Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim hedef 67.6 di bu sabah 67.9 ciktim bende onu düşünüyorum bir gunde 300gr gidecek mi onu da gectim regli olacagim tam odem zamanina gectimşişmesem bari
Senin cuma hedefine ne kadar kalmisti canim
Ben hala anlayamadim canım kaç kilo olduğumu sabah kahvaltı ve su içtiğim zaman 57,10 çıktım ama açken tartilamadim iki gündür yarın kısmetse bakalim.

Eskiden izliyordum ondan merak ettim canım onları görünce dur demesi daha kolay oluyor
Yeni bölüm görmedim hiç birde hemen kaldırmışlar ben çok sevmiştim o programı çok güzeldi.

Hey gidi günler heyyyy
Eskiden tugbaFB ile kapışıp kendisini geçip mezun olmuşluğum vardı
Ne yaptım ben böyle yaaa
Aahhhaaaaa haaa Y YesilinBuyusu de benle kapışıp sollayıp geçip mezun olur gibi 63 ile doğum iznine ayrılmısti ikinizde 63 e gelip tugbaFB ile beni yendiniz sanmışsınız ama kaderiniz aynı olmuş dimi tuğba şimdi biz tuğba ile iki haftaya 63e geçmiş olucaz attığınız havalara sayın hıııhh hadi yeşille bidaha deniyim bakalım bidaha tuğba ile benden önce mezun olabiliyormusunuz görelim

Sabah yarim muz bir bardak süt iki yk yulaf bir tk bir tk kakao fıstık ezmeli somoothie, bir haşlanmış yumurta.

Bugün ara yok yapamadım.

Akşam bir kase yoğurt çorbası bir kase salata.

Su 2,5 lt 60 dk tempolu yürüyüş 150 puan blonde ambition canım.

Ay canım benim ama ben bu hafta hiç formumda değilim yarın tekrar 70 bile çıkabilirim

67ye geçmişsin
@SchonerDuft inşallah sende de sabah 67ler yazar❤tüm kalbimle diliyorum
Bekle beni fistik geliyorum
Basladigimizda 7 kilo ondeydin sari kiz suan 3 kilo kalmis simdi sen mi sollayip gectin benmi sana yetisiyorum söyle bakam
Diyet grubunda òyle uykusunda kesin bir bizde vardîr hahahaha htc bir ilk sin
aslinda gece gec yatinca uyuyorum 2 gibi uyuyunca
Daha erken uyuyunca oglen uykusu uyumuyordum dustum dilinize uykucu diye
Ben hala anlayamadim canım kaç kilo olduğumu sabah kahvaltı ve su içtiğim zaman 57,10 çıktım ama açken tartilamadim iki gündür yarın kısmetse bakalim.
O zaman kesin eksidesin canim eksi olmasi guzel ben oncekinde bir hafta sabit bir hafta kiloverdim yine sabit sonra kilo verdim oyle gitmisti son kilolar.
Gayet guzel kuzum yine eksidesin

Bende listemi veriyim yumurta partisi yaptm bugün
Kahvaltıda
2 yumurta 1 dilim peynirle omlet
Nane limonlu yeşilçay
Arada sade türk kahvesi
Öğlen
2 tane tavada yumurta
1 dilim incecik kepekli ekmek
Şekersiz çay
Arada sütlü nescafe
1 bardak maydanoz çayı
Akşam
3 biftek
Pulbiberli limonlu ayran

5200 adım
Squat ve plank challenge başladım

10 saniye plank
50 squat
Plank 3 puan
Squat 20
5000 adım 75 puan
98 puan blonde ambition

Tabi canım artık o kadar süt gelmiyor zaten yemekle doyuyo 1 bardak içtim bakalm fayda etçek mi

İnşallah canım bilmiyorum yarın WC çıkarsam inşallah bakalım sabah gorucem

Amin cnm insallah bu hafta spor da ikinciyi bırak sonuncu olmazsam iyi adet yüzünden hiçbirşey yapamadım . Bunu değerlendir cnm diomuşum inşallah vercez ya inanıyorum ben
Geçen hafta hep beraber uçtuk bu hafta hepberaber çöktük

10 saniye plank oda güzel afiyet olsun canım yumurtalardan kabarmayasin çok değil mi öyle

Aa ben merak ettim karatay ile ilgili neleri uyguladın da ters tepti cnm . Bn denemedim ama doğru gibi geliyordu dedikleri merak ettim simdi
Birebir aynını uyguladım canım 2öğün yediğim için arada Leptin bozduğu için bir bardak süt bir tene fındık bile ağzına durmak yasak olduğu için akşama kadar resmen şekerim düşüyordu ve direk vücut açlıktan karbonhidrat şeker krizine giriyordu ve 2-3 günde bir karbonhidrat saldırıyordum ondan da ilerliyemeiyordum zaten o kadar uzun açlık özellikle spor yapınca doğal olarak şeker ve tansiyonu düşürüyor sabah da direk yumurtaya yüklendiğin için kolestrolü fırlatıyor hem çok fena oldum hem hiç kilo vermedim hemde kan değerlerim çok kötü bir durama gelmişti ilk kez canım çok şükür başka diyetlere geçtim de hem kilo verdim hem kan değerlerim normale döndü hemde aylardır ne kaçamak yapıyorum ne de şeker veya karbonhidrat krizi yaşıyorum çok çok kötü bir deneyim di yani

Ya hemen 5 kilo verip sizinle yarışa katılmam lazım
Canım sen 68 diilmiydin yani 5 kilo verip sizle kapışmalıyım yazmışsın turkuaz,yeşil ve drdoty e ama onlar 80-83 lerde sen 5 kilo verince 63 olmuyormusun yanlış mı alıntıladın acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…