- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.141
Şakacı kiz seniBenim de regli haftam canım ama bitki çayları falan belki şişliği indirir. Burda yağmur yağıyor yürüyüş yapamıyorum kısa 15 dk yürüyebiliyorum.
Neyse ben biraz tempo alayım. Sende krizin tuttuğunda Poağaça falan gömçekinme yerken yanına çay çek benden olsun
Insallah iyileşir hemen ameliyata falan gerek kalmaz canimGözümün önünde birden bire kafasını sağ sola vurmaya başladı ağzında bir şey var gibi diliyle garip ağzını yalamaya başladı garip garip davranınca veterinerde bu sefer gözetimde kalsın bende göreyim dedi ona göre müdahale edeyim dedi çünkü antibiyotik verdi geçmiş gibiydi tekrar başladı canım
İnşallah canım üç ay bile geçmedi önceki anestezisinin üstünden küçücük bünyesi var diğer veteriner korktu biraz toplaması lazım dedi çok güçsüz dedi başkasına gitmek zorunda kaldım o da aynısını deyince bırakmak zorunda kaldım canım ama içim içimi yiyor ya çözüm bulamayıp uyuturlarsa diyeŞakacı kiz seni
Insallah iyileşir hemen ameliyata falan gerek kalmaz canim
İnşallah canım üç ay bile geçmedi önceki anestezisinin üstünden küçücük bünyesi var diğer veteriner korktu biraz toplaması lazım dedi çok güçsüz dedi başkasına gitmek zorunda kaldım o da aynısını deyince bırakmak zorunda kaldım canım ama içim içimi yiyor ya çözüm bulamayıp uyuturlarsa diye
Bütün gün aklıma geldikçe dua ettim canım annem eve gelince öğrendi mesela o hasta diye ona tavuk alıp gelmiş hemen yedirmek için o da şok oldu. Yeterki biran önce iyileşsinhemen oyle kotuyu dusunme kuzum belki de iyileşiverir
Orası doğru canım çok şükür verdik ama geçen haftalara göre çok keyifsiz geçirdim bu haftayı şu şişkinlik yüzünden heyecanımı tekrar kazanmam lazım@tgb1907 haftaya kesin 64lerde olursun canım 200grm yağ demek sonuçta bir adet margarin kadar daha vücudundan gitti demek o yüzden buda güzel bir başarı tebrik ederim canımın içimelisa- aynı şey senin içinde geçerli yani canım ❤ haftaya daha da güzel verirsin zaten bir hafta az yada sabit oldumu övür hafta çok iyi bir düşüş oluyor genelde
htc71 800gram süper canım tebrik ederim
SchonerDuft 1.200 muhteşem canım çok iyi gidiyorsun yakında çok güzel olacak ❤❤❤
Olsun canım kaptanlarımız ayarlamış zatenmelisa- canım en sondaki bu idi ama senin kilon olmadığını şimdi gördüm yanlışa ekledim sanırım
Ayyy artık listedeyiiiizzz
Ay bana sorma yellowum bana kalırsa ben bidaki haziranda bile olamam 59 çok modum düşük ama sen büyük ihtimal olcaksın
Sağol canım aynen buna da şükürAma o zaman şartlar eşitti kuzum aynı kilodaydık şimdi olması mümkün mü
☺
Teşekkür ederim canım. İnşallah olmasıh tabiki tekrarı kimse üzülmesin. Güle oynaya verelim kiloları ❤
Güzel canım☺
Bidaha öyle önündi arkanda yiyene bakma kuzum
Canım sen nerdesin ya ben geldiğimden beri pek göremedim seni beni hatırladın mı 1. Takımdan yeşil ben nasılsın. Bugün grubun çoğu sabit. Sabit olanlara ceza veriyo musunuz?
200 gram 200 gramdır tebrikler canım.
Evet bir sabit dahaiyi iyi mezun olamayın biraz daha kalın benimle.
Ohhh benil canım da sabit iyi iyi gitme bi yere ne kadannnn bencilim di mi
Ouyyyy 500 ip mi halim dermanım kalmadı bugün bu saatte yapıp alt komşuyada cezamı çektirmiyim yarın hallederim19/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=68.60 - 67.6
SchonerDuft = 69,30 - 68,80
yellow girl =64.9 - 64.2
tgb1907= 65.40 - 64.90
magickk=59.5-58.5
ucukgenclik= 68,40 - 67,00
berkas = 65.80 - 64.90
Turkuazmavi90= 83,70-82,50
Rabia- = 77 - 76,50
sena zeynep = 56,50 - 55,60
ELF_LR35 =94,00 - 93,00
Hedefini tutturamayanlar
500 ip atlayacak
Toplam 5 dk plank yapacak
100 makas çalışacak sağ sol toplam 200 olcak
bir şey yememişler sanırım bu hafta çok kıskandım tabi ben bisküvi yersem olacağı buTebrik ederim kızlar, 3. Olmuşuz
Artık listedeyiz canım lütfen moralini bozma motiveni yok etmeOrası doğru canım çok şükür verdik ama geçen haftalara göre çok keyifsiz geçirdim bu haftayı şu şişkinlik yüzünden heyecanımı tekrar kazanmam lazım
Olsun canım kaptanlarımız ayarlamış zaten
Ayyy artık listedeyiiiizzzçok sağol canım
Ay bana sorma yellowum bana kalırsa ben bidaki haziranda bile olamam 59 çok modum düşük ama sen büyük ihtimal olcaksın
Sağol canım aynen buna da şükür
Ouyyyy 500 ip mi halim dermanım kalmadı bugün bu saatte yapıp alt komşuyada cezamı çektirmiyim yarın hallederim
Yarın bol bol öncesi sonrası fotoğraflara bakarsam belki işe yararArtık listedeyiz canım lütfen moralini bozma motiveni yok etme
Kahvaltı
Omlet bil salata domates bir portakal
Öğlen
İki kase erik
Akşam
Enginar ayran
Çeyrek milföy tatlısı
Spor
10000adim
Hedefi tutturamadin tatlı ödülü de yattı ama 1 2 lokma yiyebilirsin yine de üstüne de cezanı çekersin 500 ip ve plank i erir bir kısmıOrası doğru canım çok şükür verdik ama geçen haftalara göre çok keyifsiz geçirdim bu haftayı şu şişkinlik yüzünden heyecanımı tekrar kazanmam lazım
Olsun canım kaptanlarımız ayarlamış zaten
Ayyy artık listedeyiiiizzzçok sağol canım
Sağol canım aynen buna da şükür
Ouyyyy 500 ip mi halim dermanım kalmadı bugün bu saatte yapıp alt komşuyada cezamı çektirmiyim yarın hallederim
Cuma bildirimini yapmadın?Kahvaltı
Omlet bil salata domates bir portakal
Öğlen
İki kase erik
Akşam
Enginar ayran
Çeyrek milföy tatlısı
Spor
10000adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?