- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.781
Canım aşkolsun sence ben bu kadar mantıksız veya cahil bir insan mıyım? Yani hic mi beynim yok iyi geleni gelmeyeni ayıracak kadar? Uyarmana ne gerek var kuzum senin bildiklerini bende biliyorum. Ama ben onun doğru olduğunu düşünüyorum sen bir türlü bunu kabul etmiyorsun. Ben sadece zayıfladığım için değil kadının dediklerini doğru bulduğum için yapıyorum. Karatayın avukatlığını yapacak değilim. İsteyen istdiğni düşünür uygular banane. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum kimseye de yapın uygulayın demiyorum. Yani arkadaşları uyarmana da gerek yok bence. Çünkü ben kimseye böyle bir çağrıda bulunmuyorum. Lütfen artık benimle karatay muhabbeti yapma olur mu? Spor puanlarını nerden bulucam onu söyli sen bana
Poğaça kaçamak niyetine mi?iş yerinde fazla bi yogunluk var sabah yarım poğaça yedim öğlen 1 kaşık karnıyarık 1 kase yogurt
Kuzucum birinci sayfaya gir tüm puanlar ordaYok hani hangi spor kaç puan hesaplanıyo onları bilmiyırum daha ben canım. Bakarsın fazla puan getireni yaparım
67ye geçmişsinBenim hedef 67.6 di bu sabah 67.9 ciktim bende onu düşünüyorumbir gunde 300gr gidecek mi onu da gectim regli olacagim tam odem zamanina gectim şişmesem bari
Senin cuma hedefine ne kadar kalmisti canim
Aa ben merak ettim karatay ile ilgili neleri uyguladın da ters tepti cnm . Bn denemedim ama doğru gibi geliyordu dedikleri merak ettim simdikız olur mu öle şey hiç hahaha karatay konusu senden açılınca öyle gibi oldu arkadaşım yanlış anladıysan özürdilerim kıyamam sana ben kadın kaç ayı mı boşa götürdü bile insülin direnci kolestrolüm ondan sonra çıktı ya ondan çok gıcık olmuşum galiba adı geçince kadına sinirleniyorum senle konuşuncada sanki sen savunuyormuşsun ki ben kadınin hatalarıni sayiyor bulundum haklısın tabiki işte tamamen mağdur olduğum dan kadina karşı dolmuşum burden boşaldım hahaha senle asla en ufak alakası olamaz yani hatta konu uzadı o açıdan da haklısın kapatalim hemen bu konuyu tekrar kusura bakma seni ne kadar çok sevdiğimi ve illa bizle aynı guruba gel diye ısrar ettiğimi biliyosun zaten canım başka yerden 1.taķima beraber geçmiştik senle zaten ve ordan buraya hatta arada kahveler içtik kaç grupdan birbirimizi bırakmadan devam ettik magickk ve sen benim için çok kıymetlisin canım sadece beraber zayıflamadık ki biz beraber dertlerimizi de paylaştık mutluluklarımizida ❤uzak olsak da arkadaş olduk dost olduk resmen asla asla seni bir konuda kırmak yada germek istemem canım zaten diyetin ve çocukların stresi bize yetiyor biz mutlu mutlu zayıflamaya bakalım canım bir iki kişi dışında kimse listeyi alıntilamiyor sadece puanı nı yazıp geçiyor ondan liste arkalarda kalıp duruyo gene bulup tüm puanları eklemem gerekiyo çok zor oldu böyle valla yetişemiyorum ama bugün gene en son listenin nerde kaldığını arayıp bulup puanlarında ekliycem merak etme şu son alıntıyı bulup düzeniyim de sonra bi çeki düzen verelim yani böle olmaz
kız olur mu öle şey hiç hahaha karatay konusu senden açılınca öyle gibi oldu arkadaşım yanlış anladıysan özürdilerim kıyamam sana ben kadın kaç ayı mı boşa götürdü bile insülin direnci kolestrolüm ondan sonra çıktı ya ondan çok gıcık olmuşum galiba adı geçince kadına sinirleniyorum senle konuşuncada sanki sen savunuyormuşsun ki ben kadınin hatalarıni sayiyor bulundum haklısın tabiki işte tamamen mağdur olduğum dan kadina karşı dolmuşum burden boşaldım hahaha senle asla en ufak alakası olamaz yani hatta konu uzadı o açıdan da haklısın kapatalim hemen bu konuyu tekrar kusura bakma seni ne kadar çok sevdiğimi ve illa bizle aynı guruba gel diye ısrar ettiğimi biliyosun zaten canım başka yerden 1.taķima beraber geçmiştik senle zaten ve ordan buraya hatta arada kahveler içtik kaç grupdan birbirimizi bırakmadan devam ettik magickk ve sen benim için çok kıymetlisin canım sadece beraber zayıflamadık ki biz beraber sertlerimizi de paylaştık mutluluklarımizida hatta kimseyle patlylasmadigimiz en özellerimizi patlaıp sertleştirilmiş zamnlar oldu uzak olsak da arkadaş olduk dost olduk resmen asla asla seni bir konuda kırmak yada germek istemem canım zaten diyetin ve çocukların stresi bize yetiyor biz mutlu mutlu zayıflamaya bakalım canım bir iki kişi dışında kimse listeyi alıntilamiyor sadece puanı nı yazıp geçiyor ondan liste arkalarda kalıp duruyo gene bulup tüm puanları eklemem gerekiyo çok zor oldu böyle valla yetişemiyorum ama bugün gene en son listenin nerde kaldığını arayıp bulup puanlarında ekliycem merak etme şu son alıntıyı bulup düzeniyim de sonra bi çeki düzen verelim yani böle olmaz
Ya ben pazartesi 9 km salı 7 kM yürüdüm . Dün spor yapamadım bugün de annemdeyim normal yürüdüm temposuz o da çok değil . Akşam 8 de filan yapabilirsem hitt cardio ypcm yapamazsam nolckya. Diyeti süper yaptım ama işte tartıda az çıkar mı ki adetim de .. Çok korkuyorum ya ödem tutmuşsam vermiş olsam da fazla çıkarda moralim bozulursa
Bence de zumba çok hareketli ve cardio kadar yorucu kalori yakma yüksekligide cardio ile aynı zaten en iyi kalorili yakma yöntemlerinin başında geliyor ondan bence cardio ile ikisi aynı puan olmalı idi ama kaptanımız bole yapmış puanları bilmiyorum schoner da ne fer bu konuya bide bölgesel puanı da çok düşük dü dk olarak hesaplamakta herkes farklı sayı yapıp haksızlık olur diye bölgesel hareketlerin puanı nı değiştirdik mesela sayı olarak yaptım aletli aletsiz olarak ikiye ayırdık
Bence oryantel ,roman zımbala eşit olmalı ikiside çok hareketli ve oryantelde profesyonel tarz yapmaya calisilarak yapilirsa cok sekillendirici ben kursuna gitmisdim biliyosun ordan biliyorum bende canim oryantelde kuvvet direk göbek bolgesinden alınarak yapılır orjinali göbek ve bel kasını dehşet çalıştırıp o kasları yoruyor ve o bölgeyi şekillendiriyor bunsekil full hareketli danslar zumba puanı ile aynı hesaplasın bencede zumba puanı da biraz artsın kesinlikle benim fikrim bu bilmiyorumBen oryantal de göremedim sanki? Du bi daha bakayım yoksa onu da ekleyelim çünkü benim en sevdiğim şeylerden biri
Önce @ işareti yap sonra @ in yanına kişinin adını yaz direk çıkıyor zaten üstüne bas etiketleniyorKızlar kişiyi etiketlemeyi nasıl yapıyoruz
Valla bir şey yapmak lazım canım mümkün diil bu şekil asla yetişmem yani pazartesiye kadar bu listeyi devam ederiz gene 1. 'ye ödül sonuncuya ceza ve ilk 3e girenlerde hesaplar ilan ederim genne hafta boşa gitmesin ama pazartesi liste yaparken kesinlikle başka yöntem bulalım bu şekil yetişemiyorum çok zor oluyorYok kuzum estağfurullah sende vemagickk de benim için çok kıymetlisiniz. Aramızda yanlış anlaşılma olsa bile hallederiz bir şekilde. Seninde söylediğin gibi sadeci zayıflamadık ki ne badireler atlattık. Ne sıkıntıları paylaştık dertleştik güldük hepsi benim için de çok çok kıymetli ben senin karatayı hiç sevmediğini bildiğim için hiç yorum yapmıyorum onunla ilgili ki zaten avukatlığı da bana düşmez yani isteyen sever isteyen sevmez. Uzaktan uzağa da olsa içtiğimiz onca kahvenin hatırı var. Mesafelere rağmen kurulan güzel bir arkadaşlık var bunlar çok kıymetli elbette. İyiki varsın. Bize güzel bir grup buldun motivi ettin yeniden başlamamıza da vesile oldun daha ne olsun. spor puanlarını arıyordum da ben buldum ilk sayfadaymış. Canım şey mi yapsak ki herkes haftalık kendi puanını toplasa cuma günü kilo bildirimiyle birlikte onu da yazsa olmaz mı acaba? Herkesin telefonunda vardır not defteri nasılsa daha kolay olabilir?
Ya hemen 5 kilo verip sizinle yarışa katılmam lazımB Baharyagmuru35 Y YesilinBuyusu İLE 3 OLARAK KAPIŞABİLİRSİNİZ CANIM KİLOLARINIZ YAKIN
HADİ BAAKALIM CUMARTESİ SERBEST GÜN AMA BİRA ÇEREZ CİPS PROTEİN PATLMASI YAŞIYORUZ
KIZLAR BİLİYORSUNUZ Kİ TAKIM DA KAPTAN VE YARDIMCI OLMAK GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY BİRŞEY DEĞİL .
1 SENEDİR BELKİ DAHA FAZLADIR YARDIMCILIK YAPIYORUM . BU İŞİ DE İYİ YÜRÜTTÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM . BİR KERE BİLE OFF DEMEDİM SAĞLIK SORUNLARIM OLDUĞUNDA İŞ YOĞUNLUĞUMDA HER ZAMAN BURDAYDIM AYNI ŞEKİLDE @drdotty VE @tgb1907 DA ÖYLE . TAKIM ARKADAŞLARIMIZI DİNLEDİK, KIRICI OLMADIK, OLUMSUZ ELEŞTİRMEDİK , YERİ GELDİ İDARE ETTİK . TAKIMI ELİMİZDEN GELDİĞİNCE AYAKTA TUTMAYA ÇALIŞTIK AMA TAKIM İÇERİSİNDE HALLEDİLECEK BİRŞEYİ KAZENE SORMAK NEDİR ? Kİ DAHA KONUŞMA AŞAMASINDA OLAN BİRŞEY BU . . KIZLAR BUNU BİZ KABUL ETMİYORUZ KİMSE KUSURA BAKMASIN BAŞKA TAKIMA GEÇMEK İSTEYEN VARSA DA BUYURSUN GEÇSİN .
Senin kadar çıtiŕ birinin geleceği düşünülmemiş de ondanPaten kaymak neden yok onu da mı hesaplatsak
İşte belkide yapmadığım tek şey yoga. Ne sistemini biliyorum ne aşamalarını ne de hareketlerini. Çok rahatlattığını ve kasları güçlendirdiğini biliyorum ama o kadar. Bence sporun branşı önemli değil biliyo musun? İnsana hissettirdiği şey önemli. Mesela ben yürürken aldığım hazzı huzuru diğer sporların hiçbirinde alamıyorum. Belki en basit yöntem ama benim için yürüyüşün yeri ayrıdır. Diğerleri de tabiki rahatlatıyo vs ama yürüyüş candır
Heh aynen canım. Hatta kendi grubumda yanlış mı biliyorum diye kazene sordum çünkü öyle artı çıkacaksam benim gruplara girmem zaten mümkün değil yani gruba girmem demek zaten isttediğim kiloya inmem demek. Öyle olursa da ben grup felan uğraşmam ne gerek var. O yüzden hamilelere böyle inisiyatif yaptılar. Bana ayrılırken söylenen buydu. Listeye de neden hemen girmek istiyorum şu anki motivasyonum kaybolmasın aman nasılsa listede değilim rahatlıgı olmasın diye. Ki zaten bizde bekleme süresi de yok. Direk girebiliyoruz özel durumdan dolayı. Yani ben zaten grubu sekteye uğratacak bir durumum olursa bildirir ve ayrılırım. Ki inşallah olmaz. Bu cuma benim kilom 82.20-cuma günki kilo olarak hesaplanıcak.
Geçmiş olsun canımYok canım kızlar hasta kızımın ateşi sürekli çıkıyor elime telefon alamıyorum gece de uyumadım pek.
Hala devam ediyor mu o programFat to fit to fat diye bir program var onu izledin mı canım orada spor antrenörleri kilo alıyor tekrar veriyor sırf onlara gelen kilolu insanların neler çektiğini anlamak icin.
Diyet grubunda òyle uykusunda kesin bir bizde vardîr hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?