Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahaha vicdansız 10 dk nedir ya

Ahahahaha yerim sizi hedefime ulaşamazsam kesersiniz ama hedefime ulaşamama gibi bir durum söz konusu değil

Ahahahaha yerim sizi hedefime ulaşamazsam kesersiniz ama hedefime ulaşamama gibi bir durum söz konusu değil
Canım aletsiz 10tanesi 2puan
Aletli 10 tanesi 3puan hesaplıyoruz dimi herkes aynı hesaplasın karışmasın benden bugün tarihi bir puan gelecek bu gidişle

Canım aletsiz 10tanesi 2puan
Aletli 10 tanesi 3puan hesaplıyoruz dimi herkes aynı hesaplasın karışmasın benden bugün tarihi bir puan gelecek bu gidişle
Cezalarda spora eklenecek dimi bak ona göre yapcam ayyy karnım agridi

Yok canım kaçırdın sayılmaz çünki ben bisiklet ve bolgesellerimi platesimi filan bitirdim ama bende şimdi ip atlamaya başlıycam hadi ben ip atlarken sende bisiklet yap beraberce devam
Anca 5dk ya tamamlaniyo planlar zaten olsun yarın gene 5dakika yaparız hem yarında vücuda gene faydası olur daha iyi M MissHayaLet evet canım ekle listeye tabiki boşunamı sürünücez eklicez tabi

Var mı arttıran plank 5 dk degilmiydi yaw
Bence konuyu kapatalım sabah çok sordunuz diye öğleden sonraya kadar 10dakikaya çıktı ama biraz daha sorarsanız akşama doğruda 20dakikaya çıkaracak diye ödüm kopuyor sessizce yapalım bitsin bari

Dur ya biraz kendime geleyim yerde yatıyorum şu an akşama görüşürüz

Kolay gelsin canım beraber terliyoruz o zaman en son okulda ip atlamıştım galiba özlemişim ne güzel yoruyor hatta bundan snra ana sporum ip atlamak olabilir çokta eğlenceli o zaman bu akşam liste coşçak

Bence konuyu kapatalım sabah çok sordunuz diye öğleden sonraya kadar 10dakikaya çıktı ama biraz daha sorarsanız akşama doğruda 20dakikaya çıkaracak diye ödüm kopuyor sessizce yapalım bitsin bari

Bu schoner de mahmut hocadan betermis he

Dur ya biraz kendime geleyim yerde yatıyorum şu an akşama görüşürüz
Bisiklet e +cezalar +çember vs. Derken iç bacaklarım cayır cayır yanıyor Aaayyy nefes nefeseyim 1dakika nefess molası ve ip atlamaya hala devam 1 ben bu gece ölmez isem ölmem ölmem hiç bir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…