- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.641
Kalitesinide bozuyormus canim simdi tekrar baktim daha baska seylerde varmi kopyaladim boyleSoğan sarımsak gibi keskin aromalrı reddedebilir diye okumuştum ama her aramayı süre geçirmek hem süt kalitesi açısından hemde bebeğin damak tadını geliştirmek açısından çok faydalı damak tadı o şekilde yerleşince herşeyi yiyor diye önce okudum sonra uyguladım sonrada yaşadım her sebzeyi bayılarak yer kızım şuan da damak tadı o şekilde oluştu gerçekten de hem de çok kaliteli süt içmiş oldu her çeşit sebzeyi bol tüketmek lazım emzirirken
Kız zaten sarma da vardı bide çiğ köfte ile bir porsiyon da tatlı ekledik mı gün Menü sü hazırgüne gitmiştik çok ısrar ettiler yemek zorunda kaldık deriz hayal kurmak da güzel şey yaaa kız özelden yazsaydık bunları kaptan gòrcek şimdi yakalancaz ahanda geldi bile
Kız zaten sarma da vardı bide çiğ köfte ile bir porsiyon da tatlı ekledik mı gün Menü sü hazırgüne gitmiştik çok ısrar ettiler yemek zorunda kaldık deriz hayal kurmak da güzel şey yaaa kız özelden yazsaydık bunları kaptan gòrcek şimdi yakalancaz ahanda geldi bile
Tabi canim biz sadece hayalini kuruyoruz simdi onumuzde olsa koklayip birakirizKız zaten sarma da vardı bide çiğ köfte ile bir porsiyon da tatlı ekledik mı gün Menü sü hazırgüne gitmiştik çok ısrar ettiler yemek zorunda kaldık deriz hayal kurmak da güzel şey yaaa kız özelden yazsaydık bunları kaptan gòrcek şimdi yakalancaz ahanda geldi bile
Dillerimi hakim bey bağlasan durmazzzzCezalısınız kızlar
Haydi kendinize en ağır cezayı verin ben kıyamadım
Ama bi şi yemedik kiCezalısınız kızlar
Haydi kendinize en ağır cezayı verin ben kıyamadım
Aynen canım sağlıklı yağları bol kullanıyorum yağı hiç kısmıyorum tereyağı zeytinyağı fındıkyağı salatalarım da yemeklerim de gayet yağlı oluyor 16 kilo verdiğimde de öyleydi. Bence bu konuda daha fazla konuşmamızın pek faydası yok çünkü zıt fikirlerdeyiz. O yüzden artık diğerlerine yorum yapmayayım. ☺ ama ben faydasını gördüğüm bi şeyi ve faydasını görmediğim şeyi söylemekte özgür olduğumu düşünüyorum. Yoksa yanlış mı düşünüyorum? Kimseye tavsiye vermiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum. Lütfen sende söylediklerimi benim fikrim olarak kabul etmeye çalış olur mu. Ben karataydan çok memnunum ne zaman yapsam vücudum sıhhat buluyor kilo da veriyorum kendimi de gayet dinç hissediyorum tüm kan değerlerim de düzeliyor ve iyi çıkıyor. Bu benim tercihim benim düşüncem benim yapım. Sanırım konuşmam da yasak değil?Canım zaten tüm diyetisyenler tüm doktorların ve sporcuların hepsi hamur işi,şeker ve kansorejen olan tüm paketli gıdaları yemeyin diyor kararaysan önce de sonrada kimse şeker yada hamur işi yiyin demedi bu hep zaten satandart her diyetin temeli bukaratayı ayıran tek şey bol yağ ve 2öğün vermesi bence peki sen gerçekten bol yağ yiyormusun karatay yaparken ? onu çok merak ettim hani kilo düşüşü illa olur ama vücut yağlı olur bence yağ tüketimi fazla olduğunda canım dünya sağlık òrgütü günlük toplam ihtiyaç bir kaşık zeytin yağı diyor fazlası kilo yapar ve sağlık için 1 kaşık pişmemiş yağ yemek gerekli gerisi zararlı diyor bilim tezlerinize bizzat izledim bilgisayarlı kontrol de yaptılar bbs' de belgeselleri var deneklerde yağ yiyen grupda vücut yağlanması oluyor
O zaman temiz kurtarmışsın canım.Evet canım meyveler fazla oldu aslında meyve Hergün yemiyorum ve 1 porsiyonu asla geçmiyorum ama bu sabah mutfağa koşarak indim tatlı kriziyle. Buna şükür meyveyle atlatıldı.
Diyet olarak şu günlerde hedefim karbonhidratları azaltıp şekeri sıfıra çekebilmek. Henüz başaramadım tabi. Kalori miktarını zigzag kalori diyetindeki gibi ayarlamaya çalışıyorum. 2 gün 1000 kaloriyse 1 gün 1300-1400 kalori gibi.
Kahvaltı
Yulaf süt yaban mersini kahve
Öğlen
Mezgit salata
Akşam
Bı tabak spagetti salata ayran
Sporblonde ambition
18000 adim
Sağol canım benimdarısı başına hadi sende 64-65 lere gel artk bekliyorum bak daha 5li sayılara geçicem birlikte ❤
Önümüzdeki hafta yanındayım canım 5 leri beraber görebiliriz inşallah.Bazı şeyleri direk komik zatenkaç kez böyle sağlıkla oynuyor diye doktorlar dava açtı hakkında bir sürü dava ve şikâyet var zaten hayır bide et yemeyenler tahıl beyindir dedi yaa bir doktorda Enishtayn ozman tahıl beyin mı buna anca gülünür dedi sonuçta dünyada gelmiş geçmiş en yüksek AQ ya sahip kişilerden biri Enishtayn ve bu deha adam vejeteryan imiş yani deha nın beyni çalısmiyosa bizde beyin yok zaten zaten böyle bilimle bu kadar zıt konuşmalarını duya duya kadından soğudum dayanaklı at bari
Canım çoğu zaman sabah kahvaltısını ve öğlenleri geç yiyorum doyuyorum canım. Çocuklardan bazen kaciriyorum saatleriBaya az canım doyuyorsan seni halsiz bırakmıyorsa çok iyi maşallah.
Çok güzel o zaman canımCanım çoğu zaman sabah kahvaltısını ve öğlenleri geç yiyorum doyuyorum canım. Çocuklardan bazen kaciriyorum saatleri
Aynen canım ya noldu böyle bize hava mı çarptı spor muAaaaaa şokniye şok birebir aynı şeklim hatta az önce bune ya sanki regle olacak gibiyim dedim kendime ama tarih olarak alaka yok zaten bu ne anlamadım bende hatta sabah da dedim ya kaslar mı şişti acaba diye canım bugün de spor yapmadım bakalım ondan yarına iner belki diyorum bide maydonoz kaynat bol limonlu çok iyi geliyo o bana hep canım yaa yarın mutlaka yapalım @SchonerDuft sende unutma canım yarı 2büyuk kupa içicez
Buyukmus canim simdi buyuk deyince hatirladim 20 aylik civaroydi demi ben 6 aylik falan sadece emiyor diye aklimda kalmis baskasiyla karistirdimAynen canım ya noldu böyle bize hava mı çarptı spor muuyumadan önce karnım 5 aylık hamile karnı gibiydi şimdi bi derece inmiş ama yinede sıkıntılı yapıyım bende çaydan valla bu hafta moralim hiç yerinde değil cumaya kadar atıp gerçek kilomu öğrensem htc71 söylemiş emzirirken içilmiyo mu canım ama oğlan büyük artık
İnşallah canım emzirme dönemi çok işe yarıyor merak etme çabucak verirsinÇok güzel o zaman canımzaten hedefine de bişey kalmamış maşallah darısı başıma diyeyim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?