- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #311.821
Bugün niyetini açmadan önce aç karnına tartıl canım onun paylaş çünki gece sahur yapacağın için sabah daha fazla çıkarsın ondan bugün iftar öncesi aç ve kıyafetsiz tartılman daha doğru olurkızlar ben bugün niyetliyim yarın olacam inşallah bildirim hangisini yapacam bugünkü mu yarınki mi
Çok kotuymus cidden .. Inş oruclardada böle karbonhdrata saldırmayız ya yoksa halimiz kötüBirebir aynını uyguladım canım 2öğün yediğim için arada Leptin bozduğu için bir bardak süt bir tene fındık bile ağzına durmak yasak olduğu için akşama kadar resmen şekerim düşüyordu ve direk vücut açlıktan karbonhidrat şeker krizine giriyordu ve 2-3 günde bir karbonhidrat saldırıyordum ondan da ilerliyemeiyordum zaten o kadar uzun açlık özellikle spor yapınca doğal olarak şeker ve tansiyonu düşürüyor sabah da direk yumurtaya yüklendiğin için kolestrolü fırlatıyor hem çok fena oldum hem hiç kilo vermedim hemde kan değerlerim çok kötü bir durama gelmişti ilk kez canım çok şükür başka diyetlere geçtim de hem kilo verdim hem kan değerlerim normale döndü hemde aylardır ne kaçamak yapıyorum ne de şeker veya karbonhidrat krizi yaşıyorum çok çok kötü bir deneyim di yani
Oruçda da su içmek te yasak olduğu için insan önce suya saldırıyor sonrada şu ile direk tıkanıyor zatenÇok kotuymus cidden .. Inş oruclardada böle karbonhdrata saldırmayız ya yoksa halimiz kötü
tartıldım canım yarın sabah yazarım herkesle beraberBugün niyetini açmadan önce aç karnına tartıl canım onun paylaş çünki gece sahur yapacağın için sabah daha fazla çıkarsın ondan bugün iftar öncesi aç ve kıyafetsiz tartılman daha doğru olur
Evettttt kizcelertartiya geri sayım başladı bakalım kimler hedefi den vuracak kimler günün sonunda dans edecek ve kimler günün sonunda huzunlenecek hadi bakalım yarin bizi neler bekliyor gorucez hep birlikte
Bilmiyorum canım ben bu hafta verdim mı vermedim mi onu bile anlamadimmagickk ve seni nezman mezun edicez ve khanginizi önce mezun edicez yoks aynı anda mı adicez bende onu çok merak ediyor belki 1 hafta sonra mezun olursunuz dimi canım Aayy çoook heyecanlı bu arada benim yarın hedefi yüzde yüz tutturamayıp ceza alacağım da garenti
Pek iyi değilim canım basim geçmedi günde 4 tane ilaç alıyorum ama havalar yağmurlu tetikledi sanırımorkide1453 nasılsın canım ?
39 giyiyorum canım ama 63 kiloda 38 giyiyordumdrdotty merak ettim de boy aynı ya bizim ayakkabi numaran kaç senin
Okuduğumu anlamamışım canım. Böyle olduğunda kuralları okur.gerekirse burya kopyalarız. Dorty orda karıştırdı kendi içinde ayni şekilde düşünüyordu listeyi olumsuz.etkileyecem diye girmemişti.Kazene soran benim hatta sordugumu da sana yazdığım mesajda yazmıştım. Daha sonrasında hallettiğimizi de söyledim. Ayrıca eğer artı olarak başlayacaksal hiçbir takıma girmeye çalışmayayıl dedim yazdığım mesajda benim açtığım konuda duruyor. Ben şimdiki tavrını anlayamadğm açıkçası? Kazene sorduğumu zaten söylediğim halde?
Afiyet olsun canımMenü
Kahvaltı
2 yok kaşığı patates salatası
2 ince dilim sucuk
Çeyrek ekmeğinde dahada azı ekmek
3 yeşil zeytin
3 çeri domates
Sekersz çay
Ara
Şekersiz nescafe
3 ceviz
Öğlen 16 00
150 gr dana antrikot
1 bardak ayran
Yarim kase tarhana çorbası
Ara
Şekersiz nescafe
Akşam 19 30
Yemedim acikmamistim
KKızlar sporumu yapıp düş aldim 40 dk cardio , 5 km normal yürüyüş
Zor canım ben regl olduğumdan şişlik devam ediyor sende durumlar nasıl hem schoner beni mezun etmiyor
Allahtan alerjik değilim yoksa bi baloncuktan ibaret olabilirdim10 saniye plankoda güzel afiyet olsun canım yumurtalardan kabarmayasin çok değil mi öyle
Ben kesin hüzünlencem ahajhahaEvettttt kizcelertartiya geri sayım başladı bakalım kimler hedefi den vuracak kimler günün sonunda dans edecek ve kimler günün sonunda huzunlenecek hadi bakalım yarin bizi neler bekliyor gorucez hep birlikte
Geçmiş olsun canımPek iyi değilim canım basim geçmedi günde 4 tane ilaç alıyorum ama havalar yağmurlu tetikledi sanırım
Okuduğumu anlamamışım canım. Böyle olduğunda kuralları okur.gerekirse burya kopyalarız. Dorty orda karıştırdı kendi içinde ayni şekilde düşünüyordu listeyi olumsuz.etkileyecem diye girmemişti.
Yazdigin mesajı tesadüfü olarak okudum . Üzüldüm de o kadar emek caba gösteriyoruz yanılabiliriz direk site kurucusuna sormak ...
Ki baştan beri olumlu yaklaştım herkese.deneme süresi koyduk kendime bile koydum 1 haftayi htc71 ile beraber bekledik .
Bn de adet dönemindeyim ya ödem vardr kesin az çıkacağını hiç sanmıyorum ana verdigimi düşünüyorum adetbolmasam kesin az çıkardı yani herhaldeEvettttt kizcelertartiya geri sayım başladı bakalım kimler hedefi den vuracak kimler günün sonunda dans edecek ve kimler günün sonunda huzunlenecek hadi bakalım yarin bizi neler bekliyor gorucez hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?