- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.201
Aklıma bi kızın videosu geldi ya vermiceeem vermiceeem benim değil mi vermiceeem kuruyup gitsede vermicemmmm ıhh ıhh vermiceeemNiye vermiyormuşsun ver çabukbende içicem bende zayıfliiiicam bende bende
Tamam yarın kahvaltım belli türk kahvesiTam tersine canım şekersiz aç karna içince bağırsak çalıştırıyor limonla içersen ishali keser o ayrı
Kuzum ya geçen de söyledim herkes haftalık kendi puanını not alsın cuma güna kilo bildirimiyle birlikte paylaşsın böyle sizler için çok zor olur. Telefonda not defterine her gün ne yaptığımızı yazabiliriz bence? Tabii bu sadece bir öneri sizin işinizi kolaylaştırmak adına.
Kuzum cevap yazdım da görmedin gözünden kaçtı demekki. Ben şimdi girmeyeyim biraz bi alışayım vücudum inşallah biraz bi toparlansın sonra giricem. Ama listeye girmesem de bişeyler yapmaya başladım.
Yok mu artıran diyorsun yaniiii. Bendi aslında 2 veririme cezaya kalmayayım diye öyle söyledim
Aynen canım ekstra kilo vericezBirde kızlarucukgenclik ve bana KKdan piyango çıkmış diyet ürünü yollayacaklarmış. İşe yararsa hapı yuttunuz
Aynen canım ekstra kilo vericez
Hatta ekler falan çocuklar lezzetli beslensin dimiDetox suyu olmaz sana kuzum senin bebeklerin var sen DETOX ŞERBETİ içmelisin. Booool şekerli
Hatta ekler falan çocuklar lezzetli beslensin dimi
Canım herkes alıntılayıp eklerse zaten zorluk olmaz ama sadece cuma senin dediğin şekilde eklersek ozman liste amacına uymaz bu listeyi spora teşvik için yapıyoruz herkes görüp hergün birbirinin listede sporlarını kendide yapmak zorunda histetsin hatta yarışa girelim kendimizi biraz zorlıyalim sporlarımız artsın diye yapıyoruz canım teşvik için sürekli spor takibi yapmak iyi oluyorTam tersine canım şekersiz aç karna içince bağırsak çalıştırıyor limonla içersen ishali keser o ayrı
Kuzum ya geçen de söyledim herkes haftalık kendi puanını not alsın cuma güna kilo bildirimiyle birlikte paylaşsın böyle sizler için çok zor olur. Telefonda not defterine her gün ne yaptığımızı yazabiliriz bence? Tabii bu sadece bir öneri sizin işinizi kolaylaştırmak adına.
Kuzum cevap yazdım da görmedin gözünden kaçtı demekki. Ben şimdi girmeyeyim biraz bi alışayım vücudum inşallah biraz bi toparlansın sonra giricem. Ama listeye girmesem de bişeyler yapmaya başladım.
Yok mu artıran diyorsun yaniiii. Bendi aslında 2 veririme cezaya kalmayayım diye öyle söyledim
Canım herkes alıntılayıp eklerse zaten zorluk olmaz ama sadece cuma senin dediğin şekilde eklersek ozman liste amacına uymaz bu listeyi spora teşvik için yapıyoruz herkes görüp hergün birbirinin listede sporlarını kendide yapmak zorunda histetsin hatta yarışa girelim kendimizi biraz zorlıyalim sporlarımız artsın diye yapıyoruz canım teşvik için sürekli spor takibi yapmak iyi oluyorherkes hergün yaptığı sporu en son paylaşılan spor listesini alıntı yapıp Quanlerı silip puanını ekliyerek güncellerse zaten çok rahat olur spor canım geri kalan takibi de SchonerDuft ile ben rahatlıkla yaparız zaten
O ürünü bende gördüm deneyin bakalım faydalı olursa bizlerde faydalanırız kızlar tam içmeye başlayacağınız gün mutlaka tartılın not edin öyle başlayin ki ne kadar fark oldu net bilelim bakalımBirde kızlarucukgenclik ve bana KKdan piyango çıkmış diyet ürünü yollayacaklarmış. İşe yararsa hapı yuttunuz
Çok yanlış yaptın şu an farkındamısın tatlımAyyyy sırrımı söylemesemiydim acaba yaaa şimdi herkes geçicek beniii
Bende ona baktım canım 500 ip sağ bacak 100 sol bacak 100 makas ve 5 dk plankSchonerDuft ceza sporları ne idi ? Canım ben şimdi kondisyon bisikletimi sürüyorum bunu tamamlayınca vucudut sıcaklığı soğumadan üzerine hemen bizim ceza sporlarını yapayım da yansın yağlar
Cezayı fena kesmiş bacaklar pert olacak schonercim canım ufak ceza keseydin olmazmiydiBende ona baktım canım 500 ip sağ bacak 100 sol bacak 100 makas ve 5 dk plankdemis
Canım makas zorlamaz zaten plank da herkes dayanabildiği kadr dayanır dayanamayıp düştü yerde bir iki saniye nefes alıp tekrar kalkar salondo da başlarda öyle yaptırıyor hoca zaten 5dk kayı tamamlayana kadar gereken bir kaç set halinde gibi yapıp tamamlar ama setlerin arası 10saniyeyi kesinlikle geçmemesi lazım buraya kadar gayet herkes yapar zaten ama 500 ipe gelince evet ip konusu biraz abartı olmuş katılıyorumCezayı fena kesmiş bacaklar pert olacak schonercim canım ufak ceza keseydin olmazmiydi
Yok yok ben hiç almıyımHedefi tutturamadin tatlı ödülü de yattı ama 1 2 lokma yiyebilirsin yine de üstüne de cezanı çekersin 500 ip ve plank i erir bir kısmı
Cuma bildirimini yapmadın?
Bende şu mekaniklerden istiyorum ya nefret ediyorum digitallerdenTartımı değiştircem yerine istediğimi gösteren tartı alacam bu nedir ya kaç gündür 68.10 çıkıp duruyorum
Aletsiz 10 tane 2 puanOnu bende unuttum hatta san sordum gecen bende çemberimi filan eklwmedim ondan yanlis olmasin diye canim aletsiz 10tanesi =3puan aletli=4puan mıydı ?
Biri hatırlatmıştı hatta aletsiz puanı belgeselin şu kadar demiştin diye o kimdiucukgenclik mıydı?
Hatırlayan var mı arkadaşlar ?
Teşekkür ederiz canım ❤Yok yok ben hiç almıyım
Bende şu mekaniklerden istiyorum ya nefret ediyorum digitallerden
Aletsiz 10 tane 2 puan
Aletli 10 tane 3 puan demiştiniz
Ben şu an ipin 100 ünü atladım sadece 5 güne tamamlarım artıkCanım makas zorlamaz zaten plank da herkes dayanabildiği kadr dayanır dayanamayıp düştü yerde bir iki saniye nefes alıp tekrar kalkar salondo da başlarda öyle yaptırıyor hoca zaten 5dk kayı tamamlayana kadar gereken bir kaç set halinde gibi yapıp tamamlar ama setlerin arası 10saniyeyi kesinlikle geçmemesi lazım buraya kadar gayet herkes yapar zaten ama 500 ipe gelince evet ip konusu biraz abartı olmuş katılıyorumama oda güzel yağlar mecbur erimek zorunda kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?