Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

58 olmadan mezun olmak yok canisi
Öle disardan devam felan yook olmuyor öle
Hahaha canım hazirana kadar 58 olursam 58 olarak da mezun olurum ama olamazsam da 61 yada 60 kaç olursa onla mezun olayım diyorum çünki hazirandan sonra sıkı diyet yapmam mümkün diil tatillere gidiyoruz biz ve otelde kilo almamak bile çok zor sabit dönebilmem bile büyük başarı ama busefer her tatillere gittiğim de hem fitness hem saunayı da kullanayım bari fazla çıkmayayım diyorum canım zaten gene sizi bırakmam ama okadar riskli bir dönemde liste de olmak listeyi kötü etkilemek yada kendimi strese sokmak istemem ondan haziran da 58 olamaz isem izne mi ayrılsam diye aklıma gelmişti geçen yazda izne ayrılmıştım otele giderken zaten ama bu sefer hedefe çok yakınım ve aklıma o kural gelince hiç izin giriş çıkışlarla risklerle uğraşmadan direk mezun olup tatile gideyim diyorum canım ama 1 hazirana kadar yada belki uzarsa en geç 10hazirana kadar listede olurum canım mezun olunca da sizi bırakmam zaten

Hedef kilon 14.3 canım bunun yüzde 80 ini verince mezun olabiliyorsun buda 11.44 kilo yapıyor yani 60.8 oldugunda mezun olabilirsin canım
Pardon canım bu rakam buraya başlangıcım ama ben başka takımda daha önce yer alıp ordan izne ayrılmıştım yani buraya izin dönüşü olarak giriş yaptm onu unutmuşum ben ondan asıl başlangıcım 75.8 olmuş oluyor hedef yine aynı 58

Olsun canım önemli değil

canım benim çok sağol yaaa uğraştın benim için ❤❤ bende eskiye gittim şimdi vaaay beee birzamanlar 75.8 e kadar çıkmışım bide arada kilo verirken 4 kilosunun tekrar geri alıp sonra o 4 kiloyu tekrar geri verdiğimi de düşünürsek toplam 15 kilo verdim heeyyy maşallah o 4 kiloyu geri almasam şimdi 11 diil 15 kilo aşşağı da olarak şuan mezun idim yani buda bana ders olsun bidaha kilo falan almak yok artık hep koruycam hadi bakalım 61 e kadar listedeyim kalmış surda 3-4 kilo birşey 1.5 ayda onu da veririm inşallah

Bırakma bizi lütfennn

Bırakma bizi lütfennn
Kuzucum hazirana kadar listede olurum zaten haziran da da listeyi etkilememek için mezun olucam canım yoksa fırsat buldukça gene girerim sizi bırakmam hemde liste dışı kilo koruma yapcam zaten hatta başara bilirsem 60ın altına inmeye çalışcam bende gene sözleyim yani

Bana ne demeli 5 kiloyu verene kadar canım çıktı

Biz de o zaman hazirana kadar senin 56 olman için dua edelim. Yazın alcağın kilolarla en fazla 58 ol canım

Bana ne demeli 5 kiloyu verene kadar canım çıktı
magickk bizim 4 aylık kilolarımızı millet 1 ayda veriyor hatta turkuaz o 5kiloyu 2-3 hafta da filan verdi yok yok arkadaşım bizim senle asla asla kilo almamamız lazım millet alsada 1 ayda atıyo biz senle tüm kış uğraşmak zorunda kalıyoruz birbirimizin kulağını çekelim bu ne yaaa 2 yıldır diyetteyiz senle hahaha yeter artık normal insan olmak istiyorum bende

Ahahaaaa aynen canım ya kendimi bildim bileli diyet yapıyorum verene kadar da çatlıyorum millet takir takir veriyor biz seninle gram gram veriyoruz yok almayalım artık ya bu ne en azından 60 olsun en son noktamız ama üstü asla değil durtup duralım birbirimizi düşünsene 80 kusur kiloda olsam şu an 75 kilo falandım ki bu kilo benim boyuma çoook fazla asla bundan sonra yemek yok abur cubur yok tamammi yarim dünya gibi gezmiycez artık hakkımızda ayy ne kadar zayıf ya ne güzel diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…