Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tamam yarın kahvaltım belli türk kahvesi

Canım herkes alıntılayıp eklerse zaten zorluk olmaz ama sadece cuma senin dediğin şekilde eklersek ozman liste amacına uymaz bu listeyi spora teşvik için yapıyoruz herkes görüp hergün birbirinin listede sporlarını kendide yapmak zorunda histetsin hatta yarışa girelim kendimizi biraz zorlıyalim sporlarımız artsın diye yapıyoruz canım teşvik için sürekli spor takibi yapmak iyi oluyor herkes hergün yaptığı sporu en son paylaşılan spor listesini alıntı yapıp Quotelerı silip puanını ekliyerek güncellerse zaten çok rahat oluyor spor listesi canım geri kalan takibi de SchonerDuft ile ben rahatlıkla yaparız zaten [/Quote]

Hmm tamam canım ben bizim yaptığımız gibi yarış şeklinde yapıyorsunuz zannettim.

Birde kızlar ucukgenclik ve bana KKdan piyango çıkmış diyet ürünü yollayacaklarmış. İşe yararsa hapı yuttunuz
O ürünü bende gördüm deneyin bakalım faydalı olursa bizlerde faydalanırız kızlar tam içmeye başlayacağınız gün mutlaka tartılın not edin öyle başlayin ki ne kadar fark oldu net bilelim bakalım

Bende ona baktım canım 500 ip sağ bacak 100 sol bacak 100 makas ve 5 dk plank demis

Cezayı fena kesmiş bacaklar pert olacak schonercim canım ufak ceza keseydin olmazmiydi
Canım makas zorlamaz zaten plank da herkes dayanabildiği kadr dayanır dayanamayıp düştü yerde bir iki saniye nefes alıp tekrar kalkar salondo da başlarda öyle yaptırıyor hoca zaten 5dk kayı tamamlayana kadar gereken bir kaç set halinde gibi yapıp tamamlar ama setlerin arası 10saniyeyi kesinlikle geçmemesi lazım buraya kadar gayet herkes yapar zaten ama 500 ipe gelince evet ip konusu biraz abartı olmuş katılıyorum ama oda güzel yağlar mecbur erimek zorunda kalacak

Hedefi tutturamadin tatlı ödülü de yattı ama 1 2 lokma yiyebilirsin yine de üstüne de cezanı çekersin 500 ip ve plank i erir bir kısmı

Cuma bildirimini yapmadın?
Yok yok ben hiç almıyım
Tartımı değiştircem yerine istediğimi gösteren tartı alacam bu nedir ya kaç gündür 68.10 çıkıp duruyorum
Bende şu mekaniklerden istiyorum ya nefret ediyorum digitallerden
Aletsiz 10 tane 2 puan
Aletli 10 tane 3 puan demiştiniz

Ben şu an ipin 100 ünü atladım sadece 5 güne tamamlarım artık her gün 100 yaparsam tamamdır plank benide zorlamaz 20 sn duruyodum ama aralarda dinlenirim yok yok onuda 5 günde tamamlayayım en iyisi makas basit yok ya vazgeçtim onuda boleyim napayım ya basit bişey verseydi duft benden günah gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…