Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gördüm kaptanım da yani zumbanın hakkı yenmiş yaaa yazık ama zumbaya 3.5 az olmuş 3.5 dan 4 yapsak onu yaa
kolay zumbada var ama canım ama neyse liste baştan toparlanır bu hafta böyle geçmek zorunda pazartesiden düzenlenir liste .
bugün anneye gidilir mi tartı günü ertesi gün .
diyende gidiyor çaktırma
bu arada yarın bana nick değişikliğini hatırlat canım bildirmem lazım

Geçen gün olsa ben de geleyim mi derdim ama artık açlıkla savaşıyorum yarın eksi olmam lazım
tatlıları sadece babamla paylaşıyorum canım çünkü oda bana ayırıyor üzgünüm
diyettenn sonra gelebilirsin yine de 1 porsiyoncuk ikram eerim

hep böyle olsun
iyiyim bende tartı bianlıkta olsa 67 yi gösterdi sanırım korkutmuş olacam ki 68,10 e çıktı

ahaha okudum çok güldüm
bende biliyorsun bu hafat diyet psikolojisinde değildim iyi ki de değilmişim yoksa artı çıkacakken 100 gram ekisedeyim bile
kız ne yakalaması
bu hafta bana bişey oldu hiç diyet kafasına giremedim o yüzden burayada yazmak istemedim ama sabah bakıyım bi kaç kilo fazlam var ona göre detoks yapıyım bugün derken 100 gram eksi görünce şok geçirdim diyeti kafada takmamak lazımmış onu anladım artıdaysan sende muhtemelen yarın aynı kilodayız

İnsan kocasının kilosuna yaklaşır mı yaaa valla aynı şeyi bende söylüyorum kendime yuh höst çüş diyorum
sen yaklaşmışın ben kocamdan fazlaydım 75 kilo kendileri de
herkes rahat olsun diye tayt üzerine kocalarının tişörtlerini giyerdi ben giysem badi gibi olurdu

64 Ü GÖRÜR MÜSÜN BU HAFTA CANIM .

İki gün sadece geceleri emziririm canım iççem bugün çok kafam takılıyo ya hamile göbeği gene geldi nasıl şişim çok moralim bozuk bu hafta 100 gram sadece iki günde tartılmaya korkuyorum artı çıkçam diye yarın sabah bakalm kaç çıkçak
Mantıklı açıklaması vardır tabi hayvan gibi yemek yemiyoz bu göbek ne yani ama insanın morali bozuluyo ne güzel dümdüz olmuştu karnım
55 olduğumda hep beraber İzmir de buluşup kendimizi ödüllendirdiğimizde ne dersiniz
Ayyy bomba komasına girseekkk ağzımız yüzümüz çikolata olsa

O zaman biran önce hedeflerimize inelim cafeyi patlatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…