Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

teşekkür ederim canım yaaa çok morel oldu bana da sen böyle deyince doğru eğer bende 72 den 70e düşümde bu ne böyle yaa 1ayda 2 kilomu anca verdim boşa uğraşıyorum deyip vazgeçeydim şuan hala 70de kalmıştım hatta bıraktım diye o 2-3 kiloyu da kesin hemen geri almıştım şimdi hala 72-73 arasıydın kesin canım ama ne olursa olsun asla vazgeçmedim vee bu sayede buralara kadar geldim yani iyi ve hızlı veren bur üye diilim ama kesinlikle en istikrarlı ve en kararlı üye olabilirim o tartıdan 7ile başlayan rakamlar nasıl yok olup gitti ise 6ile başlayan rakamlar da yok olup gidicek bir gün ben kendimemı zaten hep şöyle odakladım ne kadar sürerse sürsün yeter ki gitsin diye 1ay olmasın 3ay olsun sorun diil önemli olan sonunda tartıda istediğimiz kilolara gelmek aynaya bakınca istediğimiz görüntüye yaklaşmak önemli olan bu

Cuma günü bildirimler extra artiyor canim
Gelmeyen üyeleri biz biraz azalttik coğunun badisi var ulaşamayınca onlar ulaşıyorlar
Kilon çok çok iyi cok pis kıskandım
Bi hafta takımlarımızı kapıştıralım

Buki_89 mezun olmuşsun canım tebrik ederim çok güzel kilolar verdin çok da güzel spor yaptın ve mutlu sona ulaştın kaptancım acaba ben de 62 de mezun olabiliyormuyum yada 61 de filan tam olarak en fazla kaç kilo olamam gerekli acaba? Müsait olduğunda bilgi verirsen eğer çok sevinirim

Ben birde yemek topiğinde takılıyorum canım ordan cok bildirim geliyor :)
Listeye girene kadar herkes yazıyor listeye girince kayboluyor Bendede liste kalabalık değil ama işte 1-2 kişi gelmeyince sıkıntı oluyor canım
Inşallah sende hedefine ulasırsın canım güzel gidiyorsun ❤
Tamam canım ne zaman derseniz kapıştıralım bana uyar belki rekabet iyi gelebilir :))

Canım baslangıc kilonu ve hedef kilonu söylersen yardımcı olabilirim :)

hem o gün için çaba sarfedip ertesi gün tartıya yansımadığı zaman diyeti toptan bırakaksım geliyordu :) ondan dolayı çok çok azalttım tartılmayı
bu ara çok iyi gidiyorsun aynen böle devam
O aynı şey bende de oluyor canım yaaa bende doğru düzdün ciddi şekilde hiç kaçamak yapmadan ve sporumu da aksatmadan haftamı tamamlayıp kilo düşüşü yaşamadıysam gerçekten üzülüyorum bu haftada öyle oldu genede morelini bozmamaya çalışıyorum sonuçta geçen hafta 1.300 birden düşüş oldu vücut ondan belki durdu haftaya gene birden gider diye kendimi avutuyorum ama gerçektende bende hep öyle oluyor bir hafta çok iyi bir hafta sabit oluyor 2hafta da bir birden düşüş yapıyor vücut

Canim 61.5 gibi bi kiloda mezun olabiliyorsun
75.8 ile baslamisin 58 hedef kilonmus

Canim 61.5 gibi bi kiloda mezun olabiliyorsun
75.8 ile baslamisin 58 hedef kilonmus
Aaaaaaa bidaki ka yaaa aynen ben bu takımda başlamadım ki evet 1. Takım da başladım buraya izin dönüşü olarak girdim doğru o zaman benim başlangıcın 75.8 olarak sayılıyor aynen eee ben ozman da mı hedef e 58 yazmışım ne uçmuşum beee 60 neyime yetmemiş o zaman başlangıçtan tam 11 kilo aşşağıdayım 4 kilo daha verip mezun olayım da sonra liste dışı devam ederim gene sizle tabikisi

58 olmadan mezun olmak yok canisi
Öle disardan devam felan yook olmuyor öle

***14.Takım 618.Etap ***

Buki_89 (62,4///%)mezun olmak istiyor
ELF_LR35 (94.0///%) sabit
sena zeynep(56,50///%) sabit
magickk (59.5///%) sabit
Yellow girl (64.9///%) sabit
tgb1907(65.4/65.2/0.2/%0.31)
htc71 (68.60/67.8/0.80/%1.17)
SchonerDuft (69,30/68.10/1.20/%1.73 )

Mavi95 (83,7/82.6/1.1/%1.31)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:91 Hedef:69,00
berkas (65,80/65,60/0,2/%0.30) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (68,80/68.10/0.7/%1.02) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:55,00

14.Takım Ortalaması : 0,530

Teşekkür ederimbaşlangıç 72.3 hedef 58 canım
Pardon canım bu rakam buraya başlangıcım ama ben başka takımda daha önce yer alıp ordan izne ayrılmıştım yani buraya izin dönüşü olarak giriş yaptm onu unutmuşum ben ondan asıl başlangıcım 75.8 olmuş oluyor hedef yine aynı 58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…