- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.721
Geçen gün olsa ben de geleyim mi derdim ama artık açlıkla savaşıyorum yarın eksi olmam lazımAKŞAM VE ÖĞLEN BEZELYE VAR AMA EN KÖTÜSÜ ANNEMDE OLACAĞIM . DOLAPTA BİR SÜRÜ TATLI VAR
kolay zumbada var ama canım ama neyse liste baştan toparlanır bu hafta böyle geçmek zorunda pazartesiden düzenlenir liste .Gördüm kaptanım da yani zumbanın hakkı yenmiş yaaa yazık ama zumbaya 3.5 az olmuş 3.5 dan 4 yapsak onu yaa
Anneme iyiki diyetteyim dedim
Sucuklar simitler ..
Neyse yemedim tabi
2 ince dilim sucuk aldim o kdr .
2 ymk kaşığı patates salatası, 2 ince dilim sucuk , Sekersz çay , çok az çeyrek in de yarısı ekmek , 3 yeşil zeytin , 2 çeri domates
Ara
Şekersiz nescafe , 3 ceviz
Babam zayıflamışsın dedi hayret zor beğenir kilo alınca bozar baya yuh bu ne böyle hayvan gibi olmuşsun bile der . Iyi olmuşsun bu kdr iyi diyo şimdi deaynı kilodayız babamla. Insan babasyla aynı olur mu ya vermem sart
Geçen gün olsa ben de geleyim mi derdim ama artık açlıkla savaşıyorum yarın eksi olmam lazım
55 olduğumda hep beraber İzmir de buluşup kendimizi ödüllendirdiğimizde ne dersiniztatlıları sadece babamla paylaşıyorum canım çünkü oda bana ayırıyor üzgünüm
diyettenn sonra gelebilirsin yine de 1 porsiyoncuk ikram eerim
hep böyle olsun
iyiyim bende tartı bianlıkta olsa 67 yi gösterdi sanırım korkutmuş olacam ki 68,10 e çıktı
kız ne yakalamasıYaaaa s3n nerdesin ❤❤❤❤❤
Yoksa bana beddua etmeklemi meşgulsün bak65i geri gördüm hahaha gerçek oldu yaaa yarına kadar kurtulamam lazım 300gram artıdayım fırsat bu fırsat tubi yakala beni yarına 64lere geçiyomuz canım
süper olurr55 olduğumda hep beraber İzmir de buluşup kendimizi ödüllendirdiğimizde ne dersiniz
sen yaklaşmışın ben kocamdan fazlaydımİnsan kocasının kilosuna yaklaşır mı yaaa valla aynı şeyi bende söylüyorum kendime yuh höst çüş diyorum
64 Ü GÖRÜR MÜSÜN BU HAFTA CANIM .
ahaha okudum çok güldüm
bende biliyorsun bu hafat diyet psikolojisinde değildim iyi ki de değilmişim yoksa artı çıkacakken 100 gram ekisedeyim bile
kız ne yakalaması
bu hafta bana bişey oldu hiç diyet kafasına giremedim o yüzden burayada yazmak istemedimama sabah bakıyım bi kaç kilo fazlam var ona göre detoks yapıyım bugün derken 100 gram eksi görünce şok geçirdim diyeti kafada takmamak lazımmış onu anladım artıdaysan sende muhtemelen yarın aynı kilodayız
İki gün sadece geceleri emziririm canım iççem bugün çok kafam takılıyo ya hamile göbeği gene geldi nasıl şişim çok moralim bozuk bu hafta 100 gram sadece iki günde tartılmaya korkuyorum artı çıkçam diye yarın sabah bakalm kaç çıkçakEmzirmiyorsan iç canım emziriyorsan iyi dilmişhtc71 araştırmış canım sen emziriyormusun? Bende bugün hala aynıyım ondan bisiklet sürmiyelim kaslar iyice şişmesin ben yürüycem o ödem attırıyor bakalım inşallah atar bide bu yağlar önce şu ile şişiyor sonra patlayıp iniyor ya ondan bu şişme olmuş olabilir hatta SchonerDuft da onun resimli anlatımını buraya koymuştu ya canım ondan tam yağ atılımı öncesi şişme oldu galiba sonra birden inecek zaten benim hep o şekil iniyor @magickk in de o şekil iniyor yağdan verdiğimiz için demek ki böyle oluyor canım SchonerDuft o resim varsa yine arar mısın canım nasıl oluyordu
Ayyy bomba komasına girseekkk ağzımız yüzümüz çikolata olsa55 olduğumda hep beraber İzmir de buluşup kendimizi ödüllendirdiğimizde ne dersiniz
Aynrn canım büyüdü benimki bugün iççem bakalm inşallah kurtulurum yarına kadarBuyukmus canim simdi buyuk deyince hatirladim 20 aylik civaroydi demi ben 6 aylik falan sadece emiyor diye aklimda kalmis baskasiyla karistirdim
O zaman biran önce hedeflerimize inelim cafeyi patlatalımİki gün sadece geceleri emziririm canım iççem bugün çok kafam takılıyo ya hamile göbeği gene geldi nasıl şişim çok moralim bozuk bu hafta 100 gram sadece iki günde tartılmaya korkuyorum artı çıkçam diye yarın sabah bakalm kaç çıkçak
Mantıklı açıklaması vardır tabi hayvan gibi yemek yemiyoz bu göbek ne yani ama insanın morali bozuluyo ne güzel dümdüz olmuştu karnım
Ayyy bomba komasına girseekkk ağzımız yüzümüz çikolata olsa
Ayy sesli güldümsen yaklaşmışın ben kocamdan fazlaydım75 kilo kendileri de
herkes rahat olsun diye tayt üzerine kocalarının tişörtlerini giyerdi ben giysem badi gibi olurdu
Ahhahahaha bencedeO zaman biran önce hedeflerimize inelim cafeyi patlatalım
yok canım sanmam ama keşke görsem64 Ü GÖRÜR MÜSÜN BU HAFTA CANIM .
HADİ YA BAK SİZE YETİŞİCEM BİR ÖDEMLERİ ATSAM BİR WC DÜZELSEyok canım sanmam ama keşke görsem
ooo ortada bi iddiamı görüyorumHADİ YA BAK SİZE YETİŞİCEM BİR ÖDEMLERİ ATSAM BİR WC DÜZELSE
yesss bebekooo ortada bi iddiamı görüyorum
haftaya bomba gibi dönüyorum hadi kapışak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?