Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar ölüyorum artık yarına büyük ihtimal spor yapamam kasları dolandırırım ondan yapsam da kas çalıştırıcı bir spor kesinlikle yapmam kaslar dinlensin ondan duşa girmeden önce tekrar 5 dakika daha plank yaptım 100 puan daha ekliyorum şimdi kendime 65e kadar bölgeselleri tam eklemeyip yağ yakımı üzerine daha çok gideyim hareketli sporlala illeriyim diye karar alıp 65e kadar da gerçekten o kararın arkasında durmuştum ve kilo verişinde hızlanmıştı biliyorsunuz artk 64 lere falan geçtim ve bölgesellere başlamanın tam zamanı idi artk sıkılaştirmaya ağırlık vermem gerekirken bugün ceza sayesinde harika bir başlangıç olsu sağol SchonerDuft güzel katkın oldu tam zamanında bana yanlız artk sabah bir düşüş görmez isem o tartıyı camdan atarım o da ayrı bir konu

15/04/2019 - 21/04/2019

yellow girl / 360+270+330+772+
SchonerDuft /
tgb1907 /
htc71 /175+150+
sena zeynep / 460+150+700+
berkas / 420+98+684
Mavi95 / 285+162.5+290+125
Rabia- / 220+150
chaos1023 / 295+270+150+
magickk /180+60+180+180+
uçukgençlik/292.5+330+480+0+300+

ELF_LR35 /150+

Aletsiz bölgesel 10 tanesi :2puan
Aletli bölgesel 10 tanesi: 3puan
Yansın yağlar gelsin kaslar

Kahvaltı güzel ama diğerleri çikolata tost pilav ve ustune birde bira içersen tam kombo yapicaksin canım.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menü.

Kahvaltı : 2dilim tambuğday arasına çok az salça kalın dilim peynir ile yapılan tost ve 5zeytin

Ara: 1dilim elma,2gün kurusu ve kahve

Ara: 2kupa maydonoz limon çayı

Ara: 1form çay,1yeşil çay,3gün kuru

Akşam: yarım kase kıymalı kabak,1dilim tmbğdy

Sporlarımı yazmıştım şuan da 1kupa sütten yapılmış Neskafemi içiyorum

Sabah yarım haslanmis yumurta 7 yeşil zeytin bir fincan çay iki dilim ekmek bir dilim peynir iki dilim patates kızartması bir kaşık tahin.

Ara bir sütlü kahve yanında üç kuru kayısı.

Ara yarım muz yarım portakal.

Akşam bir tabak yeşil mercimek yemeği bir bardak ayran yarım kase haşlanmış tavuk. Su 2 lt.

Afiyet olsun canım

Harikasın kuşumm
Çok iyi canım maşallah vallahi grup uçuyor kendimi ölüm diyetine sokasım geldi

Harikasın kuşumm

Hahaha yok canım abartma sen şimdi çabuk verirsin durduğu zaman detoks falan yaparsin

Çok güzel Kızlar afiyet olsun

Kızlar kesinlikle bu bölgesel sporlar inanılmaz şişlik yapıyor sabah karnım resmen dümdüz diye bileceğim halde idi ama bukadar spor yaptıktan sonra karnım resmen şuan da davul gibi şişti acayip şişik duruyor şuan da melisa- kesinlikle bölgesel spor sonrası ilk gün böyle oluyo canım ya benim de hep aynı oluyo baksana canım ondan boşuna stres yapıp morelini bozma kaslar şişiyor sonra iniyor zaten yarın öbürgün gene inecek yani senin de şuan gene şiştimi canım?

Bugün
Kahvaltı hindistancevizi unundan pankek az peynir zeytin çay
Ara 1 fincan sütlü türk kahvesi 1portakal 5 badem
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği 1 kase yoğurt havuç rende 3 kaşık bulgur pilavı
2.5 lt su
45 dk leslie 5 k
Cezaların bir kısmını yaptım daha yaparım diye spor puanımı yazmıyorum yatmadan önce paylaşırım

Afiyet olsun canım çok güzel ama şu sucuk var ya acayip ödem yapıyor aman arada ye kuzum tartida moralin bozulmasın

Afiyet olsun canım

Harikasın kuşumm

şağol canımın içi ❤❤ Takimimiz dediğim kadar varmış dimi bu takıma gelip zayıflamamak imkansız canım sana boşana demiyordum sen gel mutlaka zayıflarsın diye valla bu takım sayesinde bu kilolara gelebildim bende ❤ baksana magick i 58lere getirdik bu motive ile benide 58lere ulaştıracaklar inşallah senin zaten verme hızın bize göre hep çok iyiydi ondan bak gör şakır şakır gidecek burda iyice hızla eriyip ben nezman bu kilolara indim diyeceksin kendine şaşıracaksın kısa zamanda canım
M MissHayaLet magickk Kızlar gene menüleriniz çok güzel olmuş maşallah size ❤❤

Teşekkür ederim kuzum senin menüde her zamanki gibi harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…