- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.021
Sagol cnm .. bn de hiç böyle veremiyordum şoklar içindeyim yani nasıl bu kdr hayatımda ilk kez hızlı gitti bilmiyorum . Ama bundan sonrası için aynı olmayacak sanki .. senin gibi benimde hep ve ben hep az verdiğim için bıraktım demekki sen benden daha da dayanıklısın az verdiğin yani az derken yavaş verdiğim halde sabretmişsin bu da büyük birşey bence ben de seni tebrik ediyorum o yüzden❤❤❤
Cuma günü bildirimler extra artiyor canimHosbuldum canım ❤
Yeni gördüm mesajını bildirimler arasında kayboldum,
Bizdede cok parlak değil durumlar canım anlamadım gelmeyen üyelerden bir türlü kurtulamadım her hafta biri bildirim yapmıyor
Bugün 52.5 kilo cıktım az cok bu kilolardayım canım
***14.Takım 618.Etap ***
Buki_89 (62,4///%)mezun olmak istiyor
ELF_LR35 (94.0///%) sabit
sena zeynep(56,50///%) sabit
magickk (59.5///%) sabit
Yellow girl (64.9///%) sabit
tgb1907(65.4/65.2/0.2/%0.31)
htc71 (68.60/67.8/0.80/%1.17)
SchonerDuft (69,30/68.10/1.20/%1.73 )
Mavi95 (83,7/82.6/1.1/%1.31)B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:91 Hedef:69,00
berkas (65,80/65,60/0,2/%0.30) B.tarihi:29/03/2019 B.kilo:69,60 Hedef:60,00
ucukgenclik (68,80/68.10/0.7/%1.02) B.tarihi:01/04/2019 B.kilo:69,90 Hedef:55,00
14.Takım Ortalaması :
Ben birde yemek topiğinde takılıyorum canım ordan cok bildirim geliyor :)Cuma günü bildirimler extra artiyor canim
Gelmeyen üyeleri biz biraz azalttik coğunun badisi varulaşamayınca onlar ulaşıyorlar
Kilon çok çok iyi cok pis kıskandım
Bi hafta takımlarımızı kapıştıralım
Canım baslangıc kilonu ve hedef kilonu söylersen yardımcı olabilirim :)Buki_89 mezun olmuşsun canım tebrik ederim çok güzel kilolar verdin çok da güzel spor yaptın ve mutlu sona ulaştın kaptancım acaba ben de 62 de mezun olabiliyormuyum yada 61 de filan tam olarak en fazla kaç kilo olamam gerekli acaba? Müsait olduğunda bilgi verirsen eğer çok sevinirim
O aynı şey bende de oluyor canım yaaa bende doğru düzdün ciddi şekilde hiç kaçamak yapmadan ve sporumu da aksatmadan haftamı tamamlayıp kilo düşüşü yaşamadıysam gerçekten üzülüyorum bu haftada öyle olduhem o gün için çaba sarfedip ertesi gün tartıya yansımadığı zaman diyeti toptan bırakaksım geliyordu :) ondan dolayı çok çok azalttım tartılmayı
bu ara çok iyi gidiyorsun aynen böle devam
Teşekkür ederimCanım baslangıc kilonu ve hedef kilonu söylersen yardımcı olabilirim :)
Canim 61.5 gibi bi kiloda mezun olabiliyorsunBuki_89 mezun olmuşsun canım tebrik ederim çok güzel kilolar verdin çok da güzel spor yaptın ve mutlu sona ulaştın kaptancım acaba ben de 62 de mezun olabiliyormuyum yada 61 de filan tam olarak en fazla kaç kilo olamam gerekli acaba? Müsait olduğunda bilgi verirsen eğer çok sevinirim
Hedef kilon 14.3 canım bunun yüzde 80 ini verince mezun olabiliyorsun buda 11.44 kilo yapıyor yani 60.8 oldugunda mezun olabilirsin canımTeşekkür ederimbaşlangıç 72.3 hedef 58 canım
Coook eskilere gittim canimTeşekkür ederimbaşlangıç 72.3 hedef 58 canım
Tesekkurlerr
Aaaaaaa bidaki ka yaaa aynen ben bu takımda başlamadım ki evet 1. Takım da başladım buraya izin dönüşü olarak girdim doğruCanim 61.5 gibi bi kiloda mezun olabiliyorsun
75.8 ile baslamisin 58 hedef kilonmus
58 olmadan mezun olmak yok canisiAaaaaaa bidaki ka yaaa aynen ben bu takımda başlamadım ki evet 1. Takım da başladım buraya izin dönüşü olarak girdim doğruo zaman benim başlangıcın 75.8 olarak sayılıyor aynen eee ben ozman da mı hedef e 58 yazmışım ne uçmuşum beee 60 neyime yetmemiş o zaman başlangıçtan tam 11 kilo aşşağıdayım 4 kilo daha verip mezun olayım da sonra liste dışı devam ederim gene sizle tabikisi
Pardon canım bu rakam buraya başlangıcım ama ben başka takımda daha önce yer alıp ordan izne ayrılmıştım yani buraya izin dönüşü olarak giriş yaptm onu unutmuşum ben ondan asıl başlangıcım 75.8 olmuş oluyor hedef yine aynı 58Teşekkür ederimbaşlangıç 72.3 hedef 58 canım
Kaptanım nasılsın ❤
İyiyim canım biraz yoğun bu aralarKaptanım nasılsın ❤
Iyi ol bende iyiyim buralarda takılıyorum ❤İyiyim canım biraz yoğun bu aralar
Sen nasılsın herşey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?