Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın kızlaaaaaar mutlu hafta sonları olsun inşallah. Ayy berbat bir gece geçirmeme rağmen keyfim yerinde çok şükür kızımın dişleri mahvetti bizi şu diş olayı bitse artık diycem ama nerdeee bu seferde oğlanınkiler başlıycak. hadi şöyle güzel bir türk kahvesi ile başlayalım güne içenlere şimdiden afiyet olsun.

Günaydın afiyet olsun canım

Günaydın canım senin öyle olacak artık yapacak bişey yok biri biter oburu baslar kahveyi ac mi iciyorsun faydası oluyor mu ıstah kapatmaya yani hiç denemedim midem bulanır diye düşündüm

Günaydın canım senin öyle olacak artık yapacak bişey yok biri biter oburu baslar kahveyi ac mi iciyorsun faydası oluyor mu ıstah kapatmaya yani hiç denemedim midem bulanır diye düşündüm

Canım ben bu 16 kiloyu verdiğimde hep soranlara dedim ki benim diyetimin bir püf noktası varsa o da sade türk kahvesidir. Çünkü inanılmaz iştah kapatıyo tokluk hissi veriyo ve bağırsak çalıştırıyor. O yüzden sabah aç karna ve ikindi de içiyorum. Bende midemle ilgili bir sıkıntı olmadı bi dene bakalım canım. Baktın ki midene bi sıkıntı yaptı içmezsin.

bendeee deneyecem

bendeee deneyecem

Canım tatlı krizini de kesiyor mesela akşam oturuyorum böyle canım birden tatlı istediyse hemen kalkıp kahve yapıyorum hatta yanımda bişeyler yiyip içenler varken bile ben kahve içerek nefsimi kontrol edebiliyorum. Ama dediğim gibi eğer midenizde sıkıntı yaparsa içmeyin. Bende yapmıyor çok şükür.

Süpermiş ya tv de duymuştum bir kadında bu yöntemle vermiş tamam canım deneyeceğim kahveyi çok severim

Kahve diyetine mi başlasam acaba dediğiniz gibi iştahı kesip mideyi küçültmek için mantıklı bir yöntem sabah şekersiz kabızlık yapmaz dimi?

Kahve diyetine mi başlasam acaba dediğiniz gibi iştahı kesip mideyi küçültmek için mantıklı bir yöntem sabah şekersiz kabızlık yapmaz dimi?
Içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı koyuyorum bazen inanılmaz tok tutuyor

Içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı koyuyorum bazen inanılmaz tok tutuyor
Saçım için soğuk sıkım almıştım onu karıştırayım bari canım bugün denicem bakalım nasıl olacak bir de dişlere çok iyi geliyormuş hindistan cevizi dişleri beyazlatıyormuş.

Kızlar bizim bu liste ne oldu bu hafta
Sabah dan beri liste elimde kalım kağıt hesaplıyorum canım alıntı yapıp kendini ekleyen kişi çok az olduğu için arkalarda kalıyor ama puanını da hesaplamadan direk yaptığını yazanda çok olmuş özellikle adım yapan arkadaşlar hiç hesaplamamış direk yazmışlar şimdi onların puanlarınızda hesaplayıp listenin son halini yayınlıcam ama böyle olmaz sürekli söylüyorum şimdide tekarar yazmış olayım herkese 1.sayfada puanlar lütfen herkes kendi puanını hesaplasın SchonerDuft ile ben oturup bide tek tek hesap yapamayız ki siz sadece kendinizi hepa edeceksiniz 1.sayfada da hepsi yazıyor zaten lütfen !

Hesaplamıyorsa listeye eklemek ile uğraşma spor yapmayan varsa da listeden çıkar. Bukiyi çıkarabilirsin listeden. Birde.aletli bölgesel puan ne kadardı ben unutyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…