- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.621
Kız neyini seviyon bukadar tatsız birşey valla en sevmediğim hamur işi pohaçadır eşimin de fırında tek sevmediği şey poğaça bunu niye yer ki insan diye bakarım ben hep poğaçaya şaştım vallaOfff pogaca deme bana içimden canavar cikacakdun kizima yedirdim kendimde kucuk bir isirik aldim cok minikdi belki zeytin cekirdegi kadar o kadar kucuk disimin kovuguna bile yetmedide neyse bitiremedi yarisi kaldi ne yaptim ciktim balkona son kere koklayip parcaladim koydum saksiya kuşlar yesin diye valla saka yapmıyorum koklayip koydum sanki sevgilimle vedalastim
Harika bayıldımKahvaltı: 2 incecik dilim siyez buğdayından tam çavdar arasına bir ince dilim kaşar ve dometes koyarak yaptığım tostum yanında da form çay
Ara: 3gün kurusu,1ceviz ve sütlü kahve
Öğlen:şehriye çorbası+salata
Ara: çay,çay,çay, 2ceviz,5badem
Akşam:Levrek ızgara +salata
Sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun tatlim acikmadim mi bayagi erken olmus aksamin
Tesekkur ederim kuzum
yataga gecince telefona bakarken uyuyup kaliyorum
Gezmeye degildi canim hava guzeldi kizimla oyle markete falan gittik kapida oynadi evin arka bahcesi var yesillik falan orada oyalandik sonra eve çıktık ama disarda bayagi durduk
Afiyet olsun guzel canim
Kendini takip edersin canim ben boyle rahatim sende hem ac kalmayip hem vermeye devam edersen boyle gidersin
Pöööfff senin damak tadı bendenAaa kuzum.kendine eziyet etme 5 10 tane al tıka basa ye
Benimde canım farklı şeyler istiyor patates kızartması bira salçalı makarna sıkma offff . Böyle olunca aklıma patates.detoksu geliyor çok fazla aç kalmıştım utanmadan tekrar mı kilo alacan diyorum kendime
Ben de aynısını sarma için düşünüyorum yicem sonra arkasında iki gün detoks filan yapar toplam en kötü ihtimal o hafta sabit çıkarm 1 hafta kilo vermem diyorum ama 62 de tabiYiyecegim zaten ama 65 olunca 1 gun yerim o hafta fayda yok benden sabit olurum simdiden soyliyeyim simdiye kadar hic sabitle gelmedim listeye.
1 kerecik pogaca icin 1 haftami feda edebilimoda benim odulum olsun
Aaaaaa şokYa uyumadan bana bi çare kızlar ben bikaç gündür şişlik hissediyodum kendimde ama şuan zirvedeyim sanki yarın regl olcakmışçasına karnım şiş nefes zor alıyorum nerdeyse napiyim ben
Çok az yemişsin canım maşallahSabah iki dilim peynir iki dilim ekmek bir bardak çay maydanoz 5 zeytin.
Ara bir büyük fincan sütlü kahve yanında iki hurma iki kuru kayısı.
Öğlen geç oldu bir kase yeşil mercimekli salata 4 kaşık tavuk sote iki fincan çay.
Su 2 lt.
Sağol canım benimTebrik ederim canım çok sevindim senin adına
Aaayyy harika olurÇok sağol canım ❤
Biz yarın bi saat belirleyip beraber yapalım canım kaçta dönüyorsun işten
Çok sağol canım
Doğru diyomuşsun canım bugün hiç aç hissetmedim hatta diyette değildim fazla yedim diye düşünüp psikolojim bozuldu
Sağol canım sanada
Bende bir saatte canım sıkıldı diye indim hiç yorulmadım yarınucukgenclik le beraber bi saat belirleyelim 3müz kapışalım
Valla nasıl yediğimi bilmiyorum gözüm dönmüştü evde tatlı bişeyler olsa yerdim içimdeki yeme içme canavarı tarafından ele geçirildimMeyve 3 porsiyon aynı anda olmasa menü süpermiş ama iyiki sabah dan yemişsin ve kahvaltı yerine tüketmişsin ondan enerjiye dönüşmüştür canım
Dogru diyorsun canim arada dinlenmek lazimZaten 2 - 3günde bir kasları dinlendirmek lazım canım menün de harika olmuş ❤
Manti makarnaPöööfff senin damak tadı bendenkilomuzda ondan yakın demekki ooofff şimdi olacaktı booll soslu makarna hatta az önce survivor da yediler içim gitti o el yapımı gerçek italyan spagettisine biraları da al gel karşılıklı içelim heralde bu menüyle 1 haftalık kalorinizin tamamını alırız
Benim 9.6 oluyormusBen de aynısını sarma için düşünüyorum yicem sonra arkasında iki gün detoks filan yapar toplam en kötü ihtimal o hafta sabit çıkarm 1 hafta kilo vermem diyorum ama 62 de tabi62 yi görmeden yemem eee buraya 72 ile geldim ve hala hiç ödül de yapmadım yani aryltk 62 olunca 10kilo da 1 ödülü hakederim diye düşünüyorum
Kuzum benAaaaaa şokniye şok birebir aynı şeklim hatta az önce bune ya sanki regle olacak gibiyim dedim kendime ama tarih olarak alaka yok zaten bu ne anlamadım bende hatta sabah da dedim ya kaslar mı şişti acaba diye canım bugün de spor yapmadım bakalım ondan yarına iner belki diyorum bide maydonoz kaynat bol limonlu çok iyi geliyo o bana hep canım yaa yarın mutlaka yapalım SchonerDuft sende unutma canım yarı 2büyuk kupa içicez
Bazı şeyleri direk komik zatenYok kuzum karatay yapmıyorum ben dalgasına arada öyle yazıyorum onun bazı şeyleri bana çok saçma geliyor. Zeytini çekirdeğiyle yut demesi gibi ondan sonra apandisit patlıyormuş bağırsağı çiziyormuş o yüzden temkinli yaklaşıyorum onun dediklerine
Ooofff mantıDogru diyorsun canim arada dinlenmek lazim
Manti makarna
Benim 9.6 oluyormusyeter da 10 birsey kalmamis olacak
Kuzum benmelisa- emziriyor diye hatirliyorum oyleyse yapmasin bence
Sutu etkiliyor diye biliyorum tatlim birde maydanozun aromasi sute gecince bebek reddedebilirmiş okuduklarimin yalancisim ama riske atmamak en iyisiOoofff mantıişte ona bayılırım yaaa kız yoksa mantını yesek 9.5 -10 kiloya tamamlayınca bizz bu arada kuzucum maydonoz hamilelikte direk yasak çünki söktürücü etkisi olduğu için düşük yapma riskine neden oluyor ondan peki emzirirken neden içilmiycek ? Süte ne etkisi var ki ? Yeşillikler sütü arttırıyor diye biliyorum inenler de bol bol yer hatta bilmediğimiz başka etkisi mı var kız?
Olur fistik yoksa az manti az pogacami yesemOoofff mantıişte ona bayılırım yaaa kız yoksa mantını yesek 9.5 -10 kiloya tamamlayınca bizz bu arada kuzucum maydonoz hamilelikte direk yasak çünki söktürücü etkisi olduğu için düşük yapma riskine neden oluyor ondan peki emzirirken neden içilmiycek ? Süte ne etkisi var ki ? Yeşillikler sütü arttırıyor diye biliyorum inenler de bol bol yer hatta bilmediğimiz başka etkisi mı var kız?
Soğan sarımsak gibi keskin aromalrı reddedebilir diye okumuştum ama her aramayı süre geçirmek hem süt kalitesi açısından hemde bebeğin damak tadını geliştirmek açısından çok faydalı damak tadı o şekilde yerleşince herşeyi yiyor diye önce okudum sonra uyguladım sonrada yaşadım her sebzeyi bayılarak yer kızım şuan da damak tadı o şekilde oluştu gerçekten de hem de çok kaliteli süt içmiş oldu her çeşit sebzeyi bol tüketmek lazım emzirirkenSutu etkiliyor diye biliyorum tatlim birde maydanozun aromasi sute gecince bebek reddedebilirmiş okuduklarimin yalancisim ama riske atmamak en iyisi
Kız zaten sarma da vardı bide çiğ köfte ile bir porsiyon da tatlı ekledik mı gün Menü sü hazırOlur fistik yoksa az manti az pogacami yesemkahvaltiyi pogacayla yaparim ogleni mantiyla aksami ac bititirim ertesi 2 gunde ac gezerim tartida gorecegim rakamin şokuyla
Evet canım meyveler fazla oldu aslında meyve Hergün yemiyorum ve 1 porsiyonu asla geçmiyorum ama bu sabah mutfağa koşarak indim tatlı kriziyle. Buna şükür meyveyle atlatıldı.Meyveler biraz fazla geldi hepsi birden ama senin belli bir diyetin mi var bilemiyırum canım. Diğerleri gayit iyi yalnız ben sossuz bonfileyi sonsuz bonfile diye okudum iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?