- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.761
Geçmiş olsun canımYok canım kızlar hasta kızımın ateşi sürekli çıkıyor elime telefon alamıyorum gece de uyumadım pek.
Serbest kuzum istediğini yeyip içebilirsinAyyy pembişim asıl ben seni yerimmmmbu arada detoks çayı felan serbest di mi?
Spor yapamıyorum canım ameliyat sonrası 6ay yasak dendi yürüyüş bile 20şer dakikayı geçmeden yapılacak. Haziran’dan sonra sporBencede gelin canım kaderdaşlarım sarılalım. Ama siz uzundunuz di mi şimdi ben size sarılamam da ya nasıl yapcez o işi
Canım boşver listeyi listede her halükarda kapışırız da biz şimdiden başlayalım. Sen spor yapabiliyor muydun? Sanki bi ameliyat sözü geçmişti sen miydin? Yarın ilk kapışmamız olsun bakalım. Hadi mübarek ola ❤
İzledim canım lifetime da yayınlanıyodu bi ara hatta tam önceki haline dönemeyen bazı alışkanlıklarını kesemeyen antrenörler bile olmuştu gerçekten kilo illet bir dert. Tez zamanda hep birlikte kurtuluruz inşallah.Fat to fit to fat diye bir program var onu izledin mı canım orada spor antrenörleri kilo alıyor tekrar veriyor sırf onlara gelen kilolu insanların neler çektiğini anlamak icin.
Serbest kuzum istediğini yeyip içebilirsin
Hatta şerbet içmeni öneririm
DETOX ŞERBETİ
Anladım canım geçmiş olsun. Diyette kapışırız o zaman sağlık olsun yeterki.Spor yapamıyorum canım ameliyat sonrası 6ay yasak dendi yürüyüş bile 20şer dakikayı geçmeden yapılacak. Haziran’dan sonra spor
İyi hadi başladık yarışa diicemde kilomu Cuma’dan önce öğrenemem ondan bekliyoruz
Valla bilmiyorum bakalım gitti mi yarın gorucez1 KİLO GİTTİ Mİ BAKALIM
GÜNAYDIN KIZLAR ALINTILARIM GİTTİ
@yellow girl LİMONLU MAYDONOZU DÜN İÇTİM BUGÜN YAPMAYI UNUTTUM SABAH BANYO YAPINCA YETİŞEMEDİM . AKŞAM 1 KUPA İÇERİM UYURUM OLMAZSA . BİRALARI DA KAPIP GELİYORUM YANINA TURŞU VE PATATES HARİKA OLUYOR
@htc71 BİRDE MANTIDAN BAHSETMİŞSİNİZ GEÇEN BİR CAFEDE MANTI YİYENLER VARDI NASIL GÜZEL KOKUYORDU ONDAN BERİDİR CANIM İSTİYOR
SABAH 68,10 ÇIKTIM UCUNDAN 67 Yİ DE GÖRDÜM OHAA DEDİM AMA KORKUP KAÇTI
Az kalmis kuzum sakin kacamak yapayim deme bak sonra yine birkac gun daha 68 de kalirsinhep böyle olsun
iyiyim bende tartı bianlıkta olsa 67 yi gösterdi sanırım korkutmuş olacam ki 68,10 e çıktı
Ilk 6 aylik donem icindi canim o sadece emen bebekler içinEmzirmiyorsan iç canım emziriyorsan iyi dilmişhtc71 araştırmış canım sen emziriyormusun? Bende bugün hala aynıyım ondan bisiklet sürmiyelim kaslar iyice şişmesin ben yürüycem o ödem attırıyor bakalım inşallah atar bide bu yağlar önce şu ile şişiyor sonra patlayıp iniyor ya ondan bu şişme olmuş olabilir hatta SchonerDuft da onun resimli anlatımını buraya koymuştu ya canım ondan tam yağ atılımı öncesi şişme oldu galiba sonra birden inecek zaten benim hep o şekil iniyor @magickk in de o şekil iniyor yağdan verdiğimiz için demek ki böyle oluyor canım SchonerDuft o resim varsa yine arar mısın canım nasıl oluyordu
67.9 diyorum baska birsey demiyorum naber
Emzir canim emzirmeden olur mu yerinde olsam 2 kupa yerine 1 kupa icip emzirirdim zaten dedigim 6 aylik sadeece emen bebekler icindi seninki baska seylerde yiyordur illa icecegim dersen bence boylede yapabilirsinİki gün sadece geceleri emziririm canım iççem bugün çok kafam takılıyo ya hamile göbeği gene geldi nasıl şişim çok moralim bozuk bu hafta 100 gram sadece iki günde tartılmaya korkuyorum artı çıkçam diye yarın sabah bakalm kaç çıkçak
Mantıklı açıklaması vardır tabi hayvan gibi yemek yemiyoz bu göbek ne yani ama insanın morali bozuluyo ne güzel dümdüz olmuştu karnım
Ayyy bomba komasına girseekkk ağzımız yüzümüz çikolata olsa
Gecmis olsun kuzum Allah sifa versinYok canım kızlar hasta kızımın ateşi sürekli çıkıyor elime telefon alamıyorum gece de uyumadım pek.
Amin canım sağolasınsenin tartida sakaci cikti
Ben 65.0 oldugumda yerim yani 10 kiloya yakin gitmis olcak
Az kalmis kuzum sakin kacamak yapayim deme bak sonra yine birkac gun daha 68 de kalirsin
Ilk 6 aylik donem icindi canim o sadece emen bebekler için
Emzir canim emzirmeden olur mu yerinde olsam 2 kupa yerine 1 kupa icip emzirirdim zaten dedigim 6 aylik sadeece emen bebekler icindi seninki baska seylerde yiyordur illa icecegim dersen bence boylede yapabilirsin
Gecmis olsun kuzum Allah sifa versin
Amin canım sağolasın
Etiket yapıp bildirmiştim cnm ole kısa kolay olsun dedim degistirdimKız sen ne ara mavi95 oldun bende niye etiketlenmiyor diyorum
Yarin tarti gunu sabah tartilmayi unutup cikma canimkızlar merhaba bugün hiç giremedim k.bakmayın
ıyy şuan çok gıcık oldum kendime bende 67 yi görecem yarın akşam yemek yok deli gibi spor var gerekirse uyumayacam bebeksenin tartida sakaci cikti
Ben 65.0 oldugumda yerim yani 10 kiloya yakin gitmis olcak
Az kalmis kuzum sakin kacamak yapayim deme bak sonra yine birkac gun daha 68 de kalirsin
Ilk 6 aylik donem icindi canim o sadece emen bebekler için
Emzir canim emzirmeden olur mu yerinde olsam 2 kupa yerine 1 kupa icip emzirirdim zaten dedigim 6 aylik sadeece emen bebekler icindi seninki baska seylerde yiyordur illa icecegim dersen bence boylede yapabilirsin
Gecmis olsun kuzum Allah sifa versin
Tam.ben yazacaktımYarin tarti gunu sabah tartilmayi unutup cikma canim
Annenlerde tatli yemeyi de unutma kuzu olur muıyy şuan çok gıcık oldum kendime bende 67 yi görecem yarın akşam yemek yok deli gibi spor var gerekirse uyumayacam bebek
Görmüş gibi olmadinn mı kuzum belki sabah 67,7 çıkarsın kim bilirıyy şuan çok gıcık oldum kendime bende 67 yi görecem yarın akşam yemek yok deli gibi spor var gerekirse uyumayacam bebek
Olabiliyor canim işe yetişeceğim telasiyla insanlik hali unutuluyor bende hatirlatayim dedimTam.ben yazacaktımaynen erkenden tartil canım unutma bildirim günü
Benim hedef 67.6 di bu sabah 67.9 ciktim bende onu düşünüyorumYarınki cezadan yirtacakmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?