Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bugün ve yarın yine aynı
Aletsiz 10 tanesi 2puan
Aletli 10 tanesi 3puan olark hesaplayın bölgesellerinizi diğer sporlar yine 1.sayfada
Pazartesi yeni listeyi yaparken yeni düzenleme ve yeni spor puanları olucak çok daha pratik halde yeni spor listesi puanları ile birlikte paylaşıcaz SchonerDuft ile hazırlîycaz yeni sistemi siz şimdilik iki gün daha bu şekilde devam edin ve son paylaşılan spor listesinin üzerine puanlarınızı alıntılayın arkadaşlar

Bilerek öyle vermiş ki bidaha cezaya kalmamak için ne yapıp ne edip hedefi tutturalim diye

500.ip atlama
10 dk plank
100 makas sağ sol toplamı 200 olcak

Canım oryantal salsa gibi dans puanı da olsun olur mu? birde step de yok o da leslie ile aynı hareketler aslında. Zumbaya da zam istiyorum

Canım oryantal salsa gibi dans puanı da olsun olur mu? birde step de yok o da leslie ile aynı hareketler aslında. Zumbaya da zam istiyorum
Canım onları düzenliycek ama step yapan kimse yok onun içinde puanı yok sen listede olacaksan ve step yapıcaksan ekleriz yoksa boşuna eklemeyelim ordakilerin bile çoğunu yapan yok zaten

Kız 5 dk dedim ya hangi ara 10 cikti
Ben hiç ara vermeden 1daika anca dayanabiliyorum ara verip 5saniye nefes alarak 4set arka arkaya 4dakikaya anca tamamlayabildim 10dakika yı burda kimse yapamaz zaten bence ama iki gün yapılabilir tabi 5dakikada karar kılmak daha iyi idi

B Baharyagmuru35 @drdotty maviş ve pembiş hadi hedefleri göreyim ben ilk haftalarım olduğu için biraz yüksek tuttum hedef 1.7 kilo hadi yarış başlasın bakalım göricizzzzzz
benim kilo ikinizden de birkaç kilo fazla ama peki :) benim hedf de 1.5 ama malesef 1 1 gitmeye başladı bakalım artık inş gider

Tamam bundan sonra puanlı yazayım:) saol bu hafta için. Dün bildirim yapamamisim bgn farkettim 95 oldm ins. Adetim başladı biraz ödemenin var gibi. SchonerDuft

benimle eşleşenin elimden çekeceği var 82.6 yım haftaya hedef 81.6

dunku spor puanım 125+

Anam birde bu hafta hedefe 1 kilo yazdim kafama tukureyim
Bende 1 kilo yazdım ama schoner cezalar ile hedefi tutturmamizi sağlayacak galiba 50dakika bisikletin üzerine 4dakika plank canımı çıkarda şimdi makas yapıyorum bide plates çember ve lastiği ile kol bacak yapcam Allahım sana geliyorum daha ip atlama da var yaaa

benimle eşleşenin elimden çekeceği var 82.6 yım haftaya hedef 81.6
O değilde asıl SchonerDuft yandı bize kestiği bu cezadan sonra kimle eşleşip kaybederse kaybetsin ona çok fena bir ceza kesileceği kesin canımızı çıkardı hahaahaa schoner ne yap ne et o hedef tutsun yoksa yandın benden söylemesi

Anam bu ne ben hepsini yaptım plank kaldı geriyeplank 10 duyunca saclarimda böyle havalandi

Katılıyorum Allahim canımı halının üzerine bıraktım sana geliyom

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+270+330+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+
berkas / 420+98
Mavi95 / 285+162.5+290+125
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+

ELF_LR35/150+

Mavi ekledim canim Evet kizlarr Bugüne kadar olan tüm sporlar tamam ❤
Hadi bakalım bugün spor yapıp bitiren herkes alıntılayıp puanını eklesin

Anam bu ne ben hepsini yaptım plank kaldı geriyeplank 10 duyunca saclarimda böyle havalandi
Bende kendi bölgesel ihtiyaçlarımı da ceza ya ek olarak yaptığım için işler çok karıştı şuan neyse makas dan sonra bende tekrar 1dk daha yapayımda düz 5dk plank bitmiş olsun bari insafa gelip 5dk karar kılarsa kurtulurum ama 10dk derse yarn bidaha yapcam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…