . Böyle olunca aklıma patates.detoksu geliyor çok fazla aç kalmıştım utanmadan tekrar mı kilo alacan diyorum kendime
Sabah ara ara baktim ciktim canim oglen yine uyudumSen nerelerdeydin bugün :)
Rahatsızlığımdan dolayı böyle oldu canım ya şiştim de biliyor musun
Öğlen elma yedim canım şekerli şeyler istiyor hurma kesti en azından canım
Osmanlı kahvesi de bana sütlü ve şekerli geliyor acaba o kaç kaloridirTabiki hayır canım onlarda katkı maddesi çok ben ya filtre içiyorum yada türk kahvesi
Aslında çocuk arkadaşım değil büyükler birbirini tanıyordu olay şu oldu babası iyi oğlu iyidir annesi iyi kızı iyidir resmen mantık bu olduSen arkadaşınla çalışıyordun sanıyordum. Is yerinde olur böyle şeyler canım
Şuan içiyorum. Insallah tok tutar :)
Yok canım geçmedi 2 3 gün sonra geçer ancak :)
Menünde kocaman eksikler var Poağaça 1 tüm ekmekafiyet olsun canım bugün dinlenme günün olsun
Yaaa bizim 65 e çok az kaldı dimiYiyecegim zaten ama 65 olunca 1 gun yerim o hafta fayda yok benden sabit olurum simdiden soyliyeyim simdiye kadar hic sabitle gelmedim listeye.
1 kerecik pogaca icin 1 haftami feda edebilimoda benim odulum olsun
Bizim de büyükler bize çok uzak amcamı 20 yıldan fazla görmedim dedem 8 yılda bir görüyorum falan Türkiye de uç noktalardayız sankiBende ayniyim canim aksam birsey yemiyorum gec de uyuyorum ama gunduz o kadar saat duramam
Allah kavustursun kuzum ikisinide
Tez zamanda gidip donsunler insallah
Evet valla dalga gectiheyecan yaptirdi bana
Dikkat et kendine canim havalardan mi aceba
Dene canim ben acliga gelemiyorum ac durmasina dururum da sonrası ne olur Allah biliro yuzden bu sekilde rahatim doyuyorumda
Biraz ordan biraz burdan ortaya karisik melezler güzel olur derlerbizimkiler ebe dede nine ne arasan hepsi nigdeli cikmamislar hic babamin babasinin babaasi bile niğdeli babamin kusak dagilmis bursada ankarada izmitte falan bizde kocaelideyiz
Cok guzel canim afiyet olsun hurma beni hic doyurmuyor onun yerine elmami yesen asagi yukari ayni kalori ikiside
Meyveler sabah kahvalti niyetine olmus hemde yogurtla yemen daha iyi afiyet olsun canim guzel
erimistir bile o meyveler
Afiyet olsun canim guzelmis ama o cikolatali leblebiler işi biraz bozmuş
Afiyet olsun canım hem menü hem spor çok guzelListemi veriyim
Sabah
2 tane yumurta 1 dilim peynir ve 10 dal maydanoz ve 1 çay kaşığı zeytinyağıyla yapılmış omlet
3 bardak şekersiz çay
Ara
1 bardak nane limonlu yeşilçay
3 tane ceviz
Öğlen
Bi kase tavuklu çorba
Yarım bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Domates soslu tavuk göğsü
Pulbiberli limonlu ayran
Sporumda
1 saat kondisyon bisikleti
200 makas hareketi
100 pilates topuyla köprü hareketi
100 pilates lastiğiyle dış bacak
300 pilates çemberiyle iç bacak
100 crunchy frog
420 puan listeyi bulmaya üşendim be canısıblonde ambition
Afiyet olsun canım güzel olmuşMenüm
Sabah
1 yumurtadan ıspanaklı yumurta
1.dilim ekmek
10 dk sonra
Limonlu maydonoz çayı
Ara
Yok
Öğlen
1.5 tabak kabaklı mercimek çorbası
1 kase salatalıklı yoğurt
Ara
Yarım elma
1.soda
1 türk kahvesi
Akşam
104 gr ton balık
1 dilime yakın ekmek
Bolca yeşillik ve marul
Üstüne 1 hurma
Ara 20.00 gibi
2 hurma 1 kupa kahve içerim hiç doymadım bugün
MEnümü paylaşıp evdeki telaşa karışacağım.
Gece görüşürüz
Sabah büyük bir açlık ve aşırı tatlı isteğiyle uyandım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu
9:30
1 orta boy muz
1 portakal
4 çilek
1 kase yoğurt
12:00
2 haşlanmış yumurta
Yeşillikler, biber, domates, salatalık
1/2 dilim tb. Ekmeği
Çay
Ara
Şade Türk kahvesi
18:30
Sossuz bonfile (elim kadar)
Salata (2 kaşık karabuğday ilaveli)
1 kase yoğurtlu köz kapya
1 maden suyu
Gece tarçınlı süt içerim
2 lt su içtim uyuyana kadar 3lt. ye tamamlarım
Sevgiler
Afiyet olsun canım leblebileri fazla kaçırma sakinMenüm
Kahvaltı
1 haslnms yumurta
1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi yarım bardak yarım yagli süt
Ara
2 kare bitter , bir çay kaşığı kakao , çok az hindistan cevizli süt
2 ceviz , 2 çikolatalı leblebi minik top şeklinde ( tanesi 10 kalori )
Öğlen
1 kaseye yakın mantar corbasi
Biraz haşlanmış tavuk göğsü
1 kase limonlu pul biberli ev yapımı yogurt
Akşam
2 tane firinda mucver
1 bardak ayran
100 gr firinda tavuk
Ara
4 tane cikolatali leblebi ( dayanamadim ya adetten midir nedr kafayi yiycem bugun )
1 fincan Sekersz turk kahvesi
Spor
Malesef bugün yapamadım çok yoğundu adet hiç halim yok bütün gün yattım .
Kahvalti
6 zeytin
Kk peynir
1 bardaktan 2 parmak eksik sut
Domates salatalik biber yesillik
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
2 kofte
2 parca kofte kadar firin tavuk gogus
1 kase közlenmiş kirmizi biberli yogurt
Yarim dilim ekmek
Yesillik 1 biber
Ara
15 fistik
Ceyrek muz
Aksam
4yk turlu
2 kofte
Su 1.5 lt oldu uyuyana kadar 2.5 olur
Spor yok 3 gundur yuruyuse gidiyordum bugun yapmadim
Afiyet olsun canım çok güzelKızlar bende hemen yazayım diğer arkadaşların menülerine gece bakarım misafir gelicik birazdan
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Sucuklu yumurta bir çay bardağı çiğ kuruyemiş 1 bardak süt beyaz peynir
İkindi
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Etli tarhana çorbası barbunya plaki (ben havuç ve patatesini yemedim) yoğurt
Tüm gün temizlik koşturma bol su
Kız nasıl uyuyorsun bana da öğretsene. Sabah 6 da tavuk gibi ayaktayımSabah ara ara baktim ciktim canim oglen yine uyudumuyanincada disari ciktik simdide corba yaptim yarin için
Sen iyi olda siskinlik onemli degil canim wc ne alemde
Sen yüksek lisans yapmıyor muydun canım.Aslında çocuk arkadaşım değil büyükler birbirini tanıyordu olay şu oldu babası iyi oğlu iyidir annesi iyi kızı iyidir resmen mantık bu oldu
Meyve şeker diyor karatay tabi meyve suyuna ne der kimbilir dimikaratay teyze hakkındaki capsler aklıma geldi ya şimdi
Hiç bulaşmaOsmanlı kahvesi de bana sütlü ve şekerli geliyor acaba o kaç kaloridir
Sağol canım benimçok iyi cnm zaten biizim ki kıloyla alakalı idi sevindim valla
Sağol fıstığım
Şimdi iyiyim canım düzeldim şükür gündüz ablamlar geldi ve biraz önce gittiler ondan ancak şimdi girebildim bende sen nasılsın canım inşallah sırtın biraz daha iyidirSENLE DALGA GEÇMİŞ TARTIN
KOLAY KOLAY ÜŞÜTMEM BEN LAHANA GİBİ SARINYORUM
KAFAM ÇOK DOLU YA O DA TETİKLİYOR AĞRILARI CANIM SORSAN NE DİYE CVB BİLE VEREMEM GEÇMEZSE EVE GİDİCEM.
SEN NASIL OLDUN
Sabah iki dilim peynir iki dilim ekmek bir bardak çay maydanoz 5 zeytin.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında iki hurma iki kuru kayısı.
Öğlen geç oldu bir kase yeşil mercimekli salata 4 kaşık tavuk sote iki fincan çay.
Su 2 lt.
Yapıyorum canım bugün makyajsız üstümde sweatshirt vardı ya bakımsızım diye paysımadı anlamadım ama sinirim bozuldu. Her insanın yaptığı gibi eskiyi özledimSen yüksek lisans yapmıyor muydun canım.
Şimdi işi bıraktın mı devam mı ediyorsun .
Bu kadar takma canım böyle şeylere. Yıpranırsın
Ne güzel enerji depolamışsındır.Şimdi iyiyim canım düzeldim şükür gündüz ablamlar geldi ve biraz önce gittiler ondan ancak şimdi girebildim bende sen nasılsın canım inşallah sırtın biraz daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?