- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #312.261
10 tanesi 2 puan canımSon soru makas hareketi kaç puan
O değilde benim kız eşek falan olduğumu sandı üstüme bindi şu an belim kopuk ve burnumun üzerine düştüm son anda burnumu kurtardımGel de bana sor iki çocukla nasıl yaptım birde o var
Ben burada arkadaşlardan faydalarını cok duydugum gordugum için arada aklıma gelirse yapıyorum canım özellikle trambolinle zıplaması daha çok tercih ediyorum ip daha nadir aklima gelirse yapıyorum ama hayatım boyunca bir gunde bir defada bu kadar fazla ip atlama hiç yapmamıştimKolay gelsin canım beraber terliyoruz o zamanen son okulda ip atlamıştım galiba özlemişim ne güzel yoruyor hatta bundan snra ana sporum ip atlamak olabilir çokta eğlenceli o zaman bu akşam liste coşçak
Bundan snra bisiklet turnuvasını başarabilirsek ip atlama turnuvasıda yapalımm gerçekten çok etkiliymiş ahahaha ömrümüzde toplam 500 bile düşündürücü benim içinBen burada arkadaşlardan faydalarını cok duydugum gordugum için arada aklıma gelirse yapıyorum canım özellikle trambolinle zıplaması daha çok tercih ediyorum ip daha nadir aklima gelirse yapıyorum ama hayatım boyunca bir gunde bir defada bu kadar fazla ip atlama hiç yapmamıştimşuan bu hayatımın ilki oldu bu bahane ile de hedef koydum 2yıldır hiçbir şekilde ara vermediğim spor umun bugün kendi rekorumu kırma günü olacak hadi bismillah tekrar ipe devam başlığım gene
Tam tersi olup bir de şişiyormuşuzO ürünü bende gördüm deneyin bakalım faydalı olursa bizlerde faydalanırız kızlar tam içmeye başlayacağınız gün mutlaka tartılın not edin öyle başlayin ki ne kadar fark oldu net bilelim bakalım
Canım yellow yazmış 10 tanesi 2 puan şeklindeSon soru makas hareketi kaç puan
Kızlar bugün ve yarın yine aynı
Aletsiz 10 tanesi 2puan
Aletli 10 tanesi 3puan olark hesaplayın bölgesellerinizidiğer sporlar yine 1.sayfada
Pazartesi yeni listeyi yaparken yeni düzenleme ve yeni spor puanları olucak çok daha pratik halde yeni spor listesi puanları ile birlikte paylaşıcaz @SchonerDuft ile hazırlîycaz yeni sistemi siz şimdilik iki gün daha bu şekilde devam edin ve son paylaşılan spor listesinin üzerine puanlarınızı alıntılayın arkadaşlar
pump it up, hulohop, paten falan da olsa olmaz mı kızlarCanım onları düzenliycek ama step yapan kimse yok onun içinde puanı yok sen listede olacaksan ve step yapıcaksan ekleriz yoksa boşuna eklemeyelim ordakilerin bile çoğunu yapan yok zaten
Kızlar bugün ve yarın yine aynı
Aletsiz 10 tanesi 2puan
Aletli 10 tanesi 3puan olark hesaplayın bölgesellerinizidiğer sporlar yine 1.sayfada
Pazartesi yeni listeyi yaparken yeni düzenleme ve yeni spor puanları olucak çok daha pratik halde yeni spor listesi puanları ile birlikte paylaşıcaz @SchonerDuft ile hazırlîycaz yeni sistemi siz şimdilik iki gün daha bu şekilde devam edin ve son paylaşılan spor listesinin üzerine puanlarınızı alıntılayın arkadaşlar
Canım bu benim gösterdiğim hareketler için değil dimi o zaman böyle yazılmıştıKızlar bugün ve yarın yine aynı
Aletsiz 10 tanesi 2puan
Ben de canım 1 kilo 100 gramcık yazdım neyi me güvendiysemAnam birde bu hafta hedefe 1 kilo yazdimkafama tukureyim
Şimdi okudum canım tamam bu akşam yaptığın kadar yapıcam canım5 dakika plank
500 ip
100er kez makas hareketimi bitirdim ama diğer 5 dakika plankla sonra ilgilencem canım sıkıldıseni kaçırmışım blonde ambition bisiklete başlıyorm ucukgenclik istiyosan katıl bana
Ay canım benimŞimdi okudum canım tamam bu akşam yaptığın kadar yapıcam canım
İlk hafta 5 tanesi 2 puan denildi sonra aletli olunca kafalar karıştı diye aletli 10 a 3 aletsiz 10 a 2 dendi canımCanım bu benim gösterdiğim hareketler için değil dimi o zaman böyle yazılmıştı
Ben de ip atlamayı yarına bırakıcam canımAy canım benim1 saat yaptım
Plankımıda 10 dakikaya tamamladım öldüm
Canım hepsi için geçerli geçerli olmayanlar yani sguat,mekik ,plank filan 1.sayfada yazıyor ama onun dışındaki tüm hareketler makas vs. Herşey 10 tanesi 2puan olacak alet ile yapıyor isek 10 tanesi 3paun olucak herkes öyle hesaplıyor haksizlik olmasın eğer 5tane 2 yani 10 tanesı 4 puan yaparsak aletsiz olanını busefer aletliyode 10tanesi 5 yada 6puana çıkarmamız lazım alet de güç ve kuvvet kullanılıyor daha zor ve kaslara daha çalıştırıyor ondan karışıklık olmasın haksizlik olmasin şimdi herkes böyle hesapladı schoner 10tanesi 2 demişti aletle 3 demişti cumartesi /pazar Bu şekilde kalsın pazartesi yeni hesaplama getircezCanım bu benim gösterdiğim hareketler için değil dimi o zaman böyle yazılmıştı
Ama bana dediğin daha çok puandı 2 puan gitti şimdiİlk hafta 5 tanesi 2 puan denildi sonra aletli olunca kafalar karıştı diye aletli 10 a 3 aletsiz 10 a 2 dendi canım
Tamam canımCanım hepsi için geçerli yani suat,mekik ,plank filan 1.sayfada yazıyor ama onun dışındaki tüm hareketler makas vs. Herşey 10 tanesi 2puan olacak alet ile yapıyor isek 10 tanesi 3paun olucak herkes öyle hesaplıyor haksizlik olmasın eğer 5tane 2 yani 10 tanesı 4 puan yaparsak aletsiz olanını busefer aletliyode 10tanesi 5 yada 6puana çıkarmamız lazım alet de güç ve kuvvet kullanılıyor daha zor ve kaslara daha çalıştırıyor ondan karışıklık olmasın haksizlik olmasin şimdi herkes böyle hesapladı schoner 10tanesi 2 demişti aletle 3 demişti cumartesi /pazar Bu şekilde kalsın pazartesi yeni hesaplama getircez
Kesin bunlardan yapicam diyosan pazartesi yeni puan listesine ekliyelim canımpump it up, hulohop, paten falan da olsa olmaz mı kızlar
Pump it up yapıyorum canım hulohop ve pateni hergün yapmıyorum haftada bir paten hulohop da belimi inceltmeye başlıycağım zaman yapıcam belki bir ay sonra yaparım onları ama genel bir puan olsun dersen olur ay yapayım ben yapayım ancak 55 olurumKesin bunlardan yapicam diyosan pazartesi yeni puan listesine ekliyelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?