Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım sen yanlış hatırlıyorsun çünki sadece birkez diyetisyen e gittim ve karatay ile veremiyorken diyetisyen sonrası vermeye başladım ama diyetisyenin menüsü çok ağır geldi yapamadım hatta dedim ya bukadar sıķı yağ yok tuz yok bir çok şey yasak durumda çok katı asla yapmıycam dedim ve sonra ondan bıraktım yani uysaydım çok güzel verdiriyordu her ölçüme gittiğimde yağdan veriyordum ama çok zor geldi bana listeye uyamıycam diyip bıraktp sonra daha kolay olduğu için kalori saymaya başladım zaten o da klasik diyetisyenlerin uygulaması canım yani 6 öğün yiyo belli kalori de kalıyorsun onla da yavaş yavaş verdim 6 öğün yiyince ben veriyorum yani sonra yazın diyeti bırakınca tatillerde de abartılı yiyince geri aldım zaten ve 4 ay önce buraya başladım burda da aynı kalori sayıp 6öğün yaptm yani kararaysa veremiyordum ama 6öğün ve kalori sayımı ile veriyordum onu hatırlıyorsun ama gene haftada 200-300 grm bazen 500grm vererek ilerledim çok yavaş gitti canım 3hafta önce de gene geçen yıl ki aynı diyetisyen e gittim zaten hayatımda başka diyetisyen e hiç girmedim yani ve yine geçen yıl ki gibi gittiğim hafta şak diye verdirdi ama bir fark vardı bu sefer gittiğim de beynimde yemeklerden tat alıcam yada bazı şeylerden vazgeçemem gibi konuları sıfırlamıştım iştah sıfır kafada da olay bitmişti onun için bu sefer aynı listeler bana çok kolay hatta fazla bile geldi hepsini yemiyorum bile ve kadın bana 900grm 1kilo gibi haftalık düşükler ki bu bahsettiğim klasik tartı yani ben ona gittiğim de yazıyorum burda arkadaşlarda biliyor bir haftada 2kilo yağ verdigim bile oluyor bunun belli kısmını da kas yaptığım için tartıya daha düşük yansıyo mesela bu cuma tartı günümüzde ben 1.300 gram vermiştim canım ben hayatım da 1 haftada böyle kilo vermedim yani ben kadının hakkını asla yiyemem bana çok çok faydası oldu tavsilerini ve depolarını burda başka arkadaşlara da verdim bir arkadaş daha yaptı onunda takıldığı direnç kilosu kırıldı onda da düşüş oldu iyiki tekrar gittim yoksa anca 69lardaydim şimdi

Senin limitin sonsuz canım ama takım da şike var diye rakipler çıkışta beni yakalayıp dövmesinler sonra

Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına

Yapıyorum canım bugün makyajsız üstümde sweatshirt vardı ya bakımsızım diye paysımadı anlamadım ama sinirim bozuldu. Her insanın yaptığı gibi eskiyi özledim
Öyle düşünme senin ordaki konumun yüksek sanırım sözünü daha kalıcı seyler ile dinletmen lazım makyaj giyim bir yere kadar canım

blonde ambition var mısın kondisyon bisikleti kapışmasına 10 dakikadır sürüyorum
Canım bugün ablamlar vardı ondan ne buraya girebildim ne spor yapabildim yoksa hertürlü kapışırdık zaten ben 1saat dolmadan asla inmiyorum canım yorulana kadar yapayım dersem 2saat gayet rahat yapabiliyorum istersen yarın kapışırız

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir 2 ceviz 6 zeytin
Ara 1 portakal 5 fındık
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla az kavurma 1 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
45 dk leslie

Çok güzel canım. Hmmm yarın bendi bakla mı yapsam acaba ya. Ama eşim hic sevmez onu nasıl etcez ki.

Kahvaltım 2 yumurta, 4 zeytin, çay, sakız, türk kahvesi
Öğlem peynirli salata
Akşam tavuklu salata
Şimdi de sütlü kahve içiyorum. Karataycığımın dediği gibi yakında ot kafa olucam.

Ama sen sadece salata yememişsin ki hem peynirli hem tavuklu yemişsin çok güzil olmuş yani. Karatay teyze sever bunları

Benim eşimde hiç sevmezdi alıştı artık sarımsaklı falan çok seviyorum az kendine yap

O da aletli sonuçta canım alerjiler gibi hesapla bence sonuçta direnç var zor yani bende yarın lastikle kol başlıycam artk ablamda eşimde kolların ne kadar incelmiş deyince bende şaştım kollarıma baktım baya incelmiş ama koldaki yağlar eriyip kol incelince baktım yumuşamış kolum tam lastikli yani bide lastikle sıkılaştrdım mı tamadır bide bir tek iç bacak yumuşak demiştim zaten ondan artk düzenli kol ve iç bacak yapayım ki yaza tam istediğim gibi olsun hadi bakalım 1 ay sonra çok güzel olucaz yarın senle maydonoz limon içicem unutma

Kahvaltım 2 yumurta, 4 zeytin, çay, sakız, türk kahvesi
Öğlem peynirli salata
Akşam tavuklu salata
Şimdi de sütlü kahve içiyorum. Karataycığımın dediği gibi yakında ot kafa olucam.
Canım ben hala anlamadım sen karatay mı yapiyosun karatay 2 öğün yiceksiniz diyor sende öğle yemeği var bu karatay diil üstelik yemekten 1 saat sonra bile sütlü kahve yasak karatay da ya yemeği yeryemez hemen üstüne içiceksin yada süt koymadan sek içiceksin sütte Leptin i bozuyor canım karatay yapıyorsan olmamış ama normal diyet yapıyorsan bence menün harika olmuş canım

Öyle düşünme senin ordaki konumun yüksek sanırım sözünü daha kalıcı seyler ile dinletmen lazım makyaj giyim bir yere kadar canım
Bugün zaten tanışmak notları vermek için gittim o yüzden de çok umursamadım ama o bir süslenmiş sabah sabah şok oldum ayyy sizi de bunalttım ama bana iyi oldu şişmanlarsam böyle eşofmana talim olurum ona sinirimden acıkmadım acıkınca tekrar sinirlendiğimi hatırladım birine sinir olmam lazımmış benim

Menün sporun çok güzel canım
Çok sağol canım
Ben artık rakibin olmayınca dizi başında bu gece iki saati zorlicam bu sabah yürüyüş yapamadım
Biz yarın bi saat belirleyip beraber yapalım canım kaçta dönüyorsun işten
Çok sağol canım
Doğru diyomuşsun canım bugün hiç aç hissetmedim hatta diyette değildim fazla yedim diye düşünüp psikolojim bozuldu
Sağol canım sanada
Bende bir saatte canım sıkıldı diye indim hiç yorulmadım yarın ucukgenclik le beraber bi saat belirleyelim 3müz kapışalım

Yok kuzum karatay yapmıyorum ben dalgasına arada öyle yazıyorum onun bazı şeyleri bana çok saçma geliyor. Zeytini çekirdeğiyle yut demesi gibi ondan sonra apandisit patlıyormuş bağırsağı çiziyormuş o yüzden temkinli yaklaşıyorum onun dediklerine

Cuma cuma cuma bende bende kapışalım

Baklayı baklava okudum demek okunuyormuş

Yarın İzmir e gelicem canım gece 3 de ancak eve dönerim ama cuma günü yapalım

Canım zaten tüm diyetisyenler tüm doktorların ve sporcuların hepsi hamur işi,şeker ve kansorejen olan tüm paketli gıdaları yemeyin diyor kararaysan önce de sonrada kimse şeker yada hamur işi yiyin demedi bu hep zaten satandart her diyetin temeli bu karatayı ayıran tek şey bol yağ ve 2öğün vermesi bence peki sen gerçekten bol yağ yiyormusun karatay yaparken ? onu çok merak ettim hani kilo düşüşü illa olur ama vücut yağlı olur bence yağ tüketimi fazla olduğunda canım dünya sağlık òrgütü günlük toplam ihtiyaç bir kaşık zeytin yağı diyor fazlası kilo yapar ve sağlık için 1 kaşık pişmemiş yağ yemek gerekli gerisi zararlı diyor bilim tezlerinize bizzat izledim bilgisayarlı kontrol de yaptılar bbs' de belgeselleri var deneklerde yağ yiyen grupda vücut yağlanması oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…