Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şakacı kiz seni
Insallah iyileşir hemen ameliyata falan gerek kalmaz canim

Şakacı kiz seni

Insallah iyileşir hemen ameliyata falan gerek kalmaz canim
İnşallah canım üç ay bile geçmedi önceki anestezisinin üstünden küçücük bünyesi var diğer veteriner korktu biraz toplaması lazım dedi çok güçsüz dedi başkasına gitmek zorunda kaldım o da aynısını deyince bırakmak zorunda kaldım canım ama içim içimi yiyor ya çözüm bulamayıp uyuturlarsa diye

hemen oyle kotuyu dusunme kuzum belki de iyileşiverir

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 618. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (10.TAKIM) ==>%1.027

2. (9. TAKIM) ==>%0.601

3.(14. TAKIM) ==>%0.530

BİREYSEL DERECELER

1. @kkelebeketkisi (10.takım) ==>%2.68

2. IKokunhuzur & @_Phantom-Opera_ (10. Takım) ==> %2.34

3. zeyneppk (10. Takım) ==>%2.25

ETAP SONUNCUSU

gulenyuzumsunsen ==> %-2.16 ==> 13. Takım

Orası doğru canım çok şükür verdik ama geçen haftalara göre çok keyifsiz geçirdim bu haftayı şu şişkinlik yüzünden heyecanımı tekrar kazanmam lazım
melisa- canım en sondaki bu idi ama senin kilon olmadığını şimdi gördüm yanlışa ekledim sanırım
Olsun canım kaptanlarımız ayarlamış zaten
B Baharyagmuru35
ucukgenclik
melisa-
Listedesiniz kızlar hayırlı olsun.
Mavi hedefini düzenledim
Ayyy artık listedeyiiiizzz çok sağol canım
melisa- sence hazirana kadar 59 olma şansımız var mı ? sence @tgb1907 hazirana kadar 58-59 Yada en bari 60.00 ı başarabilirmiyiz ne dersin ? Hadi kızlar hazirana girerken en azından 60.00 olalım
Ay bana sorma yellowum bana kalırsa ben bidaki haziranda bile olamam 59 çok modum düşük ama sen büyük ihtimal olcaksın
Sağol canım aynen buna da şükür
Ouyyyy 500 ip mi halim dermanım kalmadı bugün bu saatte yapıp alt komşuyada cezamı çektirmiyim yarın hallederim

Artık listedeyiz canım lütfen moralini bozma motiveni yok etme

Kahvaltı
Omlet bil salata domates bir portakal
Öğlen
İki kase erik
Akşam
Enginar ayran
Çeyrek milföy tatlısı

Spor
10000adim

Taaam çok güzel diyecektim ki tatlıyı gördüm. Hemdi akşam yenmiş direk yağa dönüştü yani. Yarın nasıl telafi etmeyi düşünüyosun canım?

Hedefi tutturamadin tatlı ödülü de yattı ama 1 2 lokma yiyebilirsin yine de üstüne de cezanı çekersin 500 ip ve plank i erir bir kısmı
Kahvaltı
Omlet bil salata domates bir portakal
Öğlen
İki kase erik
Akşam
Enginar ayran
Çeyrek milföy tatlısı

Spor
10000adim
Cuma bildirimini yapmadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…