- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.681
Valla ben de dün bulamadım sanırım 20 30 sayfa öncesinde olsa gerek 18 e kadar gittim dün gece uyumuşum
Kızlar otobüse geç kalma korkusuyla sabah nesfit süt yapıp yola çıktım kızcağınız biliyom ama bir de canım çekti
Puanlama ilk sayfada canım ben iki gündür not edemedim ya hala o aklımdaYok hani hangi spor kaç puan hesaplanıyo onları bilmiyırum daha ben canım. Bakarsın fazla puan getireni yaparım
Buna şok oldum benim de kolum kalın bu yüzden bedenen small bile olsa large ya da xl alıyorum ben ama ya neden tadı güzel her şey zararlıBenim bir ara bekarken sadece kollarım kalınlaşmıştı ve bir doktor ne demişti biliyor musun? Paketli gıdalar erkeklik hormonunu yükseltiyor o yüzden kolların kalınlaşmış demişti. Gerçekten ben o dönem hep hazır şeyler yiyordum sabah mısır gevrekleni sözde diyet olanları hazır çorbalar hazır süt hazır yoğurt hazır köte vs bırakınca kollarım eski haline gelmişti.
Puanlama ilk sayfada canım ben iki gündür not edemedim ya hala o aklımda
Buna şok oldum benim de kolum kalın bu yüzden bedenen small bile olsa large ya da xl alıyorum ben ama ya neden tadı güzel her şey zararlı
Buna şok oldum benim de kolum kalın bu yüzden bedenen small bile olsa large ya da xl alıyorum ben ama ya neden tadı güzel her şey zararlı
Ben sürekli paketli ürünler yerdim yeni bıraktım sayılır çok sağol bu bilgi içinTamam canım oraya bakayım teşekkür ederim.
Tahmin edebiliyorum çünkü aynı şoku bende yaşamıştım. Kilo fazlam bile yoktu düşün yani ama böyle pazulu pazulu kollarım vardı ve nişanlanacaktım yani o kollarla hiçbir abiyenin yakışma ihtimali yoktu. Kadın bana dediki istediğini ye iç ama paketli olan herşey sana yasak. Dediğini yaptım ve kollarım çok kısa sürede düzeldi. Nişanda da düğünde de gayet iyiydi
Bilgili bir doktormuş kendini güzel geliştirmişEskişehirde bir dahiliye doktoruydu.
Ben sürekli paketli ürünler yerdim yeni bıraktım sayılır çok sağol bu bilgi için
Bilgili bir doktormuş kendini güzel geliştirmiş
Aynen canım zaten diyetisyen diil alanı olmayan bir konuda alanıymış gibi kendini diyetisyen gibi orataya atıp zayıflama konusunda ahkam kesiyo hadi onu geçtik ama ben de şu yurtdışı buluşlarını kendi bulmuş gibi anlatmasına acayip sinir oluyorum zaten ya milletin eski buluşlarını kendi bulmuş gibi anlatıyor yada kendine ait tavsiyeleri var koşmayın,bol bol yağ yiyin 10 yumurta yiyin kolestrol,kalp hastası olmayı garantilemek adına tavsiyeleri var kadın sanki sağlık düşmanı direk spor a aykırı tavsiyeleri zaten kendide hergün spor yapan zaten istedigni yesin hiç bir şey kısmasın diyo òyle olsa ben 40kilo olurdumÖnümüzdeki hafta yanındayım canım 5 leri beraber görebiliriz inşallah.
Onu zaten ben takipçi gibi görüyorum yurtdışında bir şey çıkıyor hemen kendi bulmuş gibi üstüne atlıyor doğru mu yanlış mı araştırması yok
Canım senin vücutta artk duraklamayı kırdı bak sürekli düşüyor canım bugün bir mincık bile kaçamak yapma maydonozlu suda yap yarın 67 ler yazacak o tartıda emin olhep böyle olsun
iyiyim bende tartı bianlıkta olsa 67 yi gösterdi sanırım korkutmuş olacam ki 68,10 e çıktı
Normalde diyetinde makarna var mı canım. Yoksa bu kaçamak mı oldu?
Biraz kaçamak biraz diyet oldu. Az karbonhidratlı bir diyet takip ediyorum ama psikolojim bozuluyo bı sure sonra tam buğdaylı falan diyerek en azından haftada bir kez motivemi kayb ttirmiyor
Emzirmiyorsan iç canım emziriyorsan iyi dilmişAynen canım ya noldu böyle bize hava mı çarptı spor muuyumadan önce karnım 5 aylık hamile karnı gibiydi şimdi bi derece inmiş ama yinede sıkıntılı yapıyım bende çaydan valla bu hafta moralim hiç yerinde değil cumaya kadar atıp gerçek kilomu öğrensem htc71 söylemiş emzirirken içilmiyo mu canım ama oğlan büyük artık
1.sayfada puanlar yazıyor canımYok hani hangi spor kaç puan hesaplanıyo onları bilmiyırum daha ben canım. Bakarsın fazla puan getireni yaparım
Gördüm kaptanım da yani zumbanın hakkı yenmiş yaaa yazık ama zumbaya 3.5 az olmuş 3.5 dan 4 yapsak onu yaa1.sayfada puanlar yazıyor canım
Ben oryantal de göremedim sanki? Du bi daha bakayım yoksa onu da ekleyelim çünkü benim en sevdiğim şeylerden biriPump it up ekleyelim bence de ben onu yaptığımda güzel terliyorum hatta bir takım da vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?