Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız olur mu öle şey hiç hahaha karatay konusu senden açılınca öyle gibi oldu arkadaşım yanlış anladıysan özürdilerim kıyamam sana ben kadın kaç ayı mı boşa götürdü bile insülin direnci kolestrolüm ondan sonra çıktı ya ondan çok gıcık olmuşum galiba adı geçince kadına sinirleniyorum senle konuşuncada sanki sen savunuyormuşsun ki ben kadınin hatalarıni sayiyor bulundum haklısın tabiki işte tamamen mağdur olduğum dan kadina karşı dolmuşum burden boşaldım hahaha senle asla en ufak alakası olamaz yani hatta konu uzadı o açıdan da haklısın kapatalim hemen bu konuyu tekrar kusura bakma seni ne kadar çok sevdiğimi ve illa bizle aynı guruba gel diye ısrar ettiğimi biliyosun zaten canım başka yerden 1.taķima beraber geçmiştik senle zaten ve ordan buraya hatta arada kahveler içtik kaç grupdan birbirimizi bırakmadan devam ettik magickk ve sen benim için çok kıymetlisin canım sadece beraber zayıflamadık ki biz beraber dertlerimizi de paylaştık mutluluklarımizida ❤uzak olsak da arkadaş olduk dost olduk resmen asla asla seni bir konuda kırmak yada germek istemem canım zaten diyetin ve çocukların stresi bize yetiyor biz mutlu mutlu zayıflamaya bakalım canım bir iki kişi dışında kimse listeyi alıntilamiyor sadece puanı nı yazıp geçiyor ondan liste arkalarda kalıp duruyo gene bulup tüm puanları eklemem gerekiyo çok zor oldu böyle valla yetişemiyorum ama bugün gene en son listenin nerde kaldığını arayıp bulup puanlarında ekliycem merak etme şu son alıntıyı bulup düzeniyim de sonra bi çeki düzen verelim yani böle olmaz

Son düzenleme:
Benim hedef 67.6 di bu sabah 67.9 ciktim bende onu düşünüyorum bir gunde 300gr gidecek mi onu da gectim regli olacagim tam odem zamanina gectimşişmesem bari
Senin cuma hedefine ne kadar kalmisti canim
67ye geçmişsin
SchonerDuft inşallah sende de sabah 67ler yazar ❤tüm kalbimle diliyorum

Ya ben pazartesi 9 km salı 7 kM yürüdüm . Dün spor yapamadım bugün de annemdeyim normal yürüdüm temposuz o da çok değil . Akşam 8 de filan yapabilirsem hitt cardio ypcm yapamazsam nolckya. Diyeti süper yaptım ama işte tartıda az çıkar mı ki adetim de .. Çok korkuyorum ya ödem tutmuşsam vermiş olsam da fazla çıkarda moralim bozulursa

Aa ben merak ettim karatay ile ilgili neleri uyguladın da ters tepti cnm . Bn denemedim ama doğru gibi geliyordu dedikleri merak ettim simdi

Yok kuzum estağfurullah sende ve magickk de benim için çok kıymetlisiniz. Aramızda yanlış anlaşılma olsa bile hallederiz bir şekilde. Seninde söylediğin gibi sadeci zayıflamadık ki ne badireler atlattık. Ne sıkıntıları paylaştık dertleştik güldük hepsi benim için de çok çok kıymetli ben senin karatayı hiç sevmediğini bildiğim için hiç yorum yapmıyorum onunla ilgili ki zaten avukatlığı da bana düşmez yani isteyen sever isteyen sevmez. Uzaktan uzağa da olsa içtiğimiz onca kahvenin hatırı var. Mesafelere rağmen kurulan güzel bir arkadaşlık var bunlar çok kıymetli elbette. İyiki varsın. Bize güzel bir grup buldun motivi ettin yeniden başlamamıza da vesile oldun daha ne olsun. spor puanlarını arıyordum da ben buldum ilk sayfadaymış. Canım şey mi yapsak ki herkes haftalık kendi puanını toplasa cuma günü kilo bildirimiyle birlikte onu da yazsa olmaz mı acaba? Herkesin telefonunda vardır not defteri nasılsa daha kolay olabilir?

Gitmiştir ama kaç gün oldu yine de yüksek çıksada biliyorsun ki düşecek strest yapma lütfen strest su tutuyor vücutta. Birde ben adet görmeye başlasam artık ya o zaman daha rahat gidecek inşallah kilolar.

Kızlar yaaa zumbaya 3.5 puan az olmamış mı leslie den ne eksiği var onun yellowcum? blonde ambition
Bence de zumba çok hareketli ve cardio kadar yorucu kalori yakma yüksekligide cardio ile aynı zaten en iyi kalorili yakma yöntemlerinin başında geliyor ondan bence cardio ile ikisi aynı puan olmalı idi ama kaptanımız bole yapmış puanları bilmiyorum schoner da ne fer bu konuya bide bölgesel puanı da çok düşük dü dk olarak hesaplamakta herkes farklı sayı yapıp haksızlık olur diye bölgesel hareketlerin puanı nı değiştirdik mesela sayı olarak yaptım aletli aletsiz olarak ikiye ayırdık
Lastik,çember ve dambilla yapılan 10 tanesi=? Puan
Aletsiz yapılan hareketler in 10 tanesi = ? Puan
SchonerDuft kaç puan dı kafam alak bulak oldu bi yandan kızın kostüm partisi var ona koşuşturuyorum bugün canım bir yetiş kaçtı belgeseller?
Birde aletsiz yapılan olarak

Ben oryantal de göremedim sanki? Du bi daha bakayım yoksa onu da ekleyelim çünkü benim en sevdiğim şeylerden biri
Bence oryantel ,roman zımbala eşit olmalı ikiside çok hareketli ve oryantelde profesyonel tarz yapmaya calisilarak yapilirsa cok sekillendirici ben kursuna gitmisdim biliyosun ordan biliyorum bende canim oryantelde kuvvet direk göbek bolgesinden alınarak yapılır orjinali göbek ve bel kasını dehşet çalıştırıp o kasları yoruyor ve o bölgeyi şekillendiriyor bunsekil full hareketli danslar zumba puanı ile aynı hesaplasın bencede zumba puanı da biraz artsın kesinlikle benim fikrim bu bilmiyorum SchonerDuft ne der ?

KIZLAR BİLİYORSUNUZ Kİ TAKIM DA KAPTAN VE YARDIMCI OLMAK GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY BİRŞEY DEĞİL .
1 SENEDİR BELKİ DAHA FAZLADIR YARDIMCILIK YAPIYORUM . BU İŞİ DE İYİ YÜRÜTTÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM . BİR KERE BİLE OFF DEMEDİM SAĞLIK SORUNLARIM OLDUĞUNDA İŞ YOĞUNLUĞUMDA HER ZAMAN BURDAYDIM AYNI ŞEKİLDE @drdotty VE @tgb1907 DA ÖYLE . TAKIM ARKADAŞLARIMIZI DİNLEDİK, KIRICI OLMADIK, OLUMSUZ ELEŞTİRMEDİK , YERİ GELDİ İDARE ETTİK . TAKIMI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞTIK AMA TAKIM İÇERİSİNDE HALLEDİLECEK BİRŞEYİ KAZENE SORMAK NEDİR ? Kİ DAHA KONUŞMA AŞAMASINDA OLAN BİRŞEY BU . . KIZLAR BUNU BİZ KABUL ETMİYORUZ KİMSE KUSURA BAKMASIN BAŞKA TAKIMA GEÇMEK İSTEYEN VARSA DA BUYURSUN GEÇSİN .

Valla bir şey yapmak lazım canım mümkün diil bu şekil asla yetişmem yani pazartesiye kadar bu listeyi devam ederiz gene 1. 'ye ödül sonuncuya ceza ve ilk 3e girenlerde hesaplar ilan ederim genne hafta boşa gitmesin ama pazartesi liste yaparken kesinlikle başka yöntem bulalım bu şekil yetişemiyorum çok zor oluyor Aaaayyy canım yaaaa bide ağlayacaktın beni bak duygusallastm sizde iyiki varsınız minicik bir katkım olabilse ne mutlu bana ama hepimizin hepimize katkısı çok bende vazgeçecekken siz izinvermediniz hep bak ne oldu 65e vardım hatta beğenmiyorum 64bir ara görünmüştü nereye gitti diyorum 5li rakamlara doğru gidiyorum yaaaaa bunlar resmen hayaldi bana hep birbirimiz sayesinde oldu burdaki arkadaşlarım çok azim yaptîrdı bana yoksa bende azim yoktu hırs yoktu ondan kafaya sonuna kadar gidicem diye koyamıyordum burdaki tüm arkadaşlardan allah razı olsun valla SchonerDuft ile htc71 ile kapıştık bir ara hatta dur hava atayım şimdi onları 3 kilo filan sollayıp geçtim daha yetişmiyorlar bana dur yazlığında gene koşsunlar peşimden sonrada tugbaFB ile kapıştık çok kuran kurana geçti valla onun karısıda çok dalga geçer seni geçtim der diye korkudan yiyemedim oda benim dilime düşecek diye yiyemedi güzel kapıştık en son onuda 500-600grm hatta 1kiloya yakın geçmiştim ama bu cuma yanıltabilir beni bu kapışmazlar bana çok güzel heves ve zevkle kilo verdirdi canım şimdi melisa- da ortak çıktı kapışmaya aynı kilodayız bakalım kesinlikle aynı kilodakilerle yarışa gir bbak ucukgenclik de beni yakalamaya çalışıyor napiyim şimdi mecbur kaçmak zorunda bırakıyo hepsi beni drdotty sana kapışma teklif etmişti kilonuz aynı hemde ameliyatlı olduğu için oda çok fazla spor da yapıyor oda çocuklara çok konuşturuyor durumlarınız yakın bence sizde kapısın çok güzel oluyor yarış halinde kim önce 79u görecek bakalım

Kazene soran benim hatta sordugumu da sana yazdığım mesajda yazmıştım. Daha sonrasında hallettiğimizi de söyledim. Ayrıca eğer artı olarak başlayacaksal hiçbir takıma girmeye çalışmayayıl dedim yazdığım mesajda benim açtığım konuda duruyor. Ben şimdiki tavrını anlayamadğm açıkçası? Kazene sorduğumu zaten söylediğim halde?

Mesajımda burda duruyor kazene sorduğumu söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…