Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Fırsat buldukça limon sık agzına ve bogazını ıyıce sar acma gecmiş olsun

İnşallah canım emzirme dönemi çok işe yarıyor merak etme çabucak verirsin

Malesef canım ya bende o iş ters ilerliyor doğumdan sonra aldım ben kiloyu emzirirken şimdi emzirme işi bitti gibi bişey o yüzden rahatça yapabiliyorum diyetimi.

Hala artı cıkıyorum yarına kdr kuloma donmem lazııım
Ödem atan çayları içebilirsin. Ne kadar artıdasın?

Soylıyemem dun vc ye cıkınca oglen kendu kuloma yajlasmıstım

GÜNAYDIN KIZLAR ALINTILARIM GİTTİ
@yellow girl LİMONLU MAYDONOZU DÜN İÇTİM BUGÜN YAPMAYI UNUTTUM SABAH BANYO YAPINCA YETİŞEMEDİM . AKŞAM 1 KUPA İÇERİM UYURUM OLMAZSA . BİRALARI DA KAPIP GELİYORUM YANINA TURŞU VE PATATES HARİKA OLUYOR
@htc71 BİRDE MANTIDAN BAHSETMİŞSİNİZ GEÇEN BİR CAFEDE MANTI YİYENLER VARDI NASIL GÜZEL KOKUYORDU ONDAN BERİDİR CANIM İSTİYOR
SABAH 68,10 ÇIKTIM UCUNDAN 67 Yİ DE GÖRDÜM OHAA DEDİM AMA KORKUP KAÇTI

Allahım millet 67 lerde ve mantıdan bahsidiyor kaç yeşil kaç arkana bakmadan uzaklaş buralardan

Allahım millet 67 lerde ve mantıdan bahsidiyor kaç yeşil kaç arkana bakmadan uzaklaş buralardan
öyle deme yeşil şu 68 beni kaç ay zorladı bir bilsen inemediğim kilo tamamende psikolojik .
2 şey ile uğraştım yani . sadece kilo vermek daha kolay hem daha dün geldin ne kaçması
günaydın kızlar
günaydın canım nasılsın

bugün çok güzel uyandım
sen nasılsın kuzum

Canım kilo verdin tabiki biliyorum tabiki senin fikirlerin saygım var ama ben senin değil karatayın fikirlerini zararlı bulduğum için arkadaşları uyardım birde karatayı kısmı mı uyguluyorsun acaba tam karatay 'ın zararlı olduğunu düşünüyorum ondan sordum kimse zarar görmesin diye benim bütün kan değerlerim hayatım da ilk kez karatay yaptıktan sonra kötüleşmişti hatta insülin direnci olmuştum şok oldum yani neyseki onu bırakıp 6öğün ve az az yemeye geçince kalori sayınca ve kilo verince şimdi şuan tüm değerlerim normale döndü yani kilo verdirmemem dişımda belgeli gözle görülür zararı oldu kolestrol olanlarada ayrıca tehlikeli insan sağlığı ile oynamamak için ben zararını gördüğün için uyarıyorum yoksa senle alakası yok bunlar senin tezin diil sonuçta karatayın yani ben ona karşıyım canım sen çıkarmadan ki sonuçta sen sadece uyguluyorsun ve sonuçta kilo aldigm zaman ekmek yedigim zaman 1 ekmek yediğim oluyordu diyorsun,tatlı vs. Sonuçta o kadar çok yediğimiz zaman birden bunları yemeyi bırakınca hangi diyeti uygularsan uygula kilo vereceksin belki kalori saysın 2 ayda verecektin karayayla çok daha uzun sürüyor ama yanlış anlama bu dedigimi sadece farkında ol diye diyorum mantıken 1ekmek yerin ebir ince dilim ekmek yemeye başlayıp tatlıyı hayatın dan çıkaran bir insanın zayıflama ma ihtimali olabilir mi ? Elbette olamaz yani 1dilim ekmekte yesen onun yemeyip yerine çerez de yesen zaten zayıflıycaksın burda herkes farklı yıldan gidiyor herkesde kilo veriyor bir şekilde kilo verdirmiyen diyet zaten yok yani hepsi verdirir ama süreleri değişir kimi 2ayda kimi 4ayda kimi 6ayda verdirir ve hepsi sağlıklı diil yani hepimiz zayıflıycaz ama sağlıklı yoldan gidelim diye ben söylüyorum canım görüşlerimiz dediğin gibi karatay konusunda zıt ama ben sana zaten yapma demiyorum canım tabiki başka türlü ekmeği kesemeyip böyle kesiyorsan tabiki yap sonuçta kiloda veriyorsun zararda görmüyorum diyorsan tabiki yap ben sadece kendim zarar gördüğüm için kimse görsün istemem ondan diğerlerini uyardım ama onlarda yağ konusunda benden bile katı çıktı zaten herkesin bunyesi farklı zaten ona göre gitmemiz en mantıklısı senin bünyede bu uygun demekki canım zaten önceden de güzel verdin sen tabiki yap zaten magick de genelde yapıyor hepimize booll booll kilo vermeler canım

Kim gidiyo nereye gidiyomuş yeşil otursun da aynaya baksın millet mantı da yese içli köfte de yese yeşil eşşek gibi yemeyecek. Önceki yediklerine sayacak bi zahmet

Canım aşkolsun sence ben bu kadar mantıksız veya cahil bir insan mıyım? Yani hic mi beynim yok iyi geleni gelmeyeni ayıracak kadar? Uyarmana ne gerek var kuzum senin bildiklerini bende biliyorum. Ama ben onun doğru olduğunu düşünüyorum sen bir türlü bunu kabul etmiyorsun. Ben sadece zayıfladığım için değil kadının dediklerini doğru bulduğum için yapıyorum. Karatayın avukatlığını yapacak değilim. İsteyen istdiğni düşünür uygular banane. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum kimseye de yapın uygulayın demiyorum. Yani arkadaşları uyarmana da gerek yok bence. Çünkü ben kimseye böyle bir çağrıda bulunmuyorum. Lütfen artık benimle karatay muhabbeti yapma olur mu? Spor puanlarını nerden bulucam onu söyli sen bana

Valla ben de dün bulamadım sanırım 20 30 sayfa öncesinde olsa gerek 18 e kadar gittim dün gece uyumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…