- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.101
Harikasın canımBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta az peynir biraz badem 6 zeytin
Ara 1 elma sade türk kahvesi 5 fındık
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği yoğurt az kavurma
2.5 lt su
45 dk leslie 5k
Spor puanım 180blonde ambition
Sabah iki bardak ılık limonlu su iki dilim ekmek iki fincan çay bir dilim beyaz bir dilim kaşar peyniri bir domates iki çay kaşık tahin.
Ara bir fincan sütlü kahve iki kuru kayısı 5 fıstık.
Öğlen bir kase salata bir bardak ayran
Ara yarım portakal.
Akşam eşimin isteği üzerine bir tabak menemen bir dilim ekmek. Su 3 lt
Bende bunu anlamadım canım kaçamak yokHarikasın canım
Baya az canım ya nasıl sabit kaldın sen bu menülerle
Ama o zaman şartlar eşitti kuzum aynı kilodaydık şimdi olması mümkün mü
Canım hafta içi hedef belirliyoruz hedefi tutturamayan herkes ceza alıyor
iyi olmana sevindim canım daha 1.5 ay listedeyim ama sonra sında gene sık sık girerim zaten canım hazirandan sonra biliyosun biz pek durmuyoruz yerimizde o durumda tatillerde gezmelerde yaz boyu diyet yapamayacağım halde listede kalıp listeyi etkilemenin bir mantığı yok sonuçta grubun puanını 2kilo için düşürmek istemem ondan 58i beklemenin bir gereği yok diye düşündün 61 kiloya gelince başlangictan hedef kilonun %80 ini vermiş olduğum için mezun olabiliyormuşum ondan haziran da artk 61 yada daha altı kilolarda mezun olucam inşallah ama boşluk buldukça gircem sizi bırakmam tabi hemde dahamagickk ile ben kilo koruma yapıcaz canım
Bu ne biçim bir alıntı olmuş yaSorma canım ya bu hafta takım olarak vasatiz allah'tan kurtarıcı arkadaşlar oldu yoksa yanmışız yani mezun olamıyorum bak bir türlü ben bu hızla ancak ramazana kadar ancak mezun olurum heralde
Ben 3.5 verirsem yetiyormuş 3.5 lardayım hahahaHayır ben daha centilmenlikönce sen ver 5 kiloyu vermişsin bunu mu veremicen
O zaman vaktimiz az kalmis daha fazla asılıyoruz ben bu hafta tam olarak basladim yine eskisi gibi eziklemeli devam ediyoruzHahaha canım hazirana kadar 58 olursam 58 olarak da mezun olurum ama olamazsam da 61 yada 60 kaç olursa onla mezun olayım diyorum çünki hazirandan sonra sıkı diyet yapmam mümkün diil tatillere gidiyoruz biz ve otelde kilo almamak bile çok zor sabit dönebilmem bile büyük başarı ama busefer her tatillere gittiğim de hem fitness hem saunayı da kullanayım bari fazla çıkmayayım diyorum canım zaten gene sizi bırakmam ama okadar riskli bir dönemde liste de olmak listeyi kötü etkilemek yada kendimi strese sokmak istemem ondan haziran da 58 olamaz isem izne mi ayrılsam diye aklıma gelmişti geçen yazda izne ayrılmıştım otele giderken zaten ama bu sefer hedefe çok yakınım ve aklıma o kural gelince hiç izin giriş çıkışlarla risklerle uğraşmadan direk mezun olup tatile gideyim diyorum canım ama 1 hazirana kadar yada belki uzarsa en geç 10hazirana kadar listede olurum canım mezun olunca da sizi bırakmam zaten
Ya ben 77 lerden 62 lerde düstüm sonra 68 e ciktim inmem gerekirkencanım benim çok sağol yaaa uğraştın benim için ❤❤ bende eskiye gittim şimdi vaaay beee birzamanlar 75.8 e kadar çıkmışım bide arada kilo verirken 4 kilosunun tekrar geri alıp sonra o 4 kiloyu tekrar geri verdiğimi de düşünürsek toplam 15 kilo verdim heeyyy maşallah o 4 kiloyu geri almasam şimdi 11 diil 15 kilo aşşağı da olarak şuan mezun idim yani buda bana ders olsun bidaha kilo falan almak yok artık hep koruycam hadi bakalım 61 e kadar listedeyim kalmış surda 3-4 kilo birşey 1.5 ayda onu da veririm inşallah
Zaten geçmişe gidersek ooo ooo çocuktan önce de bir zamnlar 58 idimYa ben 77 lerden 62 lerde düstüm sonra 68 e ciktim inmem gerekirkenneyse ben hic 62 lerde olmamisim yeni olacakmisim gibi heyecanliyim (gerci zaten cok kalamadan aldim geri kiloyu )
O nedenle bosver gecmisi guzel veriyosun boyle devam
Aahaahaaa sesli güldüm geneO zaman vaktimiz az kalmis daha fazla asılıyoruz ben bu hafta tam olarak basladim yine eskisi gibi eziklemeli devam ediyoruzsimdi inanmayacaksin ama ipsiz zip zip yaptim 300 adet zumba yapma planim var sporuda kattim hayatima artik kork benden ama tarti konusunda sadece cumalari tartilma karari aldim kac kilosun deyip durma
Ama o zaman şartlar eşitti kuzum aynı kilodaydık şimdi olması mümkün mü
☺
Teşekkür ederim canım. İnşallah olmasıh tabiki tekrarı kimse üzülmesin. Güle oynaya verelim kiloları ❤
Güzel canım☺
Bidaha öyle önündi arkanda yiyene bakma kuzum
Canım sen nerdesin ya ben geldiğimden beri pek göremedim seni beni hatırladın mı 1. Takımdan yeşil ben nasılsın. Bugün grubun çoğu sabit. Sabit olanlara ceza veriyo musunuz?
200 gram 200 gramdır tebrikler canım.
Evet bir sabit dahaiyi iyi mezun olamayın biraz daha kalın benimle.
Ohhh benil canım da sabit iyi iyi gitme bi yere ne kadannnn bencilim di mi
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kuzum
Aaaayyy sesli güldüm bu alıntıyaBu ne biçim bir alıntı olmuş ya
Çok iyi canımKahvaltı: bol peynir,1dilim tambuğday,2zeytin,çay
Ara: 2ceviz,2gün kurusu,sütlü kahve
Ara: 1elma,tarçınlı süt
Akşam: 1porsiyon kıymalı kabak,1kase yoğurt,1dilim tambuğday
Spor:
1saat çok hızlı tempo yürüyüş (5km)
1saat kondisyon bisikleti
Plates Çemberi ile 200 iç bacak
Daha iyi olmana sevindim canım tekrardan hoşgeldin. Zaten yediğime pişman oldum canım hala karnım ağrıyor normalde içi çikolatalı bütün hazır bisküviler benim karnımı ağrıtır ben pisboğaz dur diyemedim kendimeOlsun canım sonuçta gitmiş
Eveeet sende mi birütüs diyesim geldi niyeyse
Teşekkür ederim canım benim.
Teşekkür ederim mavicim.
Canım seninkide çok iyi.
Sağol canım ☺
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim pembiş sende iyi vermişsin
Haziran mıııı 1 aycık mı birlikteyiz yani
güzel
İyiyim canım çok sağol
Geçti canım çok şükür. Ama ağırlığı kalıyor biraz böyle bi bugün çok halsizdim.
Aaaayyy sesli güldüm bu alıntıyaBu ne biçim bir alıntı olmuş ya
Sağol canımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?