- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.801
Ben hala anlayamadim canım kaç kilo olduğumu sabah kahvaltı ve su içtiğim zaman 57,10 çıktım ama açken tartilamadim iki gündür yarın kısmetse bakalim.Benim hedef 67.6 di bu sabah 67.9 ciktim bende onu düşünüyorumbir gunde 300gr gidecek mi onu da gectim regli olacagim tam odem zamanina gectim şişmesem bari
Senin cuma hedefine ne kadar kalmisti canim
Bir ara eski bölümleri vardı canım şimdi bilmiyorum takip edemedim.Hala devam ediyor mu o program
Eskiden izliyordum ondan merak ettim canım onları görünce dur demesi daha kolay oluyorBir ara eski bölümleri vardı canım şimdi bilmiyorum takip edemedim.
Yeni bölüm görmedim hiç birde hemen kaldırmışlar ben çok sevmiştim o programı çok güzeldi.Eskiden izliyordum ondan merak ettim canım onları görünce dur demesi daha kolay oluyor
Aahhhaaaaa haaa Y YesilinBuyusu de benle kapışıp sollayıp geçip mezun olur gibi 63 ile doğum iznine ayrılmısti ikinizde 63 e gelipHey gidi günler heyyyy
EskidentugbaFB ile kapışıp kendisini geçip mezun olmuşluğum vardı
Ne yaptım ben böyle yaaa
Balina çıtırıSenin kadar çıtiŕ birinin geleceği düşünülmemiş de ondanbizim gibi yaşlılara göre yapmışlar listeyi
sardım canım duzeldim şukurSarmayı ihmal etme yinede
Ay canım benimValla bir şey yapmak lazım canım mümkün diil bu şekil asla yetişmem yani pazartesiye kadar bu listeyi devam ederiz gene 1. 'ye ödül sonuncuya ceza ve ilk 3e girenlerde hesaplar ilan ederim genne hafta boşa gitmesin ama pazartesi liste yaparken kesinlikle başka yöntem bulalım bu şekil yetişemiyorum çok zor oluyorAaaayyy canım yaaaa bide ağlayacaktın beni bak duygusallastm sizde iyiki varsınız minicik bir katkım olabilse ne mutlu bana ama hepimizin hepimize katkısı çok bende vazgeçecekken siz izinvermediniz hep bak ne oldu 65e vardım hatta beğenmiyorum 64bir ara görünmüştü nereye gitti diyorum 5li rakamlara doğru gidiyorum yaaaaa bunlar resmen hayaldi bana hep birbirimiz sayesinde oldu burdaki arkadaşlarım çok azim yaptîrdı bana yoksa bende azim yoktu hırs yoktu ondan kafaya sonuna kadar gidicem diye koyamıyordum burdaki tüm arkadaşlardan allah razı olsun valla @SchonerDuft ile htc71 ile kapıştık bir ara hatta dur hava atayım şimdi onları 3 kilo filan sollayıp geçtim daha yetişmiyorlar bana dur yazlığında gene koşsunlar peşimden sonrada tugbaFB ile kapıştık çok kuran kurana geçti valla onun karısıda çok dalga geçer seni geçtim der diye korkudan yiyemedim oda benim dilime düşecek diye yiyemedi güzel kapıştık en son onuda 500-600grm hatta 1kiloya yakın geçmiştim ama bu cuma yanıltabilir beni bu kapışmazlar bana çok güzel heves ve zevkle kilo verdirdi canım şimdi melisa- da ortak çıktı kapışmaya aynı kilodayız bakalım kesinlikle aynı kilodakilerle yarışa gir b bak ucukgenclik de beni yakalamaya çalışıyor napiyim şimdi mecbur kaçmak zorunda bırakıyo hepsi beni drdotty sana kapışma teklif etmişti kilonuz aynı hemde ameliyatlı olduğu için oda çok fazla spor da yapıyor oda çocuklara çok konuşturuyor durumlarınız yakın bence sizde kapısın çok güzel oluyor yarış halinde kim önce 79u görecek bakalım
Bekle beni fistik geliyorum
Basladigimizda 7 kilo ondeydin sari kiz suan 3 kilo kalmis simdi sen mi sollayip gectin benmi sana yetisiyorum söyle bakamValla bir şey yapmak lazım canım mümkün diil bu şekil asla yetişmem yani pazartesiye kadar bu listeyi devam ederiz gene 1. 'ye ödül sonuncuya ceza ve ilk 3e girenlerde hesaplar ilan ederim genne hafta boşa gitmesin ama pazartesi liste yaparken kesinlikle başka yöntem bulalım bu şekil yetişemiyorum çok zor oluyorAaaayyy canım yaaaa bide ağlayacaktın beni bak duygusallastm sizde iyiki varsınız minicik bir katkım olabilse ne mutlu bana ama hepimizin hepimize katkısı çok bende vazgeçecekken siz izinvermediniz hep bak ne oldu 65e vardım hatta beğenmiyorum 64bir ara görünmüştü nereye gitti diyorum 5li rakamlara doğru gidiyorum yaaaaa bunlar resmen hayaldi bana hep birbirimiz sayesinde oldu burdaki arkadaşlarım çok azim yaptîrdı bana yoksa bende azim yoktu hırs yoktu ondan kafaya sonuna kadar gidicem diye koyamıyordum burdaki tüm arkadaşlardan allah razı olsun valla @SchonerDuft ile htc71 ile kapıştık bir ara hatta dur hava atayım şimdi onları 3 kilo filan sollayıp geçtim daha yetişmiyorlar bana dur yazlığında gene koşsunlar peşimden sonrada tugbaFB ile kapıştık çok kuran kurana geçti valla onun karısıda çok dalga geçer seni geçtim der diye korkudan yiyemedim oda benim dilime düşecek diye yiyemedi güzel kapıştık en son onuda 500-600grm hatta 1kiloya yakın geçmiştim ama bu cuma yanıltabilir beni bu kapışmazlar bana çok güzel heves ve zevkle kilo verdirdi canım şimdi melisa- da ortak çıktı kapışmaya aynı kilodayız bakalım kesinlikle aynı kilodakilerle yarışa gir b bak ucukgenclik de beni yakalamaya çalışıyor napiyim şimdi mecbur kaçmak zorunda bırakıyo hepsi beni drdotty sana kapışma teklif etmişti kilonuz aynı hemde ameliyatlı olduğu için oda çok fazla spor da yapıyor oda çocuklara çok konuşturuyor durumlarınız yakın bence sizde kapısın çok güzel oluyor yarış halinde kim önce 79u görecek bakalım
Diyet grubunda òyle uykusunda kesin bir bizde vardîr hahahahahtc bir ilk sin
O zaman kesin eksidesin canim eksi olmasi guzel ben oncekinde bir hafta sabit bir hafta kiloverdim yine sabit sonra kilo verdim oyle gitmisti son kilolar.Ben hala anlayamadim canım kaç kilo olduğumu sabah kahvaltı ve su içtiğim zaman 57,10 çıktım ama açken tartilamadim iki gündür yarın kısmetse bakalim.
Tabi canım artık o kadar süt gelmiyor zaten yemekle doyuyo 1 bardak içtim bakalm fayda etçek misenin tartida sakaci cikti
Ben 65.0 oldugumda yerim yani 10 kiloya yakin gitmis olcak
Az kalmis kuzum sakin kacamak yapayim deme bak sonra yine birkac gun daha 68 de kalirsin
Ilk 6 aylik donem icindi canim o sadece emen bebekler için
67.9 diyorum baska birsey demiyorum naber
Emzir canim emzirmeden olur mu yerinde olsam 2 kupa yerine 1 kupa icip emzirirdim zaten dedigim 6 aylik sadeece emen bebekler icindi seninki baska seylerde yiyordur illa icecegim dersen bence boylede yapabilirsin
Gecmis olsun kuzum Allah sifa versin
İnşallah canım bilmiyorum yarın WC çıkarsam inşallahBekle beni fistik geliyorum
Basladigimizda 7 kilo ondeydin sari kiz suan 3 kilo kalmis simdi sen mi sollayip gectin benmi sana yetisiyorum söyle bakam
aslinda gece gec yatinca uyuyorum 2 gibi uyuyunca
Daha erken uyuyunca oglen uykusu uyumuyordumdustum dilinize uykucu diye
O zaman kesin eksidesin canim eksi olmasi guzel ben oncekinde bir hafta sabit bir hafta kiloverdim yine sabit sonra kilo verdim oyle gitmisti son kilolar.
Gayet guzel kuzum yine eksidesin
Geçen hafta hep beraber uçtuk bu hafta hepberaber çöktükAmin cnm insallahbu hafta spor da ikinciyi bırak sonuncu olmazsam iyi adet yüzünden hiçbirşey yapamadım . Bunu değerlendir cnm diomuşum inşallah vercez ya inanıyorum ben
10 saniye plankBende listemi veriyim yumurta partisi yaptm bugün
Kahvaltıda
2 yumurta 1 dilim peynirle omlet
Nane limonlu yeşilçay
Arada sade türk kahvesi
Öğlen
2 tane tavada yumurta
1 dilim incecik kepekli ekmek
Şekersiz çay
Arada sütlü nescafe
1 bardak maydanoz çayı
Akşam
3 biftek
Pulbiberli limonlu ayran
5200 adım
Squat ve plank challenge başladım
10 saniye plank
50 squat
Plank 3 puan
Squat 20
5000 adım 75 puan
98 puanblonde ambition
Valla kötü oldu olsun diyetler tam gaz devam yaGeçen hafta hep beraber uçtuk bu hafta hepberaber çöktük
Birebir aynını uyguladım canım 2öğün yediğim için arada Leptin bozduğu için bir bardak süt bir tene fındık bile ağzına durmak yasak olduğu için akşama kadar resmen şekerim düşüyordu ve direk vücut açlıktan karbonhidrat şeker krizine giriyordu ve 2-3 günde bir karbonhidrat saldırıyordum ondan da ilerliyemeiyordum zaten o kadar uzun açlık özellikle spor yapınca doğal olarak şeker ve tansiyonu düşürüyor sabah da direk yumurtaya yüklendiğin için kolestrolü fırlatıyor hem çok fena oldum hem hiç kilo vermedim hemde kan değerlerim çok kötü bir durama gelmişti ilk kez canım çok şükür başka diyetlere geçtim de hem kilo verdim hem kan değerlerim normale döndü hemde aylardır ne kaçamak yapıyorum ne de şeker veya karbonhidrat krizi yaşıyorum çok çok kötü bir deneyim di yaniAa ben merak ettim karatay ile ilgili neleri uyguladın da ters tepti cnm . Bn denemedim ama doğru gibi geliyordu dedikleri merak ettim simdi
Canım sen 68 diilmiydinYa hemen 5 kilo verip sizinle yarışa katılmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?