- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.741
tamam görecez bakalımyesss bebek
hadi kız kapışak keyifli oluyor . seni yakalayacam hafta
sen iste bugün başlaHey gidi günler heyyyy
EskidentugbaFB ile kapışıp kendisini geçip mezun olmuşluğum vardı
Ne yaptım ben böyle yaaa
Hey gidi günler heyyyy
Ne yaptım ben böyle yaaa
B Baharyagmuru35 Y YesilinBuyusu İLE 3 OLARAK KAPIŞABİLİRSİNİZ CANIM KİLOLARINIZ YAKINHey gidi günler heyyyy
Ne yaptım ben böyle yaaa
HADİ BAAKALIM CUMARTESİ SERBEST GÜN AMA BİRA ÇEREZ CİPS PROTEİN PATLMASI YAŞIYORUZtamam görecez bakalım
hodri meydan
sen iste bugün başla
1 aya aynı kiloda oluruz zaten
Tabi varımAynı duyguları paylaşıyoruz canım kiloyarımız yakın hadi gel bizde seninle kapışalım var mısın?
B Baharyagmuru35 Y YesilinBuyusu İLE 3 OLARAK KAPIŞABİLİRSİNİZ CANIM KİLOLARINIZ YAKIN
HADİ BAAKALIM CUMARTESİ SERBEST GÜN AMA BİRA ÇEREZ CİPS PROTEİN PATLMASI YAŞIYORUZ
Tabi varım
Bu Cuma başlangıç kilosu olacak benim için. Sonraki hafta listedeyim adaydan kapışırız
Evet turkuazmavi ile yazıştık yeşilde bende
O zaman bana da pembe diyelim
@turkuazmavi90
Y YesilinBuyusu
Drdotty pembe
Bu Cuma yarışa başlıyoruz Hazırlanın YERİM SİZİ
bende yleyim şubatta bıraktım reformer ı iyice çöktüm beni tek yürüyüş kurtarıyor . kasların yatkın spora sonuçta 1 2 haftaya eski halene önersin diye düşünüyorumKızlar yarım saat spor yaptım yok yok yanlış okumuyorsunuz sadici yarım saatcik spor yaptım ve kan ter içindeyim nefes nefeseyim ölüyommm. Tam bir sene önce arka arkaya 1 saat kardiyo 1 saat ağırlık yapan ben şu an bu durumdayım. İnsan nasıl böyle oluyor ya. Arkadaş bu kaslarda zayıflamaya yer arıyo yani. Ne nazlı şeyler hep onunla ilgilenelim istiyor. Bak yağlarımıza hiç öyle mi ilgilensen de ilgilenmesende mıh gibi kalıyor yerinde.kızlar ben normalde platesi hep sonlara saklarım ama bu sefer önce bi kaslarımı biraz güçlendirmem gerekiyor gerçekten bitmiş o yüzden ilk iki hafta tüm vücut plates yapıcam.
ben kısayım canım 1,60 ımBencede gelin canım kaderdaşlarım sarılalım. Ama siz uzundunuz di mi şimdi ben size sarılamam da ya nasıl yapcez o işi
Canım boşver listeyi listede her halükarda kapışırız da biz şimdiden başlayalım. Sen spor yapabiliyor muydun? Sanki bi ameliyat sözü geçmişti sen miydin? Yarın ilk kapışmamız olsun bakalım. Hadi mübarek ola ❤
Amin cnm insallahB Baharyagmuru35drdotty kızlar bi an savaşa giriyor gibi hissettil kendimi tüm stratejilerimi gözden geçiriyorum. Savaş baltalarımı bilemeye başladım. şaka şaka tatlı rekabet güzel oluyor insan daha bi gaza geliyor. Bozacaksa da bozmuyor. Ya da aç kalsa bile onu telafi ediyor. İnşallah hepimize bol eksiler.
Amin cnm insallahbu hafta spor da ikinciyi bırak sonuncu olmazsam iyi adet yüzünden hiçbirşey yapamadım . Bunu değerlendir cnm diomuşum inşallah vercez ya inanıyorum ben
Yok canım kızlar hasta kızımın ateşi sürekli çıkıyor elime telefon alamıyorum gece de uyumadım pek.M MissHayaLet 1,5 kilo kaldı diye rahatladın mı yoksa göremiyorum seni
Anladım canim olsun yine de verirsin.Malesef canım ya bende o iş ters ilerliyor doğumdan sonra aldım ben kiloyu emzirirken şimdi emzirme işi bitti gibi bişey o yüzden rahatça yapabiliyorum diyetimi.
Ödem atan çayları içebilirsin. Ne kadar artıdasın?
Fat to fit to fat diye bir program var onu izledin mı canım orada spor antrenörleri kilo alıyor tekrar veriyor sırf onlara gelen kilolu insanların neler çektiğini anlamak icin.Kızlar yarım saat spor yaptım yok yok yanlış okumuyorsunuz sadici yarım saatcik spor yaptım ve kan ter içindeyim nefes nefeseyim ölüyommm. Tam bir sene önce arka arkaya 1 saat kardiyo 1 saat ağırlık yapan ben şu an bu durumdayım. İnsan nasıl böyle oluyor ya. Arkadaş bu kaslarda zayıflamaya yer arıyo yani. Ne nazlı şeyler hep onunla ilgilenelim istiyor. Bak yağlarımıza hiç öyle mi ilgilensen de ilgilenmesende mıh gibi kalıyor yerinde.kızlar ben normalde platesi hep sonlara saklarım ama bu sefer önce bi kaslarımı biraz güçlendirmem gerekiyor gerçekten bitmiş o yüzden ilk iki hafta tüm vücut plates yapıcam.
GEÇMİŞ OLSUN SALGIN VAR SANIRIM YA KUZENİMİN OĞLU DA ÖYLEYDİ 10 GÜNDÜR İNİP ÇIKIYORMUŞ ATEŞİYok canım kızlar hasta kızımın ateşi sürekli çıkıyor elime telefon alamıyorum gece de uyumadım pek.
Sağol canımın içi şimdi oturdum dahaGEÇMİŞ OLSUN SALGIN VAR SANIRIM YA KUZENİMİN OĞLU DA ÖYLEYDİ 10 GÜNDÜR İNİP ÇIKIYORMUŞ ATEŞİ
1 KİLO GİTTİ Mİ BAKALIMSağol canımın içi şimdi oturdum daha ☺
Kız sen ne ara mavi95 oldun bende niye etiketlenmiyor diyorumAmin cnm insallahbu hafta spor da ikinciyi bırak sonuncu olmazsam iyi adet yüzünden hiçbirşey yapamadım . Bunu değerlendir cnm diomuşum inşallah vercez ya inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?