- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.221
Bilerek öyle vermiş ki bidaha cezaya kalmamak için ne yapıp ne edip hedefi tutturalim diyeBen şu an ipin 100 ünü atladım sadece 5 güne tamamlarım artıkher gün 100 yaparsam tamamdır plank benide zorlamaz 20 sn duruyodum ama aralarda dinlenirim yok yok onuda 5 günde tamamlayayım en iyisi makas basit yok ya vazgeçtim onuda boleyim napayım ya basit bişey verseydi duft benden günah gitti
500.ip atlamaSchonerDuft ceza sporları ne idi ? Canım ben şimdi kondisyon bisikletimi sürüyorum bunu tamamlayınca vucudut sıcaklığı soğumadan üzerine hemen bizim ceza sporlarını yapayım da yansın yağlar
Hahahahaha eee 5dakika plank dediler haydaaaa 10dakikaya mı çıktı o500.ip atlama
10 dk plank
100 makas sağ sol toplamı 200 olcak
Kızlar bugün ve yarın yine aynı
Aletsiz 10 tanesi 2puan
Aletli 10 tanesi 3puan olark hesaplayın bölgesellerinizidiğer sporlar yine 1.sayfada
Pazartesi yeni listeyi yaparken yeni düzenleme ve yeni spor puanları olucak çok daha pratik halde yeni spor listesi puanları ile birlikte paylaşıcazSchonerDuft ile hazırlîycaz yeni sistemi siz şimdilik iki gün daha bu şekilde devam edin ve son paylaşılan spor listesinin üzerine puanlarınızı alıntılayın arkadaşlar
Kız 5 dk dedim ya hangi ara 10 cikti500.ip atlama
10 dk plank
100 makas sağ sol toplamı 200 olcak
Canım onları düzenliycek ama step yapan kimse yok onun içinde puanı yok sen listede olacaksan ve step yapıcaksan ekleriz yoksa boşuna eklemeyelim ordakilerin bile çoğunu yapan yok zatenCanım oryantal salsa gibi dans puanı da olsun olur mu? birde step de yok o da leslie ile aynı hareketler aslında. Zumbaya da zam istiyorum
Ben hiç ara vermeden 1daika anca dayanabiliyorum ara verip 5saniye nefes alarak 4set arka arkaya 4dakikaya anca tamamlayabildim 10dakika yı burda kimse yapamaz zaten bence ama iki gün yapılabilir tabi 5dakikada karar kılmak daha iyi idiKız 5 dk dedim ya hangi ara 10 cikti
benim kilo ikinizden de birkaç kilo fazlaB Baharyagmuru35 @drdotty maviş ve pembiş hadi hedefleri göreyim ben ilk haftalarım olduğu için biraz yüksek tuttum hedef 1.7 kilo hadi yarış başlasın bakalım göricizzzzzz
T
Hayır canim çok eline sağlık çokda güzel spor yapmışsın maşallah
B Baharyagmuru35 canım sen dün de yürümüşsün ama 6km yazmışsın sadece ve km olarak hesaplama şeklimiz olmadığı için hesaplayamadım onun dışındaki herşeyi ekledim canım kaç dakika sürdü ise ona göre hesaplayıp eklermisin.
chaos1023 canım senin kiside sürekli olduğu için belirtiyorum adımlarını hesaplayarak yaz lütfen 1.sayfada adım puanları yazıyor bu seferlik ben tamamını hesaplayıp ekledim şuan da eksik yok ama bundan sonra lütfen hesaplayıp puanını ekle canım çok rica ediyorum çok zor oluyor bize
@tgb1907 tatlım sen spor yaptm filan diyorsun bu hafta canım ama yazmamışsın yaptıklarını canım eklersin bilgin olsunSchonerDuft sende yürüttüklerini ekliycektin unutma canım Y YesilinBuyusu spor listesinde olmak istermisin diye listeyi ilk oluşturduğum gün drdoty ile sana sordum o ameliyattan dolayı istemedi senden bir cvp gelmedi canım belki görmemişsindir arada kalmıştır diye yine sorayım dedim spor listesine dahil olmak istiyormusum?
benimle eşleşenin elimden çekeceği var26/04/2019 CUMA HEDEFLERİ
htc71=
SchonerDuft = 68,10 - 67.50
yellow girl = 64.9- 63.9
tgb1907=
magickk=
ucukgenclik=
berkas =
Mavi95=
Rabia- =
sena zeynep =
ELF_LR35 =
Yesilinbuyusu=
Drdotty
arden32
Önümüzdeki ki hafta ceza şeklini değiştirecem.
Kaybedenler ile kazananları eşleştirip kazanan kaybedene ceza verecek
dunku spor puanım 125+15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+
berkas / 420+98
Turkuazmavi90 / 285+162.5+290+
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+
uçukgençlik/292.5+
ELF_LR35/150+
Buki_89/ 340+
Bende 1 kilo yazdımAnam birde bu hafta hedefe 1 kilo yazdimkafama tukureyim
O değilde asılbenimle eşleşenin elimden çekeceği var82.6 yım haftaya hedef 81.6
Anam bu ne ben hepsini yaptım plank kaldı geriyeBende 1 kilo yazdımama schoner cezalar ile hedefi tutturmamizi sağlayacak galiba 50dakika bisikletin üzerine 4dakika plank canımı çıkarda şimdi makas yapıyorum bide plates çember ve lastiği ile kol bacak yapcam Allahım sana geliyorum daha ip atlama da var yaaa
KatılıyorumO değilde asılSchonerDuft yandı bize kestiği bu cezadan sonra kimle eşleşip kaybederse kaybetsin ona çok fena bir ceza kesileceği kesin canımızı çıkardı hahaahaa schoner ne yap ne et o hedef tutsun yoksa yandın benden söylemesi
Bende kendi bölgesel ihtiyaçlarımı da ceza ya ek olarak yaptığım için işler çok karıştı şuanAnam bu ne ben hepsini yaptım plank kaldı geriyeplank 10 duyunca saclarimda böyle havalandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?