Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar otobüse geç kalma korkusuyla sabah nesfit süt yapıp yola çıktım kızcağınız biliyom ama bir de canım çekti

Benim bir ara bekarken sadece kollarım kalınlaşmıştı ve bir doktor ne demişti biliyor musun? Paketli gıdalar erkeklik hormonunu yükseltiyor o yüzden kolların kalınlaşmış demişti. Gerçekten ben o dönem hep hazır şeyler yiyordum sabah mısır gevrekleni sözde diyet olanları hazır çorbalar hazır süt hazır yoğurt hazır köte vs bırakınca kollarım eski haline gelmişti.

Buna şok oldum benim de kolum kalın bu yüzden bedenen small bile olsa large ya da xl alıyorum ben ama ya neden tadı güzel her şey zararlı

Puanlama ilk sayfada canım ben iki gündür not edemedim ya hala o aklımda

Tamam canım oraya bakayım teşekkür ederim.

Buna şok oldum benim de kolum kalın bu yüzden bedenen small bile olsa large ya da xl alıyorum ben ama ya neden tadı güzel her şey zararlı

Tahmin edebiliyorum çünkü aynı şoku bende yaşamıştım. Kilo fazlam bile yoktu düşün yani ama böyle pazulu pazulu kollarım vardı ve nişanlanacaktım yani o kollarla hiçbir abiyenin yakışma ihtimali yoktu. Kadın bana dediki istediğini ye iç ama paketli olan herşey sana yasak. Dediğini yaptım ve kollarım çok kısa sürede düzeldi. Nişanda da düğünde de gayet iyiydi

Ben sürekli paketli ürünler yerdim yeni bıraktım sayılır çok sağol bu bilgi için

Ben sürekli paketli ürünler yerdim yeni bıraktım sayılır çok sağol bu bilgi için

Ne demek canım faydası olsunda. Ben ondan beridir hazır çorba hazır köfte mısır gevrekleri bulyon vs hiç kullanmadım. Aralarda cips kaçamağı yapıyırum ama

Bilgili bir doktormuş kendini güzel geliştirmiş

Evet bende beğenmiştim kadını. Nokta atışı yaptı resmen. Daha tahliller çıkmadan bana bakıp hazır gıdalar mı yiyosun sen demişti ben şokkk. Çünkü kilolu değildim yani anlaması çok ilginç gelmişti.

Aynen canım zaten diyetisyen diil alanı olmayan bir konuda alanıymış gibi kendini diyetisyen gibi orataya atıp zayıflama konusunda ahkam kesiyo hadi onu geçtik ama ben de şu yurtdışı buluşlarını kendi bulmuş gibi anlatmasına acayip sinir oluyorum zaten ya milletin eski buluşlarını kendi bulmuş gibi anlatıyor yada kendine ait tavsiyeleri var koşmayın,bol bol yağ yiyin 10 yumurta yiyin kolestrol,kalp hastası olmayı garantilemek adına tavsiyeleri var kadın sanki sağlık düşmanı direk spor a aykırı tavsiyeleri zaten kendide hergün spor yapan zaten istedigni yesin hiç bir şey kısmasın diyo òyle olsa ben 40kilo olurdum sporcu beslenmesi diye birşey var yapılmıyorsa sporun bir faydası yok zaten sporcu beslenmesi de karatayın tam zıttı oluyor zaten bir arakadas da demişti ki bir nebahat çehreye bak birde karataya tabiki nebahat çehre ne yiyorsa yerim karatay ne yiyorsa yemem diye kadında abdominal bölge yağlanması var resmen besbelli göbek bölgesi yağlı bardak bardak yağ içip göbek yağı yapmış deli dana gibi koşmayın diyor ama onun dediği gibi beslenmiyip koşan sıkı antreman yapan sporcularin vücudu da ortada yani görünen köy klavuz istemez ben diyetisyen e de spor salonunda gitsem önce bir fiziğine bakarım valla benim ağzına açık bırakacak kadar fit ise zaten işi biliyoruz

hep böyle olsun
iyiyim bende tartı bianlıkta olsa 67 yi gösterdi sanırım korkutmuş olacam ki 68,10 e çıktı
Canım senin vücutta artk duraklamayı kırdı bak sürekli düşüyor canım bugün bir mincık bile kaçamak yapma maydonozlu suda yap yarın 67 ler yazacak o tartıda emin ol

Normalde diyetinde makarna var mı canım. Yoksa bu kaçamak mı oldu?

Biraz kaçamak biraz diyet oldu. Az karbonhidratlı bir diyet takip ediyorum ama psikolojim bozuluyo bı sure sonra tam buğdaylı falan diyerek en azından haftada bir kez motivemi kayb ttirmiyor

Biraz kaçamak biraz diyet oldu. Az karbonhidratlı bir diyet takip ediyorum ama psikolojim bozuluyo bı sure sonra tam buğdaylı falan diyerek en azından haftada bir kez motivemi kayb ttirmiyor

Haftada bir bende kaçamak yapıyorum senin dediğin gibi motivasyon açısından faydalı oluyor bana bıkkınlık gelmiyor en azından ama sonra telafi yapıyorum.

Emzirmiyorsan iç canım emziriyorsan iyi dilmiş htc71 araştırmış canım sen emziriyormusun? Bende bugün hala aynıyım ondan bisiklet sürmiyelim kaslar iyice şişmesin ben yürüycem o ödem attırıyor bakalım inşallah atar bide bu yağlar önce şu ile şişiyor sonra patlayıp iniyor ya ondan bu şişme olmuş olabilir hatta SchonerDuft da onun resimli anlatımını buraya koymuştu ya canım ondan tam yağ atılımı öncesi şişme oldu galiba sonra birden inecek zaten benim hep o şekil iniyor magickk in de o şekil iniyor yağdan verdiğimiz için demek ki böyle oluyor canım SchonerDuft o resim varsa yine arar mısın canım nasıl oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…