- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.041
Hahaha canım hazirana kadar 58 olursam 58 olarak da mezun olurum ama olamazsam da 61 yada 60 kaç olursa onla mezun olayım diyorum çünki hazirandan sonra sıkı diyet yapmam mümkün diil tatillere gidiyoruz biz ve otelde kilo almamak bile çok zor sabit dönebilmem bile büyük başarı ama busefer her tatillere gittiğim de hem fitness hem saunayı da kullanayım bari fazla çıkmayayım diyorum canım zaten gene sizi bırakmam ama okadar riskli bir dönemde liste de olmak listeyi kötü etkilemek yada kendimi strese sokmak istemem ondan haziran da 58 olamaz isem izne mi ayrılsam diye aklıma gelmişti geçen yazda izne ayrılmıştım otele giderken zaten ama bu sefer hedefe çok yakınım ve aklıma o kural gelince hiç izin giriş çıkışlarla risklerle uğraşmadan direk mezun olup tatile gideyim diyorum canım ama 1 hazirana kadar yada belki uzarsa en geç 10hazirana kadar listede olurum canım mezun olunca da sizi bırakmam zaten58 olmadan mezun olmak yok canisi
Öle disardan devam felan yook olmuyor öle
Oley yuppi daha da sevinçten bir şey yemem huhu
Pardon canımHedef kilon 14.3 canım bunun yüzde 80 ini verince mezun olabiliyorsun buda 11.44 kilo yapıyor yani 60.8 oldugunda mezun olabilirsin canım
Olsun canım önemli değilPardon canımbu rakam buraya başlangıcım ama ben başka takımda daha önce yer alıp ordan izne ayrılmıştım yani buraya izin dönüşü olarak giriş yaptm onu unutmuşum ben ondan asıl başlangıcım 75.8 olmuş oluyor hedef yine aynı 58
Coook eskilere gittim canim
Eki Görüntüle 2260294
Bırakma bizi lütfennnHahaha canım hazirana kadar 58 olursam 58 olarak da mezun olurum ama olamazsam da 61 yada 60 kaç olursa onla mezun olayım diyorum çünki hazirandan sonra sıkı diyet yapmam mümkün diil tatillere gidiyoruz biz ve otelde kilo almamak bile çok zor sabit dönebilmem bile büyük başarı ama busefer her tatillere gittiğim de hem fitness hem saunayı da kullanayım bari fazla çıkmayayım diyorum canım zaten gene sizi bırakmam ama okadar riskli bir dönemde liste de olmak listeyi kötü etkilemek yada kendimi strese sokmak istemem ondan haziran da 58 olamaz isem izne mi ayrılsam diye aklıma gelmişti geçen yazda izne ayrılmıştım otele giderken zaten ama bu sefer hedefe çok yakınım ve aklıma o kural gelince hiç izin giriş çıkışlarla risklerle uğraşmadan direk mezun olup tatile gideyim diyorum canım ama 1 hazirana kadar yada belki uzarsa en geç 10hazirana kadar listede olurum canım mezun olunca da sizi bırakmam zaten
Kız zaten sen hedefi 60 yazmışsın işte beraber aynı hafta mezun oluruz bizde58 olmadan mezun olmak yok canisi
Öle disardan devam felan yook olmuyor öle
Kuzucum hazirana kadar listede olurum zaten haziran da da listeyi etkilememek için mezun olucam canım yoksa fırsat buldukça gene girerim sizi bırakmamBırakma bizi lütfennn
Bana ne demeli 5 kiloyu verene kadar canım çıktıSüpersin canım ya yakında 80lere sonsuza dek veda edersin ❤❤❤❤❤❤ ben de buraya 72.3 ile başladım ama buraya girmeden bir hafta önce de tartıda en son 73ü gördüm yani şuan tam tamına 8kilo aşşağıdayım bende ama bu benim tam 4 ayımı hatta 5 ayımı aldı diyebilirimkaplumbağa gibi gits3m de gidiyorum sen aynı kiloyu 1 ayda verdin canım valla muhteşem
Biz de o zaman hazirana kadar senin 56 olman için dua edelim. Yazın alcağın kilolarla en fazla 58 ol canımKuzucum hazirana kadar listede olurum zaten haziran da da listeyi etkilememek için mezun olucam canım yoksa fırsat buldukça gene girerim sizi bırakmamhemde liste dışı kilo koruma yapcam zaten hatta başara bilirsem 60ın altına inmeye çalışcam bende gene sözleyim yani
Görende yarım kilo sancak bu hafta bir kilo bile verememişim bu kadar sıkma canını canımBana ne demeli 5 kiloyu verene kadar canım çıktı
Ben hep boyleyimdir canım acayip centilmenim önce küçükler su küçüğün söz büyüğün gibiBen sizin centilmenliğinizi yerim yaaaa
Bana ne demeli 5 kiloyu verene kadar canım çıktı
Canım 5 kiloyu 4 ayda mı ne verdim sence de kaplumbağa gibi değilimde neyimGörende yarım kilo sancak bu hafta bir kilo bile verememişim bu kadar sıkma canını canım
Canım aç kalmadın mı maşallah birşey yememişsinKahvaltım peynir, 5 zeytin, roka, maydanoz, çay
Öğlem sütlü kahve, 3 hurma
Akşam lahana çorbası, 3 kaşık deniz börülcesi salatası, taze soğan.
Hmm bencede siz hiç kilo almayın çok tehlikeliCanım 5 kiloyu 4 ayda mı ne verdim sence de kaplumbağa gibi değilimde neyim
Ahahaaaa aynen canım ya kendimi bildim bileli diyet yapıyorum verene kadar da çatlıyorum millet takir takir veriyor biz seninle gram gram veriyoruzmagickk bizim 4 aylık kilolarımızı millet 1 ayda veriyor hatta turkuaz o 5kiloyu 2-3 hafta da filan verdi yok yok arkadaşım bizim senle asla asla kilo almamamız lazım millet alsada 1 ayda atıyo biz senle tüm kış uğraşmak zorunda kalıyoruz birbirimizin kulağını çekelim bu ne yaaa 2 yıldır diyetteyiz senle hahaha yeter artık normal insan olmak istiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?