Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar yarım saat spor yaptım yok yok yanlış okumuyorsunuz sadici yarım saatcik spor yaptım ve kan ter içindeyim nefes nefeseyim ölüyommm. Tam bir sene önce arka arkaya 1 saat kardiyo 1 saat ağırlık yapan ben şu an bu durumdayım. İnsan nasıl böyle oluyor ya. Arkadaş bu kaslarda zayıflamaya yer arıyo yani. Ne nazlı şeyler hep onunla ilgilenelim istiyor. Bak yağlarımıza hiç öyle mi ilgilensen de ilgilenmesende mıh gibi kalıyor yerinde. kızlar ben normalde platesi hep sonlara saklarım ama bu sefer önce bi kaslarımı biraz güçlendirmem gerekiyor gerçekten bitmiş o yüzden ilk iki hafta tüm vücut plates yapıcam.

B Baharyagmuru35 Y YesilinBuyusu İLE 3 OLARAK KAPIŞABİLİRSİNİZ CANIM KİLOLARINIZ YAKIN

HADİ BAAKALIM CUMARTESİ SERBEST GÜN AMA BİRA ÇEREZ CİPS PROTEİN PATLMASI YAŞIYORUZ

Bencede gelin canım kaderdaşlarım sarılalım. Ama siz uzundunuz di mi şimdi ben size sarılamam da ya nasıl yapcez o işi

Tabi varım
Bu Cuma başlangıç kilosu olacak benim için. Sonraki hafta listedeyim adaydan kapışırız

Canım boşver listeyi listede her halükarda kapışırız da biz şimdiden başlayalım. Sen spor yapabiliyor muydun? Sanki bi ameliyat sözü geçmişti sen miydin? Yarın ilk kapışmamız olsun bakalım. Hadi mübarek ola ❤

B Baharyagmuru35 drdotty kızlar bi an savaşa giriyor gibi hissettil kendimi tüm stratejilerimi gözden geçiriyorum. Savaş baltalarımı bilemeye başladım. şaka şaka tatlı rekabet güzel oluyor insan daha bi gaza geliyor. Bozacaksa da bozmuyor. Ya da aç kalsa bile onu telafi ediyor. İnşallah hepimize bol eksiler.

bende yleyim şubatta bıraktım reformer ı iyice çöktüm beni tek yürüyüş kurtarıyor . kasların yatkın spora sonuçta 1 2 haftaya eski halene önersin diye düşünüyorum
ben kısayım canım 1,60 ım rahatça sarılırız

Amin cnm insallah bu hafta spor da ikinciyi bırak sonuncu olmazsam iyi adet yüzünden hiçbirşey yapamadım . Bunu değerlendir cnm diomuşum inşallah vercez ya inanıyorum ben

Amin cnm insallah bu hafta spor da ikinciyi bırak sonuncu olmazsam iyi adet yüzünden hiçbirşey yapamadım . Bunu değerlendir cnm diomuşum inşallah vercez ya inanıyorum ben

spor olarak biraz zamana ihtiyacım var ama diyetime tam bağlıyım sonra sporda da kapişicizzz mavişim

Anladım canim olsun yine de verirsin.

Fat to fit to fat diye bir program var onu izledin mı canım orada spor antrenörleri kilo alıyor tekrar veriyor sırf onlara gelen kilolu insanların neler çektiğini anlamak icin.

Kız sen ne ara mavi95 oldun bende niye etiketlenmiyor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…