Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben bugün niyetliyim yarın olacam inşallah bildirim hangisini yapacam bugünkü mu yarınki mi
Bugün niyetini açmadan önce aç karnına tartıl canım onun paylaş çünki gece sahur yapacağın için sabah daha fazla çıkarsın ondan bugün iftar öncesi aç ve kıyafetsiz tartılman daha doğru olur

Çok kotuymus cidden .. Inş oruclardada böle karbonhdrata saldırmayız ya yoksa halimiz kötü

Çok kotuymus cidden .. Inş oruclardada böle karbonhdrata saldırmayız ya yoksa halimiz kötü
Oruçda da su içmek te yasak olduğu için insan önce suya saldırıyor sonrada şu ile direk tıkanıyor zaten inşalalh gene öyle şu ile tıkanır iftarda yiyemeyiz

tartıldım canım yarın sabah yazarım herkesle beraber

Evettttt kizceler tartiya geri sayım başladıbakalım kimler hedefi den vuracak kimler günün sonunda dans edecek ve kimler günün sonunda huzunlenecek hadi bakalım yarin bizi neler bekliyor gorucez hep birlikte
magickk ve seni nezman mezun edicez ve khanginizi önce mezun edicez yoks aynı anda mı adicez bende onu çok merak ediyor belki 1 hafta sonra mezun olursunuz dimi canım Aayy çoook heyecanlı bu arada benim yarın hedefi yüzde yüz tutturamayıp ceza alacağım da garenti

Bilmiyorum canım ben bu hafta verdim mı vermedim mi onu bile anlamadim magickk olsun mezun

Menü
Kahvaltı
2 yok kaşığı patates salatası
2 ince dilim sucuk
Çeyrek ekmeğinde dahada azı ekmek
3 yeşil zeytin
3 çeri domates
Sekersz çay
Ara
Şekersiz nescafe
3 ceviz
Öğlen 16 00
150 gr dana antrikot
1 bardak ayran
Yarim kase tarhana çorbası
Ara
Şekersiz nescafe
Akşam 19 30
Yemedim acikmamistim

KKızlar sporumu yapıp düş aldim 40 dk cardio , 5 km normal yürüyüş

Okuduğumu anlamamışım canım. Böyle olduğunda kuralları okur.gerekirse burya kopyalarız. Dorty orda karıştırdı kendi içinde ayni şekilde düşünüyordu listeyi olumsuz.etkileyecem diye girmemişti.
Yazdigin mesajı tesadüfü olarak okudum . Üzüldüm de o kadar emek caba gösteriyoruz yanılabiliriz direk site kurucusuna sormak ...
Ki baştan beri olumlu yaklaştım herkese.deneme süresi koyduk kendime bile koydum 1 haftayi htc71 ile beraber bekledik .

Afiyet olsun canım

Bilmiyorum canım ben bu hafta verdim mı vermedim mi onu bile anlamadim magickk olsun mezun
Zor canım ben regl olduğumdan şişlik devam ediyor sende durumlar nasıl hem schoner beni mezun etmiyor pazarlık yaptık diyorki 57.9 da mezun edelim bende hayır diyorum

10 saniye plank oda güzel afiyet olsun canım yumurtalardan kabarmayasin çok değil mi öyle
Allahtan alerjik değilim yoksa bi baloncuktan ibaret olabilirdim
Evettttt kizceler tartiya geri sayım başladıbakalım kimler hedefi den vuracak kimler günün sonunda dans edecek ve kimler günün sonunda huzunlenecek hadi bakalım yarin bizi neler bekliyor gorucez hep birlikte
Ben kesin hüzünlencem ahajhaha
Pek iyi değilim canım basim geçmedi günde 4 tane ilaç alıyorum ama havalar yağmurlu tetikledi sanırım
Geçmiş olsun canım

Ben grupla veya sizinle ilgili bir sıkıntıyı sormadım ki artı olarak heseplanıp hesaplanmıycamı sordum artı olarak hesaplanıcaksam hiçbir grupla uğraşmayacağımı söyledim bu sözü bana yöneticiler verdiği için de yöneticilere sordum ki sizin de bilginiz olsun diye sorduktan hemen sonra sana söyledim. Ama kırıldım açıkçası yalan yok gidersen git demek felan hoş olmadı yani. İçimden grupta devam etmek de gelmiyor...

Bn de adet dönemindeyim ya ödem vardr kesin az çıkacağını hiç sanmıyorum ana verdigimi düşünüyorum adetbolmasam kesin az çıkardı yani herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…