Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben sıvı yağ hiçbir şekilde tüketemiyorum midemi rahatsız ediyor ondan salataya peynir tavukla lezzet katıyorum

Kahvaltı: 2 incecik dilim siyez buğdayından tam çavdar arasına bir ince dilim kaşar ve dometes koyarak yaptığım tostum yanında da form çay

Ara: 3gün kurusu,1ceviz ve sütlü kahve

Öğlen:şehriye çorbası+salata

Ara: çay,çay,çay, 2ceviz,5badem

Akşam: Levrek ızgara +salata

Guzel canim afiyet olsun

Ben sıvı yağ hiçbir şekilde tüketemiyorum midemi rahatsız ediyor ondan salataya peynir tavukla lezzet katıyorum
Zeytin yağı herşeye çok faydalı canım 1kaşık salataya katabilsen keşke vitaminlerin çoğu yağda çözünür ve sindirim sistemi içinde gerekli şöyle azîcık damlatsan da yeter yani bende kaşığın ucuyla filan damıtıyorum vitaminleri vücut emsin diye canım zaten karatayın dediği gibi sakın bardakla içme löp löp yağlı göbüşün olur ama düzenli ve azıcık kullanırsan insanın cildi de saçları da ışıl ışıl oluyor çok faydalı

Ben hic yag koymuyorum limon tuz tamam zaten alacagimizi aliyorum yemeklerden omlete yaparken yada biraz kiymadan kofteden vs.
Bende etleri,çorbaları ve yemekleri yağsız yapıyorum canım süt ve yoğurttan aldığınız yağ bile yeter diyo diyetisyenim ama sadece salataya kaşığın ucu ile belli belirsiz damlatıyorum sırf vitaminler çözünsün diye bir iki damlacık kadar yani oda

Afiyet olsun tatlim acikmadim mi bayagi erken olmus aksamin
Tesekkur ederim kuzum
yataga gecince telefona bakarken uyuyup kaliyorum
Gezmeye degildi canim hava guzeldi kizimla oyle markete falan gittik kapida oynadi evin arka bahcesi var yesillik falan orada oyalandik sonra eve çıktık ama disarda bayagi durduk

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir 2 ceviz 6 zeytin
Ara 1 portakal 5 fındık
Akşam 1 tabak yoğurtlu bakla az kavurma 1 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
45 dk leslie
Afiyet olsun guzel canim
Kendini takip edersin canim ben boyle rahatim sende hem ac kalmayip hem vermeye devam edersen boyle gidersin

Meyve 3 porsiyon aynı anda olmasa menü süpermiş ama iyiki sabah dan yemişsin ve kahvaltı yerine tüketmişsin ondan enerjiye dönüşmüştür canım

Zaten 2 - 3günde bir kasları dinlendirmek lazım canım menün de harika olmuş ❤

Canım reyleresin biliyorum ve bitterin sayısı da tam olması gerektiği gibi iki kare evet ama bunu kullanmadan yapamıyorsan bile haftada bir kullanmalısın canım çok sık kullanman yanlış haftada 1e düşür bitterrleri o leblebileri artk yok et zaten onun gerisi gene çok güzel bir menün var kuzum

Menü çok güzel hareket de bol olmuş oohh yansın yağlar

Önceden nedense öle yapmışım. 95 liyim ondan öle yaptım ah ah keşke insek pat diye 69 a hatta 60 inelim ben yiye yiye çıkarayım onu 69 a
Yaaa ben de geçen birine dedim bu tıp okadar ilerledi bir makine yapamadı girip incelsek öyle çıksak diye nasıl solaryuma beyaz giriyosun bronz olup çıkıyosun öle yağ makinasına girsek yağları makinada bırakıp çıksak erise akıp gitse bide incecik çıksak içinden ne güzel olur ama dimi yaaaa sen nekadar küçükmüşsün bu arada yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…