Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kolay gelsin canım beraber terliyoruz o zaman en son okulda ip atlamıştım galiba özlemişim ne güzel yoruyor hatta bundan snra ana sporum ip atlamak olabilir çokta eğlenceli o zaman bu akşam liste coşçak
Ben burada arkadaşlardan faydalarını cok duydugum gordugum için arada aklıma gelirse yapıyorum canım özellikle trambolinle zıplaması daha çok tercih ediyorum ip daha nadir aklima gelirse yapıyorum ama hayatım boyunca bir gunde bir defada bu kadar fazla ip atlama hiç yapmamıştim şuan bu hayatımın ilki oldu bu bahane ile de hedef koydum 2yıldır hiçbir şekilde ara vermediğim spor umun bugün kendi rekorumu kırma günü olacak hadi bismillah tekrar ipe devam başlığım gene

Bundan snra bisiklet turnuvasını başarabilirsek ip atlama turnuvasıda yapalımm gerçekten çok etkiliymiş ahahaha ömrümüzde toplam 500 bile düşündürücü benim için ha gayret canımm gitsin yağlar durmak yok trambolin hiç kullanmadım ufaklardan mı var sende canım

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+270+330+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+
berkas / 420+98
Mavi95 / 285+162.5+290+125
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+

ELF_LR35/150+

UYARI VE DİP NOT***
Bölgesel hareketler 10 tanesi 2puan
Alet ile yapılan bölgesel hareketler (dambıl,ağırlık,plates çemberi ve lastiği vs.) ise 10 tanesi 3puan olarak hesaplanacak arkadaşlar geri kalan sporlar yine 1.sayfada
herkes alıntılayıp puanını eklesin

Canım onları düzenliycek ama step yapan kimse yok onun içinde puanı yok sen listede olacaksan ve step yapıcaksan ekleriz yoksa boşuna eklemeyelim ordakilerin bile çoğunu yapan yok zaten
pump it up, hulohop, paten falan da olsa olmaz mı kızlar

Canım bu benim gösterdiğim hareketler için değil dimi o zaman böyle yazılmıştı

Eklentiler

• Screenshot_20190414-022523.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 23
Allahım millet cayır cayır spor yapmış bende hazır bebeklerin ikisi birden aynı anda uyudu diye olduğum yere sızmışım resmen. Bu kadar uykusuzlukla ayakta durabilmem di mucize aslında da neyse. Ben bu koca cüsseyi yürütürken bile zorlanıyorum. İyiki cezaya felan kalmamışım yani. Bunları gördüğüm iyi oldu hedefime ulaşmak için herşeyi yapıcam.

Canım bu benim gösterdiğim hareketler için değil dimi o zaman böyle yazılmıştı
Canım hepsi için geçerli geçerli olmayanlar yani sguat,mekik ,plank filan 1.sayfada yazıyor ama onun dışındaki tüm hareketler makas vs. Herşey 10 tanesi 2puan olacak alet ile yapıyor isek 10 tanesi 3paun olucak herkes öyle hesaplıyor haksizlik olmasın eğer 5tane 2 yani 10 tanesı 4 puan yaparsak aletsiz olanını busefer aletliyode 10tanesi 5 yada 6puana çıkarmamız lazım alet de güç ve kuvvet kullanılıyor daha zor ve kaslara daha çalıştırıyor ondan karışıklık olmasın haksizlik olmasin şimdi herkes böyle hesapladı schoner 10tanesi 2 demişti aletle 3 demişti cumartesi /pazar Bu şekilde kalsın pazartesi yeni hesaplama getircez

Tamam canım

Kesin bunlardan yapicam diyosan pazartesi yeni puan listesine ekliyelim canım
Pump it up yapıyorum canım hulohop ve pateni hergün yapmıyorum haftada bir paten hulohop da belimi inceltmeye başlıycağım zaman yapıcam belki bir ay sonra yaparım onları ama genel bir puan olsun dersen olur ay yapayım ben yapayım ancak 55 olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…