Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Harikasın canım

Baya az canım ya nasıl sabit kaldın sen bu menülerle

Harikasın canım

Baya az canım ya nasıl sabit kaldın sen bu menülerle
Bende bunu anlamadım canım kaçamak yok ama yapmayı düşünüyorum canım çok tatlı istedi bu hafta nedense geçen hafta 900 Gr verdim bu hafta tık yok sinir oldum ya

Bugün menü yazmıcam hayatımda ilk kez çılbır yedim yemeğe gelen vardı eşini de getirmiş abimiz.yenge de bol yağlı sarımsaklı yapmış güzelde gömmüşüm pidenin yarısını yemiste olabilirim ama 2 saat içinde 50 dk ayakta yolculuk yaptım 20 dk yürüdüm diğer kalan sürede belediye bekledim .

Sorma canım ya bu hafta takım olarak vasatiz allah'tan kurtarıcı arkadaşlar oldu yoksa yanmışız yani mezun olamıyorum bak bir türlü ben bu hızla ancak ramazana kadar ancak mezun olurum heralde
Bu ne biçim bir alıntı olmuş ya
[/QUOTE]
Aaaayyy sesli güldüm bu alıntıya bende denedim aynı oldu sileyim dedim yok oldu anlamadım yeşilde bir sorun var magic ayrıca az daha bekle beraber mezun oluruz canım ben 3.5 kilo daha versem yetiyormuş

Hayır ben daha centilmenlik önce sen ver 5 kiloyu vermişsin bunu mu veremicen
Ben 3.5 verirsem yetiyormuş 3.5 lardayım hahaha kavga yapmayın madem az bekleyin ben önce mezun olayım yada 3ü bir arada olarak çıkalım ne dersiniz ben 2-3 hafta kendimi sıksam sizde sabit çıksanız yada haftalık 200er grm filan verseniz oldu bu iş

O zaman vaktimiz az kalmis daha fazla asılıyoruz ben bu hafta tam olarak basladim yine eskisi gibi eziklemeli devam ediyoruz simdi inanmayacaksin ama ipsiz zip zip yaptim 300 adet zumba yapma planim var sporuda kattim hayatima artik kork benden ama tarti konusunda sadece cumalari tartilma karari aldim kac kilosun deyip durma

Ya ben 77 lerden 62 lerde düstüm sonra 68 e ciktim inmem gerekirken neyse ben hic 62 lerde olmamisim yeni olacakmisim gibi heyecanliyim (gerci zaten cok kalamadan aldim geri kiloyu )
O nedenle bosver gecmisi guzel veriyosun boyle devam

Kahvaltı: bol peynir,1dilim tambuğday,2zeytin,çay

Ara: 2ceviz,2gün kurusu,sütlü kahve

Ara: 1elma,tarçınlı süt

Akşam: 1porsiyon kıymalı kabak,1kase yoğurt,1dilim tambuğday

Spor:
1saat çok hızlı tempo yürüyüş (5km)
1saat kondisyon bisikleti
Plates Çemberi ile 200 iç bacak

Son düzenleme:
Ya ben 77 lerden 62 lerde düstüm sonra 68 e ciktim inmem gerekirken neyse ben hic 62 lerde olmamisim yeni olacakmisim gibi heyecanliyim (gerci zaten cok kalamadan aldim geri kiloyu )
O nedenle bosver gecmisi guzel veriyosun boyle devam
Zaten geçmişe gidersek ooo ooo çocuktan önce de bir zamnlar 58 idim bizde kilo hikayesi bitmez ama o 58 i tekrar bir görsem hayatım da ilk kez görüyormuş gibi havalara uçarım tabiki

Aahaahaaa sesli güldüm gene yaşasın sen beni mezun edersin diyetisyen falan hikaye valla beni sen zayıflattın hadi bakalım gene tam gaz devam edelim bak bu hafta sen benle hiç uğraşmadın ondan sabit çıktım sen kızdırsaydın beni hertürlü gene 1kilo giderdi

Olsun canım sonuçta gitmiş

Eveeet sende mi birütüs diyesim geldi niyeyse

Teşekkür ederim canım benim.

Teşekkür ederim mavicim.

Canım seninkide çok iyi.

Sağol canım ☺

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim pembiş sende iyi vermişsin

Haziran mıııı 1 aycık mı birlikteyiz yani

güzel

İyiyim canım çok sağol

Geçti canım çok şükür. Ama ağırlığı kalıyor biraz böyle bi bugün çok halsizdim.
[/QUOTE]
Daha iyi olmana sevindim canım tekrardan hoşgeldin. Zaten yediğime pişman oldum canım hala karnım ağrıyor normalde içi çikolatalı bütün hazır bisküviler benim karnımı ağrıtır ben pisboğaz dur diyemedim kendime

Aaaayyy sesli güldüm bu alıntıya bende denedim aynı oldu sileyim dedim yok oldu anlamadım yeşilde bir sorun var magic ayrıca az daha bekle beraber mezun oluruz canım ben 3.5 kilo daha versem yetiyormuş
[/QUOTE]

Yav noluyor yine tevbeeeeee

Çok iyi canım
Daha iyi olmana sevindim canım tekrardan hoşgeldin. Zaten yediğime pişman oldum canım hala karnım ağrıyor normalde içi çikolatalı bütün hazır bisküviler benim karnımı ağrıtır ben pisboğaz dur diyemedim kendime
[/QUOTE]
Bi daha yapmadan önce iyice düşünürsün canım

19/04/2019 CUMA HEDEFLERİ

htc71=68.60 - 67.6

SchonerDuft = 69,30 - 68,80
yellow girl =64.9 - 64.2
tgb1907= 65.40 - 64.90
magickk=59.5-58.5
ucukgenclik= 68,40 - 67,00
berkas = 65.80 - 64.90
Turkuazmavi90= 83,70-82,50
Rabia- = 77 - 76,50
sena zeynep = 56,50 - 55,60
ELF_LR35 =94,00 - 93,00

Hedefini tutturamayanlar
500 ip atlayacak
Toplam 5 dk plank yapacak
100 makas çalışacak sağ sol toplam 200 olcak

[/QUOTE]
Hadi ya dur bekleyeyim o zaman ben seni kendimi yine kaplumbağa moduna alayım bu sefer yaşlı kaplumbağa kaçamakta yaparım arada tamam tamam anlaştık

26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ

htc71=
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl =
tgb1907=
magickk=
ucukgenclik=
berkas =
Mavi95=
Rabia- =
sena zeynep =
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=
Drdotty
arden32

Önümüzdeki ki hafta ceza şeklini değiştirecem.
Kaybedenler ile kazananları eşleştirip kazanan kaybedene ceza verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…