- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.601
Ben sıvı yağ hiçbir şekilde tüketemiyorum midemi rahatsız ediyor ondan salataya peynir tavukla lezzet katıyorumCanım zaten tüm diyetisyenler tüm doktorların ve sporcuların hepsi hamur işi,şeker ve kansorejen olan tüm paketli gıdaları yemeyin diyor kararaysan önce de sonrada kimse şeker yada hamur işi yiyin demedi bu hep zaten satandart her diyetin temeli bukaratayı ayıran tek şey bol yağ ve 2öğün vermesi bence peki sen gerçekten bol yağ yiyormusun karatay yaparken ? onu çok merak ettim hani kilo düşüşü illa olur ama vücut yağlı olur bence yağ tüketimi fazla olduğunda canım dünya sağlık òrgütü günlük toplam ihtiyaç bir kaşık zeytin yağı diyor fazlası kilo yapar ve sağlık için 1 kaşık pişmemiş yağ yemek gerekli gerisi zararlı diyor bilim tezlerinize bizzat izledim bilgisayarlı kontrol de yaptılar bbs' de belgeselleri var deneklerde yağ yiyen grupda vücut yağlanması oluyor
Bize gel o zaman beraber sürelimYarın İzmir e gelicem canım gece 3 de ancak eve dönerim ama cuma günü yapalım
Ben hic yag koymuyorum limon tuz tamamBen sıvı yağ hiçbir şekilde tüketemiyorum midemi rahatsız ediyor ondan salataya peynir tavukla lezzet katıyorum
Guzel canim afiyet olsunKahvaltı: 2 incecik dilim siyez buğdayından tam çavdar arasına bir ince dilim kaşar ve dometes koyarak yaptığım tostum yanında da form çay
Ara: 3gün kurusu,1ceviz ve sütlü kahve
Öğlen:şehriye çorbası+salata
Ara: çay,çay,çay, 2ceviz,5badem
Akşam:Levrek ızgara +salata
Zeytin yağı herşeye çok faydalı canım 1kaşık salataya katabilsen keşke vitaminlerin çoğu yağda çözünür ve sindirim sistemi içinde gerekli şöyle azîcık damlatsan da yeter yaniBen sıvı yağ hiçbir şekilde tüketemiyorum midemi rahatsız ediyor ondan salataya peynir tavukla lezzet katıyorum
Çok sağol canım seninde öyle afiyet olsun
Bende etleri,çorbaları ve yemekleri yağsız yapıyorum canım süt ve yoğurttan aldığınız yağ bile yeter diyo diyetisyenim ama sadece salataya kaşığın ucu ile belli belirsiz damlatıyorum sırf vitaminler çözünsün diye bir iki damlacık kadar yani odaBen hic yag koymuyorum limon tuz tamamzaten alacagimizi aliyorum yemeklerden omlete yaparken yada biraz kiymadan kofteden vs.
Afiyet olsun tatlim acikmadim mi bayagi erken olmus aksaminSabah iki dilim peynir iki dilim ekmek bir bardak çay maydanoz 5 zeytin.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında iki hurma iki kuru kayısı.
Öğlen geç oldu bir kase yeşil mercimekli salata 4 kaşık tavuk sote iki fincan çay.
Su 2 lt.
Tesekkur ederim kuzumAfiyet olsun canım hem menü hem spor çok guzel
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Çok güzel canim
Afiyet olsun canım leblebileri fazla kaçırma sakin
Afiyet olsun canım harika menu
Afiyet olsun canım çok güzel
Kız nasıl uyuyorsun bana da öğretsene. Sabah 6 da tavuk gibi ayaktayım
Wc arada çıkıyorum ama gaz doluyum sabah kimyonlu su içtim işe yaramadı sanırım mevsim atak dönemini arttırdı. Mevsim yaza dönsün rahat ederim sanırım.
Dışarı da ne yaptınız kuzum gezmeye.mi gittiniz.
Afiyet olsun guzel canimBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir 2 ceviz 6 zeytin
Ara 1 portakal 5 fındık
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla az kavurma 1 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
45 dk leslie
Kendini takip edersin canim ben boyle rahatim sende hem ac kalmayip hem vermeye devam edersen boyle gidersinÇok sağol canım ❤
Biz yarın bi saat belirleyip beraber yapalım canım kaçta dönüyorsun işten
Çok sağol canım
Doğru diyomuşsun canım bugün hiç aç hissetmedim hatta diyette değildim fazla yedim diye düşünüp psikolojim bozuldu
Sağol canım sanada
Bende bir saatte canım sıkıldı diye indim hiç yorulmadım yarınucukgenclik le beraber bi saat belirleyelim 3müz kapışalım
Meyve 3 porsiyon aynı anda olmasa menü süpermiş ama iyiki sabah dan yemişsin ve kahvaltı yerine tüketmişsin ondan enerjiye dönüşmüştür canımMEnümü paylaşıp evdeki telaşa karışacağım.
Gece görüşürüz
Sabah büyük bir açlık ve aşırı tatlı isteğiyle uyandım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu
9:30
1 orta boy muz
1 portakal
4 çilek
1 kase yoğurt
12:00
2 haşlanmış yumurta
Yeşillikler, biber, domates, salatalık
1/2 dilim tb. Ekmeği
Çay
Ara
Şade Türk kahvesi
18:30
Sossuz bonfile (elim kadar)
Salata (2 kaşık karabuğday ilaveli)
1 kase yoğurtlu köz kapya
1 maden suyu
Gece tarçınlı süt içerim
2 lt su içtim uyuyana kadar 3lt. ye tamamlarım
Sevgiler❤
Zaten 2 - 3günde bir kasları dinlendirmek lazım canım menün de harika olmuş ❤Kahvalti
6 zeytin
Kk peynir
1 bardaktan 2 parmak eksik sut
Domates salatalik biber yesillik
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
2 kofte
2 parca kofte kadar firin tavuk gogus
1 kase közlenmiş kirmizi biberli yogurt
Yarim dilim ekmek
Yesillik 1 biber
Ara
15 fistik
Ceyrek muz
Aksam
4yk turlu
2 kofte
Su 1.5 lt oldu uyuyana kadar 2.5 olur
Spor yok 3 gundur yuruyuse gidiyordum bugun yapmadim
Canım reyleresin biliyorum ve bitterin sayısı da tam olması gerektiği gibi iki kare evet ama bunu kullanmadan yapamıyorsan bile haftada bir kullanmalısın canım çok sık kullanman yanlış haftada 1e düşür bitterrleriMenüm
Kahvaltı
1 haslnms yumurta
1 tatlı kaşığı yulaf ezmesi yarım bardak yarım yagli süt
Ara
2 kare bitter , bir çay kaşığı kakao , çok az hindistan cevizli süt
2 ceviz , 2 çikolatalı leblebi minik top şeklinde ( tanesi 10 kalori )
Öğlen
1 kaseye yakın mantar corbasi
Biraz haşlanmış tavuk göğsü
1 kase limonlu pul biberli ev yapımı yogurt
Akşam
2 tane firinda mucver
1 bardak ayran
100 gr firinda tavuk
Ara
4 tane cikolatali leblebi ( dayanamadim ya adetten midir nedr kafayi yiycem bugun )
1 fincan Sekersz turk kahvesi
Spor
Malesef bugün yapamadım çok yoğundu adet hiç halim yok bütün gün yattım .
Hayırdır niye 90dan 95 e çıktın 80e ineydin hatta direk 69a ineydin yaKızlar nick imi degistirdim ..
Turkuazmavi90 di artık mavi95 haberiniz olsunn
blonde ambition SchonerDuft
drdotty
Hayırdır niye 90dan 95 e çıktın 80e ineydin hatta direk 69a ineydin ya
Menü çok güzel hareket de bol olmuş oohh yansın yağlarKızlar bende hemen yazayım diğer arkadaşların menülerine gece bakarım misafir gelicik birazdan
Uyanınca
1 tk çörekotu yağı
Sabah
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
Sucuklu yumurta bir çay bardağı çiğ kuruyemiş 1 bardak süt beyaz peynir
İkindi
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Etli tarhana çorbası barbunya plaki (ben havuç ve patatesini yemedim) yoğurt
Tüm gün temizlik koşturma bol su
Yaaa ben de geçen birine dedim bu tıp okadar ilerledi bir makine yapamadı girip incelsek öyle çıksak diyeÖnceden nedense öle yapmışım. 95 liyim ondan öle yaptımah ah keşke insek pat diye 69 a hatta 60 inelim ben yiye yiye çıkarayım onu 69 a
Aynı kafadanızÖnceden nedense öle yapmışım. 95 liyim ondan öle yaptımah ah keşke insek pat diye 69 a hatta 60 inelim ben yiye yiye çıkarayım onu 69 a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?