- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.121
Güzel canım afiyet olsunSabah iki bardak ılık limonlu su iki dilim ekmek iki fincan çay bir dilim beyaz bir dilim kaşar peyniri bir domates iki çay kaşık tahin.
Ara bir fincan sütlü kahve iki kuru kayısı 5 fıstık.
Öğlen bir kase salata bir bardak ayran
Ara yarım portakal.
Akşam eşimin isteği üzerine bir tabak menemen bir dilim ekmek. Su 3 lt
Vayyy fenaymış desene bana düşmeyin sakın26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl =
tgb1907=
magickk=
ucukgenclik=
berkas =
Mavi95=
Rabia- =
sena zeynep =
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=
Drdotty
arden32
Önümüzdeki ki hafta ceza şeklini değiştirecem.
Kaybedenler ile kazananları eşleştirip kazanan kaybedene ceza verecek
Tamam kaptancim ama bölerek yaparız olur dimi19/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=68.60 - 67.6
SchonerDuft = 69,30 - 68,80
yellow girl =64.9 - 64.2
tgb1907= 65.40 - 64.90
magickk=59.5-58.5
ucukgenclik= 68,40 - 67,00
berkas = 65.80 - 64.90
Turkuazmavi90= 83,70-82,50
Rabia- = 77 - 76,50
sena zeynep = 56,50 - 55,60
ELF_LR35 =94,00 - 93,00
Hedefini tutturamayanlar
500 ip atlayacak
Toplam 5 dk plank yapacak
100 makas çalışacak sağ sol toplam 200 olcak
26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl =
tgb1907=
magickk=
ucukgenclik=
berkas =
Mavi95=
Rabia- =
sena zeynep =
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=
Drdotty
arden32
Önümüzdeki ki hafta ceza şeklini değiştirecem.
Kaybedenler ile kazananları eşleştirip kazanan kaybedene ceza verecek
Canım ya erimiştir o sıkıntılı yolculuktaBugün menü yazmıcam hayatımda ilk kez çılbır yedim yemeğe gelen vardı eşini de getirmiş abimiz.yenge de bol yağlı sarımsaklı yapmış güzelde gömmüşüm pidenin yarısını yemiste olabilirim ama 2 saat içinde 50 dk ayakta yolculuk yaptım 20 dk yürüdüm diğer kalan sürede belediye bekledim .
Aaaayyy sesli güldüm bu alıntıyabende denedim aynı oldu sileyim dedim yok oldu anlamadım yeşilde bir sorun var magic ayrıca az daha bekle beraber mezun oluruz canım ben 3.5 kilo daha versem yetiyormuş
Olur olur yeterki yap ve fitleşTamam kaptancim ama bölerek yaparız olur dimi
Olur ama 2 günlük detoks suyu olsun 1 gün kolay olurHedefim 78.50 ama ben ceza vermeye kıyamam yaaa detoks suyu içirsek zorla o olur mu ceza olarak?
Hep 800 gidiyor@tgb1907 haftaya kesin 64lerde olursun canım 200grm yağ demek sonuçta bir adet margarin kadar daha vücudundan gitti demek o yüzden buda güzel bir başarı tebrik ederim canımın içi@berkas aynı şey senin içinde geçerli yani canım ❤ haftaya daha da güzel verirsin zaten bir hafta az yada sabit oldumu övür hafta çok iyi bir düşüş oluyor genelde
htc71 800gram süper canım tebrik ederim
SchonerDuft 1.200 muhteşem canım çok iyi gidiyorsun yakında çok güzel olacak ❤❤❤
Tesekkur ederim canimY YesilinBuyusuSchonerDuft htc71 bravo kızlar çok güzel vermissiniz görmediğim etiket yapmadığım kilo veren arkadaşlarımı da tebrik ederim inşallah hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız
Tebrik ederim cok guzel kilo verdinBu hafta ikinci hafta bitti hatırladım evet iki hfta sonraydı cnm kilo verrsem bu hftada eklnecekti artık eklenrm1 kilo 100 gr daha gitti toplam 8,5 gitti 1 ay 1 haftada . Hayatımda hiç böyle hızlı vermemiştim baya mutluyum tabi 80 lrden bi kurtulsam dahada olucm
Seninde kandilin mubarek olsun kuzum hepimizinSizin ve ailenizin beraat kandili mübarek olsun hayırlı cumalar diyet arkadaşlarım
Gecmis olsun canim neyi varKızlar bugün kedimi veterinere götürdüm. 1 hafta gözetim altında kalacak dediler. Ameliyatta olcakmış iyileşmezse çok canım sıkıldı
Yetişirsin canim hatta bu hafta beni gecersin regl olucam son 2 3 gun kaldi
Benim de regli haftam canım ama bitki çayları falan belki şişliği indirir. Burda yağmur yağıyor yürüyüş yapamıyorum kısa 15 dk yürüyebiliyorum.Hep 800 gidiyor3. 800gr oldu galiba
Tesekkur ederim canim
Tebrik ederim cok guzel kilo verdin
Seninde kandilin mubarek olsun kuzum hepimizin
Gecmis olsun canim neyi var
ben şişerim 3 gune kalmazsende beni geçersin
Gözümün önünde birden bire kafasını sağ sola vurmaya başladı ağzında bir şey var gibi diliyle garip ağzını yalamaya başladı garip garip davranınca veterinerde bu sefer gözetimde kalsın bende göreyim dedi ona göre müdahale edeyim dedi çünkü antibiyotik verdi geçmiş gibiydi tekrar başladı canımHep 800 gidiyor3. 800gr oldu galiba
Tesekkur ederim canim
Tebrik ederim cok guzel kilo verdin
Seninde kandilin mubarek olsun kuzum hepimizin
Gecmis olsun canim neyi var
ben şişerim 3 gune kalmazsende beni geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?