- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.181
Evet katılsın sonucda oda spor ve geçen haftalardan fark ettiğim kadarı ile herkes cezayı yapmadı bile bari yapanın ki boşa gitmesin sonuçta emek var ortada dimiKızlar hedefe ulaşamama cezası olan egzersizler hesaba katılacak mı
Tamam o zaman canım bugün onları yapıcam yaptığımda onları da eklerim teşekkür ederizEvet katılsın sonucda oda spor ve geçen haftalardan fark ettiğim kadarı ile herkes cezayı yapmadı bile bari yapanın ki boşa gitmesin sonuçta emek var ortada dimiSchonerDuft ekliyoruz o sporuda puana
Hayır canim çok eline sağlık çokda güzel spor yapmışsın maşallah15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+
berkas / 420+98
Turkuazmavi90 / 285+162.5+290+
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+
ELF_LR35/150+
Buki_89/ 340+
blonde ambition ben bu hafta sadece bisiklet ve yürüyüş yaptım canım açık açık yazmama gerek var mı perşembe zaten izmirde olduğum için hiçbir şey yapmadım üstüne tutku yedim
Onu bende unuttum hatta san sordum gecen bende çemberimi filan eklwmedim ondan yanlis olmasin diye canim aletsiz 10tanesi =3puan aletli=4puan mıydı ?Hesaplamıyorsa listeye eklemek ile uğraşma spor yapmayan varsa da listeden çıkar. Bukiyi çıkarabilirsin listeden. Birde.aletli bölgesel puan ne kadardı ben unutyorum onu
Teşekkür ederim canım. Bizlerle böyle ilgilendiğiniz için ekstra teşekkür ederim sizlere.T
Hayır canim çok eline sağlık çokda güzel spor yapmışsın maşallah
B Baharyagmuru35 canım sen dün de yürümüşsün ama 6km yazmışsın sadece ve km olarak hesaplama şeklimiz olmadığı için hesaplayamadım onun dışındaki herşeyi ekledim canım kaç dakika sürdü ise ona göre hesaplayıp eklermisin.
chaos1023 canım senin kiside sürekli olduğu için belirtiyorum adımlarını hesaplayarak yaz lütfen 1.sayfada adım puanları yazıyor bu seferlik ben tamamını hesaplayıp ekledim şuan da eksik yok ama bundan sonra lütfen hesaplayıp puanını ekle canım çok rica ediyorum çok zor oluyor bize
tugbaFB tatlım sen spor yaptm filan diyorsun bu hafta canım ama yazmamışsın yaptıklarını canım eklersin bilgin olsun SchonerDuft sende yürüttüklerini ekliycektin unutma canım Y YesilinBuyusu spor listesinde olmak istermisin diye listeyi ilk oluşturduğum gün drdoty ile sana sordum o ameliyattan dolayı istemedi senden bir cvp gelmedi canım belki görmemişsindir arada kalmıştır diye yine sorayım dedim spor listesine dahil olmak istiyormusum?
Teşekkür ederim canım. Bizlerle böyle ilgilendiğiniz için ekstra teşekkür ederim sizlere.
bölgesel egzersiz 5 tanesi 2 puan denmişti canımOnu bende unuttum hatta san sordum gecen bende aletsiz 10tanesi =3puan aletli=4puan mıydı ?
Biri hatırlatmıştı hatta aletsiz puanı belgeselin şu kadar demiştin diye o kimdiucukgenclik mıydı?
Hatırlayan var mı arkadaşlar ?
Teşekkür ederiz canım ❤Bölgesel 5 tanesi 2puanmış ozman aletli 5tanesi 3puanmı 4puan mı canım kaç ?bölgesel egzersiz 5 tanesi 2 puan denmişti canım
Burada puanı olmayanları sormuştum ben
Kız bu ne coşku, tırstım şimdiB Baharyagmuru35drdotty maviş ve pembiş hadi hedefleri göreyim ben ilk haftalarım olduğu için biraz yüksek tuttum hedef 1.7 kilo hadi yarış başlasın bakalım göricizzzzzz
Benim eski tartıyı sana yollayım beni bile 50lerde gösteriyor çok seversinTartımı değiştircem yerine istediğimi gösteren tartı alacam bu nedir ya kaç gündür 68.10 çıkıp duruyorum
Kahve diyetine mi başlasam acaba dediğiniz gibi iştahı kesip mideyi küçültmek için mantıklı bir yöntem sabah şekersiz kabızlık yapmaz dimi?
Kuzum ya geçen de söyledim herkes haftalık kendi puanını not alsın cuma güna kilo bildirimiyle birlikte paylaşsın böyle sizler için çok zor olur. Telefonda not defterine her gün ne yaptığımızı yazabiliriz bence? Tabii bu sadece bir öneri sizin işinizi kolaylaştırmak adına.Sabah dan beri liste elimde kalım kağıt hesaplıyorum canım alıntı yapıp kendini ekleyen kişi çok az olduğu için arkalarda kalıyor ama puanını da hesaplamadan direk yaptığını yazanda çok olmuş özellikle adım yapan arkadaşlar hiç hesaplamamış direk yazmışlar şimdi onların puanlarınızda hesaplayıp listenin son halini yayınlıcam ama böyle olmaz sürekli söylüyorum şimdide tekarar yazmış olayım herkese 1.sayfada puanlar lütfen herkes kendi puanını hesaplasınSchonerDuft ile ben oturup bide tek tek hesap yapamayız ki siz sadece kendinizi hepa edeceksiniz 1.sayfada da hepsi yazıyor zaten lütfen !
Kuzum cevap yazdım da görmedin gözünden kaçtı demekki. Ben şimdi girmeyeyim biraz bi alışayım vücudum inşallah biraz bi toparlansın sonra giricem. Ama listeye girmesem de bişeyler yapmaya başladım.T
Hayır canim çok eline sağlık çokda güzel spor yapmışsın maşallah
B Baharyagmuru35 canım sen dün de yürümüşsün ama 6km yazmışsın sadece ve km olarak hesaplama şeklimiz olmadığı için hesaplayamadım onun dışındaki herşeyi ekledim canım kaç dakika sürdü ise ona göre hesaplayıp eklermisin.
chaos1023 canım senin kiside sürekli olduğu için belirtiyorum adımlarını hesaplayarak yaz lütfen 1.sayfada adım puanları yazıyor bu seferlik ben tamamını hesaplayıp ekledim şuan da eksik yok ama bundan sonra lütfen hesaplayıp puanını ekle canım çok rica ediyorum çok zor oluyor bize
tugbaFB tatlım sen spor yaptm filan diyorsun bu hafta canım ama yazmamışsın yaptıklarını canım eklersin bilgin olsun SchonerDuft sende yürüttüklerini ekliycektin unutma canım Y YesilinBuyusu spor listesinde olmak istermisin diye listeyi ilk oluşturduğum gün drdoty ile sana sordum o ameliyattan dolayı istemedi senden bir cvp gelmedi canım belki görmemişsindir arada kalmıştır diye yine sorayım dedim spor listesine dahil olmak istiyormusum?
Yok mu artıran diyorsun yaniiii. Bendi aslında 2 veririme cezaya kalmayayım diye öyle söyledimKız bu ne coşku, tırstım şimdi
Benim de ilk haftalar 1,5 te benden gelsin hani spor yok ya ondan yoksa 2,5 verirdim
Y YesilinBuyusu tatlı rakibem şimdi ben Türk kahvesiyle bu hafta 3 kilo vereyimde gör sen gününü
Mavi zaten sucuğunu, böreğini falan yiyor 1. Benim
Detox suyu olmaz sana kuzum senin bebeklerin var sen DETOX ŞERBETİ içmelisin. Booool şekerliAaaaa benim silahımla beni vuracak peki o zaman bende detoks suyu yapayım da gör sen. Tarifini de vermiycem işteeeee
Niye vermiyormuşsun ver çabukAaaaa benim silahımla beni vuracak peki o zaman bende detoks suyu yapayım da gör sen. Tarifini de vermiycem işteeeee
Pışıııııık yemezler canım. Sürünsem de bakarım bebelerimeDetox suyu olmaz sana kuzum senin bebeklerin var sen DETOX ŞERBETİ içmelisin. Booool şekerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?