Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Spor yapamıyorum canım ameliyat sonrası 6ay yasak dendi yürüyüş bile 20şer dakikayı geçmeden yapılacak. Haziran’dan sonra spor
İyi hadi başladık yarışa diicemde kilomu Cuma’dan önce öğrenemem ondan bekliyoruz

Fat to fit to fat diye bir program var onu izledin mı canım orada spor antrenörleri kilo alıyor tekrar veriyor sırf onlara gelen kilolu insanların neler çektiğini anlamak icin.
İzledim canım lifetime da yayınlanıyodu bi ara hatta tam önceki haline dönemeyen bazı alışkanlıklarını kesemeyen antrenörler bile olmuştu gerçekten kilo illet bir dert. Tez zamanda hep birlikte kurtuluruz inşallah.

Serbest kuzum istediğini yeyip içebilirsin
Hatta şerbet içmeni öneririm
DETOX ŞERBETİ

Yaaa yemezlerrrr

Anladım canım geçmiş olsun. Diyette kapışırız o zaman sağlık olsun yeterki.

senin tartida sakaci cikti
Ben 65.0 oldugumda yerim yani 10 kiloya yakin gitmis olcak
hep böyle olsun
iyiyim bende tartı bianlıkta olsa 67 yi gösterdi sanırım korkutmuş olacam ki 68,10 e çıktı
Az kalmis kuzum sakin kacamak yapayim deme bak sonra yine birkac gun daha 68 de kalirsin
Ilk 6 aylik donem icindi canim o sadece emen bebekler için
htc71 güzellik uykusu da kilo aldırıyormuş
67.9 diyorum baska birsey demiyorum naber
Emzir canim emzirmeden olur mu yerinde olsam 2 kupa yerine 1 kupa icip emzirirdim zaten dedigim 6 aylik sadeece emen bebekler icindi seninki baska seylerde yiyordur illa icecegim dersen bence boylede yapabilirsin
Yok canım kızlar hasta kızımın ateşi sürekli çıkıyor elime telefon alamıyorum gece de uyumadım pek.
Gecmis olsun kuzum Allah sifa versin

Amin canım sağolasın

ıyy şuan çok gıcık oldum kendime bende 67 yi görecem yarın akşam yemek yok deli gibi spor var gerekirse uyumayacam bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…