Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kalitesinide bozuyormus canim simdi tekrar baktim daha baska seylerde varmi kopyaladim boyle

Doğumdan sonra ise özellikle ilk 6 ay içerisindeki dönemde; bazı bitki çaylarının alkoloid içermesi ve folik asit üretimini olumsuz etkilemesi nedeniyle tüketilmemesi gerekir. Maydanoz, kekik, nane, papatya, ginseng, anason, sarı kantoron, gingko, boyotu, akdiken çayı ve bu bitkileri içeren çayları tüketmemeleri gerekir. Bu tip çaylar aynı zamanda bebekte sindirim sorunları ve ishale neden olabilir.

sus kiz sus yakalandik aklimda olmayan seyleride getirdin aklima iyi mi cigkofteyide seviyorum ben ne guzel pogacayla kandiracaktim kendimi birde manti cigkofte cikti

Cezalısınız kızlar
Haydi kendinize en ağır cezayı verin ben kıyamadım

Tabi canim biz sadece hayalini kuruyoruz simdi onumuzde olsa koklayip birakiriz

Cezalısınız kızlar
Dillerimi hakim bey bağlasan durmazzzz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah
kes cezami hakim bey
10 kilo verdikten sonra olmasin mi bir odulcuk kaptanimbiz onu sey ediyorduk

Cezalısınız kızlar
Ama bi şi yemedik ki hep hayali yedik ondan hepsinin kalorisi sıfır bu kadar hayali kaçamağın telafiside hayali bir spor olur hahaha 4km koştuk geldik gibi düşünelim ozman

Aynen canım sağlıklı yağları bol kullanıyorum yağı hiç kısmıyorum tereyağı zeytinyağı fındıkyağı salatalarım da yemeklerim de gayet yağlı oluyor 16 kilo verdiğimde de öyleydi. Bence bu konuda daha fazla konuşmamızın pek faydası yok çünkü zıt fikirlerdeyiz. O yüzden artık diğerlerine yorum yapmayayım. ☺ ama ben faydasını gördüğüm bi şeyi ve faydasını görmediğim şeyi söylemekte özgür olduğumu düşünüyorum. Yoksa yanlış mı düşünüyorum? Kimseye tavsiye vermiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum. Lütfen sende söylediklerimi benim fikrim olarak kabul etmeye çalış olur mu. Ben karataydan çok memnunum ne zaman yapsam vücudum sıhhat buluyor kilo da veriyorum kendimi de gayet dinç hissediyorum tüm kan değerlerim de düzeliyor ve iyi çıkıyor. Bu benim tercihim benim düşüncem benim yapım. Sanırım konuşmam da yasak değil?

O zaman temiz kurtarmışsın canım.

Kızlar iyi geceler tüm gün onca temizlikten sonra akşama birde misafir geldi sağolsunlar bebekleri özlemişler çok iyi oldu görüştüğümüz ama bittim resmen. Sol baldırım belim ve ayaklarım iptal uyuyamıyorum ağrıdan. Akşam hiçbir kaçamak yapmadım. Onlara güzelce servisimi yaptım kendimde bir bardak şekersiz çay içtim o kadar. Sordular sıkı bir diyetteyim dedim. Hasarsız atlattım. Cumaya arkadaşım gelecek şimdiden diyetteyim börek tatlı yok ona göre dedim tamam o zamam ben de diyet yapayım dedi

Sağol canım benim darısı başına hadi sende 64-65 lere gel artk bekliyorum bak daha 5li sayılara geçicem birlikte ❤
Önümüzdeki hafta yanındayım canım 5 leri beraber görebiliriz inşallah.
Onu zaten ben takipçi gibi görüyorum yurtdışında bir şey çıkıyor hemen kendi bulmuş gibi üstüne atlıyor doğru mu yanlış mı araştırması yok

Günaydın hanımlarrrr gerçi bana hiç gece olmadı ki gün aydın olsun benim temizlik işi bitti tüller perdeler var ama o işten sayılmaz artık yerleşme işi de tamam iyi kötü beslenme düzenimde oturuyor. Bugün yavaştan bir spor yapmaya çalışıcam bakalım. Dizlerimi çok yormadan zaten üzerine binen yük yüzünden yorgun bir haldeler. Belki zumba belki oryantal ya da leslie ablama takılırım. Hadi bismillah bakalım

Baya az canım doyuyorsan seni halsiz bırakmıyorsa çok iyi maşallah.
Canım çoğu zaman sabah kahvaltısını ve öğlenleri geç yiyorum doyuyorum canım. Çocuklardan bazen kaciriyorum saatleri

Aynen canım ya noldu böyle bize hava mı çarptı spor mu uyumadan önce karnım 5 aylık hamile karnı gibiydi şimdi bi derece inmiş ama yinede sıkıntılı yapıyım bende çaydan valla bu hafta moralim hiç yerinde değil cumaya kadar atıp gerçek kilomu öğrensem htc71 söylemiş emzirirken içilmiyo mu canım ama oğlan büyük artık

Buyukmus canim simdi buyuk deyince hatirladim 20 aylik civaroydi demi ben 6 aylik falan sadece emiyor diye aklimda kalmis baskasiyla karistirdim

Çok güzel o zaman canım zaten hedefine de bişey kalmamış maşallah darısı başıma diyeyim ☺
İnşallah canım emzirme dönemi çok işe yarıyor merak etme çabucak verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…