- 14 Temmuz 2013
- 6.174
- 14.101
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.061
Öğlen veterinerde 1 saate yakın kaldım sonra ameliyat olacak deyince iştahım kaçtı. Babamla kafamı dağıtmak için deniz kenarında bir saat yürüdüm sonra çarşıya girdik dediğin gibi açlık baş dönmesi yapınca eve döndük yemek yedim. Sanki çok yedim bu seferde. Akşam gene dizi izlerken bisiklet yaparım.Canım aç kalmadın mı maşallah birşey yememişsin
Vay be bende 67 kilodaymışım 65 e düşmüşüm hey gidi günler nerden nereye sende maşallah 75 kilo ne bu ya bur daha olmasın zayıfligin tadını aldikmi bence bir daha çıkmayız arkadaşım çünkü şu an saglikliyizcanım benim çok sağol yaaa uğraştın benim için ❤❤ bende eskiye gittim şimdi vaaay beee birzamanlar 75.8 e kadar çıkmışım bide arada kilo verirken 4 kilosunun tekrar geri alıp sonra o 4 kiloyu tekrar geri verdiğimi de düşünürsek toplam 15 kilo verdim heeyyy maşallah o 4 kiloyu geri almasam şimdi 11 diil 15 kilo aşşağı da olarak şuan mezun idim yani buda bana ders olsun bidaha kilo falan almak yok artık hep koruycam hadi bakalım 61 e kadar listedeyim kalmış surda 3-4 kilo birşey 1.5 ayda onu da veririm inşallah
Sağlıklı kilo verdiğimiz için yavaş veriyoruz canım geri almamak şartıyla hoşçakal diyoruz yağlaraVay be bende 67 kilodaymışım 65 e düşmüşüm hey gidi günler nerden nereye sende maşallah 75 kilo ne bu ya bur daha olmasın zayıfligin tadını aldikmi bence bir daha çıkmayız arkadaşım çünkü şu an saglikliyiz
Geçmiş olsun canımÖğlen veterinerde 1 saate yakın kaldım sonra ameliyat olacak deyince iştahım kaçtı. Babamla kafamı dağıtmak için deniz kenarında bir saat yürüdüm sonra çarşıya girdik dediğin gibi açlık baş dönmesi yapınca eve döndük yemek yedim. Sanki çok yedim bu seferde. Akşam gene dizi izlerken bisiklet yaparım.
Aynen heleki kızımAhahaaaa aynen canım ya kendimi bildim bileli diyet yapıyorum verene kadar da çatlıyorum millet takir takir veriyor biz seninle gram gram veriyoruzyok almayalım artık ya bu ne en azından 60 olsun en son noktamız ama üstü asla değil durtup duralım birbirimizi düşünsene 80 kusur kiloda olsam şu an 75 kilo falandım ki bu kilo benim boyuma çoook fazla asla bundan sonra yemek yok abur cubur yok tamammi yarim dünya gibi gezmiycez artık hakkımızda ayy ne kadar zayıf ya ne güzel diyecekler
Bencede haklısın artık almayalimda yeterki yavaş gitsinSağlıklı kilo verdiğimiz için yavaş veriyoruz canım geri almamak şartıyla hoşçakal diyoruz yağlara
Kesinlikle çok giden kasdan az giden yağdanSağlıklı kilo verdiğimiz için yavaş veriyoruz canım geri almamak şartıyla hoşçakal diyoruz yağlara
Inşallah canım seninde çoğu gitti azı kaldı öyle düşün bak geçen sene ikimizde şu kilodan fazlaymışız tatlım artık yok öyle bişey 70 i falan asla duymak görmek istemiyorum anlaştık mıAynen heleki kızımkızıma annesi şişman demesinler annesi güzel desinler çok şükür ilk okula başlamadan kurtuldum yoksa ilk okulda arkadaşları öyle birşey deseler çocuk ne kadr etkilenirdi birkaç kişiden duydum başlarıma gelmiş bende korktum benim hatam yüzünden yavrumu üzmesinler ona ince güzel ve sağlıklı bir anne olucam ben çok az kaldı canım ya taaaaaa nerelerden geldik buralara artık burdan sonrası kolay yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şu 60dan da kurtulsam tamam olucak çünki dediğin gibi 60bizim sınırımız olmalı 61i bile hiç görmemek için oraya kadar korumalıyız canım inşallah bende senin gibi 58lere kadar başarırım
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Aynen canım giden geri dönmesin yeterkiBencede haklısın artık almayalimda yeterki yavaş gitsin
Aynen canım kaslanmak için yakında bisiklet evden kaçcak bir gece beni dinlendir dicek banaKesinlikle çok giden kasdan az giden yağdan
Benim ki 2 yıldır dinlenmiyor birşey olmaz korkmaAynen canım giden geri dönmesin yeterki
Aynen canım kaslanmak için yakında bisiklet evden kaçcak bir gece beni dinlendir dicek bana
Gün sayıyor desene.Benim ki 2 yıldır dinlenmiyor birşey olmaz korkmabekliyor yaz gelsin tatile gideyim de bisiklet ozman yıllık iznini bir kullanır ben dönene kadar
Afiyet olsun canım akşam acıkmaz mısın tek çorbaylaKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmeği
1 kbrt kutusu eşine peyniri
1 ceri domates
3 ince dilim sucuk
Ara
2 kare bitter , 2 ceviz ,kakaolu Sekersz 1 bardak süt
Öğlen
4 ymk kaşığı bulgur pilavi
4 ymk kaşığı mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Yayla çorbası 1 kase
Ara
Şekersiz nescafe ( icicem daha )
Spor 6 km tempolu yürüyüş
Acıkıyorum ama 11 den sonra onu da dayanıyorum mecbur cnm bi de bi saat sonra nescafe içince baya tutuyoAfiyet olsun canım akşam acıkmaz mısın tek çorbayla
Sucuktan ne zaman vazgeçeceksin acaba? Bu hafta kaçıncı sucuk? O kadar katkı maddesi tuz almaya ne gerek var. Kıymalı yumurta yap en iyisi sucuktan vazgeçKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmeği
1 ceri domates
3 ince dilim sucuk
Ara
Öğlen
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Yayla çorbası 1 kase
Ara
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim cavdar ekmeği
1 ceri domates
3 ince dilim sucuk
Ara
Öğlen
1 bardak ayran
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
Yayla çorbası 1 kase
Ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?