- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.661
Fırsat buldukça limon sık agzına ve bogazını ıyıce sar acma gecmiş olsunkızlar ya benim detoks gitti ya offf yaa dayanamadım 1dlm ekmeğe peynir zeytin koydum off ya yesikten sonrada pişman oluyom neyse o geçti hasta olduğumu soylemişmiydim boğazlarım başim ağrıyor pazar gününden beri şimdide eşim boğazın yumuşasın sesin duzelsin diye 1kepçe mercimek çorbası içirdi içmeyecem dedikçe tartıyı etkilemez inşallah. Sahurda bişey yemeyecem zaten
İnşallah canım emzirme dönemi çok işe yarıyor merak etme çabucak verirsin
Ödem atan çayları içebilirsin. Ne kadar artıdasın?Hala artı cıkıyorum yarına kdr kuloma donmem lazııım
kşam sıcak çayları içtim canım biraz iyiyim şukur sağolasınFırsat buldukça limon sık agzına ve bogazını ıyıce sar acma gecmiş olsun
SoylıyememMalesef canım ya bende o iş ters ilerliyor doğumdan sonra aldım ben kiloyu emzirirken şimdi emzirme işi bitti gibi bişey o yüzden rahatça yapabiliyorum diyetimi.
Ödem atan çayları içebilirsin. Ne kadar artıdasın?
Sarmayı ihmal etme yinedekşam sıcak çayları içtim canım biraz iyiyim şukur sağolasın
GÜNAYDIN KIZLAR ALINTILARIM GİTTİ
@yellow girl LİMONLU MAYDONOZU DÜN İÇTİM BUGÜN YAPMAYI UNUTTUM SABAH BANYO YAPINCA YETİŞEMEDİM . AKŞAM 1 KUPA İÇERİM UYURUM OLMAZSA . BİRALARI DA KAPIP GELİYORUM YANINA TURŞU VE PATATES HARİKA OLUYOR
@htc71 BİRDE MANTIDAN BAHSETMİŞSİNİZ GEÇEN BİR CAFEDE MANTI YİYENLER VARDI NASIL GÜZEL KOKUYORDU ONDAN BERİDİR CANIM İSTİYOR
SABAH 68,10 ÇIKTIM UCUNDAN 67 Yİ DE GÖRDÜM OHAA DEDİM AMA KORKUP KAÇTI
Soylıyememdun vc ye cıkınca oglen kendu kuloma yajlasmıstım
Allahım millet 67 lerde ve mantıdan bahsidiyor kaç yeşil kaç arkana bakmadan uzaklaş buralardan
günaydın canım nasılsıngünaydın kızlar
bugün çok güzel uyandımöyle deme yeşil şu 68 beni kaç ay zorladı bir bilsen inemediğim kilo tamamende psikolojik .
2 şey ile uğraştım yani . sadece kilo vermek daha kolayhem daha dün geldin ne kaçması
günaydın canım nasılsın
hep böyle olsunbugün çok güzel uyandım
sen nasılsın kuzum
Canım kilo verdin tabiki biliyorum tabiki senin fikirlerin saygım var ama ben senin değil karatayın fikirlerini zararlı bulduğum için arkadaşları uyardım birde karatayı kısmı mı uyguluyorsun acaba tam karatay 'ın zararlı olduğunu düşünüyorum ondan sordum kimse zarar görmesin diye benim bütün kan değerlerim hayatım da ilk kez karatay yaptıktan sonra kötüleşmişti hatta insülin direnci olmuştum şok oldum yani neyseki onu bırakıp 6öğün ve az az yemeye geçince kalori sayınca ve kilo verince şimdi şuan tüm değerlerim normale döndü yani kilo verdirmemem dişımda belgeli gözle görülür zararı oldu kolestrol olanlarada ayrıca tehlikeli insan sağlığı ile oynamamak için ben zararını gördüğün için uyarıyorum yoksa senle alakası yok bunlar senin tezin diil sonuçta karatayın yani ben ona karşıyım canım sen çıkarmadan ki sonuçta sen sadece uyguluyorsun ve sonuçta kilo aldigm zaman ekmek yedigim zaman 1 ekmek yediğim oluyordu diyorsun,tatlı vs. Sonuçta o kadar çok yediğimiz zaman birden bunları yemeyi bırakınca hangi diyeti uygularsan uygula kilo vereceksin belki kalori saysın 2 ayda verecektin karayayla çok daha uzun sürüyor ama yanlış anlama bu dedigimi sadece farkında ol diye diyorum mantıken 1ekmek yerin ebir ince dilim ekmek yemeye başlayıp tatlıyı hayatın dan çıkaran bir insanın zayıflama ma ihtimali olabilir mi ? Elbette olamazAynen canım sağlıklı yağları bol kullanıyorum yağı hiç kısmıyorum tereyağı zeytinyağı fındıkyağı salatalarım da yemeklerim de gayet yağlı oluyor 16 kilo verdiğimde de öyleydi. Bence bu konuda daha fazla konuşmamızın pek faydası yok çünkü zıt fikirlerdeyiz. O yüzden artık diğerlerine yorum yapmayayım. ☺ ama ben faydasını gördüğüm bi şeyi ve faydasını görmediğim şeyi söylemekte özgür olduğumu düşünüyorum. Yoksa yanlış mı düşünüyorum? Kimseye tavsiye vermiyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum. Lütfen sende söylediklerimi benim fikrim olarak kabul etmeye çalış olur mu. Ben karataydan çok memnunum ne zaman yapsam vücudum sıhhat buluyor kilo da veriyorum kendimi de gayet dinç hissediyorum tüm kan değerlerim de düzeliyor ve iyi çıkıyor. Bu benim tercihim benim düşüncem benim yapım. Sanırım konuşmam da yasak değil?
O zaman temiz kurtarmışsın canım.
öyle deme yeşil şu 68 beni kaç ay zorladı bir bilsen inemediğim kilo tamamende psikolojik .
2 şey ile uğraştım yani . sadece kilo vermek daha kolayhem daha dün geldin ne kaçması
günaydın canım nasılsın
Canım kilo verdin tabiki biliyorum tabiki senin fikirlerin saygım var ama ben senin değil karatayın fikirlerini zararlı bulduğum için arkadaşları uyardım birde karatayı kısmı mı uyguluyorsun acaba tam karatay 'ın zararlı olduğunu düşünüyorum ondan sordum kimse zarar görmesin diye benim bütün kan değerlerim hayatım da ilk kez karatay yaptıktan sonra kötüleşmişti hatta insülin direnci olmuştum şok oldum yani neyseki onu bırakıp 6öğün ve az az yemeye geçince kalori sayınca ve kilo verince şimdi şuan tüm değerlerim normale döndü yani kilo verdirmemem dişımda belgeli gözle görülür zararı oldu kolestrol olanlarada ayrıca tehlikeli insan sağlığı ile oynamamak için ben zararını gördüğün için uyarıyorum yoksa senle alakası yok bunlar senin tezin diil sonuçta karatayın yani ben ona karşıyım canım sen çıkarmadan ki sonuçta sen sadece uyguluyorsun ve sonuçta kilo aldigm zaman ekmek yedigim zaman 1 ekmek yediğim oluyordu diyorsun,tatlı vs. Sonuçta o kadar çok yediğimiz zaman birden bunları yemeyi bırakınca hangi diyeti uygularsan uygula kilo vereceksin belki kalori saysın 2 ayda verecektin karayayla çok daha uzun sürüyor ama yanlış anlama bu dedigimi sadece farkında ol diye diyorum mantıken 1ekmek yerin ebir ince dilim ekmek yemeye başlayıp tatlıyı hayatın dan çıkaran bir insanın zayıflama ma ihtimali olabilir mi ? Elbette olamazyani 1dilim ekmekte yesen onun yemeyip yerine çerez de yesen zaten zayıflıycaksın burda herkes farklı yıldan gidiyor herkesde kilo veriyor bir şekilde kilo verdirmiyen diyet zaten yok yani hepsi verdirir ama süreleri değişir kimi 2ayda kimi 4ayda kimi 6ayda verdirir ve hepsi sağlıklı diil yani hepimiz zayıflıycaz ama sağlıklı yoldan gidelim diye ben söylüyorum canım görüşlerimiz dediğin gibi karatay konusunda zıt ama ben sana zaten yapma demiyorum canım tabiki başka türlü ekmeği kesemeyip böyle kesiyorsan tabiki yap sonuçta kiloda veriyorsun zararda görmüyorum diyorsan tabiki yap ben sadece kendim zarar gördüğüm için kimse görsün istemem ondan diğerlerini uyardım ama onlarda yağ konusunda benden bile katı çıktı zaten herkesin bunyesi farklı zaten ona göre gitmemiz en mantıklısı senin bünyede bu uygun demekki canım zaten önceden de güzel verdin sen tabiki yap zaten magick de genelde yapıyor hepimize booll booll kilo vermeler canım
Valla ben de dün bulamadım sanırım 20 30 sayfa öncesinde olsa gerek 18 e kadar gittim dün gece uyumuşumCanım aşkolsun sence ben bu kadar mantıksız veya cahil bir insan mıyım? Yani hic mi beynim yok iyi geleni gelmeyeni ayıracak kadar? Uyarmana ne gerek var kuzum senin bildiklerini bende biliyorum. Ama ben onun doğru olduğunu düşünüyorum sen bir türlü bunu kabul etmiyorsun. Ben sadece zayıfladığım için değil kadının dediklerini doğru bulduğum için yapıyorum. Karatayın avukatlığını yapacak değilim. İsteyen istdiğni düşünür uygular banane. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum kimseye de yapın uygulayın demiyorum. Yani arkadaşları uyarmana da gerek yok bence. Çünkü ben kimseye böyle bir çağrıda bulunmuyorum. Lütfen artık benimle karatay muhabbeti yapma olur mu? Spor puanlarını nerden bulucam onu söyli sen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?