Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar
Yaaaa s3n nerdesin ❤❤❤❤❤
Yoksa bana beddua etmeklemi meşgulsün bak 65i geri gördüm hahaha gerçek oldu yaaa yarına kadar kurtulamam lazım 300gram artıdayım fırsat bu fırsat tubi yakala beni yarına 64lere geçiyomuz canım

İlk başlarda ben de çok zorlandım eğitim videoları izledim günlerce nerdeyse bir ay da öğrendim gibi birşey olmuştu
Hmmm yok ben öyle uğraşmadım canım bir iki denedim olmadı yani o kadar. Ama tebrik ederim 1 ay bişeyi yapmak için uğraşmak çok güzel bir azim valla alkışlıyorum.

Hmmm yok ben öyle uğraşmadım canım bir iki denedim olmadı yani o kadar. Ama tebrik ederim 1 ay bişeyi yapmak için uğraşmak çok güzel bir azim valla alkışlıyorum.
Nedenini sonra öğrendim ama ben büyük çember deniyormuşum küçük çember yapınca 2 3 günde öğrendim

Anneme iyiki diyetteyim dedim
Sucuklar simitler ..
Neyse yemedim tabi
2 ince dilim sucuk aldim o kdr .
2 ymk kaşığı patates salatası, 2 ince dilim sucuk , Sekersz çay , çok az çeyrek in de yarısı ekmek , 3 yeşil zeytin , 2 çeri domates
Ara
Şekersiz nescafe , 3 ceviz

Babam zayıflamışsın dedi hayret zor beğenir kilo alınca bozar baya yuh bu ne böyle hayvan gibi olmuşsun bile der . Iyi olmuşsun bu kdr iyi diyo şimdi de aynı kilodayız babamla. Insan babasyla aynı olur mu ya vermem sart

Kim gidiyo nereye gidiyomuş yeşil otursun da aynaya baksın millet mantı da yese içli köfte de yese yeşil eşşek gibi yemeyecek. Önceki yediklerine sayacak bi zahmet
Kız sen kaçvaydîr onları zaten yiyosundur sen yerken biz burda aylardır onlari sadece kokluyoruz zaten şimdide yediğimiz yok hep hayali ahhh diyet sen nelere kadirsin bize hayali mantılar,börekler yedirdin hatta hayali yediklerimizi eritmek içinhayali spor cezası da aldık gece hahaha

Özlemişler seni demekki kilo vermiş görünce üzülmüşlerdir ah kızım yemek yememiş diyeeee

4 km dimiydi kaç dakika sürdü

Ayy sorma kızzz büyük ablam içli köfte yapmayı öğrenmiş ben geliyırum diye doldurmşlar buzlukları ortanca ablam da zatin hamur ustasıdır o su börekleri mantılar sağolsunlar bebekler var yemek yapamayız diye doldurmuşlar evi tabii ara ara yapıp getirdikleri kekleri börekleri saymıyorum bile yani ne yedim ne yedim deli yedil nasılsa diyete giricem diye de böyle insanlıktan çıkana kadar yedim

İnsan kocasının kilosuna yaklaşır mı yaaa valla aynı şeyi bende söylüyorum kendime yuh höst çüş diyorum

Canım senin vücutta artk duraklamayı kırdı bak sürekli düşüyor canım bugün bir mincık bile kaçamak yapma maydonozlu suda yap yarın 67 ler yazacak o tartıda emin ol
AKŞAM VE ÖĞLEN BEZELYE VAR AMA EN KÖTÜSÜ ANNEMDE OLACAĞIM . DOLAPTA BİR SÜRÜ TATLI VAR

O durumu bende kasım ayında yaşadım Anneannem rahatsızlanmıştı yanına gittik 1 hafta kaldık 60 kilo beni 68 evime yolladılar vize haftam diye de annem ders çalış dedi hep evde kaldım otur otur güzel börekler çörekler kurabiyeler lokumlar görgüsüz gibi gittim geldim mutfağa yedim bir insan 3 tabak tavuk göğsü yer mi ama ben yedim tatlı canavarı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…