- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.241
HahahaBende kendi bölgesel ihtiyaçlarımı da ceza ya ek olarak yaptığım için işler çok karıştı şuanneyse makas dan sonra bende tekrar 1dk daha yapayımda düz 5dk plank bitmiş olsun bari insafa gelip 5dk karar kılarsa kurtulurum ama 10dk derse yarn bidaha yapcam mecbur
Ahahahaha yerim sizi hedefime ulaşamazsam kesersiniz ama hedefime ulaşamama gibi bir durum söz konusu değilO değilde asılSchonerDuft yandı bize kestiği bu cezadan sonra kimle eşleşip kaybederse kaybetsin ona çok fena bir ceza kesileceği kesin canımızı çıkardı hahaahaa schoner ne yap ne et o hedef tutsun yoksa yandın benden söylemesi
Canım aletsiz 10tanesi 2puanAhahahaha yerim sizi hedefime ulaşamazsam kesersiniz ama hedefime ulaşamama gibi bir durum söz konusu değil
Cezalarda spora eklenecek dimi bak ona göre yapcamCanım aletsiz 10tanesi 2puan
Aletli 10 tanesi 3puan hesaplıyoruz dimi herkes aynı hesaplasın karışmasınbenden bugün tarihi bir puan gelecek bu gidişle
Var mı arttıran500.ip atlama
10 dk plank
100 makas sağ sol toplamı 200 olcak
Yok canım kaçırdın sayılmaz çünki ben bisiklet ve bolgesellerimi platesimi filan bitirdim ama bende şimdi ip atlamaya başlıycam5 dakika plank
500 ip
100er kez makas hareketimi bitirdim ama diğer 5 dakika plankla sonra ilgilencem canım sıkıldıseni kaçırmışım blonde ambition bisiklete başlıyorm ucukgenclik istiyosan katıl bana
Kim dedi sana 1 kilo yaz diye bak bana o sularda yüzmüyorum artıkAnam birde bu hafta hedefe 1 kilo yazdimkafama tukureyim
Bence konuyu kapatalımVar mı arttıranplank 5 dk degilmiydi yaw
Dur ya biraz kendime geleyim yerde yatıyorum şu an akşama görüşürüz15/04/2019 - 21/04/2019
yellow girl / 360+270+330+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+
berkas / 420+98
Mavi95 / 285+162.5+290+125
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+
ELF_LR35/150+
Mavi ekledim canimEvet kizlarr Bugüne kadar olan tüm sporlar tamam ❤
Hadi bakalım bugün spor yapıp bitiren herkes alıntılayıp puanını eklesin
Kolay gelsin canım beraber terliyoruz o zamanYok canım kaçırdın sayılmaz çünki ben bisiklet ve bolgesellerimi platesimi filan bitirdim ama bende şimdi ip atlamaya başlıycamhadi ben ip atlarken sende bisiklet yap beraberce devam
Anca 5dk ya tamamlaniyo planlar zatenolsun yarın gene 5dakika yaparız hem yarında vücuda gene faydası olur daha iyi M MissHayaLet evet canım ekle listeye tabiki boşunamı sürünücez eklicez tabi
Bence konuyu kapatalımsabah çok sordunuz diye öğleden sonraya kadar 10dakikaya çıktı ama biraz daha sorarsanız akşama doğruda 20dakikaya çıkaracak diye ödüm kopuyor sessizce yapalım bitsin bari
Bu schoner de mahmut hocadan betermis heBence konuyu kapatalımsabah çok sordunuz diye öğleden sonraya kadar 10dakikaya çıktı ama biraz daha sorarsanız akşama doğruda 20dakikaya çıkaracak diye ödüm kopuyor sessizce yapalım bitsin bari
Gel de bana sor iki çocukla nasıl yaptım birde o varben 40 sn yi zor yaptım bravo
Bisiklet e +cezalar +çember vs. Derken iç bacaklarım cayır cayır yanıyor Aaayyy nefes nefeseyim 1dakika nefess molası ve ip atlamaya hala devam 1Dur ya biraz kendime geleyim yerde yatıyorum şu an akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?